Simpel! Beebidel on beebibotased ja muttidel mutibotased. Pole vahet mis kaubamärk.Külaline kirjutas: ↑19 Apr 2026 16:00 Maitse üle kakeldakse, nagu me kõik teame, mitte ei vaielda. Mind siiralt huvitab, et milliseid jalanõusid peab mutibotasteks see, kes need musta värvi tossude pildid siia pani ja arvas, et no need küll mutibotased ei ole. Aga millised on siis? Palun pane nendest ka pilte. Mina olen 57 ja mutivanust on juba piisavalt, aga ma ei paneks neid jalga, sest need on koledad mu silmis. Tänaval oleks koledad ja matkamiseks, jooksmiseks, aiatöödeks ebasobivad. Ja kui mul oleks püstijalu töö, siis ma otsiksin nendest mugavamaid jalanõusid. Iseasi, et kui raha üldse ei oleks, siis muidugi käiks sellega, mis kätte satub. Aga Sketchersid ei ole ju kõige odavamad? Ma viskan nalja maitse üle kaklemisest, aga mind päriselt ka huvitab, et millised siis selle postitaja arvates need mutikotad? Mul jääb kujutlusvõimest puudu.
Botased
-
Külaline
-
Külaline
Mina panin need kolm musta varianti. Iga kolmas teismeline ja sportlane sel juhul ju kannab "mutibotaseid".Külaline kirjutas: ↑19 Apr 2026 16:00 Maitse üle kakeldakse, nagu me kõik teame, mitte ei vaielda. Mind siiralt huvitab, et milliseid jalanõusid peab mutibotasteks see, kes need musta värvi tossude pildid siia pani ja arvas, et no need küll mutibotased ei ole. Aga millised on siis? Palun pane nendest ka pilte. Mina olen 57 ja mutivanust on juba piisavalt, aga ma ei paneks neid jalga, sest need on koledad mu silmis. Tänaval oleks koledad ja matkamiseks, jooksmiseks, aiatöödeks ebasobivad. Ja kui mul oleks püstijalu töö, siis ma otsiksin nendest mugavamaid jalanõusid. Iseasi, et kui raha üldse ei oleks, siis muidugi käiks sellega, mis kätte satub. Aga Sketchersid ei ole ju kõige odavamad? Ma viskan nalja maitse üle kaklemisest, aga mind päriselt ka huvitab, et millised siis selle postitaja arvates need mutikotad? Mul jääb kujutlusvõimest puudu.
Minu silmis mutibotad on selline :

Tegelikult ei oma tähtsust, muti või mitte, peaasi, et mugavad. Need mustad variandid olid ilusad küll.
Tänan, mina küsisin ja sain vastuse. Need Riekerid mis pildil, ei ole minu silmis üldse botased/tossud, need on lihtsalt vanainimeste tänavakingad. Vbl keegi pakub veel midagi välja, sest mitmed on siin sinuga ühel meelel. Ja muide, ma olen kindel. et mood teeb varsti jälle ühe keeru ja need tänased minu poolt mutijalanõudeks nimetatud on mingil hetkel trenditeadlike noorte jalas ja sealt edasi mõne aasta pärst keskealistel.
Mina ostsin täna need - ja mitte sellepärast, et keegi peab neid trendikateks või keegi mutibotasteks - vaid need olid kerged ja nahast.
https://www.weekend.ee/tommy-hilfiger-t ... 69634.html
https://www.weekend.ee/tommy-hilfiger-t ... 69634.html
-
Külaline
Ma ka 57 ja käin nendega
https://www.zalando.ee/pepe-jeans-brit- ... w-q11.html
Savi, kas on mutitossud või misiganes. Mutt olen ma ju nagunii ja vaevalt keegi mutile suuremat tähelepanu pöörab, mis tal täpsemalt seljas või jalas on.
https://www.zalando.ee/pepe-jeans-brit- ... w-q11.html
Savi, kas on mutitossud või misiganes. Mutt olen ma ju nagunii ja vaevalt keegi mutile suuremat tähelepanu pöörab, mis tal täpsemalt seljas või jalas on.
-
Külaline
Mina arvan täpselt sama! Aga keegi kuskil väidab, et need on hetkel moodsad, siis järelikult siinse kommenteerija arvates on need ka ägedad ja mitte mutilikud.
Kas keegi võiks soovitada siis ka mutibotastega sobivaid riideid või siis just mitte-muti botastega sobivaid? Traavisin täna mitu poodi läbi ja... ainuke asi, mida oleks teksade juurde tahtnud, oli S suuruses laimiroheline TH dzemper.
