Kas teie ka norskate?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Kas teie ka norskate?

Postitus Postitas Külaline »

See on niisama ajaviitteema. Asi selles, et olin kindel, et ma ei norska, kuigi vihjeid olin kuulnud. Aga ei uskunud ja pidasin seda naljaks. Üksi olles tegin katse ja panin ööseks tel salvestama. Kuna jään kohe magama, kui pea patja puutub, siis käis kõik kiirelt ja omg mis hääli sealt tulema hakkas... Aga lähedaste jaoks sai mu salvestisest suur hitt ja teeb neil tuju rõõmsaks. Tegelt ajab see mind ennast ka naerma.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Mai 2026 17:02 See on niisama ajaviitteema. Asi selles, et olin kindel, et ma ei norska, kuigi vihjeid olin kuulnud. Aga ei uskunud ja pidasin seda naljaks. Üksi olles tegin katse ja panin ööseks tel salvestama. Kuna jään kohe magama, kui pea patja puutub, siis käis kõik kiirelt ja omg mis hääli sealt tulema hakkas... Aga lähedaste jaoks sai mu salvestisest suur hitt ja teeb neil tuju rõõmsaks. Tegelt ajab see mind ennast ka naerma.
Olen kindel, et suht kõik inimesed norskavad. Mitte küll pidevalt, aga norskavad.
Külaline

Jah, norisen.
Nõiamoor
Kontakt:

Postitus Postitas Nõiamoor »

Tõmban mõnuga, laps kunagi lindistas öösel, sest ma ise ei uskunud, et ma mingit 120 dB mootorimüra tekitan..aga võta näpust!
:lol:
Külaline

Nõiamoor kirjutas: 12 Mai 2026 18:02 Tõmban mõnuga, laps kunagi lindistas öösel, sest ma ise ei uskunud, et ma mingit 120 dB mootorimüra tekitan..aga võta näpust!
:lol:
kindlasti norskan, olen isegi omaenese norsatuse peale üles ärganud.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Mai 2026 18:34
kindlasti norskan, olen isegi omaenese norsatuse peale üles ärganud.
Jep, sama siin. Kahjuks.
Külaline

Nooremana norskasin siis, kui rase olin. Noor olen enda aruat ikkagi veel(no veidi alla 40) Aga peale teist last olin pikalt 20kg ülekaalus ja siis tõesti norskasin. Ärkasin tihti oma norskamise peale üles 😃. Nüüd olen 10kg alla saanud. Ja ei ole enam täheldanud sellist oma norskamise peale üles ärkamist. 5-10kg tahaks veel alla saad siis olen rahul. Juba preaegu on uno tunduvalt kvaliteetsem võrreldes 10kg raskemana.
Külaline

Üksikud korras elus äärmuslikult väsinuna, mil ka käed üle pea olen pannud magades. Olen siis ka ise üles ehmatanud.
Mees norskab iga öö ja toimus voodilahutus juba aastaid tagasi, kostab ka teise tuppa.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Mai 2026 19:59 Nooremana norskasin siis, kui rase olin. Noor olen enda aruat ikkagi veel(no veidi alla 40) Aga peale teist last olin pikalt 20kg ülekaalus ja siis tõesti norskasin. Ärkasin tihti oma norskamise peale üles 😃. Nüüd olen 10kg alla saanud. Ja ei ole enam täheldanud sellist oma norskamise peale üles ärkamist. 5-10kg tahaks veel alla saad siis olen rahul. Juba preaegu on uno tunduvalt kvaliteetsem võrreldes 10kg raskemana.
heh sa pole lihtsalt oma norskamise peale üles ärganud mis ei tähenda hoopiski et sa üldse ei norska.
Külaline

Tavajuhul mitte, aga mees väitis, et raseduse ajal natuke norskasin. Ise laseb ta hullemini kui traktor, aga ma olen harjunud sellega.
Külaline

Tunnistan, et norskan küll, lapsed naeravad. Olen ka iseenda norskamise pärast unest üles ärganud, enne kui sügav uni tuleb :) Kahjuks on nii, et kui ülekaaluline, siis päris kindlasti norskab, isegi kui pole ülipaks (mul +10kg ideaalist). Mina norskan magama jäädes, mees kaebab, et ta ei saa uinuda, sest vajab vaikust. Minu ajab tema norskamine ülesse hommikul 4-5 ajal, kui tema sügavamalt magab, ei ole ka mõnus. Häda siis üksteisega :)
Külaline

Guest kirjutas: 12 Mai 2026 17:05
Olen kindel, et suht kõik inimesed norskavad. Mitte küll pidevalt, aga norskavad.
Üsna kindel tõesti. Paljud ei usu seda endast, sest ei ärka iseenda norskamise peale üles ega ei kuule. Ja kui kedagi kõrval ei maga või kõrvalolijaid ei sega või nad ei kuule või keegi viisakusest ei ütle, siis elavadki uhke teadmisega ;)
Külaline

Guest kirjutas: 13 Mai 2026 09:47
Guest kirjutas: 12 Mai 2026 17:05
Üsna kindel tõesti. Paljud ei usu seda endast, sest ei ärka iseenda norskamise peale üles ega ei kuule. Ja kui kedagi kõrval ei maga või kõrvalolijaid ei sega või nad ei kuule või keegi viisakusest ei ütle, siis elavadki uhke teadmisega ;)
See pole ju tõsi, et kõik norskavad. Ka ei norska kõik need, kellel on ideaalkaalust 10 kg puudu. Ma ei saa aru, kuidas mõni alati arvab, et kui tema on selline või teistsugune, siis on kõik teised ka. Raudpolt.
Külaline

Mina jälle ei mõista, kuidas mõni inimene teab nii täpselt kohe, mida ta magamise ajal teeb või ei tee? Inimene on ju magamise ajal väljalülitunud ja ei kontrolli igat oma liigutust või unekäitumist.

Kui olin teismeline, siis oli kombeks sageli erinevate sõbrannadega koos, ühes voodis või ühes toas magada. Olid paar-kolm inimest, kes läksid lausa raevu, kui neile sai mainitud, et nad norskasid, sonisid, krigistasid hambaid või puuksutasid magamise ajal. Oli täpselt sama resoluutne eitamine, nagu keegi siin eespool kirjutab. Aga tegelikult tehti selliseid asju. Milleks peaks seda välja mõtlema? Nemad võtsid seda nagu solvanguna.

Mina ise olen ka kõiki neid asju unes teinud. Samuti olen lapsena mööda tube ringi jalutanud ja hommikul seda mitte mäletanud ehk siis, olen kuutõbine olnud. No, mis siis ikka!?

Praegu ma ei tea, et ma norskaks, aga teismelisena oli küll kord selline juhus, kus jäin oma peika juures magama. Me ei olnud oma suhtega selles staadiumis, kus ollakse füüsiliselt lähedased (sinna me ei jõudnudki). Ja magamise ajal norskasin ja pussutasin, mis kole. Hästi piinlik oli pärast.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Nõiamoor ja 7 külalist