Sind pole kellegi olnud võimalust üleliigses tarkuses kahtlustada, nagu näha, ei sa lõpeta. Mina ei halvusta ega sõima provotseerimata KUNAGI kedagi, ei mehi ega naisi ja halvustamist väärid ainult sina oma mölinaga. Pole mõtet sisiseda, kui vastu saad, mida alustad.Külaline kirjutas: ↑17 Juul 2024 15:54 Kas mitte targem ei peaks järgi andma?
Naise kulul elamine
-
Külaline
-
Külaline
Õige jutt. Olen olnud tööta eelmise masu ajal 2 aastat. Mees ei öelnud ühtegi halba sõna. Pigem lohutas ja süstis enesekindlust. Mis oli üllatav, sest ta muidu ei näita eriti tundeid välja. Ja minul sama lugu. Mees sattus õnnetusse ja ligi aasta oli liikumisvõimetu. Teadmata kas saab liikuma üldse kunagi. Tal tegelikult arvel oli raha (on siiani) pärispalju. Aga me ei puutunud seda kuna ei teadnud mis tulevik toob. Elasime minu kulul. Raske oli kuna ka tema eest pidi hoolitsema. Lapsed olid ka tublid ja aitasid nii kuidas oskasid. Praeguseks on ammu juba kõik korras. Õigemini parem. Mees ütleb, et ta oskab minu pingutust hinnata ja ta sisimas kartis, et sant jäetakse. Kuna ta usaldab mind peale seda katsumust 100% ja mina teda ongi hea kerge elada.Külaline kirjutas: ↑17 Juul 2024 16:03 elu käib võngetega. oleme 25+a abielus. on olnud aegu, kus mina elasin "mehe kulul" (kui lapsed tited olid ja ma lapsehoolduspuhkusel olin), on olnud aegu, kui mu mees elas "naise kulul", siis kui nt ta paar korda on koondatud olnud või kui ta 10a tagasi raskesse avariisse sattus, nii et oli kuid haiglas koomas.
igas peres tuleb mõlemat varianti ikka vähemalt korra-paar pika abieelu jooksul ette. See ongi abielu mõte, et teine aitab ja toetab, kui vaja.
Seega ma tegelikult üldse teemakäsitlusest aru ei saa. Miks abielu / kooselu kui esimese raskuse tekkimisel kaaslane jäetakse.
-
Külaline
Töövõimetus on väga suhteline. Minu meelest oleks lollus jätta riigi poolt välja käidavad hüved vastu võtmata lihtsalt mingisugusest uhkusest. Kui sul ikka on õigus mingit abi või toetust saada, siis ma ei näe põhjust seda mitte vastu võtta.
Riik koorib oma rahvast pidevalt ja kui mul on see üks õlekõrs midagi vastu saada, siis ma kavatsen seda kasutada ka.
Mis nüüd puudutab minu alkoholilembust siis on sellest anonüümil jälle muidugi tore kinni haarata ja mind sopajoodikuks tembeldada.
"Kurb" tõde on siiski see, et päris nii hull see asi ei ole(vähemalt mitte veel) ja ma usun, et oma liigtarvitamist tunnistades on hulga lihtsam oma joomist (või ükskõik millist sõltuvust) kontrollida ja/või ideaalis sellest vabaneda. Väga hästi aitab alkoholi puhul koguste üles kirjutamine, täpselt sama on ka suitsetamisega. Suitsukuradist sain ma lahti- vahel seltskonnas või närvilisena mõne teen, aga pakki ei oma. Pikalt oli nulltolerants, aga asi hakkas jälle käest minema keskkonnas kus kõik pidevalt ja igal pool, sh siseruumides suitsu teevad. Üldiselt suits mind enam ei kõneta, õnneks
Alkohol mulle neeldib, kas see, et ma sellest saladust ei tee, teeb minust alkoholliku, seda ma ei tea. Küllap arutle arstid ja hiromandid oskavad minust paremini hinnanguid anda, siin on palju selgeltnägijaid koos. Kõik need Kerrod ja muud nõiad kahvatuksid siinsete kasutajate kõrval, sellest ma olen ammu aru saanud.
Lehvitab oma kuldselt troonilt,
Tema kõrgeausus ja vaimne teejuhr,
/Juustup alias emand
-
Külaline
See bussireis ungarisse on sul igas kolmandas postituses, äkki värskendad oma “nalju” aegajalt
-
Juustup
Olgu, bussireis Saksamaale. Suvel, ilms konditsioneerita. Õhk on paks, buss on higiseid üksikuid kliimaksis mutte täis. Bussis on pasr röökivat imikut ning üks üle bussi norskav tugevalt ülekaaluline mees,kellel on uneapnoe, seega ta võpatab end iga natukese aja tagant ülesse. Buss on lämbe ja wc haiseb kuse järeleKülaline kirjutas: ↑17 Juul 2024 22:06 See bussireis ungarisse on sul igas kolmandas postituses, äkki värskendad oma “nalju” aegajalt
Oled rahul?
/Juustup
-
Juustup
Ei ole,ma olen mitmeid kasutajaid välja toonud kes on toreda mulje jätnud.
/Juustup
-
Külaline
Pole vaja oma jeemeni bussist rääkida. Meil siiski teine reaalsus.Juustup kirjutas: ↑17 Juul 2024 22:11Olgu, bussireis Saksamaale. Suvel, ilms konditsioneerita. Õhk on paks, buss on higiseid üksikuid kliimaksis mutte täis. Bussis on pasr röökivat imikut ning üks üle bussi norskav tugevalt ülekaaluline mees,kellel on uneapnoe, seega ta võpatab end iga natukese aja tagant ülesse. Buss on lämbe ja wc haiseb kuse järeleKülaline kirjutas: ↑17 Juul 2024 22:06 See bussireis ungarisse on sul igas kolmandas postituses, äkki värskendad oma “nalju” aegajalt
Oled rahul?
/Juustup
-
Külaline
Miks sa end alandad selliste kirjutistega ometi?Juustup kirjutas: ↑17 Juul 2024 22:11Olgu, bussireis Saksamaale. Suvel, ilms konditsioneerita. Õhk on paks, buss on higiseid üksikuid kliimaksis mutte täis. Bussis on pasr röökivat imikut ning üks üle bussi norskav tugevalt ülekaaluline mees,kellel on uneapnoe, seega ta võpatab end iga natukese aja tagant ülesse. Buss on lämbe ja wc haiseb kuse järeleKülaline kirjutas: ↑17 Juul 2024 22:06 See bussireis ungarisse on sul igas kolmandas postituses, äkki värskendad oma “nalju” aegajalt
Oled rahul?
/Juustup
Mõni aeg tagasi sa meeldisid mulle väga. Olid julge ja erinev, tundusid siiras inimene.
Nüüd liigud tavalise netitrolli suunas, ei ühtki huvitavat ega lugemisväärset kommentaari enam ammu.
-
Külaline
On ülimalt tavaline, et naine sandistunud meest maha ei jäta ega oma ema hooldekodusse ei vii. Haruldane on aga juht, kus mees jääb oma naist hooldama. Tavaline on ka see, et meest ei häiri, kui ta noor naine töötu on, ja üksi tööl peab käima. Tunneb end mehelikumana ja see on tema vaatenurgast positiiivne.Külaline kirjutas: ↑17 Juul 2024 16:18Õige jutt. Olen olnud tööta eelmise masu ajal 2 aastat. Mees ei öelnud ühtegi halba sõna. Pigem lohutas ja süstis enesekindlust. Mis oli üllatav, sest ta muidu ei näita eriti tundeid välja. Ja minul sama lugu. Mees sattus õnnetusse ja ligi aasta oli liikumisvõimetu. Teadmata kas saab liikuma üldse kunagi. Tal tegelikult arvel oli raha (on siiani) pärispalju. Aga me ei puutunud seda kuna ei teadnud mis tulevik toob. Elasime minu kulul. Raske oli kuna ka tema eest pidi hoolitsema. Lapsed olid ka tublid ja aitasid nii kuidas oskasid. Praeguseks on ammu juba kõik korras. Õigemini parem. Mees ütleb, et ta oskab minu pingutust hinnata ja ta sisimas kartis, et sant jäetakse. Kuna ta usaldab mind peale seda katsumust 100% ja mina teda ongi hea kerge elada.Külaline kirjutas: ↑17 Juul 2024 16:03 elu käib võngetega. oleme 25+a abielus. on olnud aegu, kus mina elasin "mehe kulul" (kui lapsed tited olid ja ma lapsehoolduspuhkusel olin), on olnud aegu, kui mu mees elas "naise kulul", siis kui nt ta paar korda on koondatud olnud või kui ta 10a tagasi raskesse avariisse sattus, nii et oli kuid haiglas koomas.
igas peres tuleb mõlemat varianti ikka vähemalt korra-paar pika abieelu jooksul ette. See ongi abielu mõte, et teine aitab ja toetab, kui vaja.
Seega ma tegelikult üldse teemakäsitlusest aru ei saa. Miks abielu / kooselu kui esimese raskuse tekkimisel kaaslane jäetakse.
-
Külaline
Ma tahtsin just sama öelda. Olen alati sin kaitsnud, Juustup, aga sa nagu kohe otsid jamasid. Miks küll? Sa suudad ju paremini.Külaline kirjutas: ↑17 Juul 2024 22:24Miks sa end alandad selliste kirjutistega ometi?Juustup kirjutas: ↑17 Juul 2024 22:11 Olgu, bussireis Saksamaale. Suvel, ilms konditsioneerita. Õhk on paks, buss on higiseid üksikuid kliimaksis mutte täis. Bussis on pasr röökivat imikut ning üks üle bussi norskav tugevalt ülekaaluline mees,kellel on uneapnoe, seega ta võpatab end iga natukese aja tagant ülesse. Buss on lämbe ja wc haiseb kuse järele
Oled rahul?
/Juustup
Mõni aeg tagasi sa meeldisid mulle väga. Olid julge ja erinev, tundusid siiras inimene.
Nüüd liigud tavalise netitrolli suunas, ei ühtki huvitavat ega lugemisväärset kommentaari enam ammu.
-
Külaline
Juustup muutus siis tigedaks, kui lõi kampa selle 40+ vanuses naise foobikuga, on see siis revolver või kes iganes. Nüüd käivad koos ja sõimavad igas teemas ‘kliimaksimutte.’ Enne tundus juustup veidi naiivne, aga heatahtlik.
-
Külaline
Miks peab kõik ilusa oma labase vihakõnega ära rikkuma. Kui suur peab see viha ikka meeste vastu olema? Mees ei sandistunud vaid sai terveks. 100% terveks. Ja ma uskusin seda alati, et ta saab terveks. Ma ei usu, et tema oleks mu samas olukorras maha jätnud. Oleks käitunud samamoodi. Ja mitte ainult mehed ei käitu nii nagu teie siin kirjutate. On väga palju juhuseid kui mees on haigestunud ja ta on jäetud. Mehe tunne võis olla ka sellest, et meil on tutvusringkonnas juhus kus haigestunud mees jäeti maha. Suhteliselt inetult. Lisaks koledale varajagamise teemale deklareeriti kõikjal, et tema ei hakka ühe sandi pärast oma elu ära rikkuma. Kuigi mees ei olnud sant vaid haige.Külaline kirjutas: ↑17 Juul 2024 22:27On ülimalt tavaline, et naine sandistunud meest maha ei jäta ega oma ema hooldekodusse ei vii. Haruldane on aga juht, kus mees jääb oma naist hooldama. Tavaline on ka see, et meest ei häiri, kui ta noor naine töötu on, ja üksi tööl peab käima. Tunneb end mehelikumana ja see on tema vaatenurgast positiiivne.Külaline kirjutas: ↑17 Juul 2024 16:18Õige jutt. Olen olnud tööta eelmise masu ajal 2 aastat. Mees ei öelnud ühtegi halba sõna. Pigem lohutas ja süstis enesekindlust. Mis oli üllatav, sest ta muidu ei näita eriti tundeid välja. Ja minul sama lugu. Mees sattus õnnetusse ja ligi aasta oli liikumisvõimetu. Teadmata kas saab liikuma üldse kunagi. Tal tegelikult arvel oli raha (on siiani) pärispalju. Aga me ei puutunud seda kuna ei teadnud mis tulevik toob. Elasime minu kulul. Raske oli kuna ka tema eest pidi hoolitsema. Lapsed olid ka tublid ja aitasid nii kuidas oskasid. Praeguseks on ammu juba kõik korras. Õigemini parem. Mees ütleb, et ta oskab minu pingutust hinnata ja ta sisimas kartis, et sant jäetakse. Kuna ta usaldab mind peale seda katsumust 100% ja mina teda ongi hea kerge elada.Külaline kirjutas: ↑17 Juul 2024 16:03 elu käib võngetega. oleme 25+a abielus. on olnud aegu, kus mina elasin "mehe kulul" (kui lapsed tited olid ja ma lapsehoolduspuhkusel olin), on olnud aegu, kui mu mees elas "naise kulul", siis kui nt ta paar korda on koondatud olnud või kui ta 10a tagasi raskesse avariisse sattus, nii et oli kuid haiglas koomas.
Seega ma tegelikult üldse teemakäsitlusest aru ei saa. Miks abielu / kooselu kui esimese raskuse tekkimisel kaaslane jäetakse.Nii et kirjeldate siin olukordi, mis on ülimalt tavalised ja ootuspärased. Mehe hirm, et teda sandina maha jäetakse, tuleb tunnetusest, et ta ise vist jätaks. (nt viiks naise ämma juurde hooldada ja ise muidugi käiks uute naistega, sest meestel on ju vajadused) ning kõik peaksid seda normaalseks.
-
Külaline
Ole nüüd. Ega täiskasvanud inimene ise mõne foorumist leitud mõttekaaslase tõttu paari nädalaga ometi tegelikult muutu. Muutub vaid see, mida ta endast välja laseb.Külaline kirjutas: ↑17 Juul 2024 23:02 Juustup muutus siis tigedaks, kui lõi kampa selle 40+ vanuses naise foobikuga, on see siis revolver või kes iganes. Nüüd käivad koos ja sõimavad igas teemas ‘kliimaksimutte.’ Enne tundus juustup veidi naiivne, aga heatahtlik.
Ja sellest on mul kahju, et valitakse see kõige lihtsam ja labasem tee oma emotsioonide väljaelamiseks, üritatakse nõmedaid kommentaare veel nõmedamatega üle trumbata. Mis mitte kunagi ju ei õnnestu mitte kellelgi. Üha lollimad need vastused tunduvad. Ei räägi vaid Juustupist, üleüldiselt on nii.
Aga Juustupist ootasin algul tõesti huvitavamat foorumikaaslast.
-
Külaline
Mina lootsin ka, et see foorum ei muutu perekooli sarnaseks kloaagiks. Aga nagu näha sina ja sinu kaaslased perekoolist jätkavad seda teed. See Juustupi natuke peenemas vormis sõomamine on ju tegelikult vihakõne. Nartsissistid ikka muudavad oma käitumismalli. Kui labane halvustamine ja sõim ei mõjunud hakatakse rääkima, et ma ikka lootsin jne, jne. Tühjagi te lootsite. Teie tõeline pale paistab kilomeetrite kaugusele. Kui teie vaadetega elule (kusjuures need on ikka veidrad) ei sobi siis hakkate nokkima. Sellised haledad tühistajad kes arvavad, et neist sõltub midagi. Nagu teie eraelust näha ei sõltu.Külaline kirjutas: ↑18 Juul 2024 00:30Ole nüüd. Ega täiskasvanud inimene ise mõne foorumist leitud mõttekaaslase tõttu paari nädalaga ometi tegelikult muutu. Muutub vaid see, mida ta endast välja laseb.Külaline kirjutas: ↑17 Juul 2024 23:02 Juustup muutus siis tigedaks, kui lõi kampa selle 40+ vanuses naise foobikuga, on see siis revolver või kes iganes. Nüüd käivad koos ja sõimavad igas teemas ‘kliimaksimutte.’ Enne tundus juustup veidi naiivne, aga heatahtlik.
Ja sellest on mul kahju, et valitakse see kõige lihtsam ja labasem tee oma emotsioonide väljaelamiseks, üritatakse nõmedaid kommentaare veel nõmedamatega üle trumbata. Mis mitte kunagi ju ei õnnestu mitte kellelgi. Üha lollimad need vastused tunduvad. Ei räägi vaid Juustupist, üleüldiselt on nii.
meenub covidi tsirkus kus ülesüstinud+tõhustatud tegelased sõimasid kõiki ja kõike kes natuke teisti mõtlesid mõrtsukateks jne.
-
Külaline
Rahune nüüd maha! Sa ei pea siin foorumis käima, kui siin nii vastikud inimesed on. Keegi vägisi ei sunni. Kellele siin meeldib, see käib.
-
Külaline
Ja kuidas see naise kulul elamisega seotud on?Külaline kirjutas: ↑18 Juul 2024 11:36Mina lootsin ka, et see foorum ei muutu perekooli sarnaseks kloaagiks. Aga nagu näha sina ja sinu kaaslased perekoolist jätkavad seda teed. See Juustupi natuke peenemas vormis sõomamine on ju tegelikult vihakõne. Nartsissistid ikka muudavad oma käitumismalli. Kui labane halvustamine ja sõim ei mõjunud hakatakse rääkima, et ma ikka lootsin jne, jne. Tühjagi te lootsite. Teie tõeline pale paistab kilomeetrite kaugusele. Kui teie vaadetega elule (kusjuures need on ikka veidrad) ei sobi siis hakkate nokkima. Sellised haledad tühistajad kes arvavad, et neist sõltub midagi. Nagu teie eraelust näha ei sõltu.Külaline kirjutas: ↑18 Juul 2024 00:30Ole nüüd. Ega täiskasvanud inimene ise mõne foorumist leitud mõttekaaslase tõttu paari nädalaga ometi tegelikult muutu. Muutub vaid see, mida ta endast välja laseb.Külaline kirjutas: ↑17 Juul 2024 23:02 Juustup muutus siis tigedaks, kui lõi kampa selle 40+ vanuses naise foobikuga, on see siis revolver või kes iganes. Nüüd käivad koos ja sõimavad igas teemas ‘kliimaksimutte.’ Enne tundus juustup veidi naiivne, aga heatahtlik.
meenub covidi tsirkus kus ülesüstinud+tõhustatud tegelased sõimasid kõiki ja kõike kes natuke teisti mõtlesid mõrtsukateks jne.
-
statistik
Üksi elav inimene on pensioniealise naise nägu.Sooliselt on seis ebavõrdne: 60% üksi elavatest inimestest on naised, ehk nende osakaal on ligi 8% võrra suurem kui naiste osakaal rahvastikus üldiselt. Pensioniealistest elab üksi pea iga teine naine (45%). Absoluutarvudes tähendab see seda, et Eestis elab üksi pea terve Pärnu maakonna jagu ehk üle 82 000 pensioniealise naise. Üksikute eestalstest naiste osakaal rahvastikust on ca 18%. Meestel ca 10%
Mehed kuuluvad perekonda sagedamini kui naised (vastavalt 78% ja 73%). 44% meestel ja 40% naistel on leibkonnas partneri staatus. Üksinda elab 13% meestest ja 18% naistest ning üksikvanem on 1% meestest ja 8% naistest. Eestis on ca 53 000 üksikemaga perekonda ja 7700 üksikisaga perekonda,
Mehed kuuluvad perekonda sagedamini kui naised (vastavalt 78% ja 73%). 44% meestel ja 40% naistel on leibkonnas partneri staatus. Üksinda elab 13% meestest ja 18% naistest ning üksikvanem on 1% meestest ja 8% naistest. Eestis on ca 53 000 üksikemaga perekonda ja 7700 üksikisaga perekonda,
-
Külaline
Kus see uudisväärtus siis on? Pensionäridest naised on muidugi üksi, sest mehed on surnud ja ega pensionär ei lähe kuskile uut meest otsima. Mehi on selles eas vähem lihtsalt. Ükiskemad on muidugi ka naised, mehed ju lapsi ei kasvata, sokutavad kuskile ära. Mõni üksik naine teeb ka nii. Ja naised on ka valivamad, ei ela suvalise tölliga koos, kui temast on rohkem tüli kui tulu.statistik kirjutas: ↑18 Juul 2024 11:58 Üksi elav inimene on pensioniealise naise nägu.Sooliselt on seis ebavõrdne: 60% üksi elavatest inimestest on naised, ehk nende osakaal on ligi 8% võrra suurem kui naiste osakaal rahvastikus üldiselt. Pensioniealistest elab üksi pea iga teine naine (45%). Absoluutarvudes tähendab see seda, et Eestis elab üksi pea terve Pärnu maakonna jagu ehk üle 82 000 pensioniealise naise. Üksikute eestalstest naiste osakaal rahvastikust on ca 18%. Meestel ca 10%
-
statistik
Jätame penskarid välja. Aga kui väga tahad siis natuke võime lahata. Ok. Pooled penskarid on lesed. Teine pool penskaritest on aga oma elu ise tupikusse elanud. Lahutanud ja läinud õnne otsima mida ei leidnudki. Ja jõudiski kätte pension. Üksi.Külaline kirjutas: ↑18 Juul 2024 12:01Kus see uudisväärtus siis on? Pensionäridest naised on muidugi üksi, sest mehed on surnud ja ega pensionär ei lähe kuskile uut meest otsima. Mehi on selles eas vähem lihtsalt. Ükiskemad on muidugi ka naised, mehed ju lapsi ei kasvata, sokutavad kuskile ära. Mõni üksik naine teeb ka nii. Ja naised on ka valivamad, ei ela suvalise tölliga koos, kui temast on rohkem tüli kui tulu.statistik kirjutas: ↑18 Juul 2024 11:58 Üksi elav inimene on pensioniealise naise nägu.Sooliselt on seis ebavõrdne: 60% üksi elavatest inimestest on naised, ehk nende osakaal on ligi 8% võrra suurem kui naiste osakaal rahvastikus üldiselt. Pensioniealistest elab üksi pea iga teine naine (45%). Absoluutarvudes tähendab see seda, et Eestis elab üksi pea terve Pärnu maakonna jagu ehk üle 82 000 pensioniealise naise. Üksikute eestalstest naiste osakaal rahvastikust on ca 18%. Meestel ca 10%
Võtame siis vanusegrupi 40-50. Seal on juba naisi rohkem kui mehi. Nii arvuliselt kui ka üksikult elavaid. Vanuses 40-50 lahutab iga aasta ca 3000 paari. Lahutuse algatajteks on 75% juhtudel naised
-
Külaline
Pole päris tõsi, eksid umbes kümne aastaga. Praegusel ajal ületab naiste arv meeste oma alates 50. eluaastastast vanusegrupis 40-50 veel mitte (2021. aasta artikkel: https://www.stat.ee/et/uudised/naiste-a ... as-vanuses).Jätame penskarid välja. Aga kui väga tahad siis natuke võime lahata. Ok. Pooled penskarid on lesed. Teine pool penskaritest on aga oma elu ise tupikusse elanud. Lahutanud ja läinud õnne otsima mida ei leidnudki. Ja jõudiski kätte pension. Üksi.
Võtame siis vanusegrupi 40-50. Seal on juba naisi rohkem kui mehi. Nii arvuliselt kui ka üksikult elavaid. Vanuses 40-50 lahutab iga aasta ca 3000 paari. Lahutuse algatajteks on 75% juhtudel naised
Praegused pensionärid sul nüüd küll suured lahutajad ega õnneotsijad ei ole, täielik rumal jutt.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist