TEMU kingitused 0 euro eest

köök, kodu korrashoid ja aed
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 21 Apr 2026 15:01
Külaline kirjutas: 21 Apr 2026 14:31 https://www.chopard.com/en-intl/earring ... -1001.html
Issand, kui koledad. Õnneks ma hinda ei näinud.
Selliseid saab edukalt Temust osta. Mitte keegi ei tee vahet.
Lingil on käekell.
Nüüd ei ava üldse. Mõni tund tagasi olid mingid rippuvad kõrvarõngad.
Külaline

See on eriti odav kaup või, et lehtki juba ei ole saadaval?
https://www.chopard.com/en-intl/earring
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Apr 2026 15:37 See on eriti odav kaup või, et lehtki juba ei ole saadaval?
https://www.chopard.com/en-intl/earring
https://www.chopard.com/en-intl

Alates 1000 võid tõesti juba midagi saada. Sinu madalalaubalisus on muidugi hämmastav.
Külaline

tead, absulll ei huvita, riputa ennast täis nagu juudi jõulupuu :D
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Apr 2026 17:39 tead, absulll ei huvita, riputa ennast täis nagu juudi jõulupuu :D
Nagu ütlesin, on mul kõrvas 4 ühe-eurost kõrvarõngast, mis juudi jõulupuust sa räägid?
Külaline

Kelgid siin nagu see 16.a. Cougar-hunteriga naine
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Apr 2026 18:39 Kelgid siin nagu see 16.a. Cougar-hunteriga naine
Tahaks kohe näha sellist, kelle jaoks on 4 eurot kelkimine. Sooda :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Apr 2026 18:39 Kelgid siin nagu see 16.a. Cougar-hunteriga naine
Paistab, et ta on ikka korralikult su nõrka kohta puudutanud, ei sa saa üle ega ümber. Minu nägemuse järgi peale sinu keegi mingist number 16 ei räägigi. Kelkimine on muidugi su lemmiksõna, normaalset elu sa tõenäoliselt ise elanud ei ole, kui tavaline elu tundub kelkimine. Soovitan sul teraapiasse minna, konstellatsioon võib aidata, toob su lapsepõlvetraumad lagedale.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Apr 2026 18:55Paistab, et ta on ikka korralikult su nõrka kohta puudutanud, ei sa saa üle ega ümber.
Kes ja kuidas :shock:
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Apr 2026 18:48Tahaks kohe näha sellist, kelle jaoks on 4 eurot kelkimine. Sooda :lol:
Ju mõeldi ikka seda gepardi firma kallist ehet
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Apr 2026 19:00
Külaline kirjutas: 21 Apr 2026 18:48Tahaks kohe näha sellist, kelle jaoks on 4 eurot kelkimine. Sooda :lol:
Ju mõeldi ikka seda gepardi firma kallist ehet
Ma ei saa nüüd aru. Mingi jobu tuli ühe-euroste kandjaid mõnitama, et need on kassapidajad ja lehvikripsmetega ja kunstküüntega. Keegi vastab, et tema kannab selliseid sõrmuseid JA üheeuroseid kõrvarõngaid, siis on see vastaja kelkija? Andke andeks, aga siin liigub ikka väga kummalisi inimesi :o
Külaline

Ja mina ei saa miks peaks keegi üleüldse kandma mingeid kahtlasest sulamist tehtud kõrvarõngaid? Euroga ei saa saa nüüd küll mitte midagi kasutamiskõlblikku. Kui ei raatsi korralikku asja osta, saab ka täiesti ilma hakkama.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Apr 2026 20:16 Ja mina ei saa miks peaks keegi üleüldse kandma mingeid kahtlasest sulamist tehtud kõrvarõngaid? Euroga ei saa saa nüüd küll mitte midagi kasutamiskõlblikku. Kui ei raatsi korralikku asja osta, saab ka täiesti ilma hakkama.
Ei saa ilma! Selle raha eest saab roostevabast terasest kiviga kõrvakad. Ma vahetan neid igal nädalal. Tõesti ei leia mõtet maksta 10 x 1000 eurot ainult selle eest, et oleks juveelipoest ostetud. Kallid kõrvarõngad lähevad üritustel kõrva.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Apr 2026 21:23Ei saa ilma!
Miks?
Nätakas
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Nätakas »

Guest kirjutas: 20 Apr 2026 08:58
Külaline kirjutas: 19 Apr 2026 23:18Oled kuulnud mõistet kostüümiehted?
Ei ole kuulnud. Täiskasvanu võiks omada ehteid, millel on mingi väärtus. Need 1 eurosed jäägu teismelistele neidudele esimesteks katsetusteks. Teistest teemades on olnud juttu kunstlehvikripsmete ja pikkade geelküüntega naistest, kes töötavad kuskil kassas. Nemad on see 1 euroste kõrvarõngaste sihtgrupp äkki?
Täiskasvanud naisel võiks olla nii palju enesekindlust, et kalleid ehteid seda tõstma pole vaja.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Apr 2026 19:16Keegi vastab, et tema kannab selliseid sõrmuseid JA üheeuroseid kõrvarõngaid,
Mitte keegi, vaid see proua, kes peab kodus 16 aastat nooremat meest.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Apr 2026 21:23Tõesti ei leia mõtet maksta 10 x 1000 eurot ainult selle eest, et oleks juveelipoest ostetud. Kallid kõrvarõngad lähevad üritustel kõrva.
Ütle lihtsalt, et oled vaene ja sul pole seda raha.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Apr 2026 21:23
Külaline kirjutas: 21 Apr 2026 20:16 Ja mina ei saa miks peaks keegi üleüldse kandma mingeid kahtlasest sulamist tehtud kõrvarõngaid? Euroga ei saa saa nüüd küll mitte midagi kasutamiskõlblikku. Kui ei raatsi korralikku asja osta, saab ka täiesti ilma hakkama.
Ei saa ilma! Selle raha eest saab roostevabast terasest kiviga kõrvakad. Ma vahetan neid igal nädalal. Tõesti ei leia mõtet maksta 10 x 1000 eurot ainult selle eest, et oleks juveelipoest ostetud. Kallid kõrvarõngad lähevad üritustel kõrva.
See hakkas mind huvitama ja küsisin AI-lt, kas roostevabad ehted ikka on alati roostevabad, sain vastuseks:
Termin “roostevaba teras” ei ole alati rangelt kontrollitud tarbijatoodetes, eriti väga odavate ehetes. See võib tähendada erinevaid asju:

1. Pole päris roostevaba teras. Mõned tootjad märgistavad toote “stainless steel”, kuigi:
tegemist on odava metallisulami (nt tsingi- või niklisulamiga)
peal on vaid õhuke roostevaba terase kate või viimistlus
2. Madala kvaliteediga roostevaba teras. Isegi kui on päris roostevaba teras, võib see olla:
madalama klassi (nt mitte 316L, mida kasutatakse meditsiinilistes ehetes)
sisaldada rohkem niklit → võib tekitada allergiat
3. Vale märgistus (eriti odavates e-poodides)
Odavad tooted (nt Shein, Temu jms) võivad:
kasutada eksitavaid kirjeldusi
mitte järgida EL materjalinõudeid täielikult
Kahtlased märgiks on: Väga madal hind (nt paar eurot).

Nii, et ei soovita, ühel hetkel võib lüüa sellise allergia välja, et elu lõpuni ei saa midagi peale kulla kanda.
Külaline

Nätakas kirjutas: 21 Apr 2026 22:03
Guest kirjutas: 20 Apr 2026 08:58
Külaline kirjutas: 19 Apr 2026 23:18Oled kuulnud mõistet kostüümiehted?
Ei ole kuulnud. Täiskasvanu võiks omada ehteid, millel on mingi väärtus. Need 1 eurosed jäägu teismelistele neidudele esimesteks katsetusteks. Teistest teemades on olnud juttu kunstlehvikripsmete ja pikkade geelküüntega naistest, kes töötavad kuskil kassas. Nemad on see 1 euroste kõrvarõngaste sihtgrupp äkki?
Täiskasvanud naisel võiks olla nii palju enesekindlust, et kalleid ehteid seda tõstma pole vaja.
Täiskasvanud naine võiks omada niipalju raha, et osta endale korralikke ehteid, mis oleks väärismetallist ja EI MAKSAKS 1 euro. Kui ta soovib ehteid kanda. Mingi austus võiks enese vastu ikka olla.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Apr 2026 19:16Mingi jobu tuli ühe-euroste kandjaid mõnitama, et need on kassapidajad ja lehvikripsmetega ja kunstküüntega
Aga nii ju ongi. Need toidupoe kassapidajad on vahel sellised harakad, et anna olla. Ma saan aru, et palk väike, aga õudsalt tahaks end kulinaid täis riputada (ma ei saa aru küll miks) ja siis ostetaksegi seda 1 eurost sodi omale kõrva ja igas näpus on 2 eurone sõrmus või suisa mitu.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 4 külalist