Sellist asja ei pea lastele rääkima. Ei väikestele ega suurtele. See oli mehe privaatne otsus seda suhet pidada ja sellest lapsi mitte teavitada.Külaline kirjutas: ↑22 Apr 2026 20:50 Kas keegi suudab ette kujutada isa lastele rääkimas: teate, mul on armuke, juba palju aastaid olnud
Mis te sellest Diana Klasi teemast arvate?
-
Külaline
-
Külaline
Kroonika 2 päeva eest. Harju maakohtus arutati täna Kiur Aarma ja Roosi-Mae Aarma esitatud hagi. Aarmad on kohtusse andnud Diana Klas-Möldri, Respect Music OÜ ja kõnealuse raamatu autori Verni Leivaku isikuandmete töötlemise ning au teotavate väidete ja hinnangute avaldamise keelamise nõudes, samuti Diana ja tema abikaasa Kerdo Möldri ebaõigete andmete ümberlükkamise nõudes.
Hagi puudutab raamatut „Nüüd julgen rääkida“, millega Diana eelmise aasta lõpus välja tuli. Raamatus on juttu ka Jüri Aarmast. 2022. aastal Kroonikale antud intervjuus rääkis Diana, et nad olid Jüriga tõelised hingesugulased. „Ma ei ole mitte kunagi kedagi niimoodi armastanud. Mu lapsed nägid kakskümmend aastat ainult ühte meest. Ta oli nende eeskuju, õpetaja ja toetaja. Ta oligi kogu minu elu,“ tõdes Diana.
--
Mida nad kavatsevad tõestada? Et Klas ja Aarma olid töökaaslased, tihedalt koos jnejne, seda teab igaüks. Tahavad tõestada, et ei seksinud, või kui seksisid, siis ilma tunneteta, armastust ei olnud? Hingesugulust kavatsevad vaidlustada? Selle jaoks pole vist DNAtesti välja mõeldud... Ja pealegi räägib Diana rohkem OMA tunnetest, seda ei saa küll keelustada.
Hagi puudutab raamatut „Nüüd julgen rääkida“, millega Diana eelmise aasta lõpus välja tuli. Raamatus on juttu ka Jüri Aarmast. 2022. aastal Kroonikale antud intervjuus rääkis Diana, et nad olid Jüriga tõelised hingesugulased. „Ma ei ole mitte kunagi kedagi niimoodi armastanud. Mu lapsed nägid kakskümmend aastat ainult ühte meest. Ta oli nende eeskuju, õpetaja ja toetaja. Ta oligi kogu minu elu,“ tõdes Diana.
--
Mida nad kavatsevad tõestada? Et Klas ja Aarma olid töökaaslased, tihedalt koos jnejne, seda teab igaüks. Tahavad tõestada, et ei seksinud, või kui seksisid, siis ilma tunneteta, armastust ei olnud? Hingesugulust kavatsevad vaidlustada? Selle jaoks pole vist DNAtesti välja mõeldud... Ja pealegi räägib Diana rohkem OMA tunnetest, seda ei saa küll keelustada.
-
Külaline
Ma ei saa ka aru, mida siin vaidlustada on. Diana võib iga mehe kohta kirjutada, et ta armastab teda, kes seda saab keelata või ümber lükata. Külas käis Jüri tal ka 20 aastat, ööbis koos hotellitoas, suhtlesid tihedalt, mida on siin tõestada või ümber lükata. Mida A sellest kõigest arvas, ei ole võimalik tõestada ja pole ju ka enam tähtis.Guest kirjutas: ↑23 Apr 2026 08:32 Kroonika 2 päeva eest. Harju maakohtus arutati täna Kiur Aarma ja Roosi-Mae Aarma esitatud hagi. Aarmad on kohtusse andnud Diana Klas-Möldri, Respect Music OÜ ja kõnealuse raamatu autori Verni Leivaku isikuandmete töötlemise ning au teotavate väidete ja hinnangute avaldamise keelamise nõudes, samuti Diana ja tema abikaasa Kerdo Möldri ebaõigete andmete ümberlükkamise nõudes.
--
-
Külaline
teisest küljest ei ole ka vanemate asi, keda tema laps magatab või armastab. Mul ema käis kunagi selgeltnägija juures ja see oli talle öelnud, et sul ühel lapsel on hästi palju partnereid, teiste sõnadega k*pib natuke liiga valimatult ringi. Mingi hetk, kui olime tal vendade õdedega külas (tal oli siis kokku neli last), vaatas ta mulle köögis kahekesi olles otsa ja ütles selle välja. Ma tegin näo, nagu see ei oleks minaKülaline kirjutas: ↑22 Apr 2026 21:52See ei ole küll laste asi, keda tema vanem armastab või magatab.
-
Külaline
Inimesed ei saa aru, et kohtus pole ju võimalik selgeks vaielda seda, keda lahkunud härrasmees kõige rohkem armastas. Ilmselt oma lapsi ja jagus armastust ka naistele. Selleks, et mitte lasta kedagi end esimeseks viiuliks mängida lahkunu elus, oleks ma vist kirjutanud ise oma isast raamatu sellisesse olukorda sattudes. Ei tea öelda tegelikult või lasknuks sel minna. Antipaatia pealt pole ka tark kohtusse minna, jälle ei vaigista vaid pigem õhutab tuld.
-
Külaline
Vanusega pole sellel midagi pistmist, pigem viimase aja valikutes.Huvitav loogika, kui inimene jääb vanaks, siis algab tema madalam osa.
-
Külaline
Olen täitsa nõus, eriti kui "peategelast" ei ole enam elavate kirjas, kellelt üle küsida. Armastada võib ka mitut naist ja seetõttu ongi moslemitel lubatud pidada korraga kuni nelja naist.Külaline kirjutas: ↑23 Apr 2026 09:20Inimesed ei saa aru, et kohtus pole ju võimalik selgeks vaielda seda, keda lahkunud härrasmees kõige rohkem armastas
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑23 Apr 2026 09:26Olen täitsa nõus, eriti kui "peategelast" ei ole enam elavate kirjas, kellelt üle küsida. Armastada võib ka mitut naist ja seetõttu ongi moslemitel lubatud pidada korraga kuni nelja naist.Külaline kirjutas: ↑23 Apr 2026 09:20Inimesed ei saa aru, et kohtus pole ju võimalik selgeks vaielda seda, keda lahkunud härrasmees kõige rohkem armastas
Ära lora, vaata kanakarja, kukel on oma kindel lemmik, see ilma sulgedeta. Ja vice versa saavad seda mitme pidamist ammu juba tunda ka mehed naiste poolt. Nii, et ära kire nii uljalt.
-
Külaline
Miks ema ise ei võitle, kes keelab?Külaline kirjutas: ↑23 Apr 2026 06:32Ja ilmselt võitlevad ka oma ema eest, kellele see asi haiget teeb.
-
Külaline
Võib-olla ta teab, et pole millegi vastu võidelda. Ei usu, et ta nüüd asjast mitte midagi ei teadnud.
-
Külaline
Oleks uskumatu, kui ei teadnud või kohe üldse mingeid märke tähele ei pannud. Elades koos kuulsa ja sarmika inimesega tuleb kahjuks paljude asjadega leppida.Külaline kirjutas: ↑23 Apr 2026 10:50Võib-olla ta teab, et pole millegi vastu võidelda. Ei usu, et ta nüüd asjast mitte midagi ei teadnud.
Pigem tundub mulle, et siin on tegemist laste riivatud tunnetega. Lapsed loovad tihtilugu just isast ideaalpildi ja kui keegi esitab teistsuguse vaate, siis on ju selge, et kellegi tunded saavad riivatud. Iseenesest arusaadav, samas see kohtusaaga on küll juba ette ebaõnnestumisele määratud. Vahel tuleb õppida asjadega leppima.
-
Külaline
Järelikult midagi on, millele vastu vaielda, kui arukad inimesed Diana kohtusse annavad. Kas teie pole veel elus õppinud seda väärtuslikku õppetükki, et inimestel, kes midagi esmapilgul sinu jaoks jaburat ette võtavad, on enamasti selleks põhjus ja piisav seletus, lihtsalt sina ei tea seda? Maailm oleks palju parem koht, kui inimesed seda meeles peaks ja ei ruttaks teiste otsuseid täit infot omamata rumalateks nimetama.Guest kirjutas: ↑23 Apr 2026 06:32
[/quote]
Pigem on siin taga tugev emotsioon, mis pimestab ka kõige targemaid inimesi. Ei soovi endale tunnistada, et nende lugupeetud isa oli armukestepidaja. Liaks on piinlik, et üheks armukeseks oli selline natuke ullike kollase meedia staar. Dianas on see kõrgkultuuri pool täiesti olemas, ilmselt imetles seda ka A, aga viimasel ajal on see varju jäänud ja võimust on võtnud see madalam osa. Ja A lapsed ei soovi, et sellised inimesed nende isaga ühes lauses on. See ohustab seda pilti, mis nendel oma isast on. Ja ilmselt võitlevad ka oma ema eest, kellele see asi haiget teeb.
[/quote]No saame näha, kas on pimestanud või mitte. Minu arust on juba see näitaja, et kohus selle asja üldse menetleda võttis. Iga suvalist hagi ju ei võeta, kus on selge, et keegi on lihtsalt emotsionaalne.
-
Külaline
A lapsed ei tea?Külaline kirjutas: ↑23 Apr 2026 10:50Võib-olla ta teab, et pole millegi vastu võidelda.
-
Külaline
Mulle tundub, et neil on päris siiras solvumine, ilmselgelt on nad oma isa idealiseerinud ja see, et isa oli tegelikult naistemees ja pettur, ei mahu nende hinge ära.
-
Külaline
Jummel, sellepärast ei minda ometi kohtusse, et ollakse siiralt solvunud? Kohus ei ole sellise asja jaoks ometi. Kuidas selline hagi vastu võetakse?Guest kirjutas: ↑23 Apr 2026 12:42Mulle tundub, et neil on päris siiras solvumine, ilmselgelt on nad oma isa idealiseerinud ja see, et isa oli tegelikult naistemees ja pettur, ei mahu nende hinge ära.
-
Külaline
See, et hagi vastu võeti, näitabki, et pole siin see asi midagi nii lihtsameelne kui osad kommenteerijad arvata soovivad. Ootame ära ja saame näha, mis tulemused on.Guest kirjutas: ↑23 Apr 2026 12:49Jummel, sellepärast ei minda ometi kohtusse, et ollakse siiralt solvunud? Kohus ei ole sellise asja jaoks ometi. Kuidas selline hagi vastu võetakse?
-
Külaline
Litsist last küll ei tahaks, häbi.Külaline kirjutas: ↑23 Apr 2026 08:49teisest küljest ei ole ka vanemate asi, keda tema laps magatab või armastab. Mul ema käis kunagi selgeltnägija juures ja see oli talle öelnud, et sul ühel lapsel on hästi palju partnereid, teiste sõnadega k*pib natuke liiga valimatult ringi. Mingi hetk, kui olime tal vendade õdedega külas (tal oli siis kokku neli last), vaatas ta mulle köögis kahekesi olles otsa ja ütles selle välja. Ma tegin näo, nagu see ei oleks minaKülaline kirjutas: ↑22 Apr 2026 21:52See ei ole küll laste asi, keda tema vanem armastab või magatab.![]()
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑23 Apr 2026 08:49teisest küljest ei ole ka vanemate asi, keda tema laps magatab või armastab. Mul ema käis kunagi selgeltnägija juures ja see oli talle öelnud, et sul ühel lapsel on hästi palju partnereid, teiste sõnadega k*pib natuke liiga valimatult ringi. Mingi hetk, kui olime tal vendade õdedega külas (tal oli siis kokku neli last), vaatas ta mulle köögis kahekesi olles otsa ja ütles selle välja. Ma tegin näo, nagu see ei oleks minaKülaline kirjutas: ↑22 Apr 2026 21:52See ei ole küll laste asi, keda tema vanem armastab või magatab.![]()
Uhke ja veel, et litapeni. Häbi.
-
Külaline
See on see siinse foorumi erotomaan nagunii. Vajab hüperkogustes seksuaalsust oma ellu ja nii ka tema arust käib iga teema foorumis just seksist.Guest kirjutas: ↑23 Apr 2026 16:42Külaline kirjutas: ↑23 Apr 2026 08:49teisest küljest ei ole ka vanemate asi, keda tema laps magatab või armastab. Mul ema käis kunagi selgeltnägija juures ja see oli talle öelnud, et sul ühel lapsel on hästi palju partnereid, teiste sõnadega k*pib natuke liiga valimatult ringi. Mingi hetk, kui olime tal vendade õdedega külas (tal oli siis kokku neli last), vaatas ta mulle köögis kahekesi olles otsa ja ütles selle välja. Ma tegin näo, nagu see ei oleks minaKülaline kirjutas: ↑22 Apr 2026 21:52See ei ole küll laste asi, keda tema vanem armastab või magatab.![]()
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑23 Apr 2026 16:53See on see siinse foorumi erotomaan nagunii. Vajab hüperkogustes seksuaalsust oma ellu ja nii ka tema arust käib iga teema foorumis just seksist.Guest kirjutas: ↑23 Apr 2026 16:42Külaline kirjutas: ↑23 Apr 2026 08:49
teisest küljest ei ole ka vanemate asi, keda tema laps magatab või armastab. Mul ema käis kunagi selgeltnägija juures ja see oli talle öelnud, et sul ühel lapsel on hästi palju partnereid, teiste sõnadega k*pib natuke liiga valimatult ringi. Mingi hetk, kui olime tal vendade õdedega külas (tal oli siis kokku neli last), vaatas ta mulle köögis kahekesi olles otsa ja ütles selle välja. Ma tegin näo, nagu see ei oleks mina![]()
Hullud pidid väga seksimaiad olema.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot], YaCy [Bot] ja 6 külalist