Kohtuvaidlusest

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 14 Mai 2026 09:25Midagi ei pea ju otsima, link on sulle pandud. Sina lihtsalt ei viitsi seda vaadata. Sama hea, kui pane kellelegi mingi teadusartikkel või kohtuotsus tõestuseks, aga mis sellest tolku, kui inimene ei viitsi seda vaadata ja jaurab ikka edasi.
Aga sina ära jaura, anna konkreetne vastus.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Mai 2026 09:25
Guest kirjutas: 14 Mai 2026 09:22
Külaline kirjutas: 14 Mai 2026 09:12

Ja miks peaks keegi selle peale aega raiskama, et sulle midagi tõestada? Päris imelik inimene. Kui ei huvita, kui ei viitsi, see on sinu probleem.
Probleem on selles, et väidetakse midagi, mille kohta puuduvad konkreetsed tõendid ja põhineb ainult spekulatsioonidel ja külajuttudel.
Kangesti meenutab covidi-aega, kui nendel nn antivaxeritel oli stampvastuseks sellistele küsimustele "otsi ise" või "mõtle oma peaga" :lol:
Midagi ei pea ju otsima, link on sulle pandud. Sina lihtsalt ei viitsi seda vaadata. Sama hea, kui pane kellelegi mingi teadusartikkel või kohtuotsus tõestuseks, aga mis sellest tolku, kui inimene ei viitsi seda vaadata ja jaurab ikka edasi.
Esiteks, mingit linki pole sa mulle pannud ja mul tõesti pole aega ega tahtmist guugeldama hakata ja neid ükshaaval vaatama hakata.
Teiseks - miks ma peaksin uskuma mingit ühe inimese "tõde", mis on ilmselgelt kallutatud nägemus ja tõenäoliselt ka kallutaja poolt kinni makstud.
Kolmandaks - see, et inimesel on doktorikraad, ei muuda teda automaatselt selgeltnägijaks, kohtumõistjaks ega arvamusliidriks. Veel kord tõmmates paralleele covidi ajastuga - nende kõrgeltharitud kõiketeadjate videoid toodeti tuhandete kaupa, mida siis antivaxerite poolt tsiteeriti ja püha tõe pähe võeti...
Külaline

Guest kirjutas: 14 Mai 2026 09:36
Külaline kirjutas: 14 Mai 2026 09:25Midagi ei pea ju otsima, link on sulle pandud. Sina lihtsalt ei viitsi seda vaadata. Sama hea, kui pane kellelegi mingi teadusartikkel või kohtuotsus tõestuseks, aga mis sellest tolku, kui inimene ei viitsi seda vaadata ja jaurab ikka edasi.
Ühe fakti võin anda. Tõnis räägib siiani, et Henri ei saanud osaleda 2022. olümpial, sest Kelly kohtusaaga tõttu on rahalised vahendid kinni. Tegelikult oli arvel üle 300 000 euro, millest vabu vahendeid oli üle 100 000 euro. On ka tõestatud, et Tõnis lasi sealt ka enda arvele raha kanda siis, kui kohus oli juba alanud. Samas Henryle ja avalikkusele rääkis ta, et Henryl polnud 10 000 eurot, et minna laagrisse. See on tõendatud vale. Laagrid on makstud lisaks auhinnarahadele kogu aeg kinni, Tõnis on saanud kogu aeg ka palka umbes kahe keskmise palga ulatuses, mitte ta pole oma treeneritööd teinud tasuta. Ta ei ole pidanud kunagi maksma auhinnarahadest või sponsorrahadest laagreid, ostma lennupileteid, maksma endale tasu. On toodud välja artikkel, kus Tõnis ise ütleb, miks Henry olümpiale ei läinud. Põhjuseks mitte raha, vaid vigastus ja nende endi otsus. Ka on toodud tõendid, et neil on olnud kogu aeg palgaline mänedzer, kes sponsorlepingud välja ajas, seda ei teinud Tõnis. See on väike osa vassimistest, mille kohta Tõnis tõtt ei räägi.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Mai 2026 00:36 Ma seda Tavakodanikust Naisterahvast ei vaata telekast ka. Kui esineb jälle kuskil, kas panen vaikseks või vahetan kanalit. Tal on oma missioon, no las olla. Tal on ka oma vihkamine, jäägu talle.
Tema lihtsalt üritab end kuidagi ära elatada. Kui on kuskil jälle mingi skandaal, siis võtab sõna. Eks igaüks peab meist kuidagi oma leiva lauale teenima. See tavakodanikustnaine on nagu midagi malluka sugust, kes loodab blogimisega haljale oksale jõuda.
kolja
Kontakt:

Postitus Postitas kolja »

Guest kirjutas: 14 Mai 2026 09:04
Roppsuu-Röökur? No sa saad asjadest ikka eriti vähe aru, Tavakodanik on täpselt selle vastand, ta on punktuaalselt täpne ja spekuleerimist on tema jutus ülivähe, kui üldse. Konkreetse loo asitõendid on loomulikult salvestanud Kelly, aga kas konkreetselt tema need talle saatis, ei tea, sisulist vahet ei ole ka, eks nad Kelly teadmisel ja nõusolekul on kindlasti liikunud.
Sa võiksid ennast ka väheke harida ja uurida, kust see nimi pärineb ning miks seda kõnealuse naisterahvaga seostan.
Mina pean ennast "harima" ja uurima ei tea kust, miks keegi tundmatu, anonüümne isik nimetab hea kvaliteediga juurakommentaatorit Roppsuu-Röökuriks? Kas see on mingi eriti peen absurdihuumor või oled sa nii sooda, et tõsiselt sellist nõtrust kirjutad??
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Mai 2026 10:44Esiteks, mingit linki pole sa mulle pannud ja mul tõesti pole aega ega tahtmist guugeldama hakata ja neid ükshaaval vaatama hakata.
Teiseks - miks ma peaksin uskuma mingit ühe inimese "tõde", mis on ilmselgelt kallutatud nägemus ja tõenäoliselt ka kallutaja poolt kinni makstud.
Kolmandaks - see, et inimesel on doktorikraad, ei muuda teda automaatselt selgeltnägijaks, kohtumõistjaks ega arvamusliidriks. Veel kord tõmmates paralleele covidi ajastuga - nende kõrgeltharitud kõiketeadjate videoid toodeti tuhandete kaupa, mida siis antivaxerite poolt tsiteeriti ja püha tõe pähe võeti...
Esiteks, teiseks ja kolmandaks. Mis tähtis tegelane sa õigupoolest oled, keegi peab sulle mingeid tõendeid ja linke otsima ja ette söötma? Ei taha uskuda, siis ära usu, vaba maa ja vaba valik. Aga siis ära käi ja jaura kah kui ise midagi otsida ja vaadata ei viitsi. Kogu info on väga kergesti leitav, kui sa oleks tõepoolest huvitatud, siis oleks juba ammu ka selle trollimiseks kulunud ajaga leidnud ja lugenud/vaadanud/kuulanud. Lihtlabane troll oled.
Külaline

Kuidas neid tõestusi aina juurde tekib? Petturid pidavat üheainsa sõna öelnud hääle põhjal suutma pika jutu selle inimese häälega genereerida.
Külaline

Guest kirjutas: 14 Mai 2026 14:16 Kuidas neid tõestusi aina juurde tekib? Petturid pidavat üheainsa sõna öelnud hääle põhjal suutma pika jutu selle inimese häälega genereerida.
Võib olla küll, aga seekord pole võltsinguga tegemist. Tõnis ei eita, et see on seal tema. Tema väide on, et on salaja lindistatud, mitte et oleks genereeritud. Asjaosalist ma kipuks uskuma.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Mai 2026 10:51
Ühe fakti võin anda. Tõnis räägib siiani, et Henri ei saanud osaleda 2022. olümpial, sest Kelly kohtusaaga tõttu on rahalised vahendid kinni. Tegelikult oli arvel üle 300 000 euro, millest vabu vahendeid oli üle 100 000 euro. On ka tõestatud, et Tõnis lasi sealt ka enda arvele raha kanda siis, kui kohus oli juba alanud. Samas Henryle ja avalikkusele rääkis ta, et Henryl polnud 10 000 eurot, et minna laagrisse. See on tõendatud vale. Laagrid on makstud lisaks auhinnarahadele kogu aeg kinni, Tõnis on saanud kogu aeg ka palka umbes kahe keskmise palga ulatuses, mitte ta pole oma treeneritööd teinud tasuta. Ta ei ole pidanud kunagi maksma auhinnarahadest või sponsorrahadest laagreid, ostma lennupileteid, maksma endale tasu. On toodud välja artikkel, kus Tõnis ise ütleb, miks Henry olümpiale ei läinud. Põhjuseks mitte raha, vaid vigastus ja nende endi otsus. Ka on toodud tõendid, et neil on olnud kogu aeg palgaline mänedzer, kes sponsorlepingud välja ajas, seda ei teinud Tõnis. See on väike osa vassimistest, mille kohta Tõnis tõtt ei räägi.
Kas keegi küsis midagi raha kohta?
Mitte keegii.
Küsitakse konkreetset tõendust väitele, et tahvelarvuti äravõtmisel toimus kägistamine. Ja ma ei kavatse kuskilt otsima hakata (mingeid videoid vaatama, kohtutoimikuid uurima vms), vaid ootan vastust selle väite esitajatelt siia.
Külaline

Guest kirjutas: 14 Mai 2026 14:46

Mitte keegii.
Küsitakse konkreetset tõendust väitele, et tahvelarvuti äravõtmisel toimus kägistamine. Ja ma ei kavatse kuskilt otsima hakata (mingeid videoid vaatama, kohtutoimikuid uurima vms), vaid ootan vastust selle väite esitajatelt siia.
Huvitav, mis kamandaja sina nüüd oled. Keda huvitab, mida sina usud või ei usu. Kui keegi ütleks, et tema otseselt ei kägistanud, ainult surus lapse pikali, tiris tahvlit ära, viskas selle pärast vastu seina, karjus ja röökis, oleks see ju sinu arust jumala okei käitumine. Kägistanud pole, seda tõendab see, et Henry on elu ja tervise juures. Igasugune raha pihtapanek, alandamine ja vaimne vägivald tunduvad sinu jaoks olevat igati okei käitumised nagunii, see kerge kallaleminek pole ka kõneväärtki, sest ega päris ära ei kägistatud.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Mai 2026 14:53
Mitte keegii.
Huvitav, mis kamandaja sina nüüd oled. Keda huvitab, mida sina usud või ei usu. Kui keegi ütleks, et tema otseselt ei kägistanud, ainult surus lapse pikali, tiris tahvlit ära, viskas selle pärast vastu seina, karjus ja röökis, oleks see ju sinu arust jumala okei käitumine. Kägistanud pole, seda tõendab see, et Henry on elu ja tervise juures. Igasugune raha pihtapanek, alandamine ja vaimne vägivald tunduvad sinu jaoks olevat igati okei käitumised nagunii, see kerge kallaleminek pole ka kõneväärtki, sest ega päris ära ei kägistatud.
M.O.T.T. - mingit kägistamist ei toimunud ja seega lõpetage selle külajutu ja alatu laimu levitamine.
Snu spekuleerimine minu tõekspidamiste ja elufilosoofia üle ei haaku antud teemaga mitte kuidagi, seega lõpeta oma jauramine.
Külaline

Guest kirjutas: 14 Mai 2026 15:41
Külaline kirjutas: 14 Mai 2026 14:53
Mitte keegii.
M.O.T.T. - mingit kägistamist ei toimunud ja seega lõpetage selle külajutu ja alatu laimu levitamine.
Snu spekuleerimine minu tõekspidamiste ja elufilosoofia üle ei haaku antud teemaga mitte kuidagi, seega lõpeta oma jauramine.
Füüsiline rünnak ju ikka oli, kas nimetada kägistamiseks või niisama maadluseks. Seega mingit laimu ei ole.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Mai 2026 15:41M.O.T.T. - mingit kägistamist ei toimunud ja seega lõpetage selle külajutu ja alatu laimu levitamine.
Mida sa motitad siin. Loodetavasti oled sa ikka selle tähendusega kursis?
Antud sündmusel oli täpselt 3 osalist - isa, poeg ja veel üks laps. Poeg oli 13, võõra lapse vanus pole teada. Võõras laps ütles, et kägistas. Kas see ainult tundus talle nii või juhtuski see tegelikult, seda ei tea keegi teine peale isa ja poja. Ja nemad pole selliseid detaile kommenteerinud. Aga pole ka ümber lükanud. Ei ole mingit M.O.T.T-d, et ei toimunud kägistamist. Küll on aga fakt see, et leidis aset konflikt isa ja poja vahel, isa võttis pojalt jõudu kasutades ära tahvelarvuti, see tahvelarvuti purunes kas selle tegevuse käigus või hiljem ja kogu seda olukorda nägi pealt üks hirmunud laps.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Mai 2026 14:16 Kuidas neid tõestusi aina juurde tekib? Petturid pidavat üheainsa sõna öelnud hääle põhjal suutma pika jutu selle inimese häälega genereerida.

Okei. Ta on tõesti siin ise kohal.
kolja
Kontakt:

Postitus Postitas kolja »

Guest kirjutas: 15 Mai 2026 05:41
Külaline kirjutas: 14 Mai 2026 14:16 Kuidas neid tõestusi aina juurde tekib? Petturid pidavat üheainsa sõna öelnud hääle põhjal suutma pika jutu selle inimese häälega genereerida.

Okei. Ta on tõesti siin ise kohal.
Vist siiski mitte, sest Tõnis on tunnistanud, et salvestused on ehtsad, mis siin enam AI-tada.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Mai 2026 22:17
Külaline kirjutas: 14 Mai 2026 15:41M.O.T.T. - mingit kägistamist ei toimunud ja seega lõpetage selle külajutu ja alatu laimu levitamine.
Antud sündmusel oli täpselt 3 osalist - isa, poeg ja veel üks laps. Poeg oli 13, võõra lapse vanus pole teada. Võõras laps ütles, et kägistas. Kas see ainult tundus talle nii või juhtuski see tegelikult, seda ei tea keegi teine peale isa ja poja. Ja nemad pole selliseid detaile kommenteerinud. Aga pole ka ümber lükanud. Ei ole mingit M.O.T.T-d, et ei toimunud kägistamist. Küll on aga fakt see, et leidis aset konflikt isa ja poja vahel, isa võttis pojalt jõudu kasutades ära tahvelarvuti, see tahvelarvuti purunes kas selle tegevuse käigus või hiljem ja kogu seda olukorda nägi pealt üks hirmunud laps.
Oeh, anna kannatust, ah et kuna toimus konflikt, siis järelikult ikka kägistas...? :lol:
Pealtvaatajale tundus, et kägistatakse, aga asjaosalised ise seda ei kinnita ja ei maini, et keegi rüseluse käigus haiget sai vms.
Tsiteerin:
"Kinnitan, et mu isa ei teinud mulle liiga, kui ta minult tahvelarvuti ära võttis."
" Võtsin Henrylt tahvli ära, lasin ka lendu mõned krõbedamad sõnad
."

Fakt on see, et ei ole tõestatud, kägistamise toimumine - seega lõpetage valeinfo levitamine ja nõmedate kommentaaride kirjutamine:
Tsiteerin:
Aga usu, normaalsetes peredes ei kägista vanemad oma lapsi.

Kas sa oled ka lapsevanem? Olen küll ja oma lapsi ei kägista.
Külaline

"Kinnitan, et mu isa ei teinud mulle liiga, kui ta minult tahvelarvuti ära võttis."
."
Väga naljakas, et nõuad siin fakte ja siis oma jutu tõenduseks tood mingi tsitaadi Tõnise sulest, mida ta Henry nime all enda vabanduseks esitab. Väga silmakirjalik, peaks ütlema.
Külaline

Guest kirjutas: 15 Mai 2026 10:46
Külaline kirjutas: 14 Mai 2026 22:17
Oeh, anna kannatust, ah et kuna toimus konflikt, siis järelikult ikka kägistas...? :lol:
Pealtvaatajale tundus, et kägistatakse, aga asjaosalised ise seda ei kinnita ja ei maini, et keegi rüseluse käigus haiget sai vms.
Tsiteerin:
."

Fakt on see, et ei ole tõestatud, kägistamise toimumine - seega lõpetage valeinfo levitamine ja nõmedate kommentaaride kirjutamine:
Tsiteerin:
Aga usu, normaalsetes peredes ei kägista vanemad oma lapsi.

Kas sa oled ka lapsevanem? Olen küll ja oma lapsi ei kägista.
Kuna issu käes on kogu lapse sotsiaalmeedia, siis on ju ka see jutt issu oma. Sulle tundub, et noormees ise midagi arvab või tunneb?
Külaline

Kuna issu käes on kogu lapse sotsiaalmeedia, siis on ju ka see jutt issu oma. Sulle tundub, et noormees ise midagi arvab või tunneb?
Seal naisterahva videos on veel ka seda mainitud, et täiesti asjassepuutumatud isikud on pöördunud sellepärast lastekaitsesse, et teatada, kuidas Tõnis Henryt kohtleb. Henry on täiesti Tõnise mõju all ja varjab kõike seda. Temaga on nüüd lõpuks kullasoonele satutud. Teeb mis vaja ja ei kurda, allumine on täielik.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Mai 2026 07:32
Seal naisterahva videos on veel ka seda mainitud, et täiesti asjassepuutumatud isikud on pöördunud sellepärast lastekaitsesse, et teatada, kuidas Tõnis Henryt kohtleb. Henry on täiesti Tõnise mõju all ja varjab kõike seda. Temaga on nüüd lõpuks kullasoonele satutud. Teeb mis vaja ja ei kurda, allumine on täielik.

Poeg ju tahab ikka isaga kokku hoida. Ma selliste väidetega ei tuleks, küll on aga kurb, kus see noor, kena kutt siis pruudi leiab, kas tal sōpru on ja saab ta suhelda ja aega veeta ka nendega? Mida teeb Tõnise uus naine, kui Tõnis vaid treeninglaagrites, trennides ringi laseb? Äärmislik elustiil ikkagi.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 4 külalist