silm sinine

vana hea klassika
Külaline

silm sinine

Postitus Postitas Külaline »

aitasin laudu kuurikatusele tõsta ja sain ühe laua otsaga näkku. no ei näe hea välja, täpselt, nagu oleks tappa saanud. kas läheksite homme tööle või jääksite haiguslehele?
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Mai 2026 17:49 aitasin laudu kuurikatusele tõsta ja sain ühe laua otsaga näkku. no ei näe hea välja, täpselt, nagu oleks tappa saanud. kas läheksite homme tööle või jääksite haiguslehele?

Muidugi läheks, mis rumal valehäbi see on. Ole ometi solidaarne kõigi nende inimestega, kes riidepuuga silma siniseks on saanud. Üks väitis kunagi, et sai kartuliga.
Külaline

Guest kirjutas: 03 Mai 2026 17:55
Külaline kirjutas: 03 Mai 2026 17:49 aitasin laudu kuurikatusele tõsta ja sain ühe laua otsaga näkku. no ei näe hea välja, täpselt, nagu oleks tappa saanud. kas läheksite homme tööle või jääksite haiguslehele?

Muidugi läheks, mis rumal valehäbi see on. Ole ometi solidaarne kõigi nende inimestega, kes riidepuuga silma siniseks on saanud. Üks väitis kunagi, et sai kartuliga.
nojah - just seda ma mõtlesingi. et teen sildi "mees peksab" riputan kaela ja astun klassi ette.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Mai 2026 17:57

nojah - just seda ma mõtlesingi. et teen sildi "mees peksab" riputan kaela ja astun klassi ette.

Lastele võib klassis öelda, et autoratta alt lendas kivi ja olge tänaval liigeldes hästi ettevaatlikud, mitte peadpidi nutis kuna teie nutitelefon võib kiviga pihta saades samamoodi puruneda nagu sa silma siniseks said.
Külaline

Guest kirjutas: 03 Mai 2026 18:01
Külaline kirjutas: 03 Mai 2026 17:57

Lastele võib klassis öelda, et autoratta alt lendas kivi ja olge tänaval liigeldes hästi ettevaatlikud, mitte peadpidi nutis kuna teie nutitelefon võib kiviga pihta saades samamoodi puruneda nagu sa silma siniseks said.
mnjah. see oli isegi naljakas.
Külaline

Kui mul laps väike oli siis ta põrgatas kõva kummipalli mulle kogemata näkku. Täpselt silma alla sain laksu. Õnneks siniseks silm ei läinud 😃
Oleks jaa keegi uskunud, et laps palliga virutas 🤭🫣
Külaline

Mul lõi peretüli käigus mees silma siniseks. Läksin tööle ja ütlesin, et mees lõi peretüli käigus, aga ma olin ka ise süüdi, sest tõmbasin sae käima. Mõned noogutasid kaastundlikult. Kahe nädalaga läks üle ja siis ei mäletanud tööl keegi enam midagi ning elu läks edasi.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Mai 2026 09:39 Mul lõi peretüli käigus mees silma siniseks. Läksin tööle ja ütlesin, et mees lõi peretüli käigus, aga ma olin ka ise süüdi, sest tõmbasin sae käima. Mõned noogutasid kaastundlikult. Kahe nädalaga läks üle ja siis ei mäletanud tööl keegi enam midagi ning elu läks edasi.
Tore perekond teil siis jah. Peaasi, et ikka teised ei mäletanud midagi. Ise võiksid ju mäletada ja mitte sellist kooselu jätkata.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Omad koerad kisuvad, omad koerad lepivad, öeldakse selle kohta.
Külaline

Mind isiklikult need "mees peksab" naljad häirivad. See pole naljaasi.
Mina läheks tööle. Kui mees ei peksa, ei tule sellise lolli môtte pealegi. Las need môtlevad, keda puudutab ja sellist koledat mehepoolset tegu varjata tahaks.
Külaline

