No täpselt-teadjaid roomab välja iga kivi alt kohe.Guest kirjutas: ↑15 Apr 2026 12:52Tema ei olnud jah enda arust armuke, sest peale seksuaalsuhte olid ka muu side, see polnud varjatud suhe jne.
Mis te sellest Diana Klasi teemast arvate?
-
Külaline
-
Külaline
Mina arvan, et teda kiusatakse nagu natuke meelega. Ta on öelnud, et tema kogu pere oli tema olemasolust(mis iganes kujul sellele siis nimi anda) teadlik.
-
Külaline
Ma ei ela Eestis. Raamatukogu ei hakka ju mulle seda raamatut mu asukohariiki saatma.Külaline kirjutas: ↑15 Apr 2026 09:32Ootab soodsat hinda, aga selle peale, et võtaks raamatukogust ja täiesti tasuta, ei mõtle ... Hmm.Guest kirjutas: ↑15 Apr 2026 07:18Kas keegi on seda raamatut lugenud või filmi näinud? On seal midagi uut ja rabavat? Elulooraamatud mulle meeldivad ja selle ma plaanin osta. Ootan, kui hind veel soodsamaks läheb.Külaline kirjutas: ↑15 Apr 2026 06:35
Jah, tema oli enda arust Aarmale palju enamat, hingesugulane jne, mitte lihtsalt sekspartner.
-
Külaline
Raamat on muide Mirkos ka olemas. Saad digitaalselt laenutada ja lugeda. Ma hetkejärjekorda vmt muidugi ei tea...Külaline kirjutas: ↑15 Apr 2026 14:11Ma ei ela Eestis. Raamatukogu ei hakka ju mulle seda raamatut mu asukohariiki saatma.Ootab soodsat hinda, aga selle peale, et võtaks raamatukogust ja täiesti tasuta, ei mõtle ... Hmm.
https://www.mirko.ee/et/publication/My0 ... %C3%A4kida
-
Külaline
Siis on arusaadav, võtan sõnad tagasi!Guest kirjutas: ↑15 Apr 2026 14:11Ma ei ela Eestis. Raamatukogu ei hakka ju mulle seda raamatut mu asukohariiki saatma.Külaline kirjutas: ↑15 Apr 2026 09:32Ootab soodsat hinda, aga selle peale, et võtaks raamatukogust ja täiesti tasuta, ei mõtle ... Hmm.Guest kirjutas: ↑15 Apr 2026 07:18
Kas keegi on seda raamatut lugenud või filmi näinud? On seal midagi uut ja rabavat? Elulooraamatud mulle meeldivad ja selle ma plaanin osta. Ootan, kui hind veel soodsamaks läheb.
-
Külaline
Tänud, vaatan järgi.Külaline kirjutas: ↑15 Apr 2026 14:20Raamat on muide Mirkos ka olemas. Saad digitaalselt laenutada ja lugeda. Ma hetkejärjekorda vmt muidugi ei tea...Külaline kirjutas: ↑15 Apr 2026 14:11Ma ei ela Eestis. Raamatukogu ei hakka ju mulle seda raamatut mu asukohariiki saatma.Ootab soodsat hinda, aga selle peale, et võtaks raamatukogust ja täiesti tasuta, ei mõtle ... Hmm.
https://www.mirko.ee/et/publication/My0 ... %C3%A4kida
-
Külaline
Raamatukogud muideks ei võta sugugi kõiki raamatuid omale sisse. Minu linna (Lõuna-Eesti) raamatukogu ei ole ostnud Malluka raamatut. Mingi põhimõte olevat neil. Üldse ei imesta, kui ka sellised kõmulised raamatud välistatakse.Guest kirjutas: ↑15 Apr 2026 09:32Ootab soodsat hinda, aga selle peale, et võtaks raamatukogust ja täiesti tasuta, ei mõtle ... Hmm.Guest kirjutas: ↑15 Apr 2026 07:18Kas keegi on seda raamatut lugenud või filmi näinud? On seal midagi uut ja rabavat? Elulooraamatud mulle meeldivad ja selle ma plaanin osta. Ootan, kui hind veel soodsamaks läheb.Külaline kirjutas: ↑15 Apr 2026 06:35
Jah, tema oli enda arust Aarmale palju enamat, hingesugulane jne, mitte lihtsalt sekspartner.
-
Külaline
Sellistele ei ole tõesti vaja raha raisata. Lugege väärtkirjandust!
-
Külaline
Mina arvan, et vahel on hea ka meie enda seas elavate inimeste reaalsest elust ja nende tunnetest lugeda, mitte ainult suurte kirjanike väljamõeldud ilu(kirjandusele)lugudele keskenduda.Külaline kirjutas: ↑15 Apr 2026 23:38 Sellistele ei ole tõesti vaja raha raisata. Lugege väärtkirjandust!
-
Külaline
Väärtkirjandust loen ka, need muide üksteist ei välista. Elulooraamatutega ongi nii, et sa ei tea kunagi ette, kas on hea või kas sisaldab kõmulisi ja pikantseid detaile. Pole see Klasi raamat kõmulisem, kui Kersna oma.Külaline kirjutas: ↑15 Apr 2026 23:38 Sellistele ei ole tõesti vaja raha raisata. Lugege väärtkirjandust!
-
Külaline
Ka reaalselt elanud inimeste elust kirjutatud raamat võib olla väärtkirjandus. Loe nt Churchilli elulugu. Ülipõnev.Guest kirjutas: ↑15 Apr 2026 23:45Mina arvan, et vahel on hea ka meie enda seas elavate inimeste reaalsest elust ja nende tunnetest lugeda, mitte ainult suurte kirjanike väljamõeldud ilu(kirjandusele)lugudele keskenduda.Külaline kirjutas: ↑15 Apr 2026 23:38 Sellistele ei ole tõesti vaja raha raisata. Lugege väärtkirjandust!
-
Külaline
Võrreldav meie mullikate jms lookestegaKülaline kirjutas: ↑16 Apr 2026 10:08Churchilli elulugu
-
Külaline
See kohtusaaga ongi ääretult jabur. Piktlikut öeldes peab Klas tõestama, et ta ei ole kaamel.
-
Külaline
Vabanda, aga sa ei paista kuigi palju teadvat Eesti kohtusüsteemist. Meil siiski peab oma väiteid tõestama see, kes süüdistab. Just seepärast see kohtuasi ei olegi jabur, et ükski terve mõistusega inimene (mida perekond Aarma kahtlemata on) ei lähe kohtusse kedagi avaliku elu tegelast süüdistama, kui tal selleks korralikku põhjendust ei ole. Küllap on. Ootame ära.Guest kirjutas: ↑22 Apr 2026 10:43See kohtusaaga ongi ääretult jabur. Piktlikut öeldes peab Klas tõestama, et ta ei ole kaamel.
-
Külaline
Tõeliselt manipuleeriv pealkiri.
-
Külaline
Ühest küljest naljakas lugu. Jüri ammu juba teises ilmas ja nüüd hakatakse arutama temaga seotud asju. Kas oli siis armulugu või ei olnud? Huvitav kui detailidesse minnakse? Kas tehti "seda" ka või hoiti lihtsalt üksteisel käest kinni? Jabur tõesti Diana vaatenurgast. Ma arvan seda, et maailmas on sarnaseid raamatuid kirjutatud tuhandeid ja mingit probleemi pole.
-
Külaline
Kui sinu isa kohta ilmuks raamat, kus keegi väidaks, et sinu isa tutvusringkonda kuulunud naisel, kellest kodus oli juttu kui abistamist vajavast sõbrast, oli tohutu armastus sinu isaga, kas sa ei sooviks vastu vaielda? Kui sinu teadmised oma isast on hoopis teistsugused. Loomulikult tahaksid. Eelduseks on, et sa usud oma isa, mitte võõrast naist. Ma ei näe selles midagi veidrat, kui inimesed oma isa usuvad.Guest kirjutas: ↑22 Apr 2026 10:59 Ühest küljest naljakas lugu. Jüri ammu juba teises ilmas ja nüüd hakatakse arutama temaga seotud asju. Kas oli siis armulugu või ei olnud? Huvitav kui detailidesse minnakse? Kas tehti "seda" ka või hoiti lihtsalt üksteisel käest kinni? Jabur tõesti Diana vaatenurgast. Ma arvan seda, et maailmas on sarnaseid raamatuid kirjutatud tuhandeid ja mingit probleemi pole.
-
Külaline
Vanemate patte ei saa nuhelda laste kaela. Sellest Diana ja Jüri loost on juba meedia nii palju pasundanud, et ega see mingi pommuudis ju ei ole. Midagi seal oli, ma ei ole nii suur asjatundja, et võiks täpselt öelda. Mind selline raamat ei häiriks, kui tegu oleks minu isaga, mis saladusi seal ikka nii väga välja lobisetakse.Külaline kirjutas: ↑22 Apr 2026 11:31oli tohutu armastus sinu isaga, kas sa ei sooviks vastu vaielda?
-
Külaline
Juhin tähelepanu, et pasundama hakati peale Jüri surma ja alati ning ainult ikka Diana jutu läbi. Jüri eluajal polnud mingeid klatšijutte nendevahelisest võimalikust suhtest. Ikka vägagi tõenäoline, et proua siin asju ette kujutab ja dramaatilise kunstnikuhingena neid ka ise uskuma jääb.Guest kirjutas: ↑22 Apr 2026 11:48Vanemate patte ei saa nuhelda laste kaela. Sellest Diana ja Jüri loost on juba meedia nii palju pasundanud, et ega see mingi pommuudis ju ei ole. Midagi seal oli, ma ei ole nii suur asjatundja, et võiks täpselt öelda. Mind selline raamat ei häiriks, kui tegu oleks minu isaga, mis saladusi seal ikka nii väga välja lobisetakse.Külaline kirjutas: ↑22 Apr 2026 11:31oli tohutu armastus sinu isaga, kas sa ei sooviks vastu vaielda?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 7 külalist