Foorumi kasutajate välimääraja
-
Külaline
Foorumi kasutajate välimääraja
1. Ennustajad - teavad “täpselt” kes on kes, põhiline sõnavara “sina ise oledki see”, “sa oled too”, “sina kirjutasid siin varem seda”, “sul on nii.”
2. Näputajad - kõigele, mis oma arvamusega ei ühti või ei meeldi näppu, vahel pikalt põhjendamata ka huupi näppu, fomo hirmust tulenevalt kohe punast näppu.
3. Lõpukirjandite ja esseede kirjutajad.
4. Pessimistid vt ka näputajad
5. Optimistid
6. Lihtrahvas smailitajad vt ka ennustajad
2. Näputajad - kõigele, mis oma arvamusega ei ühti või ei meeldi näppu, vahel pikalt põhjendamata ka huupi näppu, fomo hirmust tulenevalt kohe punast näppu.
5. Optimistid
-
Külaline
Sa ilmselgelt ei tea, mida tähendab sõna 'ennustaja'. Kui ehk katsuksid järgmine kord sellist teksti tootes kasutada näiteks sõna 'selgeltnägija'?
<näputaja>
<näputaja>
-
Külaline
Nimekirjast jäid välja trollid. Tegelased, kes täiesti teadlikult teemasid solgivad, à la "sinusugune ju ei saagi kunagi k*ppi", vms teemaga mitte haakuvat.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑01 Mai 2026 10:18 Sa ilmselgelt ei tea, mida tähendab sõna 'ennustaja'. Kui ehk katsuksid järgmine kord sellist teksti tootes kasutada näiteks sõna 'selgeltnägija'?
<näputaja>
Tõesti uhhuundusega pole asja olnud, aga ennustaja ja selgeltnägija on küll üks ja sama, sest ennustada saab selgeltnägemise võime pealt.
-
Külaline
Mina ei olegi aru saanud kas siin tegutsevad lollid trollid või lihtsalt lollid. Nõme mõttetu laga on suuresti see foorum.Külaline kirjutas: ↑01 Mai 2026 10:20Nimekirjast jäid välja trollid. Tegelased, kes täiesti teadlikult teemasid solgivad, à la "sinusugune ju ei saagi kunagi k*ppi", vms teemaga mitte haakuvat.
-
Külaline
Sina oled jälle see, kes kasutab pidevalt seda ennustaja sõna valesti. Sa soovid öelda selgeltnägija. Sina oledki ju äratuntav ja selleks ei pea olema mingi ennustaja ega selgeltnägija, sest sa kasutad pidevalt ühte ja sama sõna valesti.Guest kirjutas: ↑01 Mai 2026 09:57 1. Ennustajad - teavad “täpselt” kes on kes, põhiline sõnavara “sina ise oledki see”, “sa oled too”, “sina kirjutasid siin varem seda”, “sul on nii.”
5. Optimistid
-
Külaline
See foorum polek "mõttetu laga", kui lolluste koristamine käiks kiiremini ja efektiivsemalt.Külaline kirjutas: ↑01 Mai 2026 10:53Mina ei olegi aru saanud kas siin tegutsevad lollid trollid või lihtsalt lollid. Nõme mõttetu laga on suuresti see foorum.Külaline kirjutas: ↑01 Mai 2026 10:20Nimekirjast jäid välja trollid. Tegelased, kes täiesti teadlikult teemasid solgivad, à la "sinusugune ju ei saagi kunagi k*ppi", vms teemaga mitte haakuvat.
Minule see foorum meeldib, siin on mitmeid väga asjalikke kägusid, kellega on tore arutleda. Sekka juhtub paraku ka solkijaid, aga minu suhtumine on neid lihtsalt ignoreerida. Loll/troll saab igast kommentaarist, ka negatiivsest, vaid hoogu juurde. Seega ma ei kavatse ta naudingut pikendada ja kutsun üles teisi sama tegema. Lihtsalt ignoreerige ja raporteerige.
-
Külaline
Kahjuks ei ole siin raporteerimisel mingit mõtet, enne on lolli kirjutis juba korduvalt tsiteeritud kui sellele raportile mitme päeva pärast reageeritakse. Ja ega neid blokita, lämisevad aina edasi.Külaline kirjutas: ↑01 Mai 2026 11:26Lihtsalt ignoreerige ja raporteerige.
-
Külaline
Kahjuks ei vaadata siin ka üldse, mida kustutatakse. Isegi kui pole tegemist kuidagi solvavat või negatiivset, lihstsalt sellele teatajale ei meeldi. Siis mõni saab kõva rahulduse, et näe, mul on mõju ja siis muudkui teatab siin mingitest suvalisest asjadest.Guest kirjutas: ↑01 Mai 2026 11:32Kahjuks ei ole siin raporteerimisel mingit mõtet, enne on lolli kirjutis juba korduvalt tsiteeritud kui sellele raportile mitme päeva pärast reageeritakse. Ja ega neid blokita, lämisevad aina edasi.Külaline kirjutas: ↑01 Mai 2026 11:26Lihtsalt ignoreerige ja raporteerige.
-
Külaline
Ōigust räägid. Aga kas selline seltskond ei meeldi? Minu meelest esimesed on lahedad, nemad vähemalt oskavad teksti lugeda ja inimesest aru saada.Guest kirjutas: ↑01 Mai 2026 09:57 1. Ennustajad - teavad “täpselt” kes on kes, põhiline sõnavara “sina ise oledki see”, “sa oled too”, “sina kirjutasid siin varem seda”, “sul on nii.”
5. Optimistid
-
Külaline
Mina siis olen selle välimääraja järgi see nn "ennustaja". Vaevalt, et mul mingid erilised "ennustamisvõimed" on, aga ma näiteks tunnen teatud inimesed alati ära. Näiteks revolvri. Siis ka miljokamuti ja muidugi ka selle tädi, kes põrandal pikali maas ulub sellepärast, et peab kunagi ära surema ja et lapsed kunagi kodust lahkuvad.
Minu arust on päris õige alati reageerida, kui need tegelased jälle teemat hakkavad solkima. Sel juhul inimesed teavad, et tegemist on inimestega, kellega ei ole vaja dialoogi astuda ega aega ning energiat kulutada. Nendest tuleb lihtsalt mööda vaadata.
Kuna kõik inimesed alati neid kohe ära ei tunne, siis on hea, kui keegi teemas sellele viitab. Või mis selles halba on?
Minu arust on päris õige alati reageerida, kui need tegelased jälle teemat hakkavad solkima. Sel juhul inimesed teavad, et tegemist on inimestega, kellega ei ole vaja dialoogi astuda ega aega ning energiat kulutada. Nendest tuleb lihtsalt mööda vaadata.
Kuna kõik inimesed alati neid kohe ära ei tunne, siis on hea, kui keegi teemas sellele viitab. Või mis selles halba on?
-
Külaline
No talle ei meeldi, raporteerib kohe, sest ta ei taha, et teda ära tuntakse ja välja kirjutatakse, mis ta enne endast kirjutas.Guest kirjutas: ↑02 Mai 2026 13:53 Mina siis olen selle välimääraja järgi see nn "ennustaja". Vaevalt, et mul mingid erilised "ennustamisvõimed" on, aga ma näiteks tunnen teatud inimesed alati ära. Näiteks revolvri. Siis ka miljokamuti ja muidugi ka selle tädi, kes põrandal pikali maas ulub sellepärast, et peab kunagi ära surema ja et lapsed kunagi kodust lahkuvad.
Lase inimestel endil otsustada, kellega nad dialoogi astuvad ja kellele oma energiat kulutavad. Mis ütleja sina oled, kellest tuleb mööda ja kellele pihta vaadata?Külaline kirjutas: ↑02 Mai 2026 13:53Minu arust on päris õige alati reageerida, kui need tegelased jälle teemat hakkavad solkima. Sel juhul inimesed teavad, et tegemist on inimestega, kellega ei ole vaja dialoogi astuda ega aega ning energiat kulutada. Nendest tuleb lihtsalt mööda vaadata.
Pole midagi rahustavamat kui mõista, et maailm on sinust rohkem sassis.
-
Külaline
Mu arust on halb see nn selgeltnägija.
Kui mõnel inimesel on elu läbiv mure, äkki keegi suudab teda mõista või lohutada. Kui sa aga tundes ära siin kellegi ja ütled et ah sa oled ju see, siis ilmselt ei saa see inimene kunagi isegi mitte lohutust.
Kui mõnel inimesel on elu läbiv mure, äkki keegi suudab teda mõista või lohutada. Kui sa aga tundes ära siin kellegi ja ütled et ah sa oled ju see, siis ilmselt ei saa see inimene kunagi isegi mitte lohutust.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑02 Mai 2026 20:17 Mu arust on halb see nn selgeltnägija.
Nõus. Need omaarust selgeltnägijad ja ennustajad panevad nii tihti esiteks mööda ja on tõesti nõmedat tüüpi inimesed. Hea, kui neist lahti saaks, raporteerige rohkem 4.punkti. Ma ise avastasin foorumi vaid kuu kaks tagasi ja juba kaks korda pähe mätsitud olematuid asju, aga raporteerimisega õnneks suleti need kommentaarid.
-
Külaline
Ise oled siis see nupulitsuja. Mind on ka kellegagi segi aetud, aga sellepärast ei hakka raporteerima ja sada korda vahutama, et issand-issand, midagi öeldi, et sa ütlesid kunagi seda. Kui ei öelnud, miks ma peaks seda siis isiklikult võtma. Sina ketrad seda pidevalt, et siin on mingid ennustajad ja et sina raporteerisid, küll sina oled tubli. Nõme seda kogu aeg kedrata ja teatada igasugusest tühjast-tähjast, kui mingid sõimlemised ripuvad siin päevade kaupa.Nõus. Need omaarust selgeltnägijad ja ennustajad panevad nii tihti esiteks mööda ja on tõesti nõmedat tüüpi inimesed. Hea, kui neist lahti saaks, raporteerige rohkem 4.punkti. Ma ise avastasin foorumi vaid kuu kaks tagasi ja juba kaks korda pähe mätsitud olematuid asju, aga raporteerimisega õnneks suleti need kommentaarid.
-
Külaline
Selles foorumis on kahjuks arvestatav hulk kas vanureid või muidu nn lihtsama töö tegijaid, kui nüüd diplomaatilisetl väljenduda. Pidevalt torkavad erinevate peale, väidete peale, mis neil ei meeldi, et kus on ....uuringud. Selle asemel, et ise googeldada või AI-lt küsida. Ja siis ei oska nende uuringutegagi midagi peale hakata, kui need neile ritta seada.
See oleks ju hea võimalus ise areneda, ok, ma väidet ei usu, kohe uurin välja, kas peab paika. Nii see tarkus tulekski.
See oleks ju hea võimalus ise areneda, ok, ma väidet ei usu, kohe uurin välja, kas peab paika. Nii see tarkus tulekski.
-
Külaline
Mis loogika järgi on vanem inimene ja lihtsama töö tegija ühel pulgal? On harimatud ja harimata inimesed.Guest kirjutas: ↑02 Mai 2026 22:23 Selles foorumis on kahjuks arvestatav hulk kas vanureid või muidu nn lihtsama töö tegijaid, kui nüüd diplomaatilisetl väljenduda. Pidevalt torkavad erinevate peale, väidete peale, mis neil ei meeldi, et kus on ....uuringud. Selle asemel, et ise googeldada või AI-lt küsida. Ja siis ei oska nende uuringutegagi midagi peale hakata, kui need neile ritta seada.
-
Külaline
Ei sa ole ja ei sa tunne. Parem, kui sa oleksid vait, sest mingeid võimeid sul pole, pead end põhjendamatult teistest paremaks ja oled ülimalt konfliktne.Külaline kirjutas: ↑02 Mai 2026 13:53 Mina siis olen selle välimääraja järgi see nn "ennustaja". Vaevalt, et mul mingid erilised "ennustamisvõimed" on, aga ma näiteks tunnen teatud inimesed alati ära. Näiteks revolvri. Siis ka miljokamuti ja muidugi ka selle tädi, kes põrandal pikali maas ulub sellepärast, et peab kunagi ära surema ja et lapsed kunagi kodust lahkuvad.
-
Külaline
Kindlasti ei ole ma vait ja reageerin iga kord, kui miljonäriproua hakkab jälle teisi mõnitama ning vaeseks ja kadedaks sõimama.Guest kirjutas: ↑03 Mai 2026 01:07Ei sa ole ja ei sa tunne. Parem, kui sa oleksid vait, sest mingeid võimeid sul pole, pead end põhjendamatult teistest paremaks ja oled ülimalt konfliktne.Külaline kirjutas: ↑02 Mai 2026 13:53 Mina siis olen selle välimääraja järgi see nn "ennustaja". Vaevalt, et mul mingid erilised "ennustamisvõimed" on, aga ma näiteks tunnen teatud inimesed alati ära. Näiteks revolvri. Siis ka miljokamuti ja muidugi ka selle tädi, kes põrandal pikali maas ulub sellepärast, et peab kunagi ära surema ja et lapsed kunagi kodust lahkuvad.
Tema ja revolvri ära tundmiseks ei pea omama mingeid võimeid. Ma ei olegi öelnud, et mul on mingid erivõimed. Ja ma ei ole ennast ka teistest paremaks pidanud. Kust sa seda üldse võtad, et ma pean ennast teistest paremaks?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist