Vahet pole, kes neid postitusi teeb, aga see ei muuda fakti, et Kelly enda väikest venda süstemaatiliselt peksis!Külaline kirjutas: ↑11 Mai 2026 12:55ammu on puust ja punaseks tehtud, et see POLE Henry, kes enda nime alt postitab. Vahetr pole, kas ta oskab kirjutada või mitte, neid konkreetseid kommentaare üllitab issi (või isegi kasuemme).Guest kirjutas: ↑11 Mai 2026 12:36On ju ammu selge, et asi ei ole ainult rahas.Külaline kirjutas: ↑11 Mai 2026 10:26 Mul on sellest Kelly ja Tõnise asjast siiber. Vaidlevad ja vaidlevad ning lõppu ei ole. Kes on halb ja kes on hea, mina seda enam ei tea. Ilmselt ei saagi teada. Kohus võib otsustada, kuidas nende rahaasjadega oli, kes siis saab selle rahahunniku endale, aga kuidas nad pärast edasi elavad, seda mina ei oska öelda. Pada sõimab katelt värk, pole see Kelly puhas ja pole ka see Tõnis puhas. Paras kraaklejate punt.
Teema eskaleerus koheselt peale Henry medalivõitu - algas Kelly (= Kelly advokaadi poolt kirjutatud) kirjaga EOK-le ja sealt edasi on on ainult üks katkematu pasarahe Tõnise suunal - lõputud meediakajastused, ükshaaval välja ilmuvad lindistused ja kampaaniad jne jne.
Aga juba 5a taguses "Pealtnägija" saates rääkis Tõnis Kelly vägivaldsusest (kägistamine ja kannaga löömine), eilne Henry postitus kinnitas Tõnise öeldut:
Kelly Sildaru, minu õde, ei ole aastaid tulnud toime sellega, et ühel hetkel hakkasin temast paremini suusatama, talle võistluskavasid ette sõitma. Viimased aasta-kaks (2018-2019), kui veel koos sportisime, sain pea igas laagris või võistlusel õe käest peksa. Palusin isal mind Kellyga mitte kahekesi jätta. Ka ei ole ma ainuke, keda on Kelly meie suguvõsas rünnanud:j
Ja eriti kummastav on suhtumine, et kõik, mida Kelly postitab, on 100% tõde, aga absoluutselt kõik, mida Henry ütleb või postitab, on valed... oh, sry, unustasin - Henry ju ise ei oska ei kirjutada ega lugeda, sest saab kolme kuu pärast alles 20...
Kohtuvaidlusest
-
Külaline
-
Külaline
Faktiks ei saa nimetada väidet, mille kohta pole ühtki tõendit.Vahet pole, kes neid postitusi teeb, aga see ei muuda fakti, et Kelly enda väikest venda süstemaatiliselt peksis!
-
Külaline
Varsti ei saa enam keegi aru, kes keda peksis või kas üldse kedagi peksti.Külaline kirjutas: ↑11 Mai 2026 14:52Vahet pole, kes neid postitusi teeb, aga see ei muuda fakti, et Kelly enda väikest venda süstemaatiliselt peksis!
-
Külaline
Pole ühtki tõendit? Henry ütlused ei loe siis midagi?Külaline kirjutas: ↑11 Mai 2026 16:57Faktiks ei saa nimetada väidet, mille kohta pole ühtki tõendit.Vahet pole, kes neid postitusi teeb, aga see ei muuda fakti, et Kelly enda väikest venda süstemaatiliselt peksis!
Henry oleks pidanud siis enda peksmist filmima, et sina seda usuksid?
-
Külaline
Henry pole ju midagi ise öelnud, isa räägib tema eest. Tõnise ültusi ma tõesti tõsiselt ei võta, sest väga palju valetab pidevalt.Guest kirjutas: ↑11 Mai 2026 17:29Pole ühtki tõendit? Henry ütlused ei loe siis midagi?Külaline kirjutas: ↑11 Mai 2026 16:57Faktiks ei saa nimetada väidet, mille kohta pole ühtki tõendit.Vahet pole, kes neid postitusi teeb, aga see ei muuda fakti, et Kelly enda väikest venda süstemaatiliselt peksis!
No Kellyl on pmst iga oma sõna kinnituseks tõend olemas (jube mõeldagi, mida kõike ta siis veel saaks väita, kui tõendama ei peaks!). Kelly peksmiste kohta tõesti ühtegi tõendit pole ja ega mingi "süstemaatiline" peksmine kõlabki väga ebausutavalt, mis vajaks tõendamist- samas on tõenäoline, et küllap õe-venna vahel mõni konflikt ikka oli, mida siis väiksem osapool võiks peksmiseks nimetada. Päris naljakas, et Kelly tõendid pole midagi väärt (eriti jabura põhjenduse korral räägitakse veel nende hankimise ebaseaduslikkusestGuest kirjutas: ↑11 Mai 2026 17:29Pole ühtki tõendit? Henry ütlused ei loe siis midagi?Külaline kirjutas: ↑11 Mai 2026 16:57Faktiks ei saa nimetada väidet, mille kohta pole ühtki tõendit.Vahet pole, kes neid postitusi teeb, aga see ei muuda fakti, et Kelly enda väikest venda süstemaatiliselt peksis!
Ma arvan, et selle Kelly 10% peaks Lilianile ümber kantima, tema toimetamised tunduvad sellised... käpardlikud. Nagu Henry instas kraaklemine jmt- no milleks seda vaja? Tõnisele laskemoona andmine lihtsalt. Rumal liigutus.Guest kirjutas: ↑11 Mai 2026 12:02olin kaua aega sama meelt, et pada sõimab katelt. Viimaste kuude info valguses olen siiski veendunud, et Tõnis on 90% süüdi ja Kellil osa vaid 10%.Guest kirjutas: ↑11 Mai 2026 10:26 Mul on sellest Kelly ja Tõnise asjast siiber. Vaidlevad ja vaidlevad ning lõppu ei ole. Kes on halb ja kes on hea, mina seda enam ei tea. Ilmselt ei saagi teada. Kohus võib otsustada, kuidas nende rahaasjadega oli, kes siis saab selle rahahunniku endale, aga kuidas nad pärast edasi elavad, seda mina ei oska öelda. Pada sõimab katelt värk, pole see Kelly puhas ja pole ka see Tõnis puhas. Paras kraaklejate punt.
-
Külaline
Teeme nüüd ikka veidi vahet siin, kas kaklesid õde ja vend omavahel või mõnitas ja kakles lapsega tema oma isa. 
-
Külaline
Päris naljakas on hoopis see, et kõik mida Henry ütleb või kirjutab, on vale või siis Tõnise poolt kirjutatud.kolja kirjutas: ↑11 Mai 2026 17:55No Kellyl on pmst iga oma sõna kinnituseks tõend olemas (jube mõeldagi, mida kõike ta siis veel saaks väita, kui tõendama ei peaks!). Kelly peksmiste kohta tõesti ühtegi tõendit pole ja ega mingi "süstemaatiline" peksmine kõlabki väga ebausutavalt, mis vajaks tõendamist- samas on tõenäoline, et küllap õe-venna vahel mõni konflikt ikka oli, mida siis väiksem osapool võiks peksmiseks nimetada. Päris naljakas, et Kelly tõendid pole midagi väärt (eriti jabura põhjenduse korral räägitakse veel nende hankimise ebaseaduslikkusest), samas kui Henry korral piisab ütlusest, et kõik selge oleks.
Kas Henry on teie arvates intellektipuudega või lihtsalt teovõimetuks tunnistatud?
Ja mis konkreetseid tõendeid peaks Henry siis esitama, et siinne kontingent tema poolt väljaöeldut ei naeruvääristaks? Oleks tõesti pidanud enda peksmist lindistama või?
-
Külaline
Ongi vahe - õde peksis enda väikest venda, isa pole enda lapsi peksnud.Külaline kirjutas: ↑11 Mai 2026 18:36 Teeme nüüd ikka veidi vahet siin, kas kaklesid õde ja vend omavahel või mõnitas ja kakles lapsega tema oma isa.![]()
-
Külaline
Fakt on hoopis see, et neid postitusi ei tee see, kelle nimi sel näoraamatu lehel on.Külaline kirjutas: ↑11 Mai 2026 14:52Vahet pole, kes neid postitusi teeb, aga see ei muuda fakti, et Kelly enda väikest venda süstemaatiliselt peksis!
Aga vaatame siis seda sinu "fakti". Väidetavalt peksis õde venda 2018-2019, sest oli kade, et vend temast parem on. Sel ajal oli õde 16-17 ja vend siis vastavalt 12-13. Õde pole oma kehaehituselt massiivne, pigem selline õbluke, mina mäletan veel seda, et olid ajad kus talle tuli stardis lisahoogu anda kuna ta oma liiga väikse kaalu tõttu ei saanud ise piisavalt hoogu sisse. Vend on noorem, aga kui ta hakkas õest paremini sõitma, siis ilmselt oli tal selleks ajaks juba piisavalt füüsilist jõudu. Ja nüüd väidab keegi, et see õbluke tüdruk peksis nii oma venda kui ka teisi nende suguvõsas. Ja mitte keegi ei saanud mitte midagi selle vastu ette võtta. Samast ajaperioodist pärineb muide see kuulus tahvli äravõtmise juhtum.
Ma ei kahtlegi, et laste vahel tülisid oli. Eriti kui ollakse pidevalt ninapidi koos, vaevalt et neil seal laagrites igaühel oma eraldi tuba oli. Ja üks pidi teisele suuski määrima ja teine jälle esimesega koolitükke tegema. Mina ka kaklesin oma õega ja mu lapsed kaklesid omavahel ja käisid mulle üksteise peale kaebamas.
Kui nüüd ongi olukord selline, et peres on laps, kes teisi pereliikmeid peksab, siis on vanemate esmane kohustus olukorraga tegeleda, peksjale abi otsida ja pekstavaid kaitsta. Antud juhul pole midagi sellist tehtud ja lastega laagrites koos olnud vanem oma süüd sellise olukorra tekkida laskmisel ei tunnista. Ka on tahvli jõuga ära võtmises süüdi justnimelt laps. Kõikides asjades süüdistatakse ainult lapsi. Ja sealjuures ei ole esitatud mitte ühtegi tõendit, et neid "fakte" ka tõestada.
Kas sa muide sellele oled mõelnud, et ilmselt läks üsna kaua enne kui neid salvestusi tegema hakati? Tavalise suhtluse käigus ju keegi ei tegele salvestamisega. Ehk siis neid juhtumeid on tegelikkuses veel palju palju rohkem.
-
Külaline
On sul selle kohta mingi tõestus ka esitada?
-
Külaline
Üks, millest mul on tänases Eestis absoluutselt siiber, on poliitika. Teine on selle pere saaga.
Praegu vaatasin, et üle 400 kommentaari - kuhu jõudnud olete? No ei kuskile.
Telehommikut vaatasin, keerasin hääle maha selleks ajaks. Reporteris jälle nende teema, vahetasin kanalit.
Krt, elagu ja klaarigu ise oma asju, miks terve üldsus peab nendega tegelema?
Meil on tunduvalt hullemas seisus lapsi ja peresid, kellest inimestel enamasti pole aimugi!
Telehommikut vaatasin, keerasin hääle maha selleks ajaks. Reporteris jälle nende teema, vahetasin kanalit.
Meil on tunduvalt hullemas seisus lapsi ja peresid, kellest inimestel enamasti pole aimugi!
-
Külaline
Asi on ilmselt selles, et mitmed väga tuntud ja mõjukad inimesed toetavad seda isa, leides talle vabandusi. Ja see ei ole ok. Kuidas saab ühiskonnas aktsepteerida vägivalda ja sellist käitumist?Guest kirjutas: ↑11 Mai 2026 23:04 Üks, millest mul on tänases Eestis absoluutselt siiber, on poliitika. Teine on selle pere saaga.
-
Külaline
Jah, just lõpetasin helisalvestise monteerimise.
-
Külaline
Leidku need mõjuvõimsad üles siis ka kõik naiste varjupaigad ja tegelegu võrdselt ka nende meestega, kelle tõttu naised seal koos lastega on!Külaline kirjutas: ↑11 Mai 2026 23:26Kuidas saab ühiskonnas aktsepteerida vägivalda ja sellist käitumist?
Pakkugu nendele naistele abi. Arutagu probleemi üle kõiki mitte nii silmapaistvaid inimesi näiteks tuues. Ja las need tuntud inimesed ajavad oma asju samamoodi üksi ja oma pere keskel, nagu need ülejäänud sajad õnnetud.
Täiega siiber on. Ja kahju mõlemast noorest, kes selle tsirkuse keskel peavad olema. See meediakära rikub ära nende mõlema elu ja psüühika.
-
Külaline
Miks nad nendega peaks tegelema? Hädas inimeste jaoks on omad väljaõppinud spetsialistid, kes teavad, kuidas olukorras käituda. Kuidas olla toeks kannatanutele ning kuidas vägivallatsejat aidata järjele.Guest kirjutas: ↑12 Mai 2026 00:10Leidku need mõjuvõimsad üles siis ka kõik naiste varjupaigad ja tegelegu võrdselt ka nende meestega, kelle tõttu naised seal koos lastega on!Külaline kirjutas: ↑11 Mai 2026 23:26Kuidas saab ühiskonnas aktsepteerida vägivalda ja sellist käitumist?
Pakkugu nendele naistele abi. Arutagu probleemi üle kõiki mitte nii silmapaistvaid inimesi näiteks tuues. Ja las need tuntud inimesed ajavad oma asju samamoodi üksi ja oma pere keskel, nagu need ülejäänud sajad õnnetud.
Täiega siiber on. Ja kahju mõlemast noorest, kes selle tsirkuse keskel peavad olema. See meediakära rikub ära nende mõlema elu ja psüühika.
Küll aga, mida need tuntud inimesed ühiskonna heaks saavad ära teha, on see, et nad ei õigusta vägivalda. Ja et nad saaks aru, et sellisel moel tulnud saavutused ei kaalu mitte kuidagi üles seda kahju, mida nendele noortele sportlastele vaimselt ja füüsiliselt tehakse. Ja siin me ei räägi üldse praegu sellest, et tippsportlane peab pingutama ja vaeva nägema - jah, nad peavad tegema üliinimlikke pingutusi, vaid vaimsest ja füüsilisest vägivallast.
-
Külaline
Ja sellega kiskusid kõik teismelise sõtta ja tühistasid täiesti tema olümpiamedali.Külaline kirjutas: ↑12 Mai 2026 00:23Ja et nad saaks aru, et sellisel moel tulnud saavutused ei kaalu mitte kuidagi üles seda kahju, mida nendele noortele sportlastele vaimselt ja füüsiliselt tehakse. Ja siin me ei räägi üldse praegu sellest, et tippsportlane peab pingutama ja vaeva nägema - jah, nad peavad tegema üliinimlikke pingutusi, vaid vaimsest ja füüsilisest vägivallast.
Tema rõõmu oma saavutuse üle on meie ühiskond ära nullinud. Tore küll.
-
Külaline
Mõtle nüüd natukene! Kes kiskus teismelise sõtta?Guest kirjutas: ↑12 Mai 2026 00:29Ja sellega kiskusid kõik teismelise sõtta ja tühistasid täiesti tema olümpiamedali.Külaline kirjutas: ↑12 Mai 2026 00:23Ja et nad saaks aru, et sellisel moel tulnud saavutused ei kaalu mitte kuidagi üles seda kahju, mida nendele noortele sportlastele vaimselt ja füüsiliselt tehakse. Ja siin me ei räägi üldse praegu sellest, et tippsportlane peab pingutama ja vaeva nägema - jah, nad peavad tegema üliinimlikke pingutusi, vaid vaimsest ja füüsilisest vägivallast.
-
Külaline
Kelly Sildaru.Külaline kirjutas: ↑12 Mai 2026 01:19Mõtle nüüd natukene! Kes kiskus teismelise sõtta?Guest kirjutas: ↑12 Mai 2026 00:29Ja sellega kiskusid kõik teismelise sõtta ja tühistasid täiesti tema olümpiamedali.Külaline kirjutas: ↑12 Mai 2026 00:23Ja et nad saaks aru, et sellisel moel tulnud saavutused ei kaalu mitte kuidagi üles seda kahju, mida nendele noortele sportlastele vaimselt ja füüsiliselt tehakse. Ja siin me ei räägi üldse praegu sellest, et tippsportlane peab pingutama ja vaeva nägema - jah, nad peavad tegema üliinimlikke pingutusi, vaid vaimsest ja füüsilisest vägivallast.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Google [Bot] ja 4 külalist