Palun väga abi

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 14 Mai 2026 22:04Kinkekaardi ostad ju omale. Pole nimeline. Miks keegi peaks enne teenuse saamist selle kellelegi ära saatma?
Ilmselt saad selle peale ostu kuhugi saata vms. Igatahes ettemaks ja seejärel naine kaob. Ühes foorumis kirjeldatakse neid juhtumeid. Naised rõhuvad sellele, et ega mingi odav prost ole, kellele võib kohapeal sulas tasuda :D Naljakas kas pole. Kiire googeldamine andis ühe näite, aga eks neid petiseid on kümneid.
https://www.iha.ee/users/piimatydruk
Külaline

üks näide veel petisest
https://www.iha.ee/forum/16/589120
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Mai 2026 22:34
Külaline kirjutas: 14 Mai 2026 22:04Kinkekaardi ostad ju omale. Pole nimeline. Miks keegi peaks enne teenuse saamist selle kellelegi ära saatma?
Ilmselt saad selle peale ostu kuhugi saata vms. Igatahes ettemaks ja seejärel naine kaob. Ühes foorumis kirjeldatakse neid juhtumeid. Naised rõhuvad sellele, et ega mingi odav prost ole, kellele võib kohapeal sulas tasuda :D Naljakas kas pole. Kiire googeldamine andis ühe näite, aga eks neid petiseid on kümneid.
https://www.iha.ee/users/piimatydruk
Muidugi saab saata. Aga kui soovid ikka otsest kontakti, siis ei saada ju enne, kui teenus saadud.
Külaline

Kas Iha on selline sait, kus Kolmanda Eesti mehed otsivad Kolmanda Eesti naisi? Ükski endast lugupidav inimene sellises kohas ju ei käi. Peab ikka olema oma eluga väga õnnetus kohas ja tutvusrindel lootusetu, et seal kontot omada.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Mai 2026 22:45Muidugi saab saata. Aga kui soovid ikka otsest kontakti, siis ei saada ju enne, kui teenus saadud.
Täpselt nii. Aga eks noored kutid, veri on valgunud alumisse peasse ja siis nad enam ei mõtle nii nagu vaja. Kinkekaardid saadetakse teele, omal püksis pungitab ja siis saabub tõdemus, et tuleb seksist suu puhtaks pühkida.
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tõutäkk »

Guest kirjutas: 14 Mai 2026 22:36 üks näide veel petisest
https://www.iha.ee/forum/16/589120
Mina ei saa üldse iha.ee lehte lahti.
Pole seda saiti mitu aastat külastanud.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Ottotriin
Kontakt:

Postitus Postitas Ottotriin »

Guest kirjutas: 14 Mai 2026 22:04
Külaline kirjutas: 14 Mai 2026 21:50 Seksi raha eest pakkujate lemmik petuskeem on selveri kinkekaart. Ega ma mingi selline ei ole, kellele võib rahatähe pihku pista enne asjatamist. Kui oled ikka tõsise sooviga mees, siis osta mulle selveri 20 eurone kinkekaart ja siis saad aadressi, kuhu tulla juba minuga kohtuma. Nipp on aga selles, kui selveri kinkekaart käes, siis siina asi ka lõppeb ja mees jääb tühjade pihkudega.
Kinkekaardi ostad ju omale. Pole nimeline. Miks keegi peaks enne teenuse saamist selle kellelegi ära saatma?
Saadetakse, sest mõned mehed on naiivsed. Vähe kogemusi ning teadmisi skeemidest ja nad päriselt usuvad, et kui nad ettemaksu teevad kas kinkekaardi või ülekandega, siis ilus noor naine tuleb kohtuma ja pakub soodsa hinnaga unustamatut intiimteenust.
Külaline

Kas varjupaigas, kui lähed abi otsima, ollakse kõik abivajajad koos ühes ruumis? Nagu motellis?
Külaline

Näiteks üks tüüpiline petukiri meestele. Kes ettemaksu teeb, see on rahast ilma ja kohtumist ei toimu.Raha üleandmist käest kätte pettur ei soovi!

Otsin ise meest, kellega aeg-ajalt meeldivalt kohtuda ja ka meeldivalt aega veeta. See ei tähenda ilmtingimata kohest voodisse hüppamist. On ka palju muid romantilisi tegvusi, mis sellel eelneks. Sobivusel ka püsivam ja pikem suhe.
Loomulikult eeldan ka mehe poolt materiaalset tuge. Kuna hetkel olen siin natukene jännis oma üüri tasumisega. Olen viimasel kursusel oma õpingutega ja õpilase elu on ikka raske.
Paraku olen komistanud siiani vaid nende otsa, kes lubavad rohkem, kui pakkuda suudavad.
Hetkel siis puudu 90 €, kui täpne olla. Kui Sul on kindel ja tõsine soov mind aidata ja mul kindlustunne olemas Sinu suhtes, siis olen ka valmis kohtuma ja omalt poolt ka väärikalt tänu avaldama. Ma loodan, et see ei ole õigele mehele suur väljaminek, mida neiule saata ja ennast ka sellega tõestada.
Minu tingimus olekski see, et mees on vaba, mees on valmis aitama ja eelnevalt peaks see mainitud abikene minu kontol kajastuma. Siis olen ka kindel, et Sinu kavatsused on head ja tegu pole lihtsalt maha-ja-taha plaaniga.
Püsisuhe ei ole samuti välistatud aga mees peab kindlasti arvestama sellega, et ma ei ole üksi. Mul on ka armas kass Miki, kes ei ole küll nii valiv nagu mina aga kellega uleks samuti arvestada.
Kui Sulle sobivad minu tingimused ja kriteeriumid, siis vasta julgesti ja loodan ka Sinu abile. Eelarvamusi paluks mitte minu suhtes luua, ma ei ole teenusepakkuja ega soolapuhuja, kes raha korjab ja kaob. Kui inimene on minuga aus, vastan talle kindlasti samaga.

Parimatega...
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Mai 2026 10:19 Minu tingimus olekski see, et mees on vaba, mees on valmis aitama ja eelnevalt peaks see mainitud abikene minu kontol kajastuma. Siis olen ka kindel, et Sinu kavatsused on head ja tegu pole lihtsalt maha-ja-taha plaaniga.
Püsisuhe ei ole samuti välistatud aga mees peab kindlasti arvestama sellega, et ma ei ole üksi. Mul on ka armas kass Miki, kes ei ole küll nii valiv nagu mina aga kellega uleks samuti arvestada.
See on nii läbinähtav petukiri, kui üldse olla saab. Seal Ihas või muudes suhete portaalides on sellist pettust ju väga lihtne toimetada, kuna need petta saanud mehed ei lähe enamasti kuhugi kurtma. Piinlik lugu, kuidas sa räägid sõpradele, et otsisid kõrvalsuhet ja jäid selle käigus rahast ilma.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Sellega, et petta saanud mees enamasti kurtma ei lähe, tuli mulle meelde üks lugu. Mees ostis sekspoest kumminaise, pakendi peal oli ilus nägu. Läks koju, võttis toote karbist välja, õudne lõust vaatas vastu. Vaat' selline mees ei lähe ka kuhugi kaebama, sõpradele ka ei julge iitsatada, et ta üldse sellist tegevust harrastab. Ja saabki edukalt neid tooteid müüa...
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 15 Mai 2026 11:26Vaat' selline mees ei lähe ka kuhugi kaebama, sõpradele ka ei julge iitsatada, et ta üldse sellist tegevust harrastab. Ja saabki edukalt neid tooteid müüa...
Selle viid poodi tagasi.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 15 Mai 2026 11:26 Sellega, et petta saanud mees enamasti kurtma ei lähe, tuli mulle meelde üks lugu. Mees ostis sekspoest kumminaise, pakendi peal oli ilus nägu. Läks koju, võttis toote karbist välja, õudne lõust vaatas vastu. Vaat' selline mees ei lähe ka kuhugi kaebama, sõpradele ka ei julge iitsatada, et ta üldse sellist tegevust harrastab. Ja saabki edukalt neid tooteid müüa...
Sellest tegi Võsa Pets naljaloo telesse. Võeti üks harrastusnäitleja, see ostis poest seksnuku ja siis mindi kaameraga koos tagasi, et pakendis olev kaup ei vasta pildile pakendi peal. Sekspoe müüja ei saanud alguses aru, et tullakse tünga tegema ja see dialoog oli üsna naljakas.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Mai 2026 10:19 Näiteks üks tüüpiline petukiri meestele. Kes ettemaksu teeb, see on rahast ilma ja kohtumist ei toimu.Raha üleandmist käest kätte pettur ei soovi!

Otsin ise meest, kellega aeg-ajalt meeldivalt kohtuda ja ka meeldivalt aega veeta. See ei tähenda ilmtingimata kohest voodisse hüppamist. On ka palju muid romantilisi tegvusi, mis sellel eelneks. Sobivusel ka püsivam ja pikem suhe.
Loomulikult eeldan ka mehe poolt materiaalset tuge. Kuna hetkel olen siin natukene jännis oma üüri tasumisega. Olen viimasel kursusel oma õpingutega ja õpilase elu on ikka raske.
Paraku olen komistanud siiani vaid nende otsa, kes lubavad rohkem, kui pakkuda suudavad.
Hetkel siis puudu 90 €, kui täpne olla. Kui Sul on kindel ja tõsine soov mind aidata ja mul kindlustunne olemas Sinu suhtes, siis olen ka valmis kohtuma ja omalt poolt ka väärikalt tänu avaldama. Ma loodan, et see ei ole õigele mehele suur väljaminek, mida neiule saata ja ennast ka sellega tõestada.
Minu tingimus olekski see, et mees on vaba, mees on valmis aitama ja eelnevalt peaks see mainitud abikene minu kontol kajastuma. Siis olen ka kindel, et Sinu kavatsused on head ja tegu pole lihtsalt maha-ja-taha plaaniga.
Kui Sulle sobivad minu tingimused ja kriteeriumid, siis vasta julgesti ja loodan ka Sinu abile. Eelarvamusi paluks mitte minu suhtes luua, ma ei ole teenusepakkuja ega soolapuhuja, kes raha korjab ja kaob. Kui inimene on minuga aus, vastan talle kindlasti samaga.

Parimatega...
Sellisele petturile paras kolakat anda, äkki lõpeb ükskord see lollus ära! Nulltolerants petturitele.
Külaline

Praegu on vist väga moes kinkekaartide välja petmine.
Põhjenduseks, et tagatis, ja pane pakiautomaati.
Kokkusaamist välditakse absoluutselt. Ent vassimised, et peale raha saamist saame kokku, seda laulu linnukesed laulavad.
Külaline

Guest kirjutas: 15 Mai 2026 13:26 Praegu on vist väga moes kinkekaartide välja petmine.
Põhjenduseks, et tagatis, ja pane pakiautomaati.
Kokkusaamist välditakse absoluutselt. Ent vassimised, et peale raha saamist saame kokku, seda laulu linnukesed laulavad.
Aga seksiskeemide ohvrid vaadaku ikka natuke peeglisse ka. No mida paganat, miks peab ringi hoorama ja tasulisi seksteenuseid ostma? Hakaku normaalseks ja ei saa neid keegi petta ka.
Külaline

Eks sarnased tõmbuvad.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Külaline kirjutas: 15 Mai 2026 11:56
Tolmukübe kirjutas: 15 Mai 2026 11:26 Sellega, et petta saanud mees enamasti kurtma ei lähe, tuli mulle meelde üks lugu. Mees ostis sekspoest kumminaise, pakendi peal oli ilus nägu. Läks koju, võttis toote karbist välja, õudne lõust vaatas vastu. Vaat' selline mees ei lähe ka kuhugi kaebama, sõpradele ka ei julge iitsatada, et ta üldse sellist tegevust harrastab. Ja saabki edukalt neid tooteid müüa...
Sellest tegi Võsa Pets naljaloo telesse. Võeti üks harrastusnäitleja, see ostis poest seksnuku ja siis mindi kaameraga koos tagasi, et pakendis olev kaup ei vasta pildile pakendi peal. Sekspoe müüja ei saanud alguses aru, et tullakse tünga tegema ja see dialoog oli üsna naljakas.
Seda Petsi lugu ma tsiteerisingi. Ainult et nii palju, kui mina aru sain, oli mingi mees selle seksnuku ära ostnud, ja petta