Vingud ainult siin. Elufoorum oli ju sulle.Külaline kirjutas: ↑12 Mai 2026 00:13
Kas see arvamus on nüüd tõesti nii sisukas ja huvitav, et selle pärast enam kui aasta vanune teema üles tõsta? Kui sa seda asja siin juba kord harrastad erinevate teemadega, siis ütle vähemalt midagi arukat teemasse.
Mis põhjustel olete suhteid lõpetanud?
-
Külaline
Algse postituse tegi ju MEES! Ta kirjutas ju siia, et tema on isa ja on see, kes kodust on eemal.Külaline kirjutas: ↑15 Apr 2025 20:06Kirjutab ju "Võimalikult palju olen kodust ära. Öösiti käin magamas." Kui lapsed juba pubeka eas siis saavad ise külmkapist vorsti kätte ja saavad pesu masinasse panna.Külaline kirjutas: ↑15 Apr 2025 17:30Kas päriselt arvad, et peres, kus on lapsed, saab emmekene lubada endale kodus ainult magamas käimist? Sellise asjaga tegelevad ikka meesterahvad. Elab oma elu, lapsed ei lähe korda ja siis viriseb ka veel.Külaline kirjutas: ↑15 Apr 2025 17:16
Rõve. Õõvastavalt jälk. Miks sa minema ei lähe. Mida sa piinad inimesest. Ahjaa ei saa üksi hakkama. Unustasin. Mis lapsed sellest arvavavad, et emmekene laekub õhtul hilja. Ja nii juba aastaid. Õnnelik peremudel. Eeskuju milline.
-
Külaline
Jah mina see mees olen ja seis on sama mis aasta tagasi.
-
Külaline
Lahutusega muutub vaid see, et te ei ela enam koos ja ei seksi/kuigi võite ka seda kõike ju aeg-ajalt teha/. Ta on ikka su laste isa, sugulus-ja sõprussuhted ei muutu, ühine maakodu ja ettevõte ka mitte.Külaline kirjutas: ↑20 Apr 2025 15:17Kuule, me olime ikka väga-väga kaua abielus. Ta on nelja lapse isa. Loomulikult oli lahutamine minu jaoks tragöödia. Läbipõimunud sugulus- ja sõprussuhted, ühine kodu, ühine maakodu, ühine ettevõte... Elu pööras minu jaoks sel hetkel 360 kraadi.Külaline kirjutas: ↑20 Apr 2025 14:36Mis on küll inimese elus valesti, kes nutab mingeid mehi taga? Ja veel lausa 9 aastat! Jumal küll, mine oma eluga ometi edasi.Külaline kirjutas: ↑20 Apr 2025 13:48
Peaaegu nagu minu elu.
Esimese poisi jätsin maha sama asja pärast - ma ei olnud valmis temaga seksima. Ma olin 15 ja tõesti ei tahtnud veel nii vara voodisse ronida. Aga sain aru, et tema väga tahtis. Ja mulle tundus, et ei ole õige edasi minna, kui ma tunnetan koguaeg survet seksimiseks. Hiljem selgus, et tal oligi minu kõrvalt üks tüdruk veel, kes oli selleks valmis.
Tegelikult siiamaani igatsen seda poissi, nüüd siis juba muidugi meest.
Teine mees. Olime kaugsuhtes. Väidetavalt ta armastas mind üliväga, aga millegipärast ei olnud tal eriti aega kokkusaamisteks. Suhtlus käis messengeri ja kirjade kaudu. Kui mina koguaeg planeerisin ja püüdsin välja mõelda võimalusi, kuidas kohtuda, siis temal oli alati mingi põhjus, miks ta ei saa tulla. Isegi siis, kui ma tema kodulinna - Saaremaalt Rakverre sõitsin (spaasse), siis tal just polnud võimalust minuga kohtuda. Seda janti tegime pikka aega. Muidu oli väga hea, usaldusväärne ja armas mees, ja tean, et ta tegelikult armastas mind ja hoolis minust väga, aga mingi kokkusaamise kiiks oli tal. Ühel hetkel lõi mul plaksuga kaane kinni. Pärast tema järjekordset "ma ei saad" kustutasin ta on fb-st ja ei vastanud enam mitte ühelegi messengeri vestlusele.
Jah, tal oli abikaasa, aga suhe oli täpselt samasugune, nagu keegi mees eespool kirjeldas - suhe läbi, kuid elu jätkus ühise katuse all, eraldi magamistubades, eraldi eludega.
Põdesin väga kaua, isegi paar aastat. Asja tegi raskemaks see, et tema otsis ikka kontakti. Aga millalgi sain siiski üle ja ei mõtelnudki tema peale enam iga päev.
Abikaasa, kellega elasin väga, väga kaua koos. Pettis mind. Kohe, kui sellest teada sain, kolisin kodust välja. Lapsed õnneks suured ja ei ela enam kodus. Sellest üle saamine... No tegelikult, ma ei ole siiamaani üle saanud. Ehkki sellest on juba 9 aastat möödas. Iga päev piinlen. Aga, mis teha. Asja teeb jälle raskeks see, et mees anub koguaeg mind tagasi.
Neljas mees. Me ei olnud ametlikult paar. Ja koos me ei elanud. Lihtsalt kohtusime aegajalt. Väga tubli ja töökas mees. Väga lahtiste kätega ja abivalmis. Lisaks veel tark ja hästiteeniv mees. Ühel päeval leidsin tema tutvumiskuulutuse Iha leheküljelt koos piltidega. Jällegi, kriips peal! Samamoodi, mees tahab edasi suhelda, aga mulle ei sobi selline partner, kellel on minu kõrvalt veel teisi seksisõpru.
-
Külaline
Elame eraldi, kummagi kodu külastades seksime ja kasvatame ühiselt lapsi. Teeme ühiseid väljasõite, kiiksud enam ei häiri, kui koos ei ela.
-
Külaline
Ideaalne elu-olla samaaegselt nii koos kui ka vaba.Külaline kirjutas: ↑12 Mai 2026 20:27 Elame eraldi, kummagi kodu külastades seksime ja kasvatame ühiselt lapsi. Teeme ühiseid väljasõite, kiiksud enam ei häiri, kui koos ei ela.
-
Külaline
Ühised lapsed?Külaline kirjutas: ↑12 Mai 2026 20:27 Elame eraldi, kummagi kodu külastades seksime ja kasvatame ühiselt lapsi. Teeme ühiseid väljasõite, kiiksud enam ei häiri, kui koos ei ela.
Lapsed elavad siis kuidas?
-
Külaline
Mind tsiteerid. Me läksime väga tõsisel ja raskel põhjusel lahku. Sõbralikesse suhetesse saab minu hinnangul jääda siis, kui lahku mindi mingil lihtsamal põhjusel - näiteks kasvasime lahku, enam ei olnud pinget koos olla vmt. Põhjus, miks meie lahku läksime, ei ole selline, kus me tulevikus suhtleme toredalt edasi ja aegajalt ehk isegi seksime. Ei!Guest kirjutas: ↑12 Mai 2026 18:51Lahutusega muutub vaid see, et te ei ela enam koos ja ei seksi/kuigi võite ka seda kõike ju aeg-ajalt teha/. Ta on ikka su laste isa, sugulus-ja sõprussuhted ei muutu, ühine maakodu ja ettevõte ka mitte.Külaline kirjutas: ↑20 Apr 2025 15:17Kuule, me olime ikka väga-väga kaua abielus. Ta on nelja lapse isa. Loomulikult oli lahutamine minu jaoks tragöödia. Läbipõimunud sugulus- ja sõprussuhted, ühine kodu, ühine maakodu, ühine ettevõte... Elu pööras minu jaoks sel hetkel 360 kraadi.Külaline kirjutas: ↑20 Apr 2025 14:36
Mis on küll inimese elus valesti, kes nutab mingeid mehi taga? Ja veel lausa 9 aastat! Jumal küll, mine oma eluga ometi edasi.
-
Külaline
Kirjutasid, et läksite lahku petmise tõttu. Ma ei näe mingit põhjust, miks ei saa tulevikus normaalselt ja sõbralikult edasi suhelda, tõenäoliselt pead inimesena veel kaua kasvama, et sinna jõuda. Seks seksiks, aga sõbralikud ja austav lapsevanemate vaheline suhe on elementaarne.Külaline kirjutas: ↑13 Mai 2026 08:25Mind tsiteerid. Me läksime väga tõsisel ja raskel põhjusel lahku. Sõbralikesse suhetesse saab minu hinnangul jääda siis, kui lahku mindi mingil lihtsamal põhjusel - näiteks kasvasime lahku, enam ei olnud pinget koos olla vmt. Põhjus, miks meie lahku läksime, ei ole selline, kus me tulevikus suhtleme toredalt edasi ja aegajalt ehk isegi seksime. Ei!Guest kirjutas: ↑12 Mai 2026 18:51Lahutusega muutub vaid see, et te ei ela enam koos ja ei seksi/kuigi võite ka seda kõike ju aeg-ajalt teha/. Ta on ikka su laste isa, sugulus-ja sõprussuhted ei muutu, ühine maakodu ja ettevõte ka mitte.Külaline kirjutas: ↑20 Apr 2025 15:17
Kuule, me olime ikka väga-väga kaua abielus. Ta on nelja lapse isa. Loomulikult oli lahutamine minu jaoks tragöödia. Läbipõimunud sugulus- ja sõprussuhted, ühine kodu, ühine maakodu, ühine ettevõte... Elu pööras minu jaoks sel hetkel 360 kraadi.
-
Külaline
Petmist ei saa niimoodi pisendada, nagu sina teed. Petmise puhul pole kunagi tegemist mingi "ainult seksiga", vaid kaasnevad ka reetmine, valetamine, usalduse kaotus, laste ja naise tahaplaanile seadmine oma isiklikest huvidest lähtudes. Mingi sõbralik ja austav suhtumine sellesse inimesse pole enam võimalik, sest ta on reetnud, alt vedanud, võib-olla pikka aega näkku valetanud jne, jne.Kirjutasid, et läksite lahku petmise tõttu. Ma ei näe mingit põhjust, miks ei saa tulevikus normaalselt ja sõbralikult edasi suhelda, tõenäoliselt pead inimesena veel kaua kasvama, et sinna jõuda. Seks seksiks, aga sõbralikud ja austav lapsevanemate vaheline suhe on elementaarne.
-
Külaline
Oo õudust, saage ometi üle ja laske lahti. Lähete inimesest lahku, kohelge teda kui tavalist inimest. Kõik muu jutt on täielik möga, selline taaga vedamine on naeruväärne. Olid koos 25 aastat, sobis. Pettis, enam ei sobi, nii halb. Teiesugustest on lausa kahju, sellised istuvadki depressioonis, võimetud normaalselt elama. Kaastunne.Külaline kirjutas: ↑13 Mai 2026 11:40Petmist ei saa niimoodi pisendada, nagu sina teed. Petmise puhul pole kunagi tegemist mingi "ainult seksiga", vaid kaasnevad ka reetmine, valetamine, usalduse kaotus, laste ja naise tahaplaanile seadmine oma isiklikest huvidest lähtudes. Mingi sõbralik ja austav suhtumine sellesse inimesse pole enam võimalik, sest ta on reetnud, alt vedanud, võib-olla pikka aega näkku valetanud jne, jne.Kirjutasid, et läksite lahku petmise tõttu. Ma ei näe mingit põhjust, miks ei saa tulevikus normaalselt ja sõbralikult edasi suhelda, tõenäoliselt pead inimesena veel kaua kasvama, et sinna jõuda. Seks seksiks, aga sõbralikud ja austav lapsevanemate vaheline suhe on elementaarne.
