Millist kohvimarki eelistate?

köök, kodu korrashoid ja aed
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Mu meelest ka - mitte keegi oma 16 aastat nooremat mees pole ammuilma maininid peale selle ühe, kes seda igal võimalusel kellelegi ette heidab ja arvab, et ta selle kodaniku igas teemas ära tunneb 😂
Keegi kunagi ütles, et tal on noorem mees ja üks tänitaja ei suuda sellest üle saada. Omistab igaühele, kes ette satub.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Mai 2026 22:47 Nagu päriselt??? Teemaalgatusel on 118 vastust ja heal juhul neist 15 vastavad teemale. Mis ülejäänutel viga on, et teemas ei suuda püsida???
Palun püsi siis teemas ja loetle veel kohvisorte, mis meeldivad 😀
Külaline

Guest kirjutas: 11 Mai 2026 22:49 Mu meelest ka - mitte keegi oma 16 aastat nooremat mees pole ammuilma maininid peale selle ühe, kes seda igal võimalusel kellelegi ette heidab ja arvab, et ta selle kodaniku igas teemas ära tunneb 😂
Keegi kunagi ütles, et tal on noorem mees ja üks tänitaja ei suuda sellest üle saada. Omistab igaühele, kes ette satub.
Imelik, et sa aga seda ei ole märganud, et igasse võimalikku teemasse ilmub üks proua, kes hakkab alati teisi vaeseks sõimama ja mõnitama. Kas siin teemas ei ole mitte ühtegi sellist kommentaari?
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Mai 2026 22:58Imelik, et sa aga seda ei ole märganud, et igasse võimalikku teemasse ilmub üks proua, kes hakkab alati teisi vaeseks sõimama ja mõnitama. Kas siin teemas ei ole mitte ühtegi sellist kommentaari?
See troll tahabki, et sa ärrituksid ja vastama hakkaksid.
Keri üle ja ära pane tähele, kui sa end puudutatuna ei tunne.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Mai 2026 21:03Nojah, vaevalt, et keegi meist siin peale sinu nii hiigelsuurt summat nagu 1500 eurot oma silmaga kunagi näinud või omanud on.
Kas nii palju raha on üldse maailmas olemas? :o :shock: :?:
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Mai 2026 22:50
Külaline kirjutas: 11 Mai 2026 22:47 Nagu päriselt??? Teemaalgatusel on 118 vastust ja heal juhul neist 15 vastavad teemale. Mis ülejäänutel viga on, et teemas ei suuda püsida???
Palun püsi siis teemas ja loetle veel kohvisorte, mis meeldivad 😀
See on see pidev vinguja kes soovib sisukaid teemasid, kellele tehti elufoorum, aga sinna ei läinud.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Mai 2026 18:54 Kohv tõstab kolesterooli
Kohv viib kehast vee välja
Kohv tekitab silmade ümber mustad rõngad
Kohv tekitab silmade alla kotid
Kohv tekitab ärevust ja rahutut und öösel
Kohv on ka absurdselt kallis täna

Mis on kohvi kasutegur?
Arst siin.
Su jutt on ääretult rumal. Ja vale.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Mai 2026 22:58
Guest kirjutas: 11 Mai 2026 22:49 Mu meelest ka - mitte keegi oma 16 aastat nooremat mees pole ammuilma maininid peale selle ühe, kes seda igal võimalusel kellelegi ette heidab ja arvab, et ta selle kodaniku igas teemas ära tunneb 😂
Imelik, et sa aga seda ei ole märganud, et igasse võimalikku teemasse ilmub üks proua, kes hakkab alati teisi vaeseks sõimama ja mõnitama. Kas siin teemas ei ole mitte ühtegi sellist kommentaari?
ÜKS kindel proua? Sina oled tõesti oma vihas täiesti pimestunud :lol:
annaleen
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas annaleen »

Guest kirjutas: 08 Mai 2026 07:07 Millist kohvimarki eelistate?
Mu selle aasta avastus on Pauligi Classic Cremoso. See on saadaval nii jahvatatuna kui ubadena.
Ma ei ole Pauligit aastaid koju ostnud, jõin ikka Löfbergsi ja Gevaliat. Cremoso peale sattusin kogemata ja maitseb väga.
Külaline

Guest kirjutas: 12 Mai 2026 08:46
Külaline kirjutas: 11 Mai 2026 22:58
ÜKS kindel proua? Sina oled tõesti oma vihas täiesti pimestunud :lol:
Täitsa õige. Sõimlejaid prouasid on siin ikka rohkem kui üks.
Külaline

Ma olen vist igal moel tehtud kohvi joonud. Vanemate kodus jahvatati veskis ube ja tehti hommikukohv kannu. Tundus ok.
Vanaema tegi kohvi mulksutajaga mitu korda päevas. Tundus ka ok.
Kui ülikooli ajal üürikas elasin, tegin pätikohvi.
Esimeses oma kodus oli filtrikohv.
Kui tulid presskannud, tegin ka seda. Polnud paha.
Palju kordi olen joonud ka mokat.
Eks kõik need maitsed sõltusid ka kohvisordist ja kas tehti värskelt jahvatatud ubadest või juba ostetud purust.
Või kas tol ajal üldse oli millegagi võrrelda.
Praegu olen väga rahul espressomasina, kuldse Lavazza, õigesti valitud jahvatusastme, vee kuumuse ja kohvi kangusega. Samuti piima vahustamisega.
Presskann ja jahvatatud Lavazza on meil enamasti reisidel kaasas - väga hea kohv tuleb.
Aga tõesti vaid pärast 4-5 minutit tõmbamist.
Üllatusin, kui keegi kirjutas, et valab vee peale ja üldse tõmmata ei lase!
Külaline

Guest kirjutas: 12 Mai 2026 23:36 Üllatusin, kui keegi kirjutas, et valab vee peale ja üldse tõmmata ei lase!
Aga oled proovinud varem? Tõenäoliselt kulub kohvipuru rohkem, aga mina ka ei malda oodata ja pigem panen rohkem puru.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Mai 2026 00:37
Guest kirjutas: 12 Mai 2026 23:36 Üllatusin, kui keegi kirjutas, et valab vee peale ja üldse tõmmata ei lase!
Aga oled proovinud varem? Tõenäoliselt kulub kohvipuru rohkem, aga mina ka ei malda oodata ja pigem panen rohkem puru.
Ei ole proovinud. Kirjutasin, et kasutan presskannu vaid reisidel. Mees ärkab, teeb kohvi valmis. Või ärkan mina esimesena, teen ise. Aega on mõlemal nii sirutada ja ringutada ja esmaseid toimetusi teha, kuni kohv tõmbab.
Külaline

Guest kirjutas: 13 Mai 2026 00:37
Pane palju tahad seda puru, aga tõmbamata see kohv pole hea.
Külaline

Guest kirjutas: 14 Mai 2026 14:29
Kasutad seda jämedat puru, mis on ainult presskannule mõeldud? Siis vist on vastus jah.
Külaline

Arvan sama! Asi ei olegi niivõrd kohvi koguses kuivõrd selles, et maitse ei saa õigesti esile tulla liiga lühikese aja jooksul.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Mai 2026 21:08
Guest kirjutas: 13 Mai 2026 00:37 Aga oled proovinud varem? Tõenäoliselt kulub kohvipuru rohkem, aga mina ka ei malda oodata ja pigem panen rohkem puru.
Arvan sama! Asi ei olegi niivõrd kohvi koguses kuivõrd selles, et maitse ei saa õigesti esile tulla liiga lühikese aja jooksul.
Lahustuva kohviga tuleb.
Külaline

Guest kirjutas: 14 Mai 2026 22:54
Külaline kirjutas: 14 Mai 2026 21:08
Lahustuva kohviga tuleb.
Nojah, aga miks seda presskannu panna. :lol:

Ja noh, kui juba kohvimargi eelistust küsitakse, siis peab tõdema, et ühtegi head lahustuvat kohvi ei ole küll saanud. Kui keegi on, siis andke julgelt teada.
Külaline

Lahustuva kohviga saab mingi kohvimaitselise joogi, mitte õige kohvi.
Tegelikult ei pruugi see maitselt üldse halb olla, aga värskelt jahvatatud ubadest tehtud kohviga võrrelda ei anna kuidagi.
Külaline

Guest kirjutas: 14 Mai 2026 23:11 Lahustuva kohviga saab mingi kohvimaitselise joogi, mitte õige kohvi.
Tegelikult ei pruugi see maitselt üldse halb olla, aga värskelt jahvatatud ubadest tehtud kohviga võrrelda ei anna kuidagi.
Kuna ma ise lahustuvat kohvi ei joo, siis ei teadnud, palju see poes maksab. Ühes kohas, kus käisin nädal aega tööl, pakuti lahustuvat kohvi. Väga jõleda maitsega oli. Aga lahkumise puhul mõtlesin kinkida selle kohvipurgi, sest jõin neil seal mingil määral kohvi ära, aga neil oli seal kuidagi iga sent loetud. Ja siis avastasin, et pisike purk maksis 12 eurot. No ikka jube kallis. Mõtlesin, et miks keegi seda küll üldse joob. Halva maitsega, kallis.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Mammut ja 3 külalist