Prisma lahtised kommid

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 13 Apr 2026 18:58 Prismades on sellised lahtised kommid. Ilmselt neid teemaalgataja silmas peabki.
Pilt
Kummikommid on enamik seal Fazeri omad
Külaline

Kas neid pakituna ei ole?
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Apr 2026 10:45Kummikommid on enamik seal Fazeri omad
Paras segu Skandinaavia tootjatest on. Pigem on rohkem Malaco omi.
Külaline

Varem ostsin, siis aga nägin kord Tallinna Kaubamaja toidupoe lahtise toidu letis, kuidas teismelised tibid toitu nuusutasid. Võtsid aga siit lusikatäie ja sealt lusikatäie ning tõstsid nina alla. Pärast seda ei osta ühtegi lahtist toitu.
Külaline

Guest kirjutas: 14 Apr 2026 14:12 Varem ostsin, siis aga nägin kord Tallinna Kaubamaja toidupoe lahtise toidu letis, kuidas teismelised tibid toitu nuusutasid. Võtsid aga siit lusikatäie ja sealt lusikatäie ning tõstsid nina alla. Pärast seda ei osta ühtegi lahtist toitu.
Mida täpsemalt nuusutamine teeb?
Saaks aru, kui sa oleks neid komme lakkumas näinud, aga nuusutamine on küll ülereageerimine. Hingamine on inimeste hulgas äärmiselt levinud komme. Toidu lähedal ka hingatakse.
Külaline

No lapsed-noored teevad igasuguseid asju. Vahepeal ju jõid poes mahla, tegid paki lahti ja kustutasid janu. Asi see siis lahtisi toiduaineid rikkuda.
Külaline

Solarise toidupoes päris väiksed jooksid ringi ja pildusid suure kaarega üle poe väiksemaid kaupu.
Külaline

Guest kirjutas: 14 Apr 2026 15:26 Solarise toidupoes päris väiksed jooksid ringi ja pildusid suure kaarega üle poe väiksemaid kaupu.
Jahnoh, ja siis? Arvad, et need maha loobitud lahtised kommid pandi tagasi letti? Või kuidas see siia puutub.
Noored teevad vahel imelikke asju, selge see.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Apr 2026 15:41Jahnoh, ja siis? Arvad, et need maha loobitud lahtised kommid pandi tagasi letti? Või kuidas see siia puutub.
Lift ei sõida päris üles välja, eks?
Külaline

Guest kirjutas: 14 Apr 2026 16:06
Külaline kirjutas: 14 Apr 2026 15:41Jahnoh, ja siis? Arvad, et need maha loobitud lahtised kommid pandi tagasi letti? Või kuidas see siia puutub.
Lift ei sõida päris üles välja, eks?
Uu, sa oled nii lahe ja noortepärane ... vau, nihuke nali liftiga! :D
Kas sa ei saanud aru, mida ma küsisin?
Külaline

Guest kirjutas: 14 Apr 2026 15:26 Solarise toidupoes päris väiksed jooksid ringi ja pildusid suure kaarega üle poe väiksemaid kaupu.
oleks asjakohane sellisel tatikal kratist kinni võtta ja turvatädile viia.
Külaline

Guest kirjutas: 14 Apr 2026 14:22
Guest kirjutas: 14 Apr 2026 14:12 Varem ostsin, siis aga nägin kord Tallinna Kaubamaja toidupoe lahtise toidu letis, kuidas teismelised tibid toitu nuusutasid. Võtsid aga siit lusikatäie ja sealt lusikatäie ning tõstsid nina alla. Pärast seda ei osta ühtegi lahtist toitu.
Saaks aru, kui sa oleks neid komme lakkumas näinud, aga nuusutamine on küll ülereageerimine. Hingamine on inimeste hulgas äärmiselt levinud komme. Toidu lähedal ka hingatakse.
No, kui mingi lahtine toidu asi on kellegi käest juba läbi käinud, siis tõesti ei kutsu enam ostma. Ka nuusutamine on lihtsalt ebameeldiv. Vbl see hetk, kui sa ei märganud, käis ka näpp sees või sügati ennast selle toidu kohal?
Külaline

Pigem sinna sülitati. Kui võõraid lapsi korrale kutsud või isegi oma, saad lapseahistamise süüdistuse.
Külaline

Guest kirjutas: 14 Apr 2026 22:44
Guest kirjutas: 14 Apr 2026 14:22
No, kui mingi lahtine toidu asi on kellegi käest juba läbi käinud, siis tõesti ei kutsu enam ostma. Ka nuusutamine on lihtsalt ebameeldiv. Vbl see hetk, kui sa ei märganud, käis ka näpp sees või sügati ennast selle toidu kohal?
Nojah, ma ei mõista seda mõtteviisi. Nii ei saa minu arust elada, kui peab kogu aeg valvama, et keegi millegi lähedal ei hinga, mida sa hiljem süüa võid. Oled sünnipäeval ja salatikauss käib ringi, keegi nuusutab kaussi - ja sa ei võta seda salatit? Laste sünnipäeval on laual kauss küpsistega, sa ei võta küpsist, sest äkki mõni lastest oli enne käinud pissil ja katsunud küpsist? Elu ei maksa ikka ise nii koledaks ka mõelda. Tegelikult teeb kokkupuude võõraste bakteritega sinu immuunsusele teatud piires ainult head, see on ju vana tõde.
Külaline

Guest kirjutas: 14 Apr 2026 23:29
Guest kirjutas: 14 Apr 2026 22:44
Guest kirjutas: 14 Apr 2026 14:22 Mida täpsemalt nuusutamine teeb?
Nojah, ma ei mõista seda mõtteviisi. Nii ei saa minu arust elada, kui peab kogu aeg valvama, et keegi millegi lähedal ei hinga, mida sa hiljem süüa võid. Oled sünnipäeval ja salatikauss käib ringi, keegi nuusutab kaussi - ja sa ei võta seda salatit? Laste sünnipäeval on laual kauss küpsistega, sa ei võta küpsist, sest äkki mõni lastest oli enne käinud pissil ja katsunud küpsist? Elu ei maksa ikka ise nii koledaks ka mõelda. Tegelikult teeb kokkupuude võõraste bakteritega sinu immuunsusele teatud piires ainult head, see on ju vana tõde.
No tõepoolest ei tundu eriline maitseelamus sisse süüa omale kellegi pissi-kaka-sülje osi. Aga eks igal ühel oma eelistused.

Haige olin ma viimati ilmselt 30 aastat tagasi. Vaatamata sellele, et mul puudub kokkupuude võõraste inimeste kehaeritistega.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2026 00:36Vaatamata sellele, et mul puudub kokkupuude võõraste inimeste kehaeritistega.
Mina küll seda vanduda ei või, et mul puudub igasugune kokkupuude.
See ei tundu isegi võimalik. Ikka puutud kokku kellegi naharakkude, higi ja rasuga. Uriini võid ka vabalt koju kanda.
Pole sellest midagi hullu, oled ju sootsiumi tavaline liige.
Külaline

Guest kirjutas: 15 Apr 2026 00:36 Haige olin ma viimati ilmselt 30 aastat tagasi. Vaatamata sellele, et mul puudub kokkupuude võõraste inimeste kehaeritistega.
Ei muutu sinu kokkupuude võõraste inimeste kehaeritistega küll sellest vähimalgi määral, kui sa ei võta poes lahtisi komme, mida teismeline neiu on nuusutanud. Sinu kokkupuude tuleb ikka hoopis mujalt ja muul moel ja see on normaalne. Ükski perearst ei soovita lapsele ülisteriilset kodu, oled ju vast kuulnud. Kerge pidev immuunsuse treening on nii lastele kui täiskasvanutele ainult kasuks.
Külaline

No ma ei tea kuidas teie, aga mine ei satu prükkarite sünnipäevale.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Apr 2026 01:40 No ma ei tea kuidas teie, aga mine ei satu prükkarite sünnipäevale.
Kuidas see teemasse puutub?
Ma pole ka kunagi sattunud - ja mis sellest?
Külaline

Guest kirjutas: 15 Apr 2026 01:40 No ma ei tea kuidas teie, aga mine ei satu prükkarite sünnipäevale.
Jutt oli inimestest, kes hingavad söögi peale.
Mingeid prükkareid pole mitte üheski poes, kohe lüüakse välja. Isegi poe ees pingil ei lasta neid istuda, kui turvamees näeb, on kohe minek. Kujuta vähem asju ette.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 11 külalist