-
Külaline
Keegi ei räägi mingist taagast. Sina räägid, et peaks selle inimesega olema sõbralikes ja austavates suhetes edasi. Ei pea. Sellist inimest ei pea austama. Muidugi ei hakka keegi teda sõimama või aastaid iga päev patja nutma, see on ju teine asi. Ilmselt on sul endal väärtushinnangud täiesti paigast, siis tundubki igasugune inimsaast väga tavaline ja austusväärne.Guest kirjutas: ↑13 Mai 2026 12:44Oo õudust, saage ometi üle ja laske lahti. Lähete inimesest lahku, kohelge teda kui tavalist inimest. Kõik muu jutt on täielik möga, selline taaga vedamine on naeruväärne. Olid koos 25 aastat, sobis. Pettis, enam ei sobi, nii halb. Teiesugustest on lausa kahju, sellised istuvadki depressioonis, võimetud normaalselt elama. Kaastunne.Külaline kirjutas: ↑13 Mai 2026 11:40Petmist ei saa niimoodi pisendada, nagu sina teed. Petmise puhul pole kunagi tegemist mingi "ainult seksiga", vaid kaasnevad ka reetmine, valetamine, usalduse kaotus, laste ja naise tahaplaanile seadmine oma isiklikest huvidest lähtudes. Mingi sõbralik ja austav suhtumine sellesse inimesse pole enam võimalik, sest ta on reetnud, alt vedanud, võib-olla pikka aega näkku valetanud jne, jne.Kirjutasid, et läksite lahku petmise tõttu. Ma ei näe mingit põhjust, miks ei saa tulevikus normaalselt ja sõbralikult edasi suhelda, tõenäoliselt pead inimesena veel kaua kasvama, et sinna jõuda. Seks seksiks, aga sõbralikud ja austav lapsevanemate vaheline suhe on elementaarne.
-
Külaline
Vastupidi, minu väärtushinnangud on väga paigas ja mingite teiste inimeste ebaeetiline käitumine neid ei mõjuta. Minu laste isa on inimene, kelle olen selleks valinud. Kui minul temaga enam ei sobi, lähme oma eluga inimestena edasi. Sina viskad ära kogu hea ja keskendud halvale, sellised inimesed on algtasemel ja naeruväärsed. Vaesed lapsed ja lapselapsed, kes peavad sellist ema taluma.Külaline kirjutas: ↑13 Mai 2026 12:53Keegi ei räägi mingist taagast. Sina räägid, et peaks selle inimesega olema sõbralikes ja austavates suhetes edasi. Ei pea. Sellist inimest ei pea austama. Muidugi ei hakka keegi teda sõimama või aastaid iga päev patja nutma, see on ju teine asi. Ilmselt on sul endal väärtushinnangud täiesti paigast, siis tundubki igasugune inimsaast väga tavaline ja austusväärne.Guest kirjutas: ↑13 Mai 2026 12:44Oo õudust, saage ometi üle ja laske lahti. Lähete inimesest lahku, kohelge teda kui tavalist inimest. Kõik muu jutt on täielik möga, selline taaga vedamine on naeruväärne. Olid koos 25 aastat, sobis. Pettis, enam ei sobi, nii halb. Teiesugustest on lausa kahju, sellised istuvadki depressioonis, võimetud normaalselt elama. Kaastunne.Külaline kirjutas: ↑13 Mai 2026 11:40
Petmist ei saa niimoodi pisendada, nagu sina teed. Petmise puhul pole kunagi tegemist mingi "ainult seksiga", vaid kaasnevad ka reetmine, valetamine, usalduse kaotus, laste ja naise tahaplaanile seadmine oma isiklikest huvidest lähtudes. Mingi sõbralik ja austav suhtumine sellesse inimesse pole enam võimalik, sest ta on reetnud, alt vedanud, võib-olla pikka aega näkku valetanud jne, jne.
-
Külaline
Sina selle inimsaastaga koos olid ja mingil põhjusel tegid temaga ka lapsed. Kui saast sa ise veel oled!?Külaline kirjutas: ↑13 Mai 2026 12:53Keegi ei räägi mingist taagast. Sina räägid, et peaks selle inimesega olema sõbralikes ja austavates suhetes edasi. Ei pea. Sellist inimest ei pea austama. Muidugi ei hakka keegi teda sõimama või aastaid iga päev patja nutma, see on ju teine asi. Ilmselt on sul endal väärtushinnangud täiesti paigast, siis tundubki igasugune inimsaast väga tavaline ja austusväärne.Guest kirjutas: ↑13 Mai 2026 12:44Oo õudust, saage ometi üle ja laske lahti. Lähete inimesest lahku, kohelge teda kui tavalist inimest. Kõik muu jutt on täielik möga, selline taaga vedamine on naeruväärne. Olid koos 25 aastat, sobis. Pettis, enam ei sobi, nii halb. Teiesugustest on lausa kahju, sellised istuvadki depressioonis, võimetud normaalselt elama. Kaastunne.Külaline kirjutas: ↑13 Mai 2026 11:40
Petmist ei saa niimoodi pisendada, nagu sina teed. Petmise puhul pole kunagi tegemist mingi "ainult seksiga", vaid kaasnevad ka reetmine, valetamine, usalduse kaotus, laste ja naise tahaplaanile seadmine oma isiklikest huvidest lähtudes. Mingi sõbralik ja austav suhtumine sellesse inimesse pole enam võimalik, sest ta on reetnud, alt vedanud, võib-olla pikka aega näkku valetanud jne, jne.
-
Külaline
Just täpselt minu mõte!Külaline kirjutas: ↑13 Mai 2026 12:53Keegi ei räägi mingist taagast. Sina räägid, et peaks selle inimesega olema sõbralikes ja austavates suhetes edasi. Ei pea. Sellist inimest ei pea austama. Muidugi ei hakka keegi teda sõimama või aastaid iga päev patja nutma, see on ju teine asi. Ilmselt on sul endal väärtushinnangud täiesti paigast, siis tundubki igasugune inimsaast väga tavaline ja austusväärne.Guest kirjutas: ↑13 Mai 2026 12:44Oo õudust, saage ometi üle ja laske lahti. Lähete inimesest lahku, kohelge teda kui tavalist inimest. Kõik muu jutt on täielik möga, selline taaga vedamine on naeruväärne. Olid koos 25 aastat, sobis. Pettis, enam ei sobi, nii halb. Teiesugustest on lausa kahju, sellised istuvadki depressioonis, võimetud normaalselt elama. Kaastunne.Külaline kirjutas: ↑13 Mai 2026 11:40
Muidugi võiks ju lahku minnes austada eksole. Aga vaat siin ongi see, et petja EI austanud pma kaasat juba petmise ajal ja on näeruväärne nüüd oodata, et teda austusega koheldakse! Topeltmoraal.
-
Külaline
Pole küll see, kellelt küsid, aga küll on rumal küsimus. Ilmselgelt sellepärast, et ta ei teadnud, milline see isik on. Kui saad oma tuttava kohta näiteks teada, et see vägistas mõne lapse ära, siis ka ütled, et saa üle, olge sõbrad edasi. Austa ja armasta edasi, mis see väike seks siis ikka teeb.Sina selle inimsaastaga koos olid ja mingil põhjusel tegid temaga ka lapsed. Kui saast sa ise veel oled!?
-
Külaline
Kui see mehike ei oleks petmisega vahele jäänud, vaid niisama 25 aastat petnud, oleks mees olnud tupsununnuke ja parim mees. Õudne, kui keegi end läbi teise inimese riista defineerib, ennast ja oma laste elu. Lapsevägistaja ja teise naisega seksinu on hoopis erinevast kaalukategooriast, kas pole?Külaline kirjutas: ↑13 Mai 2026 13:42Pole küll see, kellelt küsid, aga küll on rumal küsimus. Ilmselgelt sellepärast, et ta ei teadnud, milline see isik on. Kui saad oma tuttava kohta näiteks teada, et see vägistas mõne lapse ära, siis ka ütled, et saa üle, olge sõbrad edasi. Austa ja armasta edasi, mis see väike seks siis ikka teeb.Sina selle inimsaastaga koos olid ja mingil põhjusel tegid temaga ka lapsed. Kui saast sa ise veel oled!?
-
Külaline
Kas keegi kukkus kuu pealt, et ei tea, et petmine on üks enamlevinud suetega kaasnevaid tegevusi? Nii lapsemeelne inimene ei tohiks üldse suhtesse minnagi, ammugi mitte lapsi teha. Mõistus nagu 5-aastasel.Külaline kirjutas: ↑13 Mai 2026 13:42Pole küll see, kellelt küsid, aga küll on rumal küsimus. Ilmselgelt sellepärast, et ta ei teadnud, milline see isik on. Kui saad oma tuttava kohta näiteks teada, et see vägistas mõne lapse ära, siis ka ütled, et saa üle, olge sõbrad edasi. Austa ja armasta edasi, mis see väike seks siis ikka teeb.Sina selle inimsaastaga koos olid ja mingil põhjusel tegid temaga ka lapsed. Kui saast sa ise veel oled!?
-
Külaline
Sa räägid ju täiesti teisest asjast. Asi algas sellest, et üks ütles, et no las pettis, sina suhtle sõbralikult ja austavalt edasi, vahel väike sekski kulub ju marjaks ära. Selle peale mina ütlen, et miks peaks olema sõbralik ja austav inimesega, kes oma naist ega ülejäänud perekonda pole austanud. Miks peaks sellisega veel kunagi seksima. Et on palju saasta liikvel, ei tähenda, et endast lugupidav inimene peaks sellistega suhtlema.Guest kirjutas: ↑13 Mai 2026 13:52Kas keegi kukkus kuu pealt, et ei tea, et petmine on üks enamlevinud suetega kaasnevaid tegevusi? Nii lapsemeelne inimene ei tohiks üldse suhtesse minnagi, ammugi mitte lapsi teha. Mõistus nagu 5-aastasel.Külaline kirjutas: ↑13 Mai 2026 13:42Pole küll see, kellelt küsid, aga küll on rumal küsimus. Ilmselgelt sellepärast, et ta ei teadnud, milline see isik on. Kui saad oma tuttava kohta näiteks teada, et see vägistas mõne lapse ära, siis ka ütled, et saa üle, olge sõbrad edasi. Austa ja armasta edasi, mis see väike seks siis ikka teeb.Sina selle inimsaastaga koos olid ja mingil põhjusel tegid temaga ka lapsed. Kui saast sa ise veel oled!?
-
Külaline
Katsu järge pidada, mingit seksijuttu petnud mehega polnud. Väidetavalt ei ole võimalik sellise mehega sõbralikult suhelda. Ok, saan aru, et vb esimene aasta on viha ja pettumus, aga eluga lähed edasi ja oled sõbralik, sest ta on olnud sulle kallis inimene. Veedad jõulud isegi koos, laste sünnipäevad. Uued kaaslased, saab ka siis lastega samal üritusel koos olla, isegi ühe laua taga istuda. Täiesti naeruväärsed sellised inimesed, kes ei oska elada.Külaline kirjutas: ↑13 Mai 2026 13:55Sa räägid ju täiesti teisest asjast. Asi algas sellest, et üks ütles, et no las pettis, sina suhtle sõbralikult ja austavalt edasi, vahel väike sekski kulub ju marjaks ära. Selle peale mina ütlen, et miks peaks olema sõbralik ja austav inimesega, kes oma naist ega ülejäänud perekonda pole austanud. Miks peaks sellisega veel kunagi seksima. Et on palju saasta liikvel, ei tähenda, et endast lugupidav inimene peaks sellistega suhtlema.Guest kirjutas: ↑13 Mai 2026 13:52Kas keegi kukkus kuu pealt, et ei tea, et petmine on üks enamlevinud suetega kaasnevaid tegevusi? Nii lapsemeelne inimene ei tohiks üldse suhtesse minnagi, ammugi mitte lapsi teha. Mõistus nagu 5-aastasel.Külaline kirjutas: ↑13 Mai 2026 13:42
Pole küll see, kellelt küsid, aga küll on rumal küsimus. Ilmselgelt sellepärast, et ta ei teadnud, milline see isik on. Kui saad oma tuttava kohta näiteks teada, et see vägistas mõne lapse ära, siis ka ütled, et saa üle, olge sõbrad edasi. Austa ja armasta edasi, mis see väike seks siis ikka teeb.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist