Juuksed kaunistavad naist ning pikad juuksed on alati ilusamad kui poisipea. Juhul muidugi, kui materjal on hea. Tänapäeval kasutatakse muidugi palju ka juuksepikendusi, seega saab pikki juukseid kanda ka eakam.Külaline kirjutas: ↑27 Apr 2026 13:42 Kas 50+ vanuses võib tänapäeval pikkade juustega olla siis?
"kõike võib..aga teatud vanuses enam ei sobi"...
-
Külaline
-
Külaline
millised 50-kymbiste lühikesed püksid veel onKülaline kirjutas: ↑27 Apr 2026 12:38varjavad rohkem jalgu kui lühikesed teksad.
-
Külaline
Mis veel alati ilusam on kui miski muu? On sul loetelu kohe Excelist võtta? Kleidis naine on alati ilusam kui pükstes - kui mitmendal kohal selles tabelis see reegel on?Guest kirjutas: ↑27 Apr 2026 13:54Juuksed kaunistavad naist ning pikad juuksed on alati ilusamad kui poisipea. Juhul muidugi, kui materjal on hea. Tänapäeval kasutatakse muidugi palju ka juuksepikendusi, seega saab pikki juukseid kanda ka eakam.Külaline kirjutas: ↑27 Apr 2026 13:42 Kas 50+ vanuses võib tänapäeval pikkade juustega olla siis?
-
Külaline
Vahet pole, sina oled 24/7 nii tige inimene, et ilust on asi kaugel, võimle või pooleks.Külaline kirjutas: ↑27 Apr 2026 14:23Mis veel alati ilusam on kui miski muu? On sul loetelu kohe Excelist võtta? Kleidis naine on alati ilusam kui pükstes - kui mitmendal kohal selles tabelis see reegel on?Guest kirjutas: ↑27 Apr 2026 13:54Juuksed kaunistavad naist ning pikad juuksed on alati ilusamad kui poisipea. Juhul muidugi, kui materjal on hea. Tänapäeval kasutatakse muidugi palju ka juuksepikendusi, seega saab pikki juukseid kanda ka eakam.Külaline kirjutas: ↑27 Apr 2026 13:42 Kas 50+ vanuses võib tänapäeval pikkade juustega olla siis?
-
Külaline
Elementaarne. Juuksed on naise ehe. Õlgadeni, poolde selga, pikad.Külaline kirjutas: ↑27 Apr 2026 13:42 Kas 50+ vanuses võib tänapäeval pikkade juustega olla siis?
-
Külaline
Ja sinu meelest on seal mõni mõistlik nõuanne? Tood äkki näite?Guest kirjutas: ↑27 Apr 2026 13:18Terve internet on nõuandeid täis, mida 50+ vanuses riietuses vältida, aga keegi tuleb ikka jutuga, et "aga mina ju ei tea, mis sobib ja mis ei sobi..."!Guest kirjutas: ↑27 Apr 2026 12:22 Ma olen üle 50. Aga ma ei tunne end üldse nii vanana, nagu mu vanus on. Samas ma saan aru, teistele paistan ma ikka 50+.
Seega on mul küsimus, kas 50+ peaks riietuma e vananema väärikalt? Mis on need kõige ebaeakohased apsud, mida peab vältima? Et mustad küüned ja lõhkised teksad on ühed neist?
-
Külaline
Miks alati teised sulle peavad tooma? Otsi ise ja seleta mis seal mittemõistlikku on.Külaline kirjutas: ↑27 Apr 2026 15:33Ja sinu meelest on seal mõni mõistlik nõuanne? Tood äkki näite?
-
Külaline
Mina ju ei algatanud seda teemat, et internetinõuandeid järgida. Minu meelest ei ole seal mitte ühtegi, mida tasub arvestada, sest vanusel 50 ei ole mitte mingit loogilist seletust. Lihtsalt on võetud ilus ümmargune number. Miks mitte alates 49? 51? 67? Aga sina järgi muidugi, kui sa teiste arvamuse järgi riides käid.
-
Külaline
60 on uus 30, seega käige nii nagu käisite siis.
-
Külaline
Hahaa, praegune 60-aastase 30-ndad langesid 90-ndatele ja pole minu arust mammilikumat moodi kui tollal oli, vähemalt kümnendi alguses - puhvvarrukad, pikad seelikud, laiad vööd, soengutest ei räägigi. Seega saad korraliku mammi, kui 60-ne paneb oma 30-se lemmikud selga.Guest kirjutas: ↑27 Apr 2026 16:50 60 on uus 30, seega käige nii nagu käisite siis.
-
Külaline
Marju Kuut oli tõesti äge naine. Ta on mulle alati meeldinud, sest lisaks väga erilisele lauluhäälele oli ta ka väga tugev isiksus.Külaline kirjutas: ↑26 Apr 2026 21:40 Marju Kuut oli üks selline naine, keda ei huvitanud, mis tema välimusest arvati. Oli nagu tahtis.
-
Külaline
See ei olnud point. Point oli selles, et olge riietumises sama julged kui toona. Kolmekümnene ei küsi, mis sobib või mis mitte. Tegelikult ei peaks nii keegi küsima, vahet ei ole, mis vanuses.Külaline kirjutas: ↑27 Apr 2026 17:02Hahaa, praegune 60-aastase 30-ndad langesid 90-ndatele ja pole minu arust mammilikumat moodi kui tollal oli, vähemalt kümnendi alguses - puhvvarrukad, pikad seelikud, laiad vööd, soengutest ei räägigi. Seega saad korraliku mammi, kui 60-ne paneb oma 30-se lemmikud selga.Guest kirjutas: ↑27 Apr 2026 16:50 60 on uus 30, seega käige nii nagu käisite siis.
-
Külaline
Kõik oleneb kehakujust. Kui oled selline 60a, siis pane millised teksad tahad.
https://i.pinimg.com/236x/8c/3f/9e/8c3f ... 3d9a0b.jpg
Kui kere suureks läinud, siis ikka ei pane küll.
https://i.insider.com/6977ba76a645d1188 ... ?width=700
https://i.pinimg.com/236x/8c/3f/9e/8c3f ... 3d9a0b.jpg
Kui kere suureks läinud, siis ikka ei pane küll.
https://i.insider.com/6977ba76a645d1188 ... ?width=700
-
Külaline
sul 30 ja 13 sassis?Külaline kirjutas: ↑27 Apr 2026 17:36 Kolmekümnene ei küsi, mis sobib või mis mitte.
-
Külaline
Siin sarnane arutelu olnud mitte väga ammu: viewtopic.php?t=3801
-
Külaline
Kes sind vaesekest nii maha surus, et sa ka kolmekümneselt ei omanud ei oma arvamust, ei maitset, ei enesekindlust ega midagi. Kahju kohe.
-
Külaline
Kes sind vaesekest nii maha surus, et sa ka kolmekümneselt ei omanud ei oma arvamust, ei maitset, ei enesekindlust ega midagi. Kahju kohe.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], elke, kaegu, Triibu ja 7 külalist