Minul läks kunagi ühest hambaarstil käigust pooll nägu siniseks. Valuvaigistava süstiga läks midagi valesti ja näos tekkis turse ning hematoom. Turse läks alla, aga sinikaga pidin mitu nädalat ringi käima. Töökaslaste hulgas oli mitmeid selliseid, kes kohvinurgas sosistasid, et "ju ta ikka mehe käest peksa sai". Päris vastik kogemus oli kuna selline seljataga valede levitamine tegi väga haiget.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Mai 2026 10:59 Minul läks kunagi ühest hambaarstil käigust pooll nägu siniseks. Valuvaigistava süstiga läks midagi valesti ja näos tekkis turse ning hematoom. Turse läks alla, aga sinikaga pidin mitu nädalat ringi käima. Töökaslaste hulgas oli mitmeid selliseid, kes kohvinurgas sosistasid, et "ju ta ikka mehe käest peksa sai". Päris vastik kogemus oli kuna selline seljataga valede levitamine tegi väga haiget.
nojah - nii ta kipub olema. siis ongi dilemma, et kas noogutad kurvalt või seletad kõigile, mis juhtus. nõme igaljuhul.
Külaline

Mul oli paarkümmend aastat tagasi juhtum, kus elukaaslane (loomulikult sai temast kohe ekselukaaslane ,kui paari nädala pärast avanes võimalus tema juurest minema kolida)lõi mulle purjus olles rusikaga näkku ja mul tekivad hästi kergesti sinikad. Järgmine päev aga oli vaja tööle minna..No panin sideme sila peale ,plaastriga kinni -nagu oleksin silmaopil käinud- ja nii käisin seni, kuni sain meigiga sinikat varjata
Külaline

Kuidas sinine silm töötegemist segab?! Kas tõesti antakse meil iga küsimise peale haigusleht? Siis pole ju ime, et Tervisekassa raha otsas on.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Mai 2026 12:41 Kuidas sinine silm töötegemist segab?! Kas tõesti antakse meil iga küsimise peale haigusleht? Siis pole ju ime, et Tervisekassa raha otsas on.
No see summa, mis tervisekassa haiguslehtede jaoks välja maksab, on küll nii naeruväärne, et sellest nad küll vaesemaks ei jää.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Mai 2026 13:09
Guest kirjutas: 04 Mai 2026 12:41 Kuidas sinine silm töötegemist segab?! Kas tõesti antakse meil iga küsimise peale haigusleht? Siis pole ju ime, et Tervisekassa raha otsas on.
No see summa, mis tervisekassa haiguslehtede jaoks välja maksab, on küll nii naeruväärne, et sellest nad küll vaesemaks ei jää.
No esimesed päevad tõesti Tervisekassa ju ei maksa, pärast maksab tööandja, Tervisekassa hakkab alles 9. päevast maksma ja selle ajaga paraneb sinikas juba ära. Aga et Tervisekassa nende hüvitiste peale vähe raha kulutaks, pole küll õige, summa on mingi 150 miljonit aastas.
Külaline

Oled loll või mängid lolli? Kui inimene saab talaga niimoodi vastu pead, et silm siniseks läheb on tegemist peapõrutusega. Ilmselt oleks mõistlik olnud kiirabi kutsuda.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Mai 2026 16:45
Oled loll või mängid lolli? Kui inimene saab talaga niimoodi vastu pead, et silm siniseks läheb on tegemist peapõrutusega. Ilmselt oleks mõistlik olnud kiirabi kutsuda.
Ole normaalne. Mulle tungiti kunagi, kui inkassaator olin, kangiga kallale ja löödi pähe. Peas oli 4x6 cm haav, verd lendas. Isegi siis ei olnud mingit põrutust.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Mai 2026 16:45Kui inimene saab talaga niimoodi vastu pead, et silm siniseks läheb on tegemist peapõrutusega.
Sääsest tehakse praegu elevant. Pisike lauaotsake riivas natukene silma alust näo piirkonda. Silm natukene läks siniseks, aga juba keegi räägib kuidas saadi priske palgiga otse lagipähe. Tule taevas appi!
Suslik
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Suslik »

Külaline kirjutas: 04 Mai 2026 09:39 Mul lõi peretüli käigus mees silma siniseks. Läksin tööle ja ütlesin, et mees lõi peretüli käigus, aga ma olin ka ise süüdi, sest tõmbasin sae käima. Mõned noogutasid kaastundlikult. Kahe nädalaga läks üle ja siis ei mäletanud tööl keegi enam midagi ning elu läks edasi.
Oi, naiivsust. Aga ega vist muud ootakski.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 8 külalist