Palun väga abi
-
Külaline
Palun väga abi
Kas kellegil oleks võimalik aidata mind ja mu teismelist last broneerides nt bookingu kaudu meile tänaseks ööks mingis Tallinna hostelis toa? Meie kodu muutus lapse isa käitumise tagajärjel ohtlikuks ja eile õhtul põgenesime sealt. Eilse öö veetsime varjupaigas kuid seal olime kümnekesi ühes ruumis peamiselt eluheidikutega ja laps sai sellest paraja trauma ega taha sinna täna tagasi minna. Oleme mõlemad ka täiesti magamata. Meil on juba olemas uus üürikorter kuhu sisse saame kolida esmaspäeval. Varem sinna ei saa kuna eelmine üürnik elab veel sees, lootsime, et peame kuidagi esmaspäevani oma kodus vastu, aga eile olime sunnitud enda turvalisuse huvides sealt lahkuma. Homme on mul palgapäev ja siis on võimalus kuni esmaspäevani ise maksta majutuse eest, aga praegu päev enne palgapäeva on pangakonto nullis. Bookingus pakub tänaseks hosteli tube kahele inimesele (laps on peaaegu täiskasvanud) ca 25-30€ eest. Äkki kellegil oleks võimalus teha meile kuskile Tallinnas tänaseks ööks broneering kui meie andmed annan ja selle eest tasuda. Asukoht ei ole oluline, peaasi, et saaks tänase öö kuskil mööda saata. Kui oleksin üksi läheksin varjupaika, aga võimalusel last ei traumeeriks rohkem selle kogemusega. Homme maksaksin kulunud raha tagasi. Lisaks kui kellegil nt tänasest toidutegemisest jääb midagi üle, tuleb rohkem nt siis palun pakkuge meile, et saaksime õhtul midagi süüa samuti. Tallinna piires tulen järgi kuhu vaja. Palun kirjuta mulle email kui sul on võimalik aidata ja suhtleme meilis täpsemalt edasi.
[email protected]
[email protected]
-
Külaline
Väga kurb lugu, aga kas siis mitte ühtki tuttavat või sugulast maailmas ei ole, kes saaks aidata? Kui laps juba peaaegu täiskasvanu, tema ka ei tunne mitte kedagi?
-
Külaline
Mallukale kirjutada ehk, tundub sellist masti mure mis teda kõnetada võiks
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑14 Mai 2026 13:43 Väga kurb lugu, aga kas siis mitte ühtki tuttavat või sugulast maailmas ei ole, kes saaks aidata? Kui laps juba peaaegu täiskasvanu, tema ka ei tunne mitte kedagi?
Erinevatel põhjustel jah teed lahku läinud. Vägivaldses suhtes olnud inimesed teavad vast mida mõtlen.
-
Külaline
Isegi kui sa tegelikult oled päris abivajaja, siis su soov näeb väga kahtlane välja.
Keegi ei hakka (loodetavasti) end mässima mingisse kahtlasesse tehingusse, kus võib juhtuda nii, et teed head ja maksad kellegi eest 25€, aga pärast on ju leping sinu nimel ja hostelist on midagi varastatud, kaasa viidud või rikutud ja sinult nõutakse sisse. Pluss muud probleemid, mille peale praegu rikkumata inimene isegi ei tule.
Pangad pakuvad väikelaenu, võta see. Või võta sms-laen, tasud on vaja kanda, aga kui on üheks päevaks vaja, saad hakkama.
Jutt sellest, et sul pole ühtegi tuttavat, kellelt 25€ laenata, ei ole ka pädev. Tööl käid, järelikult mõni töökaaslane ikka on.
Ära mängi.
Keegi ei hakka (loodetavasti) end mässima mingisse kahtlasesse tehingusse, kus võib juhtuda nii, et teed head ja maksad kellegi eest 25€, aga pärast on ju leping sinu nimel ja hostelist on midagi varastatud, kaasa viidud või rikutud ja sinult nõutakse sisse. Pluss muud probleemid, mille peale praegu rikkumata inimene isegi ei tule.
Pangad pakuvad väikelaenu, võta see. Või võta sms-laen, tasud on vaja kanda, aga kui on üheks päevaks vaja, saad hakkama.
Jutt sellest, et sul pole ühtegi tuttavat, kellelt 25€ laenata, ei ole ka pädev. Tööl käid, järelikult mõni töökaaslane ikka on.
Ära mängi.
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑14 Mai 2026 14:07 Isegi kui sa tegelikult oled päris abivajaja, siis su soov näeb väga kahtlane välja.
Ära mängi.
Broneering tuleks teha nagunii minu nimel ja ilma ID-kaartide esitamiseta meid keegi tuppa ei laseks. Seega väidetav kahju nõutaks sel juhul ikka minult sisse mitte inimeselt kes lihtsalt maksis. Otseloomulikult me ei plaani midagi lõhkuda ega varastada sealt, tule taevas appi.. Laene ei saa võtta, sest olen kunagise hapuks läinud arvega maksehäireregistris. Meil on väike kollektiiv ja tean, et neil pole samuti enne palgapäeva raha.
-
Külaline
On ikka kollektiiv, kus kellelgi pole enne palgapäeva 25€.Guest kirjutas: ↑14 Mai 2026 14:17 Meil on väike kollektiiv ja tean, et neil pole samuti enne palgapäeva raha.
Sa ei saa siit abi. Ära looda. Otsi muu lahendus, selline, kus sa ei sõida inimeste headusel.
Kui sa oled maksehäireregistris ja pangad laenu ei anna, siis ongi nii ja ära siis ka inimestelt laenu küsi - sa ju ei maksa seda tagasi.
-
Külaline
Mingi kala on selles ühekordses bookingu bronnimises. Kaardi andmetega tehakse, mis viib raha ää?
-
Külaline
Palgapäev on alles kaugel, mina sain näiteks alles 5 päeva tagasi palka. Ma kohe üldse ei usu, et töökollektiivis pole sellist inimest, kellel on 25 eurot. Isegi oma ülemuse käest võib küsida 25 eurot avanssi.Guest kirjutas: ↑14 Mai 2026 14:42On ikka kollektiiv, kus kellelgi pole enne palgapäeva 25€.Guest kirjutas: ↑14 Mai 2026 14:17 Meil on väike kollektiiv ja tean, et neil pole samuti enne palgapäeva raha.
Sa ei saa siit abi. Ära looda. Otsi muu lahendus, selline, kus sa ei sõida inimeste headusel.
Kui sa oled maksehäireregistris ja pangad laenu ei anna, siis ongi nii ja ära siis ka inimestelt laenu küsi - sa ju ei maksa seda tagasi.
-
Külaline
Meie palgapäev on 15ndal ehk homme.Guest kirjutas: ↑14 Mai 2026 14:46Palgapäev on alles kaugel, mina sain näiteks alles 5 päeva tagasi palka. Ma kohe üldse ei usu, et töökollektiivis pole sellist inimest, kellel on 25 eurot. Isegi oma ülemuse käest võib küsida 25 eurot avanssi.Guest kirjutas: ↑14 Mai 2026 14:42On ikka kollektiiv, kus kellelgi pole enne palgapäeva 25€.Guest kirjutas: ↑14 Mai 2026 14:17 Meil on väike kollektiiv ja tean, et neil pole samuti enne palgapäeva raha.
See mutt, kes pidevalt kõiki vaesteks ja kadedateks sõimab võiks nüüd oma rahakotirauad avada ja hädalisele öömaja klappida. Temasugusele peaks see summa köömes olema.
-
Külaline
Tundub kahtlane, kuigi ma pole umbusklik muidu.
Ma arvan, et mingi viisil soovitakse panna käpp peale krediiitkaardi andmetele, kui mõnigi inimene õnge hakkab, on juba üle 10 000 käes.
Just kaardiandmete sisestamine on see, mida mina antud juhul ei teeks. Meiliaadress ka kahtlane. Kui sinna kirjutada, siis võidakse vabalt küsida kaardi koopiat või paroole, vms.
Pärast tuleb välja, et teie nimel on ostetud 3 iPhone või muud, mida need vargad armastavad.
Ma arvan, et mingi viisil soovitakse panna käpp peale krediiitkaardi andmetele, kui mõnigi inimene õnge hakkab, on juba üle 10 000 käes.
Just kaardiandmete sisestamine on see, mida mina antud juhul ei teeks. Meiliaadress ka kahtlane. Kui sinna kirjutada, siis võidakse vabalt küsida kaardi koopiat või paroole, vms.
Pärast tuleb välja, et teie nimel on ostetud 3 iPhone või muud, mida need vargad armastavad.
-
Külaline
Praegu tuli sinu võimalus tõestada, et sa pole ei vaene ega kade ja teha see ost ära.
-
Külaline
Mulle oleks ka see summa köömes, aga maksma siiski ei tõtta, sest ei tundu kuigi usutav kuulutus. Samas mõnele tuttavale, kasvõi suhteliselt kaugele tuttavale annaks küll selle raha. Seetõttu ongi väga raske uskuda, et inimene ei tunne kasvõi põgusalt üleüldse ühtki inimest maailmas, selleks ei pea ju olema kuigi lähedased suhted, et siin viidatakse, et vägivaldur on suhtlusringkonna ära tapnud.
-
Külaline
Tekkis sama küsimus. Ise selles vallas töötades tean küllaltki hästi, kes sealne klientuur on ja eluheidikutest on asi küll kaugel. Alkoholi või mõne muu aine mõju all olijaid ei lasta seal uksest sissegi. Sellistel asutustel on küllaltki karmid reeglid. Tahad abi saada- pead neid järgima.Külaline kirjutas: ↑14 Mai 2026 14:22 Naiste varjupaigas on eluheidikud või?
TA postitust ma kahjuks tõsiselt ei võta.
-
Külaline
Nägin Facebookis seda postitust ja alla kommentaaridesse oli kirjutatud, et tegu on tuntud petisega, kes olnud ka Kuuuurija saates.
-
Külaline
Siis mu sisetunne ei petnud. Kohe alguses oli tunne, et see pole õige asi. Huvitav, millega ta sinna Kuu-uurija saatesse sattus?Külaline kirjutas: ↑14 Mai 2026 15:58 Nägin Facebookis seda postitust ja alla kommentaaridesse oli kirjutatud, et tegu on tuntud petisega, kes olnud ka Kuuuurija saates.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], elke, Kirile, Triibu ja 8 külalist