Abiväest
-
Külaline
Abiväest
Olen üksik naisterahvas. Mul on vaja mööblit maha võtta ,ja vedada, mõni toru vaja läbi lõigata, uut mööblit kokku panna. Tahaksin, et keegi oleks abis.
Kas sina pusiksid ikka ise, laenutaks Vanbussi, teeksid kõik ise? Kutsuks kellegi appi? Kelle?
Oskaksite soovitada teenusena kuidagi?
Kas sina pusiksid ikka ise, laenutaks Vanbussi, teeksid kõik ise? Kutsuks kellegi appi? Kelle?
-
Külaline
Nagu siit foorumist lugeda, saavad üksikud naised kõigega suurepäraselt ise hakkama.
-
Külaline
Mina teen ise jah. Kogu aeg olen teinud. Ka siis, kui mehega koos elasime, kuna kummalgi oli piisavalt oma kinnisvara, mida hallata. Minu jaoks on see loomulik. Kui midagi väga rasket vaja tõsta, kutsun naabrinaise korraks appi. Me mõlemad pikad ja sportlikud ning lapsepõlves koos tehtud trenni tõttu lihaseid piisavalt. Naabrinaine on ka selline isetegija, kuigi tal maja mehi täis. Lihtsalt töid on piisavalt, jagub kõigile. Tore on veel see, et vajadusel saame üksteiselt tööriistu ja vahendeid laenata. Mulle sobib.
Teenust seega soovitada ei oska.
Teenust seega soovitada ei oska.
-
Külaline
Päris kõiki asju ei saagi üksi teha. Näiteks mööbli kokku panemisel peab keegi suuremaid detaile hoidma, kuni teine kruve keerab. Olemasoleva mööbli laiali lammutamisel sama lugu: keegi peab toetama, et küljed laiali vajudes põrandat ära ei lõhuks või ise katki ei läheks. Hakkad üksi tegema ja lõpuks on kahju suurem, kui midagi kukub ja puruneb.
Mina kutsun appi oma eksmehe, ta reeglina tuleb ka ja ega ma tihti ei kutsu: kord-kaks paari aasta jooksul.
Mina kutsun appi oma eksmehe, ta reeglina tuleb ka ja ega ma tihti ei kutsu: kord-kaks paari aasta jooksul.
-
Külaline
-
Külaline
Ma arvan, et sa ei tuleks appi, kui kutsuksin. Mul on vaja köögikapp seinalt maha saada. Kuna sa ei tule, pean kapi lihtsalt seinas ära lõhkuma, toetajat pole.Guest kirjutas: ↑17 Apr 2026 09:06 Sõbranna meest pole appi kutsuda?
Mul naise sõbranna kutsub mind mõnikord appi.
-
Külaline
Olen ka saanud siiani ja pean saama ka seekord. Mehi, kes appi tuleks, pole. Need lihtsad tööd käivad meestele üle jõu.Guest kirjutas: ↑17 Apr 2026 08:41 Nagu siit foorumist lugeda, saavad üksikud naised kõigega suurepäraselt ise hakkama.
Naised, kes kirjutavad, et ise saavad, motiveerivad mind. Ma tean, et saan ise, hetkel on aga depressioonilaadne seisund, siis tundub, et ei saa millegagi hakkama. Tegelikult saan kõigega hakkama.
-
Külaline
Seda teed nii, et leiad kapi alla toeks teise kapi, riiuli, tabureti(d) või kas või mingid tugevamast papist kastid. Siis kruvid seinast lahti ja edasi saad juba rahulikult maha tõsta.Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2026 09:20Mul on vaja köögikapp seinalt maha saada
Proovitud. Toimib. Üles saab kappi üksinda samamoodi. Või kui on tagumise siinuga kapp, on veel lihtsam: lihtsalt tõstad siini peale ja korras.
-
Külaline
Mina toetan kas seina või mööbli vastu või siis kasutan pitskruve.Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2026 08:59Näiteks mööbli kokku panemisel peab keegi suuremaid detaile hoidma, kuni teine kruve keerab.
-
Külaline
Mina ei tuleks selle pealegi, et hakata ise mingeid torusid lõikama või mööblit lohistama. Loomulikult ostaksin teenuse sisse. Küsiks ChatGPT käest teenusepakkujaid.Guest kirjutas: ↑17 Apr 2026 08:05 Olen üksik naisterahvas. Mul on vaja mööblit maha võtta ,ja vedada, mõni toru vaja läbi lõigata, uut mööblit kokku panna. Tahaksin, et keegi oleks abis.
-
Külaline
Ma jälle olen mõelnud, miks eelistan ise teha ning jõudnud järeldusele, et minu jaoks on see nagu rohkem täiel rinnal, 100% võimalike kogemustega elamine. Süübid mingisse teemadse, õpid jälle midagi uut, omandad kogemusi, õida muidu ei saaks. Mis muidugi ei tähenda, et vahel ei võiks mõnel teisel lasta ära teha.Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2026 09:33Mina ei tuleks selle pealegi, et hakata ise mingeid torusid lõikama või mööblit lohistama. Loomulikult ostaksin teenuse sisse. Küsiks ChatGPT käest teenusepakkujaid.
