Prisma lahtised kommid
-
Külaline
-
Külaline
Sellega seoses meenus mulle üks pubilugu. Mingites pubides on laudade peal kausikesed (odavate) pähklitega. Ostad õlut ja ootad oma rooga ja siis võtad pähkleid nosimiseks. Siin on üks aga. Paljud mehed käivad WC-s, hoiavad seal peos teadagi mida, pärast käsi ei pese ja siis sellesama käega võtavad kausist pähkleid.
-
Külaline
Ei osta mitte kunagi lahtisi komme. Mõtlen siis neid paberita maiustusi, mida kühvliga kotikesse pannakse. Pisikesed lapsed käivad seal oma mustade kätega kommi valimas, seejärel tuleb emme ja valab kõik need laste käest (vbla ka suust) läbi käinud kommid sinna lahtrisse tagasi.
Töötan haiglas ja pandeemia ajal oli meil keelatud patsientidele neid lahtisi komme osta.
Töötan haiglas ja pandeemia ajal oli meil keelatud patsientidele neid lahtisi komme osta.
-
Külaline
See viimane kommentaar kirjeldab põhimõtteliselt sama olukorda mis pubi ja pähklid.
-
Külaline
Millises? Minu koduselveris küll pähe ei tule, et kuskil lahtisi komme müüdaks.Guest kirjutas: ↑13 Apr 2026 13:41 Mingi valik lahtisi komme on Selveris.
-
Külaline
Selveris, Maximas ja Rmides on teistsugused lahtised kommid. Ilmselt mõeldakse neid. Prismas pigem kummikommid ja šokolaadi(fazer) omad lahtiselt.
Mina Eestis mujal sellist lahtisekommiletti näinud ei ole. Kas Eesti Lidlites pole?
-
Külaline
Issand, kui ma nüüd mõtlema hakkan, siis tõepoolest, mul ei ole kõikides Selverites seda silma jäänud. Hea soovitus minult tõesti. Võib-olla minu kodupood oli mingisugune erand, aga seal müüakse siiani neid kummikaid ja torukesi ja pallikesi, alles eelmisel kuul käisin seal.
-
Külaline
On küll Lidlites ka lahtisi komme.Külaline kirjutas: ↑13 Apr 2026 18:26 Kas Eesti Lidlites pole?
-
Külaline
Lahtiselt kummikomme?
-
Külaline
Prismades on sellised lahtised kommid. Ilmselt neid teemaalgataja silmas peabki.

-
Külaline
No igal juhul äriidee otsijad, võtke ette ja hakake müüma neid - Prismad lähevad kinni ära ja mujal sellist valikut ei paista olevat.
-
Külaline
Solarise keskuses on ka mingi lahtisi komme müüv pood, aga ma ei tea, kas samasugused kommid
-
Külaline
Prisma saab uue omaniku, mis EI pruugi tähendada, et vana toimiv kontseptsioon täielikult lammutatakse. Kui see kommilett on populaarne ja tulus, siis see jääb.Külaline kirjutas: ↑13 Apr 2026 20:26 No igal juhul äriidee otsijad, võtke ette ja hakake müüma neid - Prismad lähevad kinni ära ja mujal sellist valikut ei paista olevat.
-
Külaline
Prismas ei ole miski tulus, muidu teda ju maha ei müüdaks. Arvestades, et teistest Eesti kauplustest need kommiletid ammu kadunud on, siis ei ole see arvatavasti kuigi tulus, Prismal ehk oli mõni mõistlik diil Fazeriga, mis Coopile edasi ei pruugi minna.Guest kirjutas: ↑13 Apr 2026 22:26Prisma saab uue omaniku, mis EI pruugi tähendada, et vana toimiv kontseptsioon täielikult lammutatakse. Kui see kommilett on populaarne ja tulus, siis see jääb.Külaline kirjutas: ↑13 Apr 2026 20:26 No igal juhul äriidee otsijad, võtke ette ja hakake müüma neid - Prismad lähevad kinni ära ja mujal sellist valikut ei paista olevat.
-
Külaline
Mis tulus see olla sai kui seal lapsed ja bomžid maksmata sõid.
-
Külaline
Miks sa arvad, et sõid? Ma pole kunagi seal mingeid bomže ega lapsi näinud, üldse pole inimesi selle leti ääres näinud.Guest kirjutas: ↑13 Apr 2026 22:50 Mis tulus see olla sai kui seal lapsed ja bomžid maksmata sõid.
-
Külaline
Sõid ja kuidas veel ja ega nemad ka peale vetsuskäiku käte pesuga vaeva ei näe.Külaline kirjutas: ↑13 Apr 2026 23:02Miks sa arvad, et sõid? Ma pole kunagi seal mingeid bomže ega lapsi näinud, üldse pole inimesi selle leti ääres näinud.
-
Külaline
Anu Saagim ka kunagi tunnistas, et sööb kaubanduskeskuses neid lahtisi komme. Mööda minnes näpsab mõne ja pistab suhu. Kui ära süüakse pole hullu, aga kui lutsutatakse veits ja ei meeldi ja tagasi karpi visatakse, vot see on rõve.
-
Külaline
Ah räägi oma lapsele neid kollilugusid, et ta vähem kommi sööks.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 5 külalist