Tinder

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 20 Apr 2026 20:56
Külaline kirjutas: 20 Apr 2026 11:58
Külaline kirjutas: 20 Apr 2026 11:30 Lugesin lugu, vaatasin fotosid, vaatasin vanust ja ma siiski ei saa üle mōttest, et äkki oleks 60 tuuri saades siiski viisakam ja paslikum seda tutvumise asja tagasihoidlikumalt ajada kui seda on suurde meediasse tulek ja Tinderi vaagimine oma ahta mätta otsast. Päris kindlasti on 30-50-aastaste kogemus Tinderis totaalselt teine.

https://eestinaine.delfi.ee/artikkel/12 ... -nii-vaeti

Suurde meediasse tulek aitab raamatu müügile kaasa. See on puhas turundustrikk. Kas see oli huvitav raamat, selgub peale lugemist. Ma ise seda ei ostaks, tulevikus raamatukogust võib olla laenutaks.

Osta ja laenutada raamat kellegi vananeva daami Tinderi külastustest? Nagu miks peaks?
Kui on hästi kirjutatud, mis vahet seal on, kas ta on vananev või noor daam? Kas vanem naine ei võigi Tinderis käia või mis see sinu jutu mõte on? Ma arvan, et sellises olukorras on paljud 50+ naised, et kooselu lõppeb, lapsed on suured, aga tahaks ka midagi oma ellu veel enne surma. Või peab kohe maha surema? Millegipärast mehed ennast küll nii vara maha ei kanna ja on enda arust täkud surmani, erriti kui raha on. Aga naised ei tohi midagi teha.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Apr 2026 20:56
Külaline kirjutas: 20 Apr 2026 11:30 Lugesin lugu, vaatasin fotosid, vaatasin vanust ja ma siiski ei saa üle mōttest, et äkki oleks 60 tuuri saades siiski viisakam ja paslikum seda tutvumise asja tagasihoidlikumalt ajada kui seda on suurde meediasse tulek ja Tinderi vaagimine oma ahta mätta otsast. Päris kindlasti on 30-50-aastaste kogemus Tinderis totaalselt teine.

https://eestinaine.delfi.ee/artikkel/12 ... -nii-vaeti

Suurde meediasse tulek aitab raamatu müügile kaasa. See on puhas turundustrikk. Kas see oli huvitav raamat, selgub peale lugemist. Ma ise seda ei ostaks, tulevikus raamatukogust võib olla laenutaks.

Osta ja laenutada raamat kellegi vananeva daami Tinderi külastustest? Nagu miks peaks?
Äkki oleks sulle abiks, kui mees su maha jätab ja üksi igav hakkab?
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Apr 2026 23:12

Karma koguja. Osta ära siis.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Apr 2026 21:09

Kui on hästi kirjutatud, mis vahet seal on, kas ta on vananev või noor daam? Kas vanem naine ei võigi Tinderis käia või mis see sinu jutu mõte on? Ma arvan, et sellises olukorras on paljud 50+ naised, et kooselu lõppeb, lapsed on suured, aga tahaks ka midagi oma ellu veel enne surma. Või peab kohe maha surema? Millegipärast mehed ennast küll nii vara maha ei kanna ja on enda arust täkud surmani, erriti kui raha on. Aga naised ei tohi midagi teha.

Vabandust, aga vabandust veel kord, vaadates fotosid, ei saa ikka päris igal Harjumaa mannil ja mardil seal just väga lilles kogemusi olla. Vabandust tōesti veel kord, et välimust mainin, aga elu on selline paraku ja kui loomariigis mängib näiteks isaste välimus suurt rolli, siis inimmaailmas tihti just emaste. Juhuks, kui ikka veel poindile pihta ei saanud.
Külaline

Vabandust, aga vabandust veel kord, vaadates fotosid, ei saa ikka päris igal Harjumaa mannil ja mardil seal just väga lilles kogemusi olla. Vabandust tōesti veel kord, et välimust mainin, aga elu on selline paraku ja kui loomariigis mängib näiteks isaste välimus suurt rolli, siis inimmaailmas tihti just emaste. Juhuks, kui ikka veel poindile pihta ei saanud.
Jah, sain aru juba esimesel korral, et sinu arust on see selline memm, keda kuskil seiklemas ette ei kujuta. Selle peale võin sulle öelda, et olen ka Tinderis igasugu välimusega vanamehi näinud, pole nad sugugi kõik mingid kahekümnendates musklimehed. Seiklusmaterjali leidub seal igasugu välimuse ja vanuseklassiga inimestele. Kui sinu arust seksivad vaid noored ja ilusad, oled ikka päris rumal.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Apr 2026 06:58
Külaline kirjutas: 20 Apr 2026 23:12

Karma koguja. Osta ära siis.
Uhhuu kah veel lisaks ülbusele? Minul pole vaja, aga sul võib vaja minna.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Apr 2026 07:10
Jah, sain aru juba esimesel korral, et sinu arust on see selline memm, keda kuskil seiklemas ette ei kujuta. Selle peale võin sulle öelda, et olen ka Tinderis igasugu välimusega vanamehi näinud, pole nad sugugi kõik mingid kahekümnendates musklimehed. Seiklusmaterjali leidub seal igasugu välimuse ja vanuseklassiga inimestele. Kui sinu arust seksivad vaid noored ja ilusad, oled ikka päris rumal.

Läheks siit nüüd loogika reale tagasi. Seega erineva välimusega inimeste kogemused Tinderis on väga erinevad ja ainutõde kokku kirjutada, ostma joosta on pehmelt öeldes rumalate inimeste tunnus.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Apr 2026 07:28
Külaline kirjutas: 21 Apr 2026 07:10

Läheks siit nüüd loogika reale tagasi. Seega erineva välimusega inimeste kogemused Tinderis on väga erinevad ja ainutõde kokku kirjutada, ostma joosta on pehmelt öeldes rumalate inimeste tunnus.
Mingit ainutõde see naine ei kirjuta. Ja see sinu arvamus, et kogemus oleneb ainult välmusest ja noorusest, on väga-väga rumal. Lisaks toimusid need tema seiklused 10 aastat tagasi. Minule tuli tema jutt Tinderist päris tuttav ette, kuigi olen üle 20 aasta noorem ja hea välimusega. Vahe oli võib-olla selles, et huvilisi kogunes kohe mitu tuhat, aga et oleks sellepärast paremad mehed olnud, ei ole absoluutselt tõsi. Täpselt samamoodi on väga raske kedagi normaalset seal leida. Välimusest ei olene suhete kvaliteet mitte kuidagi.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Apr 2026 07:01

Vabandust, veel kord vabandust, aga kui vana on nii rumala kommentaari kirjutaja? Ilmselt 20 ja natukene peale?

Eelkõneleja ütles kõik juba ära - meeste huvi, kogemused ja seiklused ei sõltu kuigi palju naise vanusest ja välimusest. Üldjuhul saab igas vanuses naine ja igasuguse välimusega naine tähelepanu - inimeste maitse on erinev.

Ma ise olen 50+ vanuses ja mul on meeste poolt ikka väga suur tähelepanu. Ja seda mitte hambutute lontis dressipükstega vanameeste poolt, vaid nii minuvanuste kui ka endast kuni 20 aastat nooremate seas. Üks oli isegi veel noorem, aga teda ma ei võta arvesse.

Ja need minust palju nooremad mehed ei ole sugugi vaesed, rumalad ja koledad, kes vaid seikluste peal väljas. Ma saaks oma kogemustest täitsa korraliku raamatu kirja panna. Mingi välimääraja ma olen kunagi isegi perekooli kirjutanud, mis sai palju tagasisidet.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Apr 2026 07:01

Et, kui ta on juba selles vanuses ja välimuselt sulle mitte meeldiv, siis tema kogemus ei loe? Arvesse lähevad vaid 20-30-aastased süstitud, lõigatud ja kunst juuste-ripsmetega bimbod?
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Apr 2026 21:09Kui on hästi kirjutatud, mis vahet seal on, kas ta on vananev või noor daam?
Vanema proua tinderimemuaarid on ehk isegi põnevam lugemine, aga ega enne ei tea väita, kui pole lugenud. Võimalik on ka see, et raamat osutub suureks pettumuseks.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Apr 2026 10:38
Külaline kirjutas: 20 Apr 2026 21:09Kui on hästi kirjutatud, mis vahet seal on, kas ta on vananev või noor daam?
Vanema proua tinderimemuaarid on ehk isegi põnevam lugemine, aga ega enne ei tea väita, kui pole lugenud. Võimalik on ka see, et raamat osutub suureks pettumuseks.
Väga võimalik. Mina ei tea sellest prouast ega tema raamatust midagi. Aga vaidlesin vastu sellele inimesele, kelle arvates proua on liiga vana ja kole, et tal mingeid kogemusi võiks olla jagada. Oleks noor ja ilus, oleks Tinderi kogemus üdini positiivne ja viljakas. See on ju väga lapsik mõtlemine.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Apr 2026 15:32
Guest kirjutas: 21 Apr 2026 10:38
Väga võimalik. Mina ei tea sellest prouast ega tema raamatust midagi. Aga vaidlesin vastu sellele inimesele, kelle arvates proua on liiga vana ja kole, et tal mingeid kogemusi võiks olla jagada. Oleks noor ja ilus, oleks Tinderi kogemus üdini positiivne ja viljakas. See on ju väga lapsik mõtlemine.

Mulle aga meeldib elus, kui ülikonna teeb valmis siiski rätsep kuigi ka iga teine võib ülikonna sarnase asja kokku traageldada. Ausalt öeldes on Eestis juba viimased 20 aastat olematu kriitikameel välja antavate teoste suhtes. Igaüks võib toota nagu tuju tuleb ja emotsioonide kõikumine ette annab. Ikka leidub nõdrakesi, kes ostavad, loevad, miinustavad ja lähevad selles tegevuses aina uuele ringile. Raamatukogud ei jõua kõike seda p... enam ära regida ja paigutada.
Külaline

Mulle aga meeldib elus, kui ülikonna teeb valmis siiski rätsep kuigi ka iga teine võib ülikonna sarnase asja kokku traageldada. Ausalt öeldes on Eestis juba viimased 20 aastat olematu kriitikameel välja antavate teoste suhtes. Igaüks võib toota nagu tuju tuleb ja emotsioonide kõikumine ette annab. Ikka leidub nõdrakesi, kes ostavad, loevad, miinustavad ja lähevad selles tegevuses aina uuele ringile. Raamatukogud ei jõua kõike seda p... enam ära regida ja paigutada.
Aga sina ju otsustad siin praegu ainult autori välimuse järg, kas raamat on loetav või mitte. Võib-olla on raamat täileik jamps, ei tea, pole lugenud ja nii palju ei huvita ka, et loeks. Aga ainult sellepärast inimest maha teha, et ta pole sinu jaoks atraktiivse välimusega, on väga primitiivne ja ebaküps. Kindlasti oled isegi kellegi jaoks vana ja kole, seega ei tohiks samuti midagi millestki arvata ja sinu kogemused ei loe.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Apr 2026 07:22
Aga sina ju otsustad siin praegu ainult autori välimuse järg, kas raamat on loetav või mitte. Võib-olla on raamat täileik jamps, ei tea, pole lugenud ja nii palju ei huvita ka, et loeks. Aga ainult sellepärast inimest maha teha, et ta pole sinu jaoks atraktiivse välimusega, on väga primitiivne ja ebaküps. Kindlasti oled isegi kellegi jaoks vana ja kole, seega ei tohiks samuti midagi millestki arvata ja sinu kogemused ei loe.

Mna kasutan foorumit sihipäraselt, see on koht, kus iga inimene võib vabalt oma arvamust avaldada, nii sina kui mina kui... Elukogenud inimesena näen ma ära, mil inimene vajanuks pigem psühholoogi ja teraapiat kui Tinderis enda lõhkumist. Sama arvasin ma muide kunagi ka Kärsini kohta. Aga inimestel pole vist alati kõrval neid, kes neid suunaks ja aitaks ning selgus ka viimase puhul, et kits kärneriks.
Külaline

Kas seal Tinderis see ka kirjas on, kui palju seal HIV-haigeid koos on? See ohtlik ka vanematele tinderdajaprouadele, mitte ainult noorte asi.

https://www.err.ee/1609585889/eesti-on- ... ne-vaheneb
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Apr 2026 14:33 Kas seal Tinderis see ka kirjas on, kui palju seal HIV-haigeid koos on? See ohtlik ka vanematele tinderdajaprouadele, mitte ainult noorte asi.

See on ohtlik igale kooselus või abielus olevale, kelle partner juhtumisi vahetevahel kõrvale paneb.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Apr 2026 14:33 Kas seal Tinderis see ka kirjas on, kui palju seal HIV-haigeid koos on? See ohtlik ka vanematele tinderdajaprouadele, mitte ainult noorte asi.

Vanematele meestinderdajatele võiksid veel rohkem manitsussõnu lisada. Nemad vahetavad neid partnereid palju rohkem kui prouad ja kondoomi ka ei tunnista.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Apr 2026 22:25
Külaline kirjutas: 23 Apr 2026 19:28
Guest kirjutas: 23 Apr 2026 14:33 Kas seal Tinderis see ka kirjas on, kui palju seal HIV-haigeid koos on? See ohtlik ka vanematele tinderdajaprouadele, mitte ainult noorte asi.

Vanematele meestinderdajatele võiksid veel rohkem manitsussõnu lisada. Nemad vahetavad neid partnereid palju rohkem kui prouad ja kondoomi ka ei tunnista.
Postitus on kustutatud
Kas selleks peab olema ise mingi Tinderivanamehega seksinud, et teada, et 50+ kaader ei soovi kondoomi kasutada. Eks sinu mõistus on vist jah alles sellisel tasandil nagu koolieelikul, et tead ainult seda, mida ise oled kogenud ja näinud, muud pole olemas.
elemaskaee
Kontakt:

Postitus Postitas elemaskaee »

mina leidsin sealt täiesti suurepärase mehe! Hea portaal.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: kiisu, Kirile ja 10 külalist