Vereproov - kui tihti?

sh kaaluga seotud teemad
Vasta
koks
Kontakt:

Vereproov - kui tihti?

Postitus Postitas koks »

Kui tihti lasete teha vereproovi? Kas teete perearsti juures või lasete ise teha Synlabis? Kuuldavasti perearstid ei taha teha, kui just midagi otseseslt viga ei ole. Samas soovitatakse jälle kord aastas kontrollida.
Karlsson
Kontakt:

Postitus Postitas Karlsson »

Üldiselt ma ei armasta vereproove. Aga perearst käib ise peale ja korra aastas kindlasti. Isegi poole aasta tagant juba tahab.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

ma pole oma perearstigi juba 3a näinud, mis vereproovist me siin räägime.
Ja ma isegi ei tea, kus ta nüüd asub: kuuldavasti olevat meie - tln kesklinna nn piirkonnaarst - kolinud oma perearstikeskusega nüüdseks ravi tänavalt ära kuhugi kopli lõppu.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 03 Mai 2026 13:35 ma pole oma perearstigi juba 3a näinud, mis vereproovist me siin räägime.
Ja ma isegi ei tea, kus ta nüüd asub: kuuldavasti olevat meie - tln kesklinna nn piirkonnaarst - kolinud oma perearstikeskusega nüüdseks ravi tänavalt ära kuhugi kopli lõppu.
Ja mida meie siin foorumis peame selle postitusega peale hakkama?
Ise ei hooli oma tervisest ja siis kurdame, et perearstindus on paha paha ja veelkord paha.
Näiteks rongiga olete sõitnud? Seal tuleb nuppu vajutada ja ülla ülla, uksed lähevadki ise lahti. Vajutage perearsti nuppu ja ülla ülla, äkki isegi võetaksegi ühendust ja saate abi.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Minu perearst küll soovib, et kord aastas proove annaksime. Selleks aga peab inimene ise nendega ikka ühendust võtma, ega nad taga otsima hakka. Synlabis olen ka teinud, kui mul mingeid erisoove on, mis otsese rutiinse kontrolli alla ei lähe.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Kõuts ja 2 külalist