Kersti sai ametist priiks
Kersti sai ametist priiks
Nii nüüd see juhtus. Kersti sai ametist priiks. Kaljulaid ma mõtlen.
Kas see tekitab teis mingeid tundeid või on teil kama kaks?
Keda sooviksite näha tema asemel?
Ma ise arvan, et äkki Gerd Kanter või siis tuuakse vana hobu Sõõrumaa tagasi pukki?
Äkki mõni uus nimi. Kel on viitsimist, see kirjutagu.
Ma ise arvan, et äkki Gerd Kanter või siis tuuakse vana hobu Sõõrumaa tagasi pukki?
-
Külaline
Jumala eest, mitte Sõõrumaa! Ta on niigi igal pool sõna sekka ütlemas. Pigem siis Kanter või Höövelson. Miks mitte ka Jüri Jaanson?taivopalm kirjutas: ↑27 Apr 2026 17:33 Nii nüüd see juhtus. Kersti sai ametist priiks. Kaljulaid ma mõtlen.
Jaanson on vana ja tal on kuulmisega ka kehvasti, tema ei soovi ise hakata. Ma vähemalt arvan nii. Veel on meediast läbi käinud purjetamistegelase Nuutmanni nimi. Tal on juhtimiskogemus olemas.
-
Külaline
Vastakaid tundeid tekitab. Ma ei tea, kellel seal õigus oli ja kui palju oli lihtsalt ving ja vimm, aga selge see, et konfliktid sellises suures organisatsioonis pole kunagi hea asi. Polnud ka nii üliselge ülekaal seal vastu olijatel, ikka üsna tasavägine, seega hakkab ka edaspidi üks vindumine pihta. Tahaks, et sellised suured ja missiooniga organisatsioonid ikka konfliktitasandist kõrgemal toimiks, aga muidugi on see sinisilmne lootus.
-
Külaline
Ta ei saanud ju II ametiaegagi, sest suutis siis ka kõigiga tülli minna.
-
Külaline
Mulle tundub, et K. Kaljulaid on liiga oma arvamuses kinni. Organistatsioonis töötades pead paindlik olema.
Kõik eestlased saavad vabalt tutvuda Kersti nö peamiste suuremate sissetulekutega, kontrollikoja ja tema hüvitistega jne ... arvate tõesti, et mingi EOK kopikas teda huvitab? Huumorinurk jälle.
-
Külaline
Mulle pole ta kunagi meeldinud sh ka presidendina mitte. Liialt pips, pooli valiv, seetottu konfliktne. Kes ka uueks juhiks ei saa, olgu ta TS ja KS kaasuses neutraalne ja leidku lepitust. Meil neid olümpialasi liiga palju ei ole.
-
Külaline
Olulise organisatsiooni eesotsas peab ikka taadu olema.
Edasi!
Edasi!
-
Külaline
Mis see kuulmine siia puutub? Ta on eluaeg kurt olnud ja see pole teda takistanud midagi tegemast, kuidas see nüüd mingi väljatoomist vääriv faktor on.
-
Külaline
Jaanson on 60, Sõõrumaa 64. Kas Sõõrumaa tundub sulle noor ja krapsakas, sest tal on jälle tita kodus? Tema puhul sa ei maininud, et ta on vana. Jaanson on vana ja ei kuule sinu arust.
-
Külaline
Kes rahast on rääkinud? Vabal tahtel kandideeris ja tegi kampaaniat, ju siis soovis juhiks saada. Ega teda sinna jõuga pandud.
-
Külaline
Mulle pole meeldinud tema kalduvus nn. vooruspoosetamisele (püüdlik moraalsuse ja õigete vaadete etendamine avalikkuse ees, eesmärgiga upitada ennast - vaadake kõik, kui õige suhtumisega ja väärt inimene mina ikka olen).
Tundub, et läks sellega liiale (ka nüüd, viimases ametis) - aga mõjus sellega hoopis tobedana ja häälestas paljud enda vastu.
Omaette nali olid Kaljulaidi pooldajate ahastavad avaldused sotsmeedias, kus väideti, et ainult kaks võimalust ongi - pooldad Kaljulaidi või siis oled üks valede väärtushinnangutega tagurlane (kolmandandat võimalust ei ole).
Tundub, et läks sellega liiale (ka nüüd, viimases ametis) - aga mõjus sellega hoopis tobedana ja häälestas paljud enda vastu.
Omaette nali olid Kaljulaidi pooldajate ahastavad avaldused sotsmeedias, kus väideti, et ainult kaks võimalust ongi - pooldad Kaljulaidi või siis oled üks valede väärtushinnangutega tagurlane (kolmandandat võimalust ei ole).
-
Külaline
Eks see oli nagu eelmises ametis kus naised tegid suures üksmeeles päikesetõusu valitsust
ja varsti olid tülis.
-
Külaline
Kas sinu arvates on EOK president perelepitaja?Külaline kirjutas: ↑27 Apr 2026 19:18 Mulle pole ta kunagi meeldinud sh ka presidendina mitte. Liialt pips, pooli valiv, seetottu konfliktne. Kes ka uueks juhiks ei saa, olgu ta TS ja KS kaasuses neutraalne ja leidku lepitust. Meil neid olümpialasi liiga palju ei ole.
-
Külaline
Kuis sa küll kunagi millestki adekvaatselt aru ei saa?Külaline kirjutas: ↑27 Apr 2026 22:27Kas sinu arvates on EOK president perelepitaja?
-
Külaline
Kuis sa küll kunagi adekvaatselt oma mõtteid kirja panna ei suuda?Külaline kirjutas: ↑27 Apr 2026 22:48Kuis sa küll kunagi millestki adekvaatselt aru ei saa?
-
Külaline
Mina arvan, et tema jaoks oli see hea, et sellest jamast välja sai ja ma tõsimeeli soovin talle õnne. Oleks ta paari häälega peale jäänus, siis ega need Heino ja Urmased ja Erkkid poleks vait jäänud ja lasknud rahulikult tööd teha. Nüüd nad peavad hakkama mõtlema, et mis edasi ja kes edasi. Ega see pole ju mingi kõrgepalgaline amet, palganumber on ilus 0. Ja nagu näha, siis on piisavalt palju ka neid, kes arvavad, et muutusi on vaja.Külaline kirjutas: ↑27 Apr 2026 18:34 Vastakaid tundeid tekitab. Ma ei tea, kellel seal õigus oli ja kui palju oli lihtsalt ving ja vimm, aga selge see, et konfliktid sellises suures organisatsioonis pole kunagi hea asi. Polnud ka nii üliselge ülekaal seal vastu olijatel, ikka üsna tasavägine, seega hakkab ka edaspidi üks vindumine pihta. Tahaks, et sellised suured ja missiooniga organisatsioonid ikka konfliktitasandist kõrgemal toimiks, aga muidugi on see sinisilmne lootus.
Ega muudatused ei tulegi üleöö ja hetkel ei lastud ju tööd lõpulegi viia. Loomulikult on lihtsam kui eesotsas on inimene, kes "ei sega" ja kes laseb kõigil toiida vanaviisi, olgu see siis hea või mitte. Neil kangutajatel polnud ju ühtegi tõsiseseltvõetavat argumenti ja nende esinumber jättis endas intervjuudes üsna mõttetu mulje. Põhipõhjus tundub oleva, et lihtsalt inimene ei meeldinud. Ilmselgelt oleks meeldimine ja mittemeeldimine osade puhul olnud teistsugune kui tegu ei oleks naisega.
Eks näis siis kui mitu medalit need "ainult medal on tulemus" mehed siis meile ka toovad. Ja kui palju noori nad sellise suhtumisega spordi juures hoida suudavad.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot], මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 4 külalist