"kõike võib..aga teatud vanuses enam ei sobi"...

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 27 Apr 2026 13:42 Kas 50+ vanuses võib tänapäeval pikkade juustega olla siis?
Juuksed kaunistavad naist ning pikad juuksed on alati ilusamad kui poisipea. Juhul muidugi, kui materjal on hea. Tänapäeval kasutatakse muidugi palju ka juuksepikendusi, seega saab pikki juukseid kanda ka eakam.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Apr 2026 12:38varjavad rohkem jalgu kui lühikesed teksad.
millised 50-kymbiste lühikesed püksid veel on :lol:
Külaline

Guest kirjutas: 27 Apr 2026 13:54
Külaline kirjutas: 27 Apr 2026 13:42 Kas 50+ vanuses võib tänapäeval pikkade juustega olla siis?
Juuksed kaunistavad naist ning pikad juuksed on alati ilusamad kui poisipea. Juhul muidugi, kui materjal on hea. Tänapäeval kasutatakse muidugi palju ka juuksepikendusi, seega saab pikki juukseid kanda ka eakam.
Mis veel alati ilusam on kui miski muu? On sul loetelu kohe Excelist võtta? Kleidis naine on alati ilusam kui pükstes - kui mitmendal kohal selles tabelis see reegel on?
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Apr 2026 14:23
Guest kirjutas: 27 Apr 2026 13:54
Mis veel alati ilusam on kui miski muu? On sul loetelu kohe Excelist võtta? Kleidis naine on alati ilusam kui pükstes - kui mitmendal kohal selles tabelis see reegel on?
Vahet pole, sina oled 24/7 nii tige inimene, et ilust on asi kaugel, võimle või pooleks.
Külaline

Elementaarne. Juuksed on naise ehe. Õlgadeni, poolde selga, pikad.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Apr 2026 13:18
Guest kirjutas: 27 Apr 2026 12:22 Ma olen üle 50. Aga ma ei tunne end üldse nii vanana, nagu mu vanus on. Samas ma saan aru, teistele paistan ma ikka 50+.
Seega on mul küsimus, kas 50+ peaks riietuma e vananema väärikalt? Mis on need kõige ebaeakohased apsud, mida peab vältima? Et mustad küüned ja lõhkised teksad on ühed neist?
Terve internet on nõuandeid täis, mida 50+ vanuses riietuses vältida, aga keegi tuleb ikka jutuga, et "aga mina ju ei tea, mis sobib ja mis ei sobi..."!
Ja sinu meelest on seal mõni mõistlik nõuanne? Tood äkki näite?
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Apr 2026 15:33Ja sinu meelest on seal mõni mõistlik nõuanne? Tood äkki näite?
Miks alati teised sulle peavad tooma? Otsi ise ja seleta mis seal mittemõistlikku on.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Apr 2026 16:05
Külaline kirjutas: 27 Apr 2026 15:33Ja sinu meelest on seal mõni mõistlik nõuanne? Tood äkki näite?
Miks alati teised sulle peavad tooma? Otsi ise ja seleta mis seal mittemõistlikku on.
Mina ju ei algatanud seda teemat, et internetinõuandeid järgida. Minu meelest ei ole seal mitte ühtegi, mida tasub arvestada, sest vanusel 50 ei ole mitte mingit loogilist seletust. Lihtsalt on võetud ilus ümmargune number. Miks mitte alates 49? 51? 67? Aga sina järgi muidugi, kui sa teiste arvamuse järgi riides käid.
Külaline

60 on uus 30, seega käige nii nagu käisite siis.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Apr 2026 16:50 60 on uus 30, seega käige nii nagu käisite siis.
Hahaa, praegune 60-aastase 30-ndad langesid 90-ndatele ja pole minu arust mammilikumat moodi kui tollal oli, vähemalt kümnendi alguses - puhvvarrukad, pikad seelikud, laiad vööd, soengutest ei räägigi. Seega saad korraliku mammi, kui 60-ne paneb oma 30-se lemmikud selga.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Apr 2026 21:40 Marju Kuut oli üks selline naine, keda ei huvitanud, mis tema välimusest arvati. Oli nagu tahtis.
Marju Kuut oli tõesti äge naine. Ta on mulle alati meeldinud, sest lisaks väga erilisele lauluhäälele oli ta ka väga tugev isiksus.

Pilt
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Apr 2026 17:02
Guest kirjutas: 27 Apr 2026 16:50 60 on uus 30, seega käige nii nagu käisite siis.
Hahaa, praegune 60-aastase 30-ndad langesid 90-ndatele ja pole minu arust mammilikumat moodi kui tollal oli, vähemalt kümnendi alguses - puhvvarrukad, pikad seelikud, laiad vööd, soengutest ei räägigi. Seega saad korraliku mammi, kui 60-ne paneb oma 30-se lemmikud selga.
See ei olnud point. Point oli selles, et olge riietumises sama julged kui toona. Kolmekümnene ei küsi, mis sobib või mis mitte. Tegelikult ei peaks nii keegi küsima, vahet ei ole, mis vanuses.
Külaline

Kõik oleneb kehakujust. Kui oled selline 60a, siis pane millised teksad tahad.

https://i.pinimg.com/236x/8c/3f/9e/8c3f ... 3d9a0b.jpg

Kui kere suureks läinud, siis ikka ei pane küll.

https://i.insider.com/6977ba76a645d1188 ... ?width=700
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Apr 2026 17:36 Kolmekümnene ei küsi, mis sobib või mis mitte.
sul 30 ja 13 sassis?
Külaline

Siin sarnane arutelu olnud mitte väga ammu: viewtopic.php?t=3801
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Apr 2026 18:48
Külaline kirjutas: 27 Apr 2026 17:36 Kolmekümnene ei küsi, mis sobib või mis mitte.
sul 30 ja 13 sassis?
Kes sind vaesekest nii maha surus, et sa ka kolmekümneselt ei omanud ei oma arvamust, ei maitset, ei enesekindlust ega midagi. Kahju kohe.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Apr 2026 18:48
sul 30 ja 13 sassis?
Kes sind vaesekest nii maha surus, et sa ka kolmekümneselt ei omanud ei oma arvamust, ei maitset, ei enesekindlust ega midagi. Kahju kohe.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], elke, kaegu, Triibu ja 7 külalist