Botased
Botased
Olen kandnud ainult Nike'e ja Adidaseid, kas oskate soovitada ka mõningaid muid firmasid, mis jalas mugavad? Vaatan, et nii palju igasuguseid siginenud. Kui neist midagi osta, milline firma oleks kvaliteetne?
-
Külaline
Botas on Tšehhi jalatsifirma, mille peakorter asub Skutečis ja mis keskendub spordijalatsite tootmisele. See asutati 1949. aastal nime Botana all, algselt keskendudes meeste matkajalatsitele. Alates 1963. aastast toodeti jalatseid Botase kaubamärgi all. Aastal 2000 muudeti ettevõtte nimi, et see vastaks jalatsibrändile. 2023. aastal müüdi Botas Zlínis asuvale ettevõttele Vasky, mis jätkab jalatsite müümist algse kaubamärgi all.
-
Külaline
Skechers. Ülimugavad. Hind küll natuke krõbe osadel midelitel aga ausõna oma hinda väärt.
-
Külaline
*mudelitelKülaline kirjutas: ↑17 Apr 2026 16:07 Skechers. Ülimugavad. Hind küll natuke krõbe osadel midelitel aga ausõna oma hinda väärt.
-
Külaline
Mulle samuti meeldivad. Outletist võib vanemaid mudeleid täitsa hea hinnaga saada.Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2026 16:07 Skechers. Ülimugavad. Hind küll natuke krõbe osadel midelitel aga ausõna oma hinda väärt.
-
Külaline
Mutibotased!Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2026 16:07 Skechers. Ülimugavad. Hind küll natuke krõbe osadel midelitel aga ausõna oma hinda väärt.
-
Külaline
Kopeerinud siis juba ülejäänud jutt ka:Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2026 15:58 Botas on Tšehhi jalatsifirma, mille peakorter asub Skutečis ja mis keskendub spordijalatsite tootmisele. See asutati 1949. aastal nime Botana all, algselt keskendudes meeste matkajalatsitele. Alates 1963. aastast toodeti jalatseid Botase kaubamärgi all. Aastal 2000 muudeti ettevõtte nimi, et see vastaks jalatsibrändile. 2023. aastal müüdi Botas Zlínis asuvale ettevõttele Vasky, mis jätkab jalatsite müümist algse kaubamärgi all.
"Populaarse tootenime muutumises kõiki samaliigilisi tooteid tähistavaks üldsõnaks ei ole iseenesest midagi erandlikku; nii oleme saanud ka sõnad „aspiriin“ ja „heroiin“, „džiip“, „eskalaator“, „föön“, „jojo“, „polaroid“, „termos“ ja veel hulga teisi."
-
Külaline
ma olen küll juba 50+, aga ka minu silmis on Skechersid kõige ehtsamad mutibotased. isiklikult olen enda jaoks avastanud Puma Palermo mudeli - on väga mugavad ja minu silmade jaoks ka piisavalt stiilsed
-
Külaline
Milleks?Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2026 16:24Kopeerinud siis juba ülejäänud jutt ka:Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2026 15:58 Botas on Tšehhi jalatsifirma, mille peakorter asub Skutečis ja mis keskendub spordijalatsite tootmisele. See asutati 1949. aastal nime Botana all, algselt keskendudes meeste matkajalatsitele. Alates 1963. aastast toodeti jalatseid Botase kaubamärgi all. Aastal 2000 muudeti ettevõtte nimi, et see vastaks jalatsibrändile. 2023. aastal müüdi Botas Zlínis asuvale ettevõttele Vasky, mis jätkab jalatsite müümist algse kaubamärgi all.
"Populaarse tootenime muutumises kõiki samaliigilisi tooteid tähistavaks üldsõnaks ei ole iseenesest midagi erandlikku; nii oleme saanud ka sõnad „aspiriin“ ja „heroiin“, „džiip“, „eskalaator“, „föön“, „jojo“, „polaroid“, „termos“ ja veel hulga teisi."
-
Külaline
See on tõepoolest täpne keeleline ja kultuuriline tähelepanek. Seda nähtust nimetatakse keeleteaduses üldistumiseks ehk dedišreerimiseks (inglise keeles generic trademark või proprietary eponym).Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2026 16:24Kopeerinud siis juba ülejäänud jutt ka:
-
Külaline
Mutibotastega ja udukanabotastega inimesed on kõik surnuaias kõrvuti, nii et mis vahet sel on? Kuigi arvan, et "mutid" on oma eludega palju rohkem rahul, sest nad naudivad elu, mitte heakskiitu.
-
Külaline
Kannan ka skecherseid aga tõsi, kõige kaunimad ei ole. Neil muidugi erinevad mudelid ja valisin nö vähem koledamad. Aga nii pehmed ja ei aja jalgu valutama pikka maad käies. On ühed mitte-muti-pumad ka aga neid kannatab autosõidul kanda vms. Kui keegi teab mõnda firmat mille toss oleks pehme ja ergonoomiline nagu skechers aga samas ilus, siis olen suur kõrv 
-
Külaline
Pildi pealt näevad küll inetud ja vanamoodsad välja.Guest kirjutas: ↑17 Apr 2026 16:38ma olen küll juba 50+, aga ka minu silmis on Skechersid kõige ehtsamad mutibotased. isiklikult olen enda jaoks avastanud Puma Palermo mudeli - on väga mugavad ja minu silmade jaoks ka piisavalt stiilsed![]()
-
Külaline
Kas tolmukübe on sinu arvates noor neiu?
-
Külaline
Päriselt?Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2026 16:38ma olen küll juba 50+, aga ka minu silmis on Skechersid kõige ehtsamad mutibotased. isiklikult olen enda jaoks avastanud Puma Palermo mudeli - on väga mugavad ja minu silmade jaoks ka piisavalt stiilsed![]()
Kas sellised on tõesti mutibotased? Kui jah, siis ma olen juba 36sena mutt mis mutt

Või sellised?

Mul endal on hetkel sellised Adidased:

Mina kirjutasin selle Skechersi, mitte Tolmukübe
-
Külaline
Täiega mutibotased. Kõik need 3 pilti.Guest kirjutas: ↑17 Apr 2026 18:32Päriselt?
Kas sellised on tõesti mutibotased? Kui jah, siis ma olen juba 36sena mutt mis mutt
Või sellised?
![]()
-
Külaline
Mutijalad kah veel lisaks.Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2026 18:41Täiega mutibotased. Kõik need 3 pilti.
-
Külaline
Ma saan aru, et sa üritad trollida aga milline siis mitte mutibotas/toss pole?Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2026 18:41Täiega mutibotased. Kõik need 3 pilti.Guest kirjutas: ↑17 Apr 2026 18:32Päriselt?Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2026 16:38
ma olen küll juba 50+, aga ka minu silmis on Skechersid kõige ehtsamad mutibotased. isiklikult olen enda jaoks avastanud Puma Palermo mudeli - on väga mugavad ja minu silmade jaoks ka piisavalt stiilsed![]()
Või sellised?
![]()
Ketsid? VANSID? Conversid?
Ma olen pikalt jalgadel tööl ja iga kell eelistan mugavust mitte öösel valutavaid jalgu ja päkkasid.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist