Sai 60 ja ei saanud enam naisi? Sa ise ei saa ju samuti mehi ja see kibestumine mida toodad on nii tüütav. Saa üle juba, tee elus midagi muud huvitavat. Kui kaua üldse peab mees neid naisi saama, ehk on mehel õigus ka naistest ära tüdineda? Elu ei koosne naistest nii nagu sul see suhte leidmine on mingi jube kinnisidee.Külaline kirjutas: ↑15 Sept 2024 11:01Selliseid võib mõni olla, aga sa räägid nii, nagu umbes kõik oleks sellised. Ei ole ja see on kohe aru saada ka, kui mõni selline on. Sest ega nad ei viitsi eriti üldse pingutada ka, et ennast kuidagi paremas valguses näidata. Saadavadki oma copy-paste tekste ja proovivad mingit imalat juttu ajada. Eks siis samasugused võtavadki vedu, kes tahavad ka lihtsalt suvalistega lõbutseda. Ja nende pärast ei pea muretsema, et nad ise mingit väga sügavat suhet sooviks. Ei pea neile ka mingeid hüvastijätukirju saatma. Aga ise olen ka sellist liiderdajat meest kohanud, kes pärast pikaajalisest suhtest lahku minemist rallis ringi ja pidas ennast mingiks maailmavallutajaks. Aga kui 60 sai, siis selgus, et ei saa enam naisi ja nüüd on väga kibestunud ja vihane, et temast keegi ei hooli. Lapsed suhelda ei taha, sõpru pole, naisi ei leia. Põhiliselt veedab oma päevad juues ja niisama kodus istudes. Tervis ka kehv.Külaline kirjutas: ↑15 Sept 2024 09:58 Ma arvan, et seda olukorda pole mõtet täiemõistusliku inimese tasandilt analüüsida ja vasturääkivusi otsida. Ma lihtsalt tõin näite, et tundsin sellist ja tema taktika toimis.
tõsielupildike tutvumisportaalist
-
Külaline
-
Külaline
See kiri pole üldjuhul nõretav. On lühike ja lakooniline. Oled tore inimene aga kahjuks ei tekkinud seda nn miskit. Liigume oma eludega edasi. Ära kadumine või jaburate valede välja mõtlemine on üldjuhul naiste teema. Eriti siis kui on korraga käimas mitu nn suhet.Külaline kirjutas: ↑15 Sept 2024 09:39No kui pärast seksi soovib ära lõpetada, siis see nõretav tüüphüvastijätukiri nüüd küll vajalik ei ole. Naine saab niigi aru, et tropp mis tropp. Võiks ka niisama ära kaduda, midagi see ei muudaks.Külaline kirjutas: ↑15 Sept 2024 09:35 Loomulikult ei käi see nii, et koguaeg terve tekst on tüüptekst. Käsilolevad ca 10 naist ikka vastavad erinevalt, aga sisse pikitakse ühtesid ja samu asju. Ka näiteks peale kohtumist/seksimist saadetud mehe poolne tekst on kõigile 1, hüvastijätt kirjas kõigile 1, suhtega lõpu tegemine üks ja sama tekst. Ma isegi küsisin, et kuidas sa nii saad - vastus oli, et kui see töötab, miks peaks muutma.
Ja väga normaalsed naised ootavad ja õhkavad ja usuvad ja samal ajal see väga normaalne edukas mees lihtsalt rahuldab oma sõltuvust. Seksisõltuvus, adrenaliin kõrvalsuhetes, naise emotsiaalne kättesaamine. Kahjuks nii oli. Ilmselt on ka edasi. Kui ära surnud pole isend.
-
Külaline
Ei ole vahet kas on suhtes või vaba. See vaba on isegi parem kuna ta saab iga kell liikuda ja ööseks ära jääda. Suhtes tegelasega pead mööda nurgaraguseid hiilima. Ja paljud need nn vabad ja püsisuhet otsivad on üldse kõige lõdvemad.Külaline kirjutas: ↑15 Sept 2024 10:51Ma ka sellistele ei vasta mitte kunagi. Neid on Tinderis ka palju. Pilti pole, tahab armukest, milleks selline mees. Minu arust ta võiks otsida naisi, kes on ka suhtes, aga millegipärast sellised tahavad vaba naist.Külaline kirjutas: ↑15 Sept 2024 10:42See kes ma seda küsisin olen üldse teine mees.Külaline kirjutas: ↑14 Sept 2024 18:44
Mida kirjutavad? Tutvuda soovivad. Tõesti ei mõista, miks see sinu jaoks nii uskumatu tundub?
Mulle ei tundu midagi uskumatu.
Mul konto amoremis, ilma pildita. Keegi ei vastagi mulle, kuna olen seal aus ja olen märkinud, et olen suhtes. Enam pole viitsinud seal olla.
-
Külaline
SSina ikka oma halvustamisega. Kui õel ja kuri kkak võib üks inimene olla. Aga asjast. Kuni 60-ni sai ta ju naisi. Erinevaid naisi. Ja usu mind saab ka 60-lt. Nüüd lihtsalt peab omavanuseid valima. Kui ikka vähegi kodu on ja päris põhja joonud pole siis saab ikka.Külaline kirjutas: ↑15 Sept 2024 11:01Selliseid võib mõni olla, aga sa räägid nii, nagu umbes kõik oleks sellised. Ei ole ja see on kohe aru saada ka, kui mõni selline on. Sest ega nad ei viitsi eriti üldse pingutada ka, et ennast kuidagi paremas valguses näidata. Saadavadki oma copy-paste tekste ja proovivad mingit imalat juttu ajada. Eks siis samasugused võtavadki vedu, kes tahavad ka lihtsalt suvalistega lõbutseda. Ja nende pärast ei pea muretsema, et nad ise mingit väga sügavat suhet sooviks. Ei pea neile ka mingeid hüvastijätukirju saatma. Aga ise olen ka sellist liiderdajat meest kohanud, kes pärast pikaajalisest suhtest lahku minemist rallis ringi ja pidas ennast mingiks maailmavallutajaks. Aga kui 60 sai, siis selgus, et ei saa enam naisi ja nüüd on väga kibestunud ja vihane, et temast keegi ei hooli. Lapsed suhelda ei taha, sõpru pole, naisi ei leia. Põhiliselt veedab oma päevad juues ja niisama kodus istudes. Tervis ka kehv.Külaline kirjutas: ↑15 Sept 2024 09:58 Ma arvan, et seda olukorda pole mõtet täiemõistusliku inimese tasandilt analüüsida ja vasturääkivusi otsida. Ma lihtsalt tõin näite, et tundsin sellist ja tema taktika toimis.
-
Külaline
Kui pole kepimees siis õigesti tegid. Püsisuhet saad portaalidest siis kui sul on eriti kõva närv. Kannatad ära selle, et sind kordades ja kordades midagi selgitamata maha jäetakse. Kannatad ära selle, et sa pole ainuke kellega voodit jagatakse. Kannatad ära selle, et ükskõik kuidas teie suhe läheb siis sinus ei olda kindel ja otsitakse ning kohtutakse edasi. Kui oled nõus kõik selle ära kannatama siis ehk saad ka mingi suhtelaadse suhte. Mille puhul sa tegelikult kunagi ei tea millal sind jäetakse. Kui oled 40 ja vanem siis naudi elu niikaua kui saad. 50-lt enam ei viitsi ja valik ka kahaneb või pead endavanustega leppima.Külaline kirjutas: ↑15 Sept 2024 11:29Aga keda mina olen seal näinud tahavad püsisuhet.Külaline kirjutas: ↑15 Sept 2024 10:51 Ma ka sellistele ei vasta mitte kunagi. Neid on Tinderis ka palju. Pilti pole, tahab armukest, milleks selline mees. Minu arust ta võiks otsida naisi, kes on ka suhtes, aga millegipärast sellised tahavad vaba naist.
Keegi ei kirjuta, et olen suhtes ja tahan kõrvalt.
Ma ei otsinud vabat naist.
Samas ma loobusin otsimisest. Ma sain aru, et ma pole mingi selline kepimees.
-
Külaline
Kõigile tuleb kirjutada. Nii vabadele kui suhtes naistele. Lähenemine on natuke erinev lihtsalt. Tõenäosus, et sul on koguaeg midagi võtta on ju nii suurem. Valida ei saa. Välistada pole mõtet. Kui siis ainult välimuse järgi saab välistada.Külaline kirjutas: ↑15 Sept 2024 11:45Ja miks sinusugune kirjutab sellistele naistele, kes on vabad ja soovivad püsisuhet? Sina ju neile ei sobi. Seal on selliseid naisi ka, kes on suhtes ja soovivad lühiajalist kepisuhet. Neile kirjutagi.Külaline kirjutas: ↑15 Sept 2024 11:29Aga keda mina olen seal näinud tahavad püsisuhet.Külaline kirjutas: ↑15 Sept 2024 10:51 Ma ka sellistele ei vasta mitte kunagi. Neid on Tinderis ka palju. Pilti pole, tahab armukest, milleks selline mees. Minu arust ta võiks otsida naisi, kes on ka suhtes, aga millegipärast sellised tahavad vaba naist.
-
Külaline
Kurtis ju, et kedagi ei saanud. Sellepärast ei saanudki, et kirjutas vabadele naistele. Miks peaks vaba naine suhtes meest tahtma. Ei taha.Külaline kirjutas: ↑15 Sept 2024 14:43Kõigile tuleb kirjutada. Nii vabadele kui suhtes naistele. Lähenemine on natuke erinev lihtsalt. Tõenäosus, et sul on koguaeg midagi võtta on ju nii suurem. Valida ei saa. Välistada pole mõtet. Kui siis ainult välimuse järgi saab välistada.Külaline kirjutas: ↑15 Sept 2024 11:45Ja miks sinusugune kirjutab sellistele naistele, kes on vabad ja soovivad püsisuhet? Sina ju neile ei sobi. Seal on selliseid naisi ka, kes on suhtes ja soovivad lühiajalist kepisuhet. Neile kirjutagi.Külaline kirjutas: ↑15 Sept 2024 11:29
Aga keda mina olen seal näinud tahavad püsisuhet.
-
Külaline
Aga seks, et suhtes mehe pealt on näha milline on mees suhtes, mõistad eks? Milline on tal kodu, millise naise on ta võtnud, millised on lapsed. On kodu, on auto, võib-olla isegi suvila, käivad reisimas... Aga vaba mehe ehk poissmehe puhul on see kõik varjatud. Suhtes mehi tahavad naised kõige rohkem, asi see siis mees teiselt naiselt üle lüüa, sellega saab iga naine hakkama ja ei põe seda. Aga kuna sul puudub elukogemus ehk suhtekogemus, siis sa neid asju ei tea. Teatud east ei olegi enam vabu naisi ega vabu mehi olemas, sest kõik on juba suhtes olnud, neil eksid, lapsed... Jälle asi mida sa ei tea.Külaline kirjutas: ↑15 Sept 2024 15:11 Miks peaks vaba naine suhtes meest tahtma. Ei taha.
-
Külaline
Et suhtes mees viib tulevase armukese ilusti koju õhtusöögile, tutvustab maja, abikaasat, lapsi ja kassi ning esitab kontoväljavõtte?Külaline kirjutas: ↑15 Sept 2024 15:58Aga seks, et suhtes mehe pealt on näha milline on mees suhtes, mõistad eks? Milline on tal kodu, millise naise on ta võtnud, millised on lapsed. On kodu, on auto, võib-olla isegi suvila, käivad reisimas... Aga vaba mehe ehk poissmehe puhul on see kõik varjatud. Suhtes mehi tahavad naised kõige rohkem, asi see siis mees teiselt naiselt üle lüüa, sellega saab iga naine hakkama ja ei põe seda. Aga kuna sul puudub elukogemus ehk suhtekogemus, siis sa neid asju ei tea. Teatud east ei olegi enam vabu naisi ega vabu mehi olemas, sest kõik on juba suhtes olnud, neil eksid, lapsed... Jälle asi mida sa ei tea.Külaline kirjutas: ↑15 Sept 2024 15:11 Miks peaks vaba naine suhtes meest tahtma. Ei taha.
-
Külaline
Eks armuke ise nuhib selle välja, naised ometi uudishimulikud. Mõtle, saab veel meest lõaotsas hoida, kui reisile ei vii siis saab sul naine teada...Külaline kirjutas: ↑15 Sept 2024 16:15Et suhtes mees viib tulevase armukese ilusti koju õhtusöögile, tutvustab maja, abikaasat, lapsi ja kassi ning esitab kontoväljavõtte?Külaline kirjutas: ↑15 Sept 2024 15:58Aga seks, et suhtes mehe pealt on näha milline on mees suhtes, mõistad eks? Milline on tal kodu, millise naise on ta võtnud, millised on lapsed. On kodu, on auto, võib-olla isegi suvila, käivad reisimas... Aga vaba mehe ehk poissmehe puhul on see kõik varjatud. Suhtes mehi tahavad naised kõige rohkem, asi see siis mees teiselt naiselt üle lüüa, sellega saab iga naine hakkama ja ei põe seda. Aga kuna sul puudub elukogemus ehk suhtekogemus, siis sa neid asju ei tea. Teatud east ei olegi enam vabu naisi ega vabu mehi olemas, sest kõik on juba suhtes olnud, neil eksid, lapsed... Jälle asi mida sa ei tea.Külaline kirjutas: ↑15 Sept 2024 15:11 Miks peaks vaba naine suhtes meest tahtma. Ei taha.
-
Külaline
Unistada ju võid, aga ei taha naised sellist lödipüksi, kes ise on suhtes, aga otsib kuskilt portaalist seksi. Sellegagi ei viitsi väga vaeva näha. Selline mees on mugav ja ei muutu. Mõnus on olla suhtes edasi, kus tehakse süüa, pestakse pesu, ollakse seltsiks, aga ikka tahaks midagi veel. Mul on selline tuttav mees. Oleme sõbrad ja siis ta ikka räägib mulle oma mõtetest. Naisega on kõik tore, aga noh, tahaks ikka veel ju armuda ja tulevärki voodis tunda. Siis kopitabki kuskil portaalis, aga ei viitsi seal võtta initsiatiivi ega midagi õieti otsida, sest ta ju ei teagi, mida ta üldse tahab. Talle peakski keegi peale lendama, kes ta ära võtab ja kodust minema lohistab, aga pärast poleks ta jälle rahul, sest ega selline aktivistist kamandaja talle ju ka ei meeldi.Külaline kirjutas: ↑15 Sept 2024 15:58Aga seks, et suhtes mehe pealt on näha milline on mees suhtes, mõistad eks? Milline on tal kodu, millise naise on ta võtnud, millised on lapsed. On kodu, on auto, võib-olla isegi suvila, käivad reisimas... Aga vaba mehe ehk poissmehe puhul on see kõik varjatud. Suhtes mehi tahavad naised kõige rohkem, asi see siis mees teiselt naiselt üle lüüa, sellega saab iga naine hakkama ja ei põe seda. Aga kuna sul puudub elukogemus ehk suhtekogemus, siis sa neid asju ei tea. Teatud east ei olegi enam vabu naisi ega vabu mehi olemas, sest kõik on juba suhtes olnud, neil eksid, lapsed... Jälle asi mida sa ei tea.Külaline kirjutas: ↑15 Sept 2024 15:11 Miks peaks vaba naine suhtes meest tahtma. Ei taha.
-
Külaline
Need suhtes mehed tavaliselt seal portaalis tahavad oma naise kõrvalt seksi, mitte uut naist. Kas inimene on lahutatud ja on erksid ja lapsed, on siiski teine asi, kui tal on hetkel perekond ja lapsed. Ei soovi sellist meest. Ja ei leidnud ju see suhtmees ka ühtegi naist, kes siin sõna võttis. See tõestab minu väiteid, et selline, kellel pole pilti ja on suhtestaatuseks suhtes, ei ole atraktiivne.Teatud east ei olegi enam vabu naisi ega vabu mehi olemas, sest kõik on juba suhtes olnud, neil eksid, lapsed... Jälle asi mida sa ei tea.
-
Külaline
Sul seal tinderis pole kunagi näkanud? Elad kõigest teiste elusid.Külaline kirjutas: ↑15 Sept 2024 18:09Unistada ju võid, aga ei taha naised sellist lödipüksi, kes ise on suhtes, aga otsib kuskilt portaalist seksi. Sellegagi ei viitsi väga vaeva näha. Selline mees on mugav ja ei muutu. Mõnus on olla suhtes edasi, kus tehakse süüa, pestakse pesu, ollakse seltsiks, aga ikka tahaks midagi veel. Mul on selline tuttav mees. Oleme sõbrad ja siis ta ikka räägib mulle oma mõtetest. Naisega on kõik tore, aga noh, tahaks ikka veel ju armuda ja tulevärki voodis tunda. Siis kopitabki kuskil portaalis, aga ei viitsi seal võtta initsiatiivi ega midagi õieti otsida, sest ta ju ei teagi, mida ta üldse tahab. Talle peakski keegi peale lendama, kes ta ära võtab ja kodust minema lohistab, aga pärast poleks ta jälle rahul, sest ega selline aktivistist kamandaja talle ju ka ei meeldi.Külaline kirjutas: ↑15 Sept 2024 15:58Aga seks, et suhtes mehe pealt on näha milline on mees suhtes, mõistad eks? Milline on tal kodu, millise naise on ta võtnud, millised on lapsed. On kodu, on auto, võib-olla isegi suvila, käivad reisimas... Aga vaba mehe ehk poissmehe puhul on see kõik varjatud. Suhtes mehi tahavad naised kõige rohkem, asi see siis mees teiselt naiselt üle lüüa, sellega saab iga naine hakkama ja ei põe seda. Aga kuna sul puudub elukogemus ehk suhtekogemus, siis sa neid asju ei tea. Teatud east ei olegi enam vabu naisi ega vabu mehi olemas, sest kõik on juba suhtes olnud, neil eksid, lapsed... Jälle asi mida sa ei tea.Külaline kirjutas: ↑15 Sept 2024 15:11 Miks peaks vaba naine suhtes meest tahtma. Ei taha.
-
Külaline
Mis sa ise parem oled... su kõige pikem suhe on perekooli muttidega 
-
Külaline
Miks arvad nagu kõik on tinderis ja otsivad suhet? Okei, sa oled seal mingi vana tegija, aga teised ei pruugi olla. Miks üldse peab suhtes olema? Mingi kinnisidee? Sa pole kedagi leidnud ja siis suhe on mingi eriti tähtis asi elus? Võta elu vabalt, teised ei ela sinu elu.Külaline kirjutas: ↑15 Sept 2024 20:08 Mis sa ise parem oled... su kõige pikem suhe on perekooli muttidega![]()
-
Külaline
Sa ise aru saad ka, mida räägid. Korrutad mingit mõttetust. Minu eluga on kõik hästi.Külaline kirjutas: ↑15 Sept 2024 20:11 teised ei ela sinu elu.
-
Külaline
Teed vahet, teised ei räägi oma elust, sina räägid. Sina räägid oma tuttavatest kes naisi ei saa vms jama sa toodad. Teised nii ei räägi.
-
eljeeeetto
- Kontakt:
Naistel on ikka rohkem valikut kui meestel, sest enamus seal passijatest ongi ju mehed. Mina kunagi olin Tinderis, olin 45 siis, pilti isegi ei pannud, nädalaga oli 2000 tutvuda soovijat. Mingeid ärajoonud trolle polnud ühtki. Palju oli nooremaid ja musklimehi. Eks paljud olid ehk seksi peal väljas, aga et soovijaid ei oleks olnud, seda ei saa öelda.
-
Külaline
See on tõsi, et Tinderis ei pea isegi endast pilti panema ja
tuleb väga palju.
Samas jätab see halva mulje mehest, kes on ju tegelt nõus kõigiga tutvuma, ka lille pildiga. Kuidagi nagu vääga meeleheitel.
Samas jätab see halva mulje mehest, kes on ju tegelt nõus kõigiga tutvuma, ka lille pildiga. Kuidagi nagu vääga meeleheitel.
-
Külaline
Eks mehi ongi igasuguseid, mõni mees on selline, kel tõuseb igasuguse naise peale ja tal ei ole vahet, millise krokodilliga voodisse läheb.Külaline kirjutas: ↑11 Mai 2026 10:12Samas jätab see halva mulje mehest, kes on ju tegelt nõus kõigiga tutvuma, ka lille pildiga. Kuidagi nagu vääga meeleheitel.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist