Mis see on mis fb- s on lahti. Pildistatakse ja postitakse - mürgitavad! Kas see pole normaalne nähtus teatud ilma korral, et lennuki suitsusaba jääb taevasse näha mõneks/ pikemaks ajaks?
Ma olen küll neid triipe taevas näinud varemgi. Mul polnud siis fb ja ma ei teadnud et arvatakse et mürgitatakse.
Või mis mõeldakse selle mürgitamise all üldse?
Lennuki triibud taevas
Jaa, reisilennuk ikka mürgitab, loogish ju... Parafratsiteerides klassikuid "niipalju mõõkasid ei jõua keegi taguda, kuipalju on lolle põõsa all"...
Reisilennukil on gaasid ja veeaurujuga taga. Kui lendaks otse põllu kohal madalal, siis ehk, aga meil vist "moosiriiuleid" enam väetamiseks ja mürgitamiseks ei kasutata, meil pole nii suuri põldegi, et Dustyt vaja oleks.
Reisilennukil on gaasid ja veeaurujuga taga. Kui lendaks otse põllu kohal madalal, siis ehk, aga meil vist "moosiriiuleid" enam väetamiseks ja mürgitamiseks ei kasutata, meil pole nii suuri põldegi, et Dustyt vaja oleks.
-
Külaline
Ei, FB-s pole midagi lahti. Samalaadseid postitusi on vastavates gruppidest tehtud juba aastaid. Nüüd aga oled sina kuidagi sattunud nende piltide sihtgruppi ja sulle näidatakse neid. Ja mida rohkem sa hämmeldunult neid lugema jääd, seda rohkem sa neid saama oma voogu hakkad. Keri edasi ja varsti kaovad.
Jah, rumalust lamemaalist maailmavaadet on palju, midagi pole teha.
Jah, rumalust lamemaalist maailmavaadet on palju, midagi pole teha.
-
Külaline
Pealtnägija näitas kunagi saatelõiku abielupaarist, kes oli oli omale kusagile metsaveerele maja soetanud. Unistus linnulaulust ja metsakohinast sai aga läbi, kui paarike avastas, et nende maja kohalt lendavad üle lennukid ja "spreitavad" nende kodu. Minu mäletamist mööda see paar kaalus maja müümist, sest selline "lennukitelt lastav sprei on ju tervistkahjustav"...
Mul on töökaslane, kes samuti usub, et see aurujutt, mis lennikitest taevasse jääb, sisaldab närvimürke ja muid ohtlikke aineid. Pikas perspektiivis mõjuvat see nii, et inimesed jäävad rumalamaks.
Mul on töökaslane, kes samuti usub, et see aurujutt, mis lennikitest taevasse jääb, sisaldab närvimürke ja muid ohtlikke aineid. Pikas perspektiivis mõjuvat see nii, et inimesed jäävad rumalamaks.
Noh, kui need on närvimürgid, mida lennukid "spreitavad", siis mina mäletan neid valgeid triipe juba nõuka ajast. Kummaline, et ikka veel elus olen.
Pole midagi rahustavamat kui mõista, et maailm on sinust rohkem sassis.
Huvitav, miks just õhku, mitte nt joogivett või leiba vmt? Tabaks ju märksa paremini sihtmärki, eesmärk pole ju kogu maakera mürgitada ja kõiki pudulojuseid ja maju, vaid ikka inimesi ju? Ja miks üldse mürgitada, kui niikuinii vaktsineeritakse???
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: kaegu ja 2 külalist