Üle alevi tümps

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Üle alevi tümps

Postitus Postitas Külaline »

Eramajad küll, aga üks naabritest harrastab valju tümaka kuulamist (totaalne eesti sült pealegi). Kas sellise asja vastu ka juriidika aitab? Kuulab päevasel ajal. Öine kuulamine keelati ära.
“Las mina proovin siis ka..” ja muu pask hommikust õhtusse vähegi ilusa ilmaga.
Külaline

A sa pane talle vahelduseks Vivaldit, Beethovenit, Bachi, Tšaikovskit ja muud klassikat veel valjemini vastu nii paar päeva. Äkki saab aru ja tõmbab tagasi?
Külaline

Ta ei kuule ju, kui oma tümpsu sees on.
Külaline

Need tümpsutajad on eriline liik, neil on mingi teistsugune ajuehitus. Olen elu jooksul paari sellisega kokku puutunud ja kõigi ühiseks jooneks oli ossilik stiil. Nendega rääkima minnes tuli alati vastus stiilis "mina vä?, muusika vä?". Sellistega ei saa muudmoodi, kui samaga vastata. Paned kell 04 hommikul AC/DC peale ja lased talle seda tunnike.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Apr 2026 00:32Paned kell 04 hommikul AC/DC peale ja lased talle seda tunnike.
Ja kogu küla kannatab siis seda tümpsu lisaks või?
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Apr 2026 00:35
Külaline kirjutas: 12 Apr 2026 00:32Paned kell 04 hommikul AC/DC peale ja lased talle seda tunnike.
Nad kannatavad ju nagunii, kui oss oma "las mina proovin siis ka" jura laseb.
Külaline

Guest kirjutas: 12 Apr 2026 00:32 Need tümpsutajad on eriline liik, neil on mingi teistsugune ajuehitus. Olen elu jooksul paari sellisega kokku puutunud ja kõigi ühiseks jooneks oli ossilik stiil. Nendega rääkima minnes tuli alati vastus stiilis "mina vä?, muusika vä?". Sellistega ei saa muudmoodi, kui samaga vastata. Paned kell 04 hommikul AC/DC peale ja lased talle seda tunnike.
Kell 4 hommikul on öörahu aeg ja sulle kutsutakse politsei, kui sa seal tümpsutama hakkad.
Tete77
Kontakt:

Postitus Postitas Tete77 »

Külaline kirjutas: 12 Apr 2026 00:35

04 ei saa lasta, ei taha teisi naabreid piinata, peab jääma öörahust välja.
Tema lähinaabrite elu ei kujuta ausalt öeldes ettegi, ühel naine läks minema juba. Varem kuulas öösse välja kahe, kolmeni, aga siis käis politsei. Nüüd arvab, et kõik ilusad ilmad ja nv võib oma tümakat lasta. Eks tuleb minna klapptooliga riigimaantee teeäärele istuma ja suurest kõlarist mingit sousti mängida. Klassika on liiga ilus lasta. Pigem hiina või soome keeles midagi. Kuna talle meeldib eesti sült, siis eesti omadest kannataks vastu lasta vaid Metsatöllu. Muus osas kummaline, tagasihoidlik vennike, üksi kuulab seal, naist tal pole, ei saakski olla muidugi.
Külaline

Ma pakuks sellise revolutsioonilise idee, et ütelda talle selgelt, et pangu vaiksemaks ja mitte päikesetõusust loojanguni. Kui ikka mitu ütlemas käivad ja siis ka tolku pole, siis võiks vastumeetmeid kasutada.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Apr 2026 08:35 Ma pakuks sellise revolutsioonilise idee, et ütelda talle selgelt, et pangu vaiksemaks ja mitte päikesetõusust loojanguni. Kui ikka mitu ütlemas käivad ja siis ka tolku pole, siis võiks vastumeetmeid kasutada.

Jäin hiljaks ja kõrval naaber tal juba pani oma tümina ka käima, Ivo Linna ja muud toredad dinod, see isegi ei häiri nii, sest nüüd see Vanilla Nina hääletaja ehmatas end vait seal oma süldiga.
Külaline

Mind häirib tümps. Teen vastu. Kolmas naaber mõtleb et need 2 on täitsa segi. Teeb vastu. Neljas teeb omakorda.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Apr 2026 14:29
Külaline kirjutas: 12 Apr 2026 08:35 Ma pakuks sellise revolutsioonilise idee, et ütelda talle selgelt, et pangu vaiksemaks ja mitte päikesetõusust loojanguni. Kui ikka mitu ütlemas käivad ja siis ka tolku pole, siis võiks vastumeetmeid kasutada.

Jäin hiljaks ja kõrval naaber tal juba pani oma tümina ka käima, Ivo Linna ja muud toredad dinod, see isegi ei häiri nii, sest nüüd see Vanilla Nina hääletaja ehmatas end vait seal oma süldiga.
Vanilla Ninja eurolugu on tõesti hea, hääletasime samuti selle poolt.
Külaline

https://www.err.ee/1609396363/tartu-lin ... urjutajaid
Külaline

Mul on naabriga õued nurkapidi koos. Tal on tilluke maalapp otse minu hooviukse ja terrassi kõrval. Naaber on kodune ja toimetab päevad läbi aias, taustaks mängimas mobiiltelefonist Vikerraadio. Tahan end raamatuga terrassile levisse visata voi toas vaikuses istuda nii, et aken võinuksnlahtinon ja sisse üürgavad need lõputud jutusaated, sissehelistajad jne. Mis teie arvate sellest teemast? Tetae mina olen 81 aastat vana ja eluaeg selles ametis olnud ja…
Vahel olen südametäiega moelnud, et äkki ”Meie meest” kuulav onuheino oleks lahedam kui peaegune ontlik proua.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Apr 2026 23:26 Mul on naabriga õued nurkapidi koos. Tal on tilluke maalapp otse minu hooviukse ja terrassi kõrval. Naaber on kodune ja toimetab päevad läbi aias, taustaks mängimas mobiiltelefonist Vikerraadio. Tahan end raamatuga terrassile levisse visata voi toas vaikuses istuda nii, et aken võinuksnlahtinon ja sisse üürgavad need lõputud jutusaated, sissehelistajad jne. Mis teie arvate sellest teemast? Tetae mina olen 81 aastat vana ja eluaeg selles ametis olnud ja…
Vahel olen südametäiega moelnud, et äkki ”Meie meest” kuulav onuheino oleks lahedam kui peaegune ontlik proua.
Aga naabriga rääkida ei tihka?
Külaline

Inimesed, kes ei arvesta teiste inimeste rahuga on ju tegelikult vaimsed terroristid. Kui ikka kordagi selle peale ei tule, et sinu muusikamaitse või lõputu vikerraadio teisi naabreid häirib, siis tuleks hoopis ravile minna.
Külaline

Guest kirjutas: 13 Apr 2026 03:20 Inimesed, kes ei arvesta teiste inimeste rahuga on ju tegelikult vaimsed terroristid. Kui ikka kordagi selle peale ei tule, et sinu muusikamaitse või lõputu vikerraadio teisi naabreid häirib, siis tuleks hoopis ravile minna.
Milline mõttetu kommentaar. Kuidas see kedagi aitab, mis muusikakuulajal "tuleks" teha, kui ta ei tee seda nagunii?!
Külaline

Mul olid eelmisel suvel sellised ehitajad. Ennast häiris, naabritest oli kahju. Käisin mitu korda ütlemas, et ma ei saa niimoodi toas tööd teha, kui akna alt selline tümps tuleb, ei midagi. Õnneks oli seda jama kogu suve peale vaid 2x3päeva ja vaid kella 9-12 ja 12:30-17, sest vahepeal käisid nad lõunal ja panid tümpsu kinni.
Külaline

Guest kirjutas: 12 Apr 2026 00:32 Need tümpsutajad on eriline liik, neil on mingi teistsugune ajuehitus. Olen elu jooksul paari sellisega kokku puutunud ja kõigi ühiseks jooneks oli ossilik stiil. Nendega rääkima minnes tuli alati vastus stiilis "mina vä?, muusika vä?".
Mul on uued naabrid sellised. Kui viisakalt ütlema läksin, et palun keerake vaiksemaks, ainus vastus oli, et "mida on?". Ja lasid edasi. Tõelised ossid.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bubbletea, Google [Bot], Semrush [Bot] ja 13 külalist