Pankade rahakinkimine

vana hea klassika
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Pankade rahakinkimine

Postitus Postitas Tõutäkk »

Kunagi krooni ajal SEB pank pakkus arveldusarve avajatele mingi summa ja raha said ka soovitajad, u 10 aastat hiljem seesama SEB hakkas kasseerima konto omanikelt, kel polnud pangakaarti mingit tasu, seega tuli seal arve jälle sulgeda. Eelmisel aastal Bigbank kinkis mingi raha konto avajatele, vist 10eur.
Nüüd Cooppank kingib lausa 50eur neile, kes avavad lapsele kogumiskonto, ning maksab selle pealt ka 2% intressi.
Kas kusagil veel kingitakse raha, mul tekkis juba hasart?
Viimati muutis Tõutäkk, 14 Mai 2026 17:56, muudetud 1 kord kokku.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Bigbank maksab praegu ka 10eur arveldusarve avajatele.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Lightyear maksis millalgi investeerimiskonto avamisel läbi soovitaja. Revolut maksab kaardi tegemisel.
Külaline

coop: Raha väljavõtmine: Kogutud summat on võimalik lepingut katkestamata ja lisatasudeta välja võtta ainult lapse 7., 10. ja 15. sünnipäevakuul (eeldusel, et hoius on kehtinud vähemalt 3 aastat).
Külaline

Tõutäkk kirjutas: 14 Mai 2026 17:44 Kunagi krooni ajal SEB pank pakkus arveldusarve avajatele mingi summa ja raha said ka soovitajad, u 10 aastat hiljem seesama SEB hakkas kasseerima konto omanikelt, kel polnud pangakaarti mingit tasu, seega tuli seal arve jälle sulgeda. Eelmisel aastal Bigbank kinkis mingi raha konto avajatele, vist 10eur.
Nüüd Cooppank kingib lausa 50eur neile, kes avavad lapsele kogumiskonto, ning maksab selle pealt ka 2% intressi.

Kas ta kingib selle 50€ kogumiskontole? Mida ka puutuda enne kolme aastat ei saa? Olematu summa sel juhul. Hüpoteetiline vaid. Juba täna on 50€=25€ võrreldes varasema ajaga.
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Guest kirjutas: 15 Mai 2026 05:45
Tõutäkk kirjutas: 14 Mai 2026 17:44 Kunagi krooni ajal SEB pank pakkus arveldusarve avajatele mingi summa ja raha said ka soovitajad, u 10 aastat hiljem seesama SEB hakkas kasseerima konto omanikelt, kel polnud pangakaarti mingit tasu, seega tuli seal arve jälle sulgeda. Eelmisel aastal Bigbank kinkis mingi raha konto avajatele, vist 10eur.

Kas ta kingib selle 50€ kogumiskontole? Mida ka puutuda enne kolme aastat ei saa? Olematu summa sel juhul. Hüpoteetiline vaid. Juba täna on 50€=25€ võrreldes varasema ajaga.
2% maksab juurde ka, ehk eur aastas.
Külaline

Mul alles hiljuti tuli Coopilt meil, et võtame x kuupäeval teie kontolt paketi teenustasu summas y, veenduge, et teil on piisavalt rahalisi vahendeid. Ma isegi ei kasuta Coop panka, mul oli kunagi seal arvelduskonto avatud. Lambist pannakse mingi suvaline tasuline igakuine pakett peale ja siis hakatakse kasseerima. Lasin konto sulgeda.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Mai 2026 06:17tasuline igakuine pakett peale ja siis hakatakse kasseerima.
Vastupidi peaks olema. Kui ma oma raha hoian pangas, siis pank peaks igakuiselt mulle maksma.
Külaline

Vaata kas ikka sulgesid ka, ma pidin SEB kontot kunagi lausa 2x laskma sulgeda enne kui kadus.
Külaline

Minu arust ka pigem kaotad nende enda arust võitudega. Ei maksa sulle keegi midagi peale. Avad konto, varsti on sul mingi pakett ka, mille eest hakka plekkima, muidu oled võlglane.
Külaline

Guest kirjutas: 15 Mai 2026 06:17 Mul alles hiljuti tuli Coopilt meil, et võtame x kuupäeval teie kontolt paketi teenustasu summas y, veenduge, et teil on piisavalt rahalisi vahendeid. Ma isegi ei kasuta Coop panka, mul oli kunagi seal arvelduskonto avatud. Lambist pannakse mingi suvaline tasuline igakuine pakett peale ja siis hakatakse kasseerima. Lasin konto sulgeda.
Imelik, mina just avasin Coopis konto, kõik on tasuta (pakett "kasulik"), rahakogujas raha hoidmisel maksavad 2% aastas tasu, ülekanded tasuta, mingeid konto tasusid pole, maksavad ostupreemiat, kui ostan Coop kauplusest selle kaardiga. Minu arust on kõik hästi neil.
Külaline

Guest kirjutas: 15 Mai 2026 20:17
Guest kirjutas: 15 Mai 2026 06:17 Mul alles hiljuti tuli Coopilt meil, et võtame x kuupäeval teie kontolt paketi teenustasu summas y, veenduge, et teil on piisavalt rahalisi vahendeid. Ma isegi ei kasuta Coop panka, mul oli kunagi seal arvelduskonto avatud. Lambist pannakse mingi suvaline tasuline igakuine pakett peale ja siis hakatakse kasseerima. Lasin konto sulgeda.
Imelik, mina just avasin Coopis konto, kõik on tasuta (pakett "kasulik"), rahakogujas raha hoidmisel maksavad 2% aastas tasu, ülekanded tasuta, mingeid konto tasusid pole, maksavad ostupreemiat, kui ostan Coop kauplusest selle kaardiga. Minu arust on kõik hästi neil.
Mulle määrati see pakett automaatselt, kui paketisüsteem neil tuli. Vb on nad mingeid meile mulle saatnud, mida ma näinud pole, aga kahtlen. See oli igatahes minu jaoks esmakordne info, et järsku hakkab raha maha minema. Igatahes veider, et pandi siis tasuline pakett, kui on olemas ka sinu nimetatud "Kasulik pakett".
Külaline

Guest kirjutas: 15 Mai 2026 20:31
Guest kirjutas: 15 Mai 2026 20:17
Mulle määrati see pakett automaatselt, kui paketisüsteem neil tuli. Vb on nad mingeid meile mulle saatnud, mida ma näinud pole, aga kahtlen. See oli igatahes minu jaoks esmakordne info, et järsku hakkab raha maha minema. Igatahes veider, et pandi siis tasuline pakett, kui on olemas ka sinu nimetatud "Kasulik pakett".
Huvi pärast vaatasin nende kodulehte, neil ainult kaks paketti ongi. "Kasulik" pakett on tasuta, kui oled noorem kui 26 või vanem kui 55. Ju sa siis ei ole. Mina olen.
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Kas ma leiaksin siit foorumist omale 1000 sõpra?

Aitäh, et oled LHV klient. Kui sulle meie juures meeldib, kutsu ka oma sõbrad siia. Kui sõber toob palga LHV-sse, kanname nii sinu kui sõbra Kogumiskontole 50 eurot seemneraha.

Kutsu sõber
Boonusraha saamiseks:

Saada sõbrale unikaalne kutselink

Sõber liitub LHV-ga ja toob oma palga üle

Te mõlemad teenite 50 eurot oma Kogumiskontole

Nutikad lahendused on jagamiseks.
Külaline

Tõutäkk kirjutas: 27 Mai 2026 18:05 Sõber liitub LHV-ga ja toob oma palga üle
Ei saa kahjuks palka üle viia LHV-sse, olen juba ühe teise toreda panga laenuori. Muidu oleks asjal isegi jumet.
taivopalm
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas taivopalm »

Tõutäkk kirjutas: 27 Mai 2026 18:05Kas ma leiaksin siit foorumist omale 1000 sõpra?

Aitäh, et oled LHV klient. Kui sulle meie juures meeldib, kutsu ka oma sõbrad siia. Kui sõber toob palga LHV-sse, kanname nii sinu kui sõbra Kogumiskontole 50 eurot seemneraha.
Ma arvan Tõutäkk, et kui sa asja tõsiselt käsile võtad, siis siit foorumist 1000 sõpra leida käkitegu
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

taivopalm kirjutas: 27 Mai 2026 18:17
Tõutäkk kirjutas: 27 Mai 2026 18:05Kas ma leiaksin siit foorumist omale 1000 sõpra?

Ma arvan Tõutäkk, et kui sa asja tõsiselt käsile võtad, siis siit foorumist 1000 sõpra leida käkitegu
Sel juhul panen oma lingi siia.
lhv.ee/et/invite?ipMRa4HobT

Boonusraha saamiseks
Saada sõbrale kutselink
On oluline, et sõber kasutab kampaanias osalemiseks just sinu saadetud linki.
Sõber toob palga LHV-sse
Palk laekub tema LHV kontole 60 päeva jooksul alates kampaanialingi avamisest.
Sõber avab Kogumiskonto
Veendu, et ka sinul on Kogumiskonto olemas, sest boonusraha kanname teie kummagi Kogumiskontole.
Külaline

Tõutäkk kirjutas: 14 Mai 2026 17:48 Bigbank maksab praegu ka 10eur arveldusarve avajatele.
bigbank pole inimese pank. mäletan metsikult neid lugusid kus inimesed võtsid sealt hüpoteeklaene ja piisas kui 3 laenumakse hilines ja laenuleping lõpetati ja inimene kaotas oma vara. kuidas siis saeti põrandalaudu puruks jne.
Külaline

Tasuta lõunaid ei ole olemas! Hoiaksin sinu asemel kainet meelt. Kui ma õigesti mäletan, siis kunagi vaimustusid ka mingist Hoiulaenuühistust, kust pakuti väga head hoiuse intressi. Varsti oli see ühistu pankrotis ja inimesed rahast ilma.

Need pangad, millest praegu jutt, pankrotti ei lähe, aga igal juhul tuleb lugeda ka peenes kirjas kirjutatud tingimusi.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Mai 2026 19:48bigbank pole inimese pank
piiks piiks ja raha tuleb.
Sms laenu pank minuteada oli.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Semrush [Bot], Tuuletu ja 9 külalist