-
Külaline
Talitossud tähendasidki talvetosse, püha taevas. Sooja voodriga kõrged olid talitossud, ilma voodrita madalad olid tossud.Tolmukübe kirjutas: ↑18 Apr 2026 14:25Botased on botased, nii nagu me ikka neist aru saame, aga tossud on kõrgema säärega botased, nt 80ndatel oli olemas selline mõiste, nagu talitossud. Need olid siis botaste moodi, aga sooja voodriga ja nii 10 - 15 cm kõrge säärega. Need olid tossud, aga tavalised, ilma säärteta, nagu tänapäevalgi, on botased. Seda ma ütlen, et kui nüüd on nö üks ja sama, siis vanasti olid erinevad jalanõud eri nimetustega.
Aitäh soovitamast, aga ilmselt mu paari kontoririide eelarve on kordi väiksem, kui see personaalne shopping.taivopalm kirjutas: ↑19 Apr 2026 21:07Mina võin soovitada. Zenja. Kontakt on siin, personaalne shopping.
https://zenjafokin.ee/kontakt/
-
Külaline
Ostan ja kannan seda, mis mugav tundub. Suva, mida teised arvavad. Suva ka firmast, üldse ei püüa trendikas olla.
Vaevalt, et keegi mind seepärast tänaval halvustama tuleb.
Sugulastel ja sõpradel on ka täiesti poogen, mis kellelgi jalas või seljas on.
Või tõesti arvate, et inimest hinnatakse vaid selle järgi, millised tossud tal jalas on? Siis oleks tõesti väga raske elu
Vaevalt, et keegi mind seepärast tänaval halvustama tuleb.
Sugulastel ja sõpradel on ka täiesti poogen, mis kellelgi jalas või seljas on.
Või tõesti arvate, et inimest hinnatakse vaid selle järgi, millised tossud tal jalas on? Siis oleks tõesti väga raske elu
-
Külaline
Mis selles imelikku nüüd oli?
Jah, selline sõna on täiesti olemas ja Tartu Naha- ja Jalatsikombinaat tootis omal ajal ka selliseid tossusid/botaseid.
Olid suht koledad, aga üsna mugavad.
-
Külaline
Mina küll ei arva, et inimest hinnatakse ainult selle järgi, mis tal seljas on (v.a. tõenäoliselt erilised moefriigid või väga pinnapealsed inimesed). Minu kadunud ämm kandis 100% ainult mutiriideid ja jalanõusid. Olen näinud tema fotoalbumeid ja riidekappe, ta oli kogu elu selline. Ta oli üks lõpmata armas ja soe inimene, kelle peale võis alati kindel olla. Nooruses kaunistasid teda suured hallid silmad ja paksud blondid juuksed, vanaduses hea inimese aura. Ma ei näinud tal aastakümnete jooksul ühtegi riideeset või jalanõu paari, mida oleks ise tahtnud kanda, aga komplimente sai ikka teha talle. See värv kohe sobib sulle! Need uued saapad on kenad ja paistavad mugvad ja soojad! Sa oled täna nii pidulik ja uhke! Need olid minu poolt südamest öeldud ja mul polnud mingit vajadust täpsustada, et su mutisaapad...
Mõni inimene on moe erinevate kihtide suhtes pime, nii nagu mõnel ei ole muusikalist kuulmist. Ja mõni selle juures eitab raevukalt, et mingi moetunnetus üldse eksisteerib. Loomulikult ei ole ka mingi ühtset hetkemoodi olemas, EKA tudengil ja juba mõni aasta juristina töötanud noorel naisel on tõenäoliselt väga erinev garderoob, kuigi mõlemad pööravad oma riietusele suurt tähelepanu (et mis signaale see saadab). Nii et kui sa valid sellised tossud, mida müüakse supermarketis, siis see lihtsalt saadab signaali, et mood ei ole sinu teema. See, kes mängu valdab, võib muide needsamad tossud jalga panna ja välja kanda. Aga kui sa pead tulema oma selliste jalanõude valikut kaitsema foorumisse, siis on väga tõenäoliselt ka ülejäänud riietus ja soeng pigem mutilik.
Mõni inimene on moe erinevate kihtide suhtes pime, nii nagu mõnel ei ole muusikalist kuulmist. Ja mõni selle juures eitab raevukalt, et mingi moetunnetus üldse eksisteerib. Loomulikult ei ole ka mingi ühtset hetkemoodi olemas, EKA tudengil ja juba mõni aasta juristina töötanud noorel naisel on tõenäoliselt väga erinev garderoob, kuigi mõlemad pööravad oma riietusele suurt tähelepanu (et mis signaale see saadab). Nii et kui sa valid sellised tossud, mida müüakse supermarketis, siis see lihtsalt saadab signaali, et mood ei ole sinu teema. See, kes mängu valdab, võib muide needsamad tossud jalga panna ja välja kanda. Aga kui sa pead tulema oma selliste jalanõude valikut kaitsema foorumisse, siis on väga tõenäoliselt ka ülejäänud riietus ja soeng pigem mutilik.
-
Külaline
pole aimugi, mille alla need liigituvad, aga kannan põhiliselt Salomoni ja Adidase tosse ning nendega praktiliselt igasuguseid riideid - pikki lillelisi kleite, laiu ja kitsaid teksaseid, seelikuid pikki ja poolde säärde, pidulikke ja sportlikke riideid, teksakleite... Ja üldse ei huvita, kui mõnele ei peaks meeldima - mulle meeldib ja on jube mugav ka.
-
Külaline
Nii ta on. Käisin COOP poes ja seal müüdi jalatseid 15-20 eurot paar. Küllap ka neid keegi ostab, muidu pood neid müüki ei võtaks. Eks see kellele ema kellele tütar vaidlus on. Igaüks otsustab lõpuks oma maitsemeele ja rahakoti järgi, mida omale jalga ostab ja mis teistel ikka kobiseda on.Külaline kirjutas: ↑20 Apr 2026 10:07Nii et kui sa valid sellised tossud, mida müüakse supermarketis, siis see lihtsalt saadab signaali, et mood ei ole sinu teema.
-
Külaline
Sa oled üks väga armas inimene. Aitäh Sulle!Guest kirjutas: ↑20 Apr 2026 10:07 Mina küll ei arva, et inimest hinnatakse ainult selle järgi, mis tal seljas on (v.a. tõenäoliselt erilised moefriigid või väga pinnapealsed inimesed). Minu kadunud ämm kandis 100% ainult mutiriideid ja jalanõusid. Olen näinud tema fotoalbumeid ja riidekappe, ta oli kogu elu selline. Ta oli üks lõpmata armas ja soe inimene, kelle peale võis alati kindel olla. Nooruses kaunistasid teda suured hallid silmad ja paksud blondid juuksed, vanaduses hea inimese aura. Ma ei näinud tal aastakümnete jooksul ühtegi riideeset või jalanõu paari, mida oleks ise tahtnud kanda, aga komplimente sai ikka teha talle. See värv kohe sobib sulle! Need uued saapad on kenad ja paistavad mugvad ja soojad! Sa oled täna nii pidulik ja uhke! Need olid minu poolt südamest öeldud ja mul polnud mingit vajadust täpsustada, et su mutisaapad...
-
Külaline
Geoxil on mitmed kenad mudelid ja kui Itaalias poodi sattuda, siis ka head hinnad. Ja Ralph Laurenil samuti, mõned mudelid on imekerged ning mugavad.
-
Külaline
Ei teagi! Omal ajal on mul mees mitu paari Eccosid Prismast ostnud. Vaevalt, et Ecco esinduspoes samad kingad kuidagi paremad ja trendikamad on. Tõsi, need kingad olid neutraalse välimusega, musta värvi meeste tänavakingad.Guest kirjutas: ↑20 Apr 2026 11:42Nii ta on. Käisin COOP poes ja seal müüdi jalatseid 15-20 eurot paar. Küllap ka neid keegi ostab, muidu pood neid müüki ei võtaks. Eks see kellele ema kellele tütar vaidlus on. Igaüks otsustab lõpuks oma maitsemeele ja rahakoti järgi, mida omale jalga ostab ja mis teistel ikka kobiseda on.Külaline kirjutas: ↑20 Apr 2026 10:07Nii et kui sa valid sellised tossud, mida müüakse supermarketis, siis see lihtsalt saadab signaali, et mood ei ole sinu teema.
Ja teadupoolest on ka Kuoma saapad, mis on lapsevanemate seas ülipopulaarsed, Prismas müügil.
-
Külaline
Algus oli hea, aga lõpp kiskus ära.Guest kirjutas: ↑20 Apr 2026 10:07 Mina küll ei arva, et inimest hinnatakse ainult selle järgi, mis tal seljas on (v.a. tõenäoliselt erilised moefriigid või väga pinnapealsed inimesed). Minu kadunud ämm kandis 100% ainult mutiriideid ja jalanõusid. Olen näinud tema fotoalbumeid ja riidekappe, ta oli kogu elu selline. Ta oli üks lõpmata armas ja soe inimene, kelle peale võis alati kindel olla. Nooruses kaunistasid teda suured hallid silmad ja paksud blondid juuksed, vanaduses hea inimese aura. Ma ei näinud tal aastakümnete jooksul ühtegi riideeset või jalanõu paari, mida oleks ise tahtnud kanda, aga komplimente sai ikka teha talle. See värv kohe sobib sulle! Need uued saapad on kenad ja paistavad mugvad ja soojad! Sa oled täna nii pidulik ja uhke! Need olid minu poolt südamest öeldud ja mul polnud mingit vajadust täpsustada, et su mutisaapad...
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 1 külaline