Millist kohvimarki eelistate?
-
Külaline
Hetkel vist Jacobs Krönung. Kulta Katriina on järgmine lemmik, aga ka Paulig President. Joon filtrikohvi ja meeldib. Tööl on masinad, sealt saab vahelduseks masinakohvi, aga kogu aeg seda juua ei tahaks.
-
Külaline
Allahinnatud. Täishinnaga ube ei osta enam aastaid.Guest kirjutas: ↑08 Mai 2026 07:07 Millist kohvimarki eelistate?
-
Külaline
Joon ühe tassi hommikul, nii et vähe. Jaksan veel osta küll, kuigi pagana kalliks on tõesti läinud.
Eelistan kuldset Lavazzat.
-
Külaline
-
Külaline
Kui sa teemaalgatust uuesti ja hoolega ja kolm korda loed, siis saad aru, et seda ei küsitud.Guest kirjutas: ↑08 Mai 2026 10:07 Ei joo kohvi, mõttetu kolesterool.
-
Külaline
Sa ei pea kõigile arvamustele ka vastama
-
Külaline
Ja sina kõigile teemaalgatustele pead?!
-
Külaline
Minu lemmik on samuti kuldne Lavazza. Joon mõnuga kolm tassi päevas. Hinna pärast ei muretse, sest muid sõltuvusi, kuhu raha läheb, mul pole. Mingi nauding peab ju hallis argipäevas olema.Külaline kirjutas: ↑08 Mai 2026 09:07 Joon ühe tassi hommikul, nii et vähe. Jaksan veel osta küll, kuigi pagana kalliks on tõesti läinud.
-
Külaline
Minul on küsimus, et kes joob Pauligit? Minu arust on see kohv nii lahja ja maitsetu - pane või pool pakki, aga on ikka selline nõrk.
Hetkel joon Jacobs Krönungit. Aga sobivad ka teised peale Pauligi.
-
Külaline
Minu arust paulig just kõige parem, ostan classic originaali enamasti, aga vahel ainult arabica sooduses siis käib see kah. Kõiksugu jacobsid jms ära proovitud, on imeliku maitsega või nagu lahjad kõik. Aga vb oleneb masinast ka ja seadistustest, vee temperatuur jne.Guest kirjutas: ↑08 Mai 2026 17:21 Minul on küsimus, et kes joob Pauligit? Minu arust on see kohv nii lahja ja maitsetu - pane või pool pakki, aga on ikka selline nõrk.
-
Külaline
Mehh? Kohvi on suurimaid kolesterooli tõstjaid. Mis see maks siia puutub.
-
Külaline
Arvestades milliseid kohvikoguseid ma päevas sisse kaanin,
siis viimasel ajal joon kodus põhiliselt Arabicut,
sest see on Grossi poodides veidi alla 1,6€ 500g pakk, (7-10€ sama suure paki eest Selveris tundub üle mõistuse)
tööl joon seda kraami, mida töökoha kohviautomaat parasjagu pakub.
siis viimasel ajal joon kodus põhiliselt Arabicut,
sest see on Grossi poodides veidi alla 1,6€ 500g pakk, (7-10€ sama suure paki eest Selveris tundub üle mõistuse)
tööl joon seda kraami, mida töökoha kohviautomaat parasjagu pakub.
Vabandust -maks toodab
-
Külaline
Kui oled harjunud jooma päevas mitu tassi kohvi, tasuks sul kindlasti mõõta kolesteroolitaset veres, kuna uuringud näitavad, et neil, kes joovad palju kohvi, on kolesteroolinäidud tunduvalt kõrgemad. Muretsema peavad just need, kes eelistavad presskannukohvi, tassi sisse tehtud nn“pätikohvi“ või keedetud kohvi.
Nii palju artikleid toodetud ja ikka ei usu?
-
Külaline
Kusjuures tõsi. Vahepeal kasutasin pikemalt presskannu ja siis oli ka kolesteroolitase kõrgem ning üle normi. Hiljem, filtrikohviga, pole seda probleemi enam olnud.Külaline kirjutas: ↑08 Mai 2026 18:39 Muretsema peavad just need, kes eelistavad presskannukohvi, tassi sisse tehtud nn“pätikohvi“ või keedetud kohvi.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist