Fold telefonid
-
Külaline
Fold telefonid
Kas need kokkumurtava ekraaniga fold telefonid on head? Töötavad normaalselt? Kui kaua kestavad?
Mul lagunes Fold6 täpselt peale garantiiaja lõppemist ära. Uuesti foldi ei võta, ikkagi raske ja kobakas, piklik ja paksuke kuju on väga taskuvaenulik, sellega ei harjunudki ära. Võib-olla iPhone fold tuleb parem, kuna see on oluliselt lühem ja formaat 100 korda mõistlikum kui Samsungi debiilsused. Muidu raamatute lugemiseks ju hea, kuid selle jaoks tuleb ikka pisut liiga palju kompromisse mugavuses teha.
Ja näen teiste kogemustest, et ka Flipid lagunevad tihedamini kui mittevolditavad.
Ja näen teiste kogemustest, et ka Flipid lagunevad tihedamini kui mittevolditavad.
-
Külaline
Olen ise sama mõtelnud. Samas Lõuna-Korea filmides, sarjades on praktiliselt kõigil need foldid. Ilmselt seal on veel palju arenguruumi, tuleb lihtsalt oodata kuni tooteareng on mõne suure sammu edasi teinud. Idee poolest ju hea lugeda artikleid, raamatuid vm, dokumente või vaadata filme.
Endal puutetundlikku fold-telefoni olnud ei ole aga kolleegil on Samsungi fold mudel juba üle kahe aasta ja ei kurda. Telefon toimib tal hästi ja vaatab järgmiseks uuemat fold mudelit.
-
Külaline
Minu kolleegil oli ka puutetundlik fold. Alguses oli jube rahul ja õnnelik, aga umbes poole aasta pärast oli ta selle tavalise mitte-foldi vastu välja vahetanud. Ei oska öelda, miks, aga ju siis ikkagi mingid vead ilmnesid. Tavaliselt ju iga poole aasta tagant telefoni ei vaheta, eriti, kui tegu kallimapoolse mudeliga.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist