sa saad ju ise ka aru, et ühed on originaal otsikud, teised vuflid. Originaal kestab kordades kauem, ja tema harjasetst ei eritu kontrollimatuid mürke su suhu.Guest kirjutas: ↑19 Apr 2026 09:29 Hambaharja otsikud. 10 tk 8€.
Meil samal ajal poest ostes minu mudelile 2 tk 25€.
Koera pesa 11€. Sama suurust loomapoodidest leida alla 30€ pole lootustki.
TEMU kingitused 0 euro eest
-
Külaline
-
Külaline
Ma olen ka meediast lugenud hiina mürgisest plastikust mis ei vasta EU nõuetele ja millest tehakse laste mänguasju. See hiina lõhn, mis valgub tuppa kui temu paki avad. Hambaharja otsikud võivad tõesti olla valmistatud ei tea mis materjalidest. Aga ega see temust tellija oma tervise peale ei mõtle, odav on ju. Muu pole oluline.Külaline kirjutas: ↑20 Apr 2026 10:01sa saad ju ise ka aru, et ühed on originaal otsikud, teised vuflid. Originaal kestab kordades kauem, ja tema harjasetst ei eritu kontrollimatuid mürke su suhu.
-
Külaline
Väga suure tõenäosusega tulevad need "originaalid" samast vabrikust ja samalt tootmisliinilt.Külaline kirjutas: ↑20 Apr 2026 10:01sa saad ju ise ka aru, et ühed on originaal otsikud, teised vuflid. Originaal kestab kordades kauem, ja tema harjasetst ei eritu kontrollimatuid mürke su suhu.
-
Külaline
Kusjuures ei tule. Ma olen oma tööga kokku puutunud suurte Euroopa firmadega, kellel tehased Hiinas, ehk siis, kuigi nendegi toodetel on silt, et Hiinast, siis nendele kuuluvatest tehastest, mitte mingist suvalisest nurgatagusest hallist. Seal on täiesti teine kontroll nii materjalide, kui ka töö kvaliteedi osas. Üks juht rääkis, kuidas ta oli käivitamisel kaks kuud maganud tehases sõna otseses mõttes, et õpetada töötajaid.Külaline kirjutas: ↑20 Apr 2026 12:15Väga suure tõenäosusega tulevad need "originaalid" samast vabrikust ja samalt tootmisliinilt.Külaline kirjutas: ↑20 Apr 2026 10:01sa saad ju ise ka aru, et ühed on originaal otsikud, teised vuflid. Originaal kestab kordades kauem, ja tema harjasetst ei eritu kontrollimatuid mürke su suhu.
See seletab, miks Shein, Temu, Alibaba jm selliste tooted on poolmuidu . Kosmeetikas näiteks on lausa leitud keelatud ning kahjulikke aineid. Kui Euroopas nn Hiina poodides ringi liikuda, tunned kohe uksel lõhnast ära, et asi pole õige. Trennimati näiteks võid osta kummist kallima või siis odava haisva mingist jumalteab mis mögast. Sama lugu rannapallide, mänguasjade ja paljude muude asjadega. Riideid reisivad Euroopasse üle mere konteineritega, et nad ei hallitaks niiskuses, pritsitakse üle mürkidega. Kel hea nina, tunneb ära ja vähemalt peseb (kui kannatab pesta ülepea), paljud ei hooli.
Ja olete mõelnud, et milleni see odav rämps viib? Ok, prügimäed kasvavad, aga neid annab põletada. Teine ja kahjulikum külg on kohaliku tootmise kägistamine, mis ei suuda selliste hindadega võisteleda ja paneb uksed kinni. Nii küünlatehas, sokitehas, pakenditehas jne. Odava rämpsu ostja lapsed jäävad ilma tööta, aga see pole ilmselt ka probleem. JÄrgmine loogiline samm on see, et kui enam võistlevad tootmist pole, mis siis juhtub? Odavast rämpsust saab palju kallim. Ilmselgelt see klass kes neid ostab, ei saa loogikast küll arugi. Ega ka sellest, et kui tahad palgatõusu, pead ise ka ostma kohalikku toodangut, olgugi, et kallima hinnaga. NÜüd siis saadetaks palju raha Hiinlastele, nende majandus kosub ja saavad veel rohkem abi venelastele saata.
-
Külaline
Mul on sõrmes briljandiga valgest kullast Chopard ja briljandiga plaatinasõrmus, kõrvas 4 üheeurost kõrvarõngast. Hulgibriljantidega valgest kullast kõrvarõngad on sahtlis, nendega ma igapäevaselt trennis ja tööl ei käi. Kunstripsmeid ja geelküüsi ei ole ning kassas ei tööta.Külaline kirjutas: ↑20 Apr 2026 08:58Ei ole kuulnud. Täiskasvanu võiks omada ehteid, millel on mingi väärtus. Need 1 eurosed jäägu teismelistele neidudele esimesteks katsetusteks. Teistest teemades on olnud juttu kunstlehvikripsmete ja pikkade geelküüntega naistest, kes töötavad kuskil kassas. Nemad on see 1 euroste kõrvarõngaste sihtgrupp äkki?Külaline kirjutas: ↑19 Apr 2026 23:18Oled kuulnud mõistet kostüümiehted?
-
Külaline
Sa oled veits hüsteeriline.Külaline kirjutas: ↑20 Apr 2026 14:55Kusjuures ei tule. Ma olen oma tööga kokku puutunud suurte Euroopa firmadega, kellel tehased Hiinas, ehk siis, kuigi nendegi toodetel on silt, et Hiinast, siis nendele kuuluvatest tehastest, mitte mingist suvalisest nurgatagusest hallist. Seal on täiesti teine kontroll nii materjalide, kui ka töö kvaliteedi osas. Üks juht rääkis, kuidas ta oli käivitamisel kaks kuud maganud tehases sõna otseses mõttes, et õpetada töötajaid.
See seletab, miks Shein, Temu, Alibaba jm selliste tooted on poolmuidu . Kosmeetikas näiteks on lausa leitud keelatud ning kahjulikke aineid. Kui Euroopas nn Hiina poodides ringi liikuda, tunned kohe uksel lõhnast ära, et asi pole õige. Trennimati näiteks võid osta kummist kallima või siis odava haisva mingist jumalteab mis mögast. Sama lugu rannapallide, mänguasjade ja paljude muude asjadega. Riideid reisivad Euroopasse üle mere konteineritega, et nad ei hallitaks niiskuses, pritsitakse üle mürkidega. Kel hea nina, tunneb ära ja vähemalt peseb (kui kannatab pesta ülepea), paljud ei hooli.
Ja olete mõelnud, et milleni see odav rämps viib? Ok, prügimäed kasvavad, aga neid annab põletada. Teine ja kahjulikum külg on kohaliku tootmise kägistamine, mis ei suuda selliste hindadega võisteleda ja paneb uksed kinni. Nii küünlatehas, sokitehas, pakenditehas jne. Odava rämpsu ostja lapsed jäävad ilma tööta, aga see pole ilmselt ka probleem. JÄrgmine loogiline samm on see, et kui enam võistlevad tootmist pole, mis siis juhtub? Odavast rämpsust saab palju kallim. Ilmselgelt see klass kes neid ostab, ei saa loogikast küll arugi. Ega ka sellest, et kui tahad palgatõusu, pead ise ka ostma kohalikku toodangut, olgugi, et kallima hinnaga. NÜüd siis saadetaks palju raha Hiinlastele, nende majandus kosub ja saavad veel rohkem abi venelastele saata.
-
Külaline
Pole siin midagi hüsteerilist, puhas majandus. Mind isiklikult see eriti ei puuduta, olen majanduslikult kindlustatud elu lõpuni ja jääb ülegi. Aga on selgelt näha, kuidas see mõjutab ettevõtteid nii meil, kui ka näiteks Soomes. Aga ega sellest polegi väga mõtet rääkida iga suvalises seltskonnas.Külaline kirjutas: ↑20 Apr 2026 20:21Sa oled veits hüsteeriline.Külaline kirjutas: ↑20 Apr 2026 14:55Kusjuures ei tule. Ma olen oma tööga kokku puutunud suurte Euroopa firmadega, kellel tehased Hiinas, ehk siis, kuigi nendegi toodetel on silt, et Hiinast, siis nendele kuuluvatest tehastest, mitte mingist suvalisest nurgatagusest hallist. Seal on täiesti teine kontroll nii materjalide, kui ka töö kvaliteedi osas. Üks juht rääkis, kuidas ta oli käivitamisel kaks kuud maganud tehases sõna otseses mõttes, et õpetada töötajaid.
-
Külaline
Seda tootmise kägistamist on päris usinalt teinud EL ise oma bürokraatia, ülereguleerimise ja (rohe)maksudega. Loomulikult liigub tootmine ülereguleeritud ja liiga kalliks aetud energiaga piirkonnast kuhugi, kus see on kordades odavam. Saksamaa paneb kõik oma tuumajaaamad kinni, samas Ukraina, kus korruptsioon endiselt vohab ja pommid lendavad, avab aga uusi. Saksamaa peaks olema Euroopas esimene riik, kel üldse mõni tuumajaam võiks olema.Külaline kirjutas: ↑20 Apr 2026 14:55Teine ja kahjulikum külg on kohaliku tootmise kägistamine, mis ei suuda selliste hindadega võisteleda ja paneb uksed kinni. Nii küünlatehas, sokitehas, pakenditehas jne. Odava rämpsu ostja lapsed jäävad ilma tööta, aga see pole ilmselt ka probleem. JÄrgmine loogiline samm on see, et kui enam võistlevad tootmist pole, mis siis juhtub?
-
Külaline
Tegid nalja? Mis loom see Chopard on, ma tean gepardit.Külaline kirjutas: ↑20 Apr 2026 19:31Mul on sõrmes briljandiga valgest kullast Chopard ja briljandiga plaatinasõrmus, kõrvas 4 üheeurost kõrvarõngast. Hulgibriljantidega valgest kullast kõrvarõngad on sahtlis
-
Külaline
Sina oled täiesti peast TEMU. Kas tõesti on olemas mõni naine, kes seda ei teaks?Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2026 10:36Tegid nalja? Mis loom see Chopard on, ma tean gepardit.Külaline kirjutas: ↑20 Apr 2026 19:31Mul on sõrmes briljandiga valgest kullast Chopard ja briljandiga plaatinasõrmus, kõrvas 4 üheeurost kõrvarõngast. Hulgibriljantidega valgest kullast kõrvarõngad on sahtlis
https://www.chopard.com/en-intl/earring ... -1001.html
-
Külaline
Ma nii vaene, et minule ei näita see sait piltegi
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑20 Apr 2026 19:31Mul on sõrmes briljandiga valgest kullast Chopard ja briljandiga plaatinasõrmus, kõrvas 4 üheeurost kõrvarõngast. Hulgibriljantidega valgest kullast kõrvarõngad on sahtlis, nendega ma igapäevaselt trennis ja tööl ei käi. Kunstripsmeid ja geelküüsi ei ole ning kassas ei tööta.
-
Külaline
See on õige, aga samas ka nii kahe otsaga asi. Kui Eestis toodetud küünal on palju kallim, kui Amazonist ostetav, siis ma valin Amazoni, aga kui eestimaisel küünlal on mingi lisaväärtus sobivas turunduskastmes, siis võin otsustada eestimaise kasuks. Turundus on kahjuks asi, mida meil väga ei osata. Imestan sageli toidutootjatega seoses, kuidas jäetakse kasutamata turundusnipid ja olulised nüansid tootes. Isegi pakendit ja disaini ei osata ära kasutada müügi edendamiseks. Mida väiksem riik, seda rohkem oleks vaja kasutada loovust.Külaline kirjutas: ↑20 Apr 2026 22:24Seda tootmise kägistamist on päris usinalt teinud EL ise oma bürokraatia, ülereguleerimise ja (rohe)maksudega. Loomulikult liigub tootmine ülereguleeritud ja liiga kalliks aetud energiaga piirkonnast kuhugi, kus see on kordades odavam. Saksamaa paneb kõik oma tuumajaaamad kinni, samas Ukraina, kus korruptsioon endiselt vohab ja pommid lendavad, avab aga uusi. Saksamaa peaks olema Euroopas esimene riik, kel üldse mõni tuumajaam võiks olema.Külaline kirjutas: ↑20 Apr 2026 14:55Teine ja kahjulikum külg on kohaliku tootmise kägistamine, mis ei suuda selliste hindadega võisteleda ja paneb uksed kinni. Nii küünlatehas, sokitehas, pakenditehas jne. Odava rämpsu ostja lapsed jäävad ilma tööta, aga see pole ilmselt ka probleem. JÄrgmine loogiline samm on see, et kui enam võistlevad tootmist pole, mis siis juhtub?
-
Külaline
Kas sa oled kohtlane või mis sulle täpsemalt nalja teeb?Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2026 11:54Külaline kirjutas: ↑20 Apr 2026 19:31Mul on sõrmes briljandiga valgest kullast Chopard ja briljandiga plaatinasõrmus, kõrvas 4 üheeurost kõrvarõngast. Hulgibriljantidega valgest kullast kõrvarõngad on sahtlis, nendega ma igapäevaselt trennis ja tööl ei käi. Kunstripsmeid ja geelküüsi ei ole ning kassas ei tööta.![]()
![]()
![]()
![]()
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2026 11:29Sina oled täiesti peast TEMU. Kas tõesti on olemas mõni naine, kes seda ei teaks?Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2026 10:36Tegid nalja? Mis loom see Chopard on, ma tean gepardit.Külaline kirjutas: ↑20 Apr 2026 19:31Mul on sõrmes briljandiga valgest kullast Chopard ja briljandiga plaatinasõrmus, kõrvas 4 üheeurost kõrvarõngast. Hulgibriljantidega valgest kullast kõrvarõngad on sahtlis
Sest ma ehteid vahetan väga harva. Mul kõrvas tavalised minimaalsed kullast väikesed rõngad ja ühes kõrvas teises august väike mingi kiviga nelinurkne täpp lisaks.
-
Külaline
Asi ei ole ehetes, maailmakuulsaid kaubamärke peaks intelligentne inimene ikka teadma. Cartier, Tiffany, neid ka ei tea?Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2026 13:21Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2026 11:29Sina oled täiesti peast TEMU. Kas tõesti on olemas mõni naine, kes seda ei teaks?
https://www.chopard.com/en-intl/earring ... -1001.htmlmina. Ma ei tea mis Chopard on.
Sest ma ehteid vahetan väga harva. Mul kõrvas tavalised minimaalsed kullast väikesed rõngad ja ühes kõrvas teises august väike mingi kiviga nelinurkne täpp lisaks.
-
Külaline
Neid tean, aga seda Chopard nime ei olnud kuulnud. Lisan loetelu mõningatest brändidest, mida ma tean-Hermès, Louis Vuitton, Chanel, Rolex, Bulgari (Bvlgari).Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2026 13:32Cartier, Tiffany, neid ka ei tea?
-
Külaline
Issand, kui koledad. Õnneks ma hinda ei näinud.
Selliseid saab edukalt Temust osta. Mitte keegi ei tee vahet.
-
Külaline
Neid teanKülaline kirjutas: ↑21 Apr 2026 13:32Asi ei ole ehetes, maailmakuulsaid kaubamärke peaks intelligentne inimene ikka teadma. Cartier, Tiffany, neid ka ei tea?Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2026 13:21Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2026 11:29
Sina oled täiesti peast TEMU. Kas tõesti on olemas mõni naine, kes seda ei teaks?
https://www.chopard.com/en-intl/earring ... -1001.htmlmina. Ma ei tea mis Chopard on.
-
Külaline
Lingil on käekell.Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2026 14:31 https://www.chopard.com/en-intl/earring ... -1001.html
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist