Nad ei ole siiski mingi ettevõte ja ka staaride puhul ei käi nii, et mingi tüüp võtab nende konto üle ja isegi ei anna sulle sinna endale ligipääsu. Imelikku on siin ikka palju. Henry ja Kelly pole sellised staarid, et nendega FB kontode all vestelnud inimesed oleks arvanud, et kellegi teisega räägivad. Neil pole ajas küsimus, vaid Tõnise kontrollitahtes.Guest kirjutas: ↑26 Apr 2026 10:01Kõikides ettevõtetes see täpselt nii käibki - postitab turundus- vmi kommunikatsioonitiim. Tõenäoliselt teevad ka kõik suuremad stasrid samamoodi - on palgatud kommunikatsiooniinimesed, kes postitavad. Ju siis järgiti lihtsalt seda süsteemi. Midagi eriti imelikku selles pole.Külaline kirjutas: ↑26 Apr 2026 09:44Päris masendav oleks, kui keegi teine inimene saaks ligi minu fb kontole, näeks sealseid sõnumeid ja privaatseid asju. Või kui see nii ei ole, siis on teistpidi jabur - keegi kirjutab mingi üllitise valmis ja siis mina panen enda nime alt nagu enda kirjutatuna oma fb-sse üles. Seda võiks ju valetamiseks lausa nimetada.
Kohtuvaidlusest
-
Külaline
-
Külaline
Ma ei teadnudki, et H S on ettevõte. Ma mõtlesin, et ta on inimene.Guest kirjutas: ↑26 Apr 2026 10:01Kõikides ettevõtetes see täpselt nii käibki - postitab turundus- vmi kommunikatsioonitiim. Tõenäoliselt teevad ka kõik suuremad stasrid samamoodi - on palgatud kommunikatsiooniinimesed, kes postitavad. Ju siis järgiti lihtsalt seda süsteemi. Midagi eriti imelikku selles pole.Külaline kirjutas: ↑26 Apr 2026 09:44Päris masendav oleks, kui keegi teine inimene saaks ligi minu fb kontole, näeks sealseid sõnumeid ja privaatseid asju. Või kui see nii ei ole, siis on teistpidi jabur - keegi kirjutab mingi üllitise valmis ja siis mina panen enda nime alt nagu enda kirjutatuna oma fb-sse üles. Seda võiks ju valetamiseks lausa nimetada.
Aga noh, kui asjad peavadki TÄPSELT NII KÄIMA, siis võiks teha seda vähegi usutavamalt - silmas pidades esindatava vanust, sugu, haridustaset, teadmisi ja tegelikku ekspressiivsust ning esinemissoovi.
Kuskilt lugesin, kuidas keegi proua tunnustas noormeest, et küll mulle ikka meeldivad sinu arukad ja intelligentsed fb postitused. No, mida asja?
-
Külaline
Aga noh, kui asjad peavadki TÄPSELT NII KÄIMA, siis võiks teha seda vähegi usutavamalt - silmas pidades esindatava vanust, sugu, haridustaset, teadmisi ja tegelikku ekspressiivsust ning esinemissoovi.
Palun väga, TÄPSELT SELLISEID postitusi teeb K.Sildaru; eriti viimane, mis vastab APSOLUUTSELT kõikidele sinu poolt nimetet tingimustele!
-
Külaline
Mina olen K Sildaru?Guest kirjutas: ↑26 Apr 2026 22:08Aga noh, kui asjad peavadki TÄPSELT NII KÄIMA, siis võiks teha seda vähegi usutavamalt - silmas pidades esindatava vanust, sugu, haridustaset, teadmisi ja tegelikku ekspressiivsust ning esinemissoovi.
Palun väga, TÄPSELT SELLISEID postitusi teeb K.Sildaru; eriti viimane, mis vastab APSOLUUTSELT kõikidele sinu poolt nimetet tingimustele!
Mul ei oleks selle vastu midagi, kui ma saaks olla taas 30 aastat noorem ja sama kena.
-
Külaline
Ikka tõesti? 24/7 kõigi hambus ja arvustada, sassis suhete ja tibiliku maailmavaatega?Guest kirjutas: ↑26 Apr 2026 22:33Mina olen K Sildaru?Guest kirjutas: ↑26 Apr 2026 22:08Aga noh, kui asjad peavadki TÄPSELT NII KÄIMA, siis võiks teha seda vähegi usutavamalt - silmas pidades esindatava vanust, sugu, haridustaset, teadmisi ja tegelikku ekspressiivsust ning esinemissoovi.
Palun väga, TÄPSELT SELLISEID postitusi teeb K.Sildaru; eriti viimane, mis vastab APSOLUUTSELT kõikidele sinu poolt nimetet tingimustele!![]()
Mul ei oleks selle vastu midagi, kui ma saaks olla taas 30 aastat noorem ja sama kena.
-
Külaline
Tundub, et sul on funktsionaalse lugemisoskusega probleeme, seega kirjutan aeglaselt, et jõuaksid mu kirjutise mõttest aru saada.Külaline kirjutas: ↑26 Apr 2026 22:33Mina olen K Sildaru?Guest kirjutas: ↑26 Apr 2026 22:08Aga noh, kui asjad peavadki TÄPSELT NII KÄIMA, siis võiks teha seda vähegi usutavamalt - silmas pidades esindatava vanust, sugu, haridustaset, teadmisi ja tegelikku ekspressiivsust ning esinemissoovi.
Palun väga, TÄPSELT SELLISEID postitusi teeb K.Sildaru; eriti viimane, mis vastab APSOLUUTSELT kõikidele sinu poolt nimetet tingimustele!![]()
Sinu nägemuses peaks usutava konto sisu silmas pidama esindatava vanust, sugu, haridustaset teadmisi ja tegelikku ekpressiivsust ning esinemissoovi.
Minu arvates vastab K.S. FB konto 100% nendele kirjeldustele, eriti viimane postitus.
Ja ma ei arva, et sa oled K.S., kuid unistada ju võib!
-
Külaline
Sa siis arvad, et K S eest kirjutab ka keegi "kirjanik" tema fb-sse mingeid jutukesi? Huvitav, mina ei ole midagi sellist märganud. Kui avalikkuse ees on vaja suu lahti teha, siis K S ikka räägib iseenda mõtteid ja sõnu, mitte ei ole suu vett täis.Guest kirjutas: ↑27 Apr 2026 09:43Tundub, et sul on funktsionaalse lugemisoskusega probleeme, seega kirjutan aeglaselt, et jõuaksid mu kirjutise mõttest aru saada.Külaline kirjutas: ↑26 Apr 2026 22:33Mina olen K Sildaru?Guest kirjutas: ↑26 Apr 2026 22:08
Sinu nägemuses peaks usutava konto sisu silmas pidama esindatava vanust, sugu, haridustaset teadmisi ja tegelikku ekpressiivsust ning esinemissoovi.
Minu arvates vastab K.S. FB konto 100% nendele kirjeldustele, eriti viimane postitus.
Ja ma ei arva, et sa oled K.S., kuid unistada ju võib!![]()
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑27 Apr 2026 07:27Ikka tõesti? 24/7 kõigi hambus ja arvustada, sassis suhete ja tibiliku maailmavaatega?Guest kirjutas: ↑26 Apr 2026 22:33Mina olen K Sildaru?Guest kirjutas: ↑26 Apr 2026 22:08
Uusaja eesti muinasjutt “Tiblik ja Jorsilik.”
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑27 Apr 2026 07:27Ikka tõesti? 24/7 kõigi hambus ja arvustada, sassis suhete ja tibiliku maailmavaatega?Guest kirjutas: ↑26 Apr 2026 22:33Mina olen K Sildaru?Guest kirjutas: ↑26 Apr 2026 22:08
Väga viltu arvamus. Ei arvusta seda noort naist nüüd küll keegi 24/7. Idiootlik arvamus lausa.
-
Külaline
Süda läheb pahaks, lugedes, kuidas isa on oma lastega käitunud. Mõnitanud, solvanud, füüsiliselt rünnanud. Teadlikult neil mitte lasknud emaga suhelda, kui nad välismaal laagrites olid. Kas on sel mehel, peale laste medalite, õigustust?
-
Külaline
Õigustajaid on ju küll ja küll. Lisaks arvab ise ka, et kui salaja lindistatud, siis on lindistaja süüdi, mitte tema, kes niimoodi pidevalt sõimas.Guest kirjutas: ↑05 Mai 2026 21:52 Süda läheb pahaks, lugedes, kuidas isa on oma lastega käitunud. Mõnitanud, solvanud, füüsiliselt rünnanud. Teadlikult neil mitte lasknud emaga suhelda, kui nad välismaal laagrites olid. Kas on sel mehel, peale laste medalite, õigustust?
-
Külaline
Eksid. Kaubamärgi loob inimene kes selle registreerib. Alaealised ei tohi ka Facebooki kontot luua. Kui Facebook oleks Kelly konto puhul nõudnud isikutuvastust, siis oleks konto kohe kustutatud. Kaubamärke saavad omada inimesed kes ei ole kaubamärgi nimega kuidagi seotud.Külaline kirjutas: ↑26 Apr 2026 10:05Nad ei ole siiski mingi ettevõte ja ka staaride puhul ei käi nii, et mingi tüüp võtab nende konto üle ja isegi ei anna sulle sinna endale ligipääsu. Imelikku on siin ikka palju. Henry ja Kelly pole sellised staarid, et nendega FB kontode all vestelnud inimesed oleks arvanud, et kellegi teisega räägivad. Neil pole ajas küsimus, vaid Tõnise kontrollitahtes.Guest kirjutas: ↑26 Apr 2026 10:01Kõikides ettevõtetes see täpselt nii käibki - postitab turundus- vmi kommunikatsioonitiim. Tõenäoliselt teevad ka kõik suuremad stasrid samamoodi - on palgatud kommunikatsiooniinimesed, kes postitavad. Ju siis järgiti lihtsalt seda süsteemi. Midagi eriti imelikku selles pole.Külaline kirjutas: ↑26 Apr 2026 09:44Päris masendav oleks, kui keegi teine inimene saaks ligi minu fb kontole, näeks sealseid sõnumeid ja privaatseid asju. Või kui see nii ei ole, siis on teistpidi jabur - keegi kirjutab mingi üllitise valmis ja siis mina panen enda nime alt nagu enda kirjutatuna oma fb-sse üles. Seda võiks ju valetamiseks lausa nimetada.
-
Külaline
Eksid sina. Sa ei saa teise inimese nime võtta oma kaubamärgiks, isegi kui see inimene on su enda tütar. Sa ei ole oma lapse omanik. FB konto võib luua alates 13. eluaastast.
Eksid. Kaubamärgi loob inimene kes selle registreerib. Alaealised ei tohi ka Facebooki kontot luua. Kui Facebook oleks Kelly konto puhul nõudnud isikutuvastust, siis oleks konto kohe kustutatud. Kaubamärke saavad omada inimesed kes ei ole kaubamärgi nimega kuidagi seotud.
-
Külaline
Eksid sina. Sa ei saa teise inimese nime võtta oma kaubamärgiks, isegi kui see inimene on su enda tütar. Sa ei ole oma lapse omanik. FB konto võib luua alates 13. eluaastast.
Eksid. Kaubamärgi loob inimene kes selle registreerib. Alaealised ei tohi ka Facebooki kontot luua. Kui Facebook oleks Kelly konto puhul nõudnud isikutuvastust, siis oleks konto kohe kustutatud. Kaubamärke saavad omada inimesed kes ei ole kaubamärgi nimega kuidagi seotud.
-
Külaline
Täpselt, Kelly oli noorem kui FB leht loodi. Kõiki nimesid saab müüa ja osta, sa võid osta ka oma vanaema nime endale kaubamärgiks ja seda kasutada.Külaline kirjutas: ↑05 Mai 2026 22:21Eksid sina. Sa ei saa teise inimese nime võtta oma kaubamärgiks, isegi kui see inimene on su enda tütar. Sa ei ole oma lapse omanik. FB konto võib luua alates 13. eluaastast.
-
Külaline
2. Piirangud ja kolmandate isikute õigused
Teise isiku nimi: Teise elava või surnud inimese nime (või tuntud pseudonüümi) ei tohi registreerida ilma tema või tema pärijate loata, kui see võib kahjustada isiku au ja väärikust.
Kuna Tõnis oli Kelly isa ja alaealise lapsevanem ja lapsel ei ole õigust teha tehinguid, siis Tõnis vastutas ka oma lapsele tehtud kaubamärgi eest, ehk siis ta oli selle omanik.
Teise isiku nimi: Teise elava või surnud inimese nime (või tuntud pseudonüümi) ei tohi registreerida ilma tema või tema pärijate loata, kui see võib kahjustada isiku au ja väärikust.
Kuna Tõnis oli Kelly isa ja alaealise lapsevanem ja lapsel ei ole õigust teha tehinguid, siis Tõnis vastutas ka oma lapsele tehtud kaubamärgi eest, ehk siis ta oli selle omanik.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑05 Mai 2026 22:24Täpselt, Kelly oli noorem kui FB leht loodi. Kõiki nimesid saab müüa ja osta, sa võid osta ka oma vanaema nime endale kaubamärgiks ja seda kasutada.Külaline kirjutas: ↑05 Mai 2026 22:21Eksid sina. Sa ei saa teise inimese nime võtta oma kaubamärgiks, isegi kui see inimene on su enda tütar. Sa ei ole oma lapse omanik. FB konto võib luua alates 13. eluaastast.
... vastik tüüp on ikka see vend. Ilge igerik. Lastekaitsjana, kui ma see oleks, läinuks Eestis joonelt neid lapsi ära tooma. Medalid või mitte.
-
Külaline
Sa oled ikka päris valesti aru saanud. Isa ei ole automaatselt oma lapse nime omanik. Tõnis pole seda kaubamärgiks registreerinud. Lapsel on ka õigused, sa sei saa tema raha endale võtta, tema nime kaubamärgiks võtta jne, jne. Kõige selle eest Tõnis juba on kohtus. Sa ei saa keelata lapsel oma nimega kontole ligipääsu, nagu Tõnis tegi. See sinu ChatGPT on õiguses küllaltki nõrk, ära usu kõike, mida sa sealt loed.Guest kirjutas: ↑05 Mai 2026 22:28 2. Piirangud ja kolmandate isikute õigused
-
Külaline
Millise raha siis Tõnis endale võttis, lapsele ei saa isegi palka maksta meil kui seadust ei täida ja kas laps oli siis ametlikult töö? Raha mis lastele anti, oli sportimiseks mõeldud, aga mitte lastele palgarahaks. Spordi sponsorlusest on sul teistsugused arusaamad. Alaealise lapse eest vastutab tema vanem ja mingi sotsiaalmeedia konto ei ole mingi õigus. Lapsevanem võib alaealise lapsele keelata sotsiaalmeedia kontod üldse ära kui ta nii otsustab.Külaline kirjutas: ↑06 Mai 2026 06:54Sa oled ikka päris valesti aru saanud. Isa ei ole automaatselt oma lapse nime omanik. Tõnis pole seda kaubamärgiks registreerinud. Lapsel on ka õigused, sa sei saa tema raha endale võtta, tema nime kaubamärgiks võtta jne, jne. Kõige selle eest Tõnis juba on kohtus. Sa ei saa keelata lapsel oma nimega kontole ligipääsu, nagu Tõnis tegi. See sinu ChatGPT on õiguses küllaltki nõrk, ära usu kõike, mida sa sealt loed.Guest kirjutas: ↑05 Mai 2026 22:28 2. Piirangud ja kolmandate isikute õigused
Kohus otsustab, aga miks see nii kaua neil aega võtab? Poolteist aastat juba jämmivad ja lahendust ei paista tulevat. Kohtunik soovitab lihtsalt ära leppida.
-
Külaline
Ka minu arvamus on selline, Tõnis käitus laste spordirahadega valesti. Ta ei oleks tohtinud seda raha selliselt kasutada ja seda investeerima hakata. Aga see on inimlik ahnus, kui kusagilt saadakse rohkem raha, siis kohe tahetakse seda investeerida ja kasumit teenida. Aga selliseid õiguseid Tõnisel ei olnud ka sponsorite poolt. Probleem algas ikkagi vanemate lahkuminekust, kus ema hakkas lapsi üles ässitama isa vastu. Kelly on ka oma emale nö lüpsilehmaks. Nii nagu kunagi oli selle filminäitleja Macaulay Culkiniga, tema teenis tohutu raha lapsnäitlejana filmides Üksinda kodus ja vanemad panid tema raha hakkama. Lõpuks kohtu kaudu sai ta oma raha siis tagasi. Aga poisi elu läks narko teele ja pidutsemiste teele ja lõpuks sai isegi inimeseks.
Tõnis käitus valesti, aga alaealise lapsel ka suuri õiguseid ei ole oma vanemate vastu. Nii on see elu meil korraldatud.
Tõnis käitus valesti, aga alaealise lapsel ka suuri õiguseid ei ole oma vanemate vastu. Nii on see elu meil korraldatud.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: elemaskaee, Kirile, Triibu ja 7 külalist