Alma oligi nooruses "püss" kui nii võib öelda. Oleks sel ajal meditsiiniajakiri Kroonika ilmunud, siis Alma oleks seal kindlalt paar korda aastas esikaanel olnud.Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2026 21:58Alma 1966.a.
Õnne
-
Külaline
Mõnes osas on natukenegi põnevust aga mis jamps see nüüd oli?
Are ja Maria dialoog ja siis see kohmakas korteri näitamine ja kas Laine 3000 asemel mõnda loogilisemat summat ei võinud pakkuda ja siis tüüp on veel nõus et mis seal ikka, joome kohvi sõbralikult?
Aga tundub et Taivo ikka viskas sussid püsti, kuskile see Leonhard ju peab maanduma lõpuks.
Õnne seriaal kasvatab inimesi. Ärge andke raha pättidele. Ärge jooge klubis korgijiooki. Alguses pidi Leo ostma korteri. Nüüd aga huvitub üürimisest. Saa siis aru. Eks vaatame mis must saab.
-
Külaline
Eile oli tõesti nagu õppefilm. Tavaliselt kasutatakse selliseid võtteid kuskil noorteseriaalides a la Beverly Hills jmt, kus on õpetlikud näited, mida ei tohi, kuidas peab, mis võib kõik juhtuda jne. Aga Õnne peaks olema suunatud siiski täiskasvanud inimestele, mitte lastele või teismelistele. Olgu, pettustest on vist asjakohane kõikidele rääkida, aga korgijook? See osa oli seal ikka nii ebaveenev 
-
Külaline
Laine tegi ju Almale heateo. Laine sai aru, et Alma on armunud ja ei taha, et Leonhard Laine juurde kolib. Sellepärast ütleski utoopilise hinna, et Leonhard loobuks.Guest kirjutas: ↑25 Apr 2026 23:03 Mõnes osas on natukenegi põnevust aga mis jamps see nüüd oli?Are ja Maria dialoog ja siis see kohmakas korteri näitamine ja kas Laine 3000 asemel mõnda loogilisemat summat ei võinud pakkuda ja siis tüüp on veel nõus et mis seal ikka, joome kohvi sõbralikult?
Aga tundub et Taivo ikka viskas sussid püsti, kuskile see Leonhard ju peab maanduma lõpuks.
Eks sealt edasi läheb nii, et Leonhard ei leiagi omale kodu ja siis Alma ütleb, et mis seal´s ikka - tule minu juurde elama. Aga kohe ei saa ju Alma juurde kolimist sisse kirjutada - see oleks liiga lihtne ja igav.
Aga see on muidugi imelik küll, et uhke ametiga linnamees ei saa omale kodu osta, vaid peab seda üürima.
Mina mäletan seda, et alguses oli nagu ostmise jutt. Kinnisvara ostmine ja üürimine on täiesti kaks eri tegevust. Are müüs korteri nina eest ära ja asuti otsima uusi elamispindu, mida osta. Nüüd äkki on asi läinud selliseks, et Leo kaalus tõsiselt üüriliseks olemist Laine ärklikorruse korteris. Miks ometi? Aga ma saan aru, et tegu on filmiga ja igasugu asjad muutuvad. Ma ei imestaks, kui Leo lõpuks maandub Alma juurde tõesti.Külaline kirjutas: ↑26 Apr 2026 09:54Aga see on muidugi imelik küll, et uhke ametiga linnamees ei saa omale kodu osta, vaid peab seda üürima.
-
Külaline
Ja jah, korgijook on penskaritele ööklubides väga ohtlik
Selle lätaka mäng oli piinlik.
Selle lätaka mäng oli piinlik.
-
Külaline
Uues osas:
Mare loodab koos Allaniga jälle mõnusale minipuhkusele minna, aga Allanil on hoopis halbu uudiseid. Are annab alla ja maksab Annelile raha ära. Taivo sõidab võõrutusravile ja palub Almal nii kaua oma korteri eest hoolitseda. Laine soovitab Henryl ja Evelinil jälle teineteist leida.
Mare loodab koos Allaniga jälle mõnusale minipuhkusele minna, aga Allanil on hoopis halbu uudiseid. Are annab alla ja maksab Annelile raha ära. Taivo sõidab võõrutusravile ja palub Almal nii kaua oma korteri eest hoolitseda. Laine soovitab Henryl ja Evelinil jälle teineteist leida.
Mind kirjutati vist seriaalist välja? Saadeti aastaks Lootuse külla viinaravile. Huvitav, kas Leo tuleb nüüd minu korterisse elama. Lätlannast tahetakse lahti saada, Ahvenat pannakse exnaisega vägisi paari, Laine vähemalt üritab seda teha.
-
Külaline
Ma paar aastat sarja jälginud, see Are nii kibestunud kuju, kas algusest peale olnud või nüüd alles selliseks tehtud? Ikka oleks oodanud et minnakse kohtus lõpuni välja ja ehk oleks võitnud veel. See Anneli ka nii ebameeldiv, kas ta muudes rollides ka samasuguse teatraalse kõnemaneeriga?
Aga neid igavaid/ebameeldivaid kujusid seal veel, Jane ja Jaanus, Ints ka, mega igavad
Britta tundus korraks huvitav, et mis lõpuks eluga peale hakkab, aga nüüd mitu kuud pole näidatud enam
-
Külaline
Mulle just Anneli osatäitmine meeldib. Nii näitlemine kui ka tegelaskuju ise. Ja Britta mängimine on ikka nii ebaloomulik ja halb, et lausa paha vaadata. Ei saagi aru, kas ta on isetegevuslane või lihtsalt tänavalt võetud.Guest kirjutas: ↑03 Mai 2026 15:08 Ma paar aastat sarja jälginud, see Are nii kibestunud kuju, kas algusest peale olnud või nüüd alles selliseks tehtud? Ikka oleks oodanud et minnakse kohtus lõpuni välja ja ehk oleks võitnud veel. See Anneli ka nii ebameeldiv, kas ta muudes rollides ka samasuguse teatraalse kõnemaneeriga?Aga neid igavaid/ebameeldivaid kujusid seal veel, Jane ja Jaanus, Ints ka, mega igavad
Britta tundus korraks huvitav, et mis lõpuks eluga peale hakkab, aga nüüd mitu kuud pole näidatud enam
Are on kibestunud lihtsalt. Varem oli ta tegelikult huvitavam kuju. Pidi kosilasi kaikaga eemale peletama ja siis sai ikka nalja nendega.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist