TEMU kingitused 0 euro eest
-
Külaline
TEMU kingitused 0 euro eest
TEMU pakub 4 kingitust 0 euro eest. Kingitused saab ise välja valida. Valikus on väga erinevas hinnaklassis asju, ka päris kalleid.
See pakkumine on nähtav ainult mobiiliäpis, arvutis seda näha ei ole
Kas see on tõsiseltvõetav asi või on seal mingid trikid? Et kui panna valikusse kallid asjad siis nõutakse mingi raha sisse lõpuks? Või on vaja veel miskit teha? Või saab need asjad lihtsalt kätte?
Kui lugeda reegleid, siis need tunduvad väga kummalised ja suht arusaamatud.
Kellelgi kogemusi sellega?
Kas see on tõsiseltvõetav asi või on seal mingid trikid? Et kui panna valikusse kallid asjad siis nõutakse mingi raha sisse lõpuks? Või on vaja veel miskit teha? Või saab need asjad lihtsalt kätte?
-
Külaline
Internetiavarustest:
For others who may end up here: no, it doesn't work.
It lets you choose the 6 products at £0 each, and then it seemingly makes you buy a product above £20 to submit the order.
What you'll actually be doing is submitting the order for the items above £20 you're actually paying, and that value (let's say I choose the 6 free products and then to "submit" the order I buy some headphones that are £30) will be transformed in stars (30 stars) to redeem against the first of the 6 products "at £0". How many stars you need to accumulate to redeem the first product at £0, can be seen in the small carousel of the 6 products (each product shows how many stars it requires).
Basically, you have to spend tons of money to reach the stars required.
For instance, the first product in "my" carousel of 6x £0 products (lmao) is a gamepad that Temu normally sells for £27. The stars required for that product are 175.
That means I'd need to spend £175 buying actual products (and with other limits, i.e. only from that screen, within a given time frame, etc), to be able to redeem the £27 gamepad at £0. And that is, if there are no further hurdles going forward.
I'll stop here lol.
Of course, a fucking scam.
For others who may end up here: no, it doesn't work.
It lets you choose the 6 products at £0 each, and then it seemingly makes you buy a product above £20 to submit the order.
What you'll actually be doing is submitting the order for the items above £20 you're actually paying, and that value (let's say I choose the 6 free products and then to "submit" the order I buy some headphones that are £30) will be transformed in stars (30 stars) to redeem against the first of the 6 products "at £0". How many stars you need to accumulate to redeem the first product at £0, can be seen in the small carousel of the 6 products (each product shows how many stars it requires).
Basically, you have to spend tons of money to reach the stars required.
For instance, the first product in "my" carousel of 6x £0 products (lmao) is a gamepad that Temu normally sells for £27. The stars required for that product are 175.
That means I'd need to spend £175 buying actual products (and with other limits, i.e. only from that screen, within a given time frame, etc), to be able to redeem the £27 gamepad at £0. And that is, if there are no further hurdles going forward.
I'll stop here lol.
Of course, a fucking scam.
-
Külaline
Mul oli ükspäev meilboxis kiri otse Nigeeriast, kus üks miljonär oli hinge heitnud ja suur pärandus maha jäänud ja soovisid mulle sellest paar miljonit üle kanda. Ma usun, et see ei ole mingi pettusKülaline kirjutas: ↑15 Apr 2026 21:08 TEMU pakub 4 kingitust 0 euro eest. Kingitused saab ise välja valida. Valikus on väga erinevas hinnaklassis asju, ka päris kalleid.
-
Külaline
See äpp on saatanast. Mina olen Temust üsna palju tellinud, kuid vaid arvutist ja äppi ma ei oma, mingeid tasuta asju ei pakuta. Äpp uputab omaniku selle sodiga üle, seda ei jõua enam pärast hallata.
-
Külaline
Telefonis on võimalik teavitused välja lülitada ja keegi sind "sodiga üle uputada" ei saa. Võiks osata natuke ikka oma telefoni kasutada ju.Guest kirjutas: ↑16 Apr 2026 06:05 See äpp on saatanast. Mina olen Temust üsna palju tellinud, kuid vaid arvutist ja äppi ma ei oma, mingeid tasuta asju ei pakuta. Äpp uputab omaniku selle sodiga üle, seda ei jõua enam pärast hallata.
-
Külaline
ikka tellitakse koormate kaupa rämpsu sellest rämpsfirmast... Mõelge natuke ometi.
-
Külaline
Nüüd on siis vaja tähti koguda?
Varem oli selle kampaania juures hästi peenikeses kirjas, et ostukorvi summa peab olema 150+ € vms. Kunagi proovisin seda sportlikust huvist, laseb mitu ringi väikeste summade kaupa tellida nii kaua, kuni see suur summa täitub. Mina tegin ainult ühe ringi ehk sain ÜHE rulli koera kakakotte oma valitud kingitustest (pildil oli näha, nagu tuleks terve karp, kus mitukümmend rulli sees
).
Varem oli selle kampaania juures hästi peenikeses kirjas, et ostukorvi summa peab olema 150+ € vms. Kunagi proovisin seda sportlikust huvist, laseb mitu ringi väikeste summade kaupa tellida nii kaua, kuni see suur summa täitub. Mina tegin ainult ühe ringi ehk sain ÜHE rulli koera kakakotte oma valitud kingitustest (pildil oli näha, nagu tuleks terve karp, kus mitukümmend rulli sees
-
Külaline
Ja tellimegi, niikaua kui see võimalik on! Mõtlemegi- oma rahakoti peale!Guest kirjutas: ↑16 Apr 2026 08:28 ikka tellitakse koormate kaupa rämpsu sellest rämpsfirmast... Mõelge natuke ometi.
Tead, mine sa kah! Ma ei telli midagi koormate kaupa. Tellin asju, mida ma ostaks ka siit, aga sealt saan neid kordades odavamalt. Midagi ülearust ma ei telli.Guest kirjutas: ↑16 Apr 2026 08:28 ikka tellitakse koormate kaupa rämpsu sellest rämpsfirmast... Mõelge natuke ometi.
-
Külaline
Huvi pärast küsin, mis asjad need on?
-
Külaline
Lausa kordades? Ei usu.
-
Külaline
Ma konkreetselt Temu kohta ei tea, kuna sealt ei ista, aga ostan Aliexpressist ja kaup vist suht sama.
Olen viimastel kuudel ostnud nt akudepaki käsitolmuimejale, mida muidu enam ei müüdagi. 19 EUR.
Lõiketerad mururobotile, 3x12tk ehk 3 komplekti. 13 EUR
Kõrva taha kinnituvad kõrvaklapid, vist mingi 5 EUR ja meil müüakse min. 50 euroga.
2TB mälupulk USB ja USB-c otsaga ehk saab kasutada nii telefoni kui arvutiga, 8 EUR.
Telefoni kaitsekiled, 3 EUR.
Ausalt öeldes ei viitsi enam meie poodidest otsima hakatagi, Alist saab lihtsamini. Rääkimata hinnast.
-
Külaline
Mina tellisin koerale laetava küüneviili, mille hinnad siin on 30 euro kanti, sealt sain 5 euroga. Aasta aega on ilusti töötanud. Lisaks erinevaid kõrvarõngaid 1 euro paar.
-
Külaline
Hambaharja otsikud. 10 tk 8€.
Meil samal ajal poest ostes minu mudelile 2 tk 25€.
Koera pesa 11€. Sama suurust loomapoodidest leida alla 30€ pole lootustki.
Meil samal ajal poest ostes minu mudelile 2 tk 25€.
Koera pesa 11€. Sama suurust loomapoodidest leida alla 30€ pole lootustki.
-
Külaline
Kas su koer kannab tõesti kõrvarõngaid?
-
Külaline
Kas endast lugupidav keskealine naisterahvas paneb tõesti kõrva üheeurosed kõrvarõngad? Kui jah, siis peab tema mõtteviisis midagi väga viltu olema.Külaline kirjutas: ↑19 Apr 2026 05:35Lisaks erinevaid kõrvarõngaid 1 euro paar.
-
Külaline
Puhta segane!
-
Külaline
Allan Peterson on pobisenud-Mingi austus peab ka ikka olemaKülaline kirjutas: ↑19 Apr 2026 13:53Kas endast lugupidav keskealine naisterahvas paneb tõesti kõrva üheeurosed kõrvarõngad?
-
Külaline
Oled kuulnud mõistet kostüümiehted? Need ei pea tõesti mitte briljandid olema.
Vaata kasvõi meedias ringi - ka odavad ehted täidavad oma eesmärki mõnel juhul.
-
Külaline
Ei ole kuulnud. Täiskasvanu võiks omada ehteid, millel on mingi väärtus. Need 1 eurosed jäägu teismelistele neidudele esimesteks katsetusteks. Teistest teemades on olnud juttu kunstlehvikripsmete ja pikkade geelküüntega naistest, kes töötavad kuskil kassas. Nemad on see 1 euroste kõrvarõngaste sihtgrupp äkki?Külaline kirjutas: ↑19 Apr 2026 23:18Oled kuulnud mõistet kostüümiehted?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Tolmukübe ja 4 külalist