-
Külaline
Kuidas tasud eksmehele tema vaeva?Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2026 08:59Mina kutsun appi oma eksmehe, ta reeglina tuleb ka ja ega ma tihti ei kutsu: kord-kaks paari aasta jooksul.
-
Külaline
Seekord jääb segisti kapi alla ja valamu kõrval toetusruumi pole. Kui toetan valamule, läheb valamu lõmmi. Aga ma proovin ikka.Guest kirjutas: ↑17 Apr 2026 09:30Seda teed nii, et leiad kapi alla toeks teise kapi, riiuli, tabureti(d) või kas või mingid tugevamast papist kastid. Siis kruvid seinast lahti ja edasi saad juba rahulikult maha tõsta.Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2026 09:20Mul on vaja köögikapp seinalt maha saada
Proovitud. Toimib. Üles saab kappi üksinda samamoodi. Või kui on tagumise siinuga kapp, on veel lihtsam: lihtsalt tõstad siini peale ja korras.
-
Külaline
Torusid lõikama ega kappe kokku panema kindasti ei hakkaks, ikka ostaks mingit nn. sulase teenust. Kui googeldada ja AI abi küsida, küllap leiab teenusepakkujaid. FB-s on ka ehk mõni vastav grupp, kus abi küsida - näiteks kodukandi grupp mõni, pane tööde loetelu üles ja ütle, et ootad pakkumisi, küllap ettevõtted reageerivad (suured muidugi mitte, aga väikesed vast otsivad igalt poolt pot. kliente).
-
Külaline
Uhh, kui jube see töö tegija otsimine oli kui veel maal elasin. Kui mõni joodik nõustuski, siis iial ei saanud tema tuleku aega kokku lepitud, tuli kui talle sobis suvalisel ajal. Linnas on õnneks kõik tellitav ja inimesed tunnevad kella.
-
Külaline
Kui ma üksi elasin, siis mööbli kokkupanek ja lahtivõtmine ei olnud mingi probleem.
Vana mööbli jäätmejaama veoks on võimalik mingi "kolatakso" järgi kutsuda. Neid kuulutusi, et aitame kolida ja osutame muud veoteenust, on Tallinna linnaosalehtedes olnud. Arvan, et sarnase teenuse pakkujaid ka praegu tegutseb.
Torutöid ise ei teinud. Torutööde jaoks oli meil korteriühistu infotahvlil torumeeste telefoninumbreid. Kui torutöid vaja oli teha, siis helistasin.
Kui on mingi väiksem koht - siis pane kuulutus oma küla/väikelinna FB gruppi. "Vajan abi mööbli äraveol", "soovitage kedagi, kes aitaks mööbi äraveol" vms. Siis kohalikud soovitavad sulle kedagi või/ja inimesed, kes on tööotsast huvitatud, vastavad.
Vana mööbli jäätmejaama veoks on võimalik mingi "kolatakso" järgi kutsuda. Neid kuulutusi, et aitame kolida ja osutame muud veoteenust, on Tallinna linnaosalehtedes olnud. Arvan, et sarnase teenuse pakkujaid ka praegu tegutseb.
Torutöid ise ei teinud. Torutööde jaoks oli meil korteriühistu infotahvlil torumeeste telefoninumbreid. Kui torutöid vaja oli teha, siis helistasin.
Kui on mingi väiksem koht - siis pane kuulutus oma küla/väikelinna FB gruppi. "Vajan abi mööbli äraveol", "soovitage kedagi, kes aitaks mööbi äraveol" vms. Siis kohalikud soovitavad sulle kedagi või/ja inimesed, kes on tööotsast huvitatud, vastavad.
-
Külaline
Ega ei tea jah. Ma mõtlen natuke ette. Äkki sa hakkaksid mulle meeldima ja kui peaksin veel ära armuma, siis oleks jama käes.Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2026 09:20Ma arvan, et sa ei tuleks appi, kui kutsuksin. Mul on vaja köögikapp seinalt maha saada. Kuna sa ei tule, pean kapi lihtsalt seinas ära lõhkuma, toetajat pole.Guest kirjutas: ↑17 Apr 2026 09:06 Sõbranna meest pole appi kutsuda?
-
Külaline
Naise sõbrannale appi minek on huvitav variant mehe jaoks. Kui on ilus sõbranna, siis saab peale töö tegemist koos teed juua.Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2026 09:06 Sõbranna meest pole appi kutsuda?
-
Külaline
Pole vaja rääkida endast kui abimehest. Täiesti tavaline äranihverdaja. Jutt jookseb, teod ei toeta.Guest kirjutas: ↑17 Apr 2026 10:17Ega ei tea jah. Ma mõtlen natuke ette. Äkki sa hakkaksid mulle meeldima ja kui peaksin veel ära armuma, siis oleks jama käes.Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2026 09:20Ma arvan, et sa ei tuleks appi, kui kutsuksin. Mul on vaja köögikapp seinalt maha saada. Kuna sa ei tule, pean kapi lihtsalt seinas ära lõhkuma, toetajat pole.Guest kirjutas: ↑17 Apr 2026 09:06 Sõbranna meest pole appi kutsuda?
-
Külaline
Abi soovitakse mitte teed pakkuda. Lollakas.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot], Bing [Bot], Google [Bot], kiisu, käguan, මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 5 külalist