Rybelsuselt üle Ozempicule
-
Külaline
Rybelsuselt üle Ozempicule
Kes on 14mg Rybelsuse pealt üle läinud Ozempicule, kirjeldage kogemusi. Esimene Ozempicu doos oli siis 0.5mg, ma järeldan? Kuna Rybelsuse infolehel on kirjas, et 14mg Rybelsyst võrdub 0.5mg Ozempicuga. Kas algul oli kõrvalmõjusid ka? Mis piirkoda süstite? Kas õhtul või hommikul? Kas õde näitas või õpetas ka enne esimest süstimist?
-
Külaline
Ma otse ühelt teisele üle ei läinud vaid varasemalt olin Rybelsuse peal aga kuna see ei olnud nii efektiivne siis peale mõnda aega pausi pidamist alustasin Ozempicuga. Esimese süsti tegin pereõe kabinetis, tema juhendamisel, süstin kõhtu. Süsti teen hommikul, nii tundub mugav. Seda torget tunda ei ole. Kõrvalmõjusid täheldanud ei ole, Rybelsusega varem oli iiveldust ja kõhukinnisust aga Ozempicuga mitte.
Mis doosi puutub siis sain oma perearstist aru, et kui jutti ühelt teisele ple minnakse siis võetaksegi Ozempicu keskmine doos kohe käiku. Kui on paus vahel olenud siis alustatakse otsast ja madalaima doosiga.
Mis doosi puutub siis sain oma perearstist aru, et kui jutti ühelt teisele ple minnakse siis võetaksegi Ozempicu keskmine doos kohe käiku. Kui on paus vahel olenud siis alustatakse otsast ja madalaima doosiga.
-
Külaline
Mina vaatasin siit videost, kuidas süstida. Tegelikult ei ole keeruline.
https://www.youtube.com/watch?v=KGB0h51DaiY
https://www.youtube.com/watch?v=KGB0h51DaiY
-
Külaline
Süstimine on väga lihtne, nõel on täpselt õige pikkusega, seda ei saa kuskile liiga sügavale või valesti süstida, kogusega samuti pole võimalik eksida. Mingit pereõe külastust pole selleks tarvis. Võib teha kõhtu või kintsu.
+1 Rybelsus - https://euhealth247.com/et/drug/rybelsus Kokku kaotasin ma 12 kg ja see võttis mul vähem kui kolm kuud.
Viimati muutis annfhrt46, 09 Mai 2026 18:44, muudetud 1 kord kokku.
-
Külaline
Mina läksin max Rybelsuselt (mis see oli, ei mäleta, igal juhul suurim võimalik) üle Ozempicule ja uus doos oli 1 ühik.
Süstimine on lihtne, aga mina ikka soovitaks käia pereõe juures, las näitab ette. Mina küll poleks tahtnud päris ise esimest süsti teha.
Süstimine on lihtne, aga mina ikka soovitaks käia pereõe juures, las näitab ette. Mina küll poleks tahtnud päris ise esimest süsti teha.
-
Külaline
Ja mis seal täpselt ette näitamist vajas?Guest kirjutas: ↑23 Apr 2026 22:37 Mina läksin max Rybelsuselt (mis see oli, ei mäleta, igal juhul suurim võimalik) üle Ozempicule ja uus doos oli 1 ühik.
-
Külaline
See, kuidas süstida.Guest kirjutas: ↑24 Apr 2026 06:44Ja mis seal täpselt ette näitamist vajas?Guest kirjutas: ↑23 Apr 2026 22:37 Mina läksin max Rybelsuselt (mis see oli, ei mäleta, igal juhul suurim võimalik) üle Ozempicule ja uus doos oli 1 ühik.
-
Külaline
Kas sa seejärel lõpetasid ära? Hakkas kaal tagasi ka tulema või oled ilusasti säilitanud?
-
Külaline
Rybelsuse 14mg võrdub Ozempicu 1mg doosiga.Külaline kirjutas: ↑11 Mai 2025 23:27 Kes on 14mg Rybelsuse pealt üle läinud Ozempicule, kirjeldage kogemusi. Esimene Ozempicu doos oli siis 0.5mg, ma järeldan? Kuna Rybelsuse infolehel on kirjas, et 14mg Rybelsyst võrdub 0.5mg Ozempicuga. Kas algul oli kõrvalmõjusid ka? Mis piirkoda süstite? Kas õhtul või hommikul? Kas õde näitas või õpetas ka enne esimest süstimist?
Ise läksin üle, kuba Rybelsus enam ei toiminud, maha võtsin 18kg R-ga. Ei toiminud ka Ozempic ja jätkasin hoopis Mounjaroga. Palju kallim, aga ei näinud ka mõtet niisama süstida, Mounjaroga hakkas kaal uuesti kukkuma.
-
Külaline
Selle lingi vastuseks tuleb, et lehte ei leitud.Tolmukübe kirjutas: ↑01 Mai 2026 16:11 Ei ole see Ozempic nii roosiline midagi.
https://tervis.postimees.ee/.../teadlased-hoiatavad...
Kirjuta siis guuglisse Ozempicu võtmine võib olla tervisele ohtlik, annab artikli välja, vajuta sinna peale, hakkab tööle.
-
Külaline
Sa pane google'sse: ülekaalu kahjulikkus tervisele. See isegi mitte ei või olla, vaid on päris kindlalt.
-
Külaline
Jah, sport on ka tervisele kahjulik mõnel juhul.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist