Millist kohvimarki eelistate?

köök, kodu korrashoid ja aed
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 11 Mai 2026 00:32Siin miski tüübi arust on presskannu kasutajad kõik mahajäänud ja rumalad, mingi oma nali Žiguliga on tal selles teemas. Temale hakkan vastu.
Ma arvan, et enamus neid presskannu fänne elavad kolhoosiaegsetes kahekorruselistes kortermajades. Ziguliga vast täna tõesti enam ei sõida, aga 20 aastat vana VW Sharan on ukse ees. Selle Sharaniga on ju väga hea sõita, kuidas teised küll aru ei saa.
Külaline

Guest kirjutas: 11 Mai 2026 06:42 Jeerum, kuhu teil koguaeg kiire on, et isegi ei jaksa paar minutit kohvi oodata 😃
Foorumisse lollusi kirjutama.
Külaline

Guest kirjutas: 11 Mai 2026 10:18
Külaline kirjutas: 11 Mai 2026 00:32Ei! Ei pea kõigile maitsema. Endast räägin.
Sa ju ei räägi endast, kui ütled, et teised kõik ei saa peamisest aru, kui hästi see presskannukohv ikka maitseb, va naljanina :D
Mõte oli selles, et masinakohvi tegemise mugavusest rääkijad ei saa aru peamisest - põhjus presskannukohvi tegemiseks on presskannukohvi maitses, mis on (ütleja hinnangul) parem kui masinakohvil. Ütlen seda nüüdseks teist korda, selle asemel, et mind jätkuvalt süüdistada oma maitse-eelistuste peale surumises, võiksid nüüd selle fakti teadmiseks ehk võtta? Või peaksin veel paar korda selgitama?
Külaline

Guest kirjutas: 11 Mai 2026 10:20
Külaline kirjutas: 11 Mai 2026 00:32Siin miski tüübi arust on presskannu kasutajad kõik mahajäänud ja rumalad, mingi oma nali Žiguliga on tal selles teemas. Temale hakkan vastu.
Ma arvan, et enamus neid presskannu fänne elavad kolhoosiaegsetes kahekorruselistes kortermajades. Ziguliga vast täna tõesti enam ei sõida, aga 20 aastat vana VW Sharan on ukse ees. Selle Sharaniga on ju väga hea sõita, kuidas teised küll aru ei saa.
Räägi meile veel asjadest, mida ja kuidas sa arvad? Nii huvitav. See on hästi oluline.
Külaline

Guest kirjutas: 11 Mai 2026 11:45
Guest kirjutas: 11 Mai 2026 10:20
Räägi meile veel asjadest, mida ja kuidas sa arvad? Nii huvitav. See on hästi oluline.
Kusjuures ilmselt ongi hea sõita. Parandada oskab normaalne mees seda ise, varuosad on odavad, masin on kordades töökindlam kui tuttuued elektroonikat täis autod.
Külaline

Mulle meenub, et mulle maitses arabica kohviubadset jahvatatud kohv.
Seda sai kohvimasinaga jahvatatud nõuka ajal.
Siis nimetati seda kohvimasinaks seda jahvatajat ise.
Oli nii?
Külaline

Aga mul mingit eelistust pole. 3 in 1 oli hea kiire teha.
Aga praegu ise ei viitsi mingit kohvi teha. Hädapärast ikka joon hommikul.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Külaline kirjutas: 11 Mai 2026 14:59 Mulle meenub, et mulle maitses arabica kohviubadset jahvatatud kohv.
Oli nii?
Kohviveskiks nimetati, Straume tegi neid, mul on üks siiani kasutusel. Jahvatan harva, seetõttu peab vastu.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Mai 2026 14:42Kusjuures ilmselt ongi hea sõita. Parandada oskab normaalne mees seda ise, varuosad on odavad, masin on kordades töökindlam kui tuttuued elektroonikat täis autod.
Kas jood ka presskannu kohvi? Kui jah, mitu korda on see maitsvam espressomasina kohvist?
Külaline

Guest kirjutas: 11 Mai 2026 17:19
Külaline kirjutas: 11 Mai 2026 14:42Kusjuures ilmselt ongi hea sõita. Parandada oskab normaalne mees seda ise, varuosad on odavad, masin on kordades töökindlam kui tuttuued elektroonikat täis autod.
Kas jood ka presskannu kohvi? Kui jah, mitu korda on see maitsvam espressomasina kohvist?
Mul on tegelikult täiesti suva, millist kohvi ma joon või millise autoga sõidan.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Mai 2026 22:54
Guest kirjutas: 10 Mai 2026 22:35
Külaline kirjutas: 10 Mai 2026 19:48Mingit masinat osta ei plaani.
No olgem ausad, ega sul selleks raha ka ju ei ole :D
Sa suudad isegi kohvi-teemas hakata oma rahast jaurama. Väsi ükskord ära juba. Mine parem vaata, mis su 16 aastat noorem mees teeb.
Sa oled ikka täiesti haige inimene! Juba mitmes teemas topid mu meest sisse, mis sest, et mina pole neid sind häirivaid vastuseid kirjutanud ning ainus, kes sellest mehest räägib, oled sina. Lõpeta juba ära, sa vihkamist täis inimene. Kiitlesid, kuidas tunned mu igalpool ära, miks sa siis järjest puusse paned? Kas sul mingit oma elu üldse pole? Katsu ükskord juba meelde jätta, mida olen sulle ka varem öelnud-sa ei tunne inimesi ära, seega lõpeta see jant.
Külaline

Guest kirjutas: 10 Mai 2026 23:23

Sa suudad isegi kohvi-teemas hakata oma rahast jaurama. Väsi ükskord ära juba. Mine parem vaata, mis su 16 aastat noorem mees teeb.
No olgem nüüd ausad. Kes preskannu fännab, sellel lihtsalt ei ole raha 1500 eurot espressomasina jaoks. 10 eurose presskannu ta osta muidugi jõuab ning siis kiidab oi kui hea see presskannu kohv ikka on, ise pole head espressomasina kohvi saanudki. Teine variant on see, et presskannu fänn on pensionär.
Nojah, vaevalt, et keegi meist siin peale sinu nii hiigelsuurt summat nagu 1500 eurot oma silmaga kunagi näinud või omanud on.
Külaline

Guest kirjutas: 11 Mai 2026 14:59 Mulle meenub, et mulle maitses arabica kohviubadset jahvatatud kohv.
Oli nii?
Kohviveski oli see. Ja, kui ema sellega jahvatas, siis oiiii, kui hea lõhn tuli tuppa.
Külaline

Guest kirjutas: 11 Mai 2026 18:44

Sa oled ikka täiesti haige inimene! Juba mitmes teemas topid mu meest sisse, mis sest, et mina pole neid sind häirivaid vastuseid kirjutanud ning ainus, kes sellest mehest räägib, oled sina. Lõpeta juba ära, sa vihkamist täis inimene. Kiitlesid, kuidas tunned mu igalpool ära, miks sa siis järjest puusse paned? Kas sul mingit oma elu üldse pole? Katsu ükskord juba meelde jätta, mida olen sulle ka varem öelnud-sa ei tunne inimesi ära, seega lõpeta see jant.
Sina ju räägid igas võimalikus teemas oma rahast ja rikkusest. Oma 300-ruudusest majast. Ja sellest, kuidas kõik on su peale kadedad. Kuidas sul on ikka nii ja teistel ikka naa... Kui sa seesama inimene ei ole, siis ära erutu. Sel juhul on üks teine proua veel, kellel on 16 aastat noorem mees.
Külaline

Küll on tüütu see tüüp, kes igas võimalikus teemas hakkab kellegi 16 aastat nooremast mehest jahuma.
Isegi kodunurga kohviteemas! Läks nii hinge, et enam üle ei saa 😀
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Mai 2026 21:09

Sina ju räägid igas võimalikus teemas oma rahast ja rikkusest. Oma 300-ruudusest majast. Ja sellest, kuidas kõik on su peale kadedad. Kuidas sul on ikka nii ja teistel ikka naa... Kui sa seesama inimene ei ole, siis ära erutu. Sel juhul on üks teine proua veel, kellel on 16 aastat noorem mees.
Vastik koolikiusaja.
Külaline

Guest kirjutas: 11 Mai 2026 22:06 Küll on tüütu see tüüp, kes igas võimalikus teemas hakkab kellegi 16 aastat nooremast mehest jahuma.
Isegi kodunurga kohviteemas! Läks nii hinge, et enam üle ei saa 😀
Küll on tüütu, kui keegi leiab võimaluse isegi kohviteemas teisi vaesteks sõimata ja iseennast upitada. See ei ole imelik, et inimene viitsib koguaeg mingit napakat võistlust pidada - kes on rikkam, parema autoga ja uhkema koduga.
Külaline

Guest kirjutas: 11 Mai 2026 22:11

Vastik koolikiusaja.
Kes sina siis oled, kui sa teisi vaesteks ja passatiga pensionärideks sõimad?

Katsu nüüd pisut teemas järge pidada. Siin üks ärpleb ikka juba õige pikka aega enne, kui talle lõpuks samal tasandil vastati.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Mai 2026 22:25
Guest kirjutas: 11 Mai 2026 22:11

Vastik koolikiusaja.
Kes sina siis oled, kui sa teisi vaesteks ja passatiga pensionärideks sõimad?

Katsu nüüd pisut teemas järge pidada. Siin üks ärpleb ikka juba õige pikka aega enne, kui talle lõpuks samal tasandil vastati.
Pole ma midagi sõimanud, sina oled ainuke, kes käib ringi ja lahmib. Võttis kellegi hambu ja järab, omistades talle kõik patud. Sinus ei olegi mingit tasandit, ebameeldiv kiusaja, muud midagi.
Külaline

Nagu päriselt??? Teemaalgatusel on 118 vastust ja heal juhul neist 15 vastavad teemale. Mis ülejäänutel viga on, et teemas ei suuda püsida???
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], nelz ja 2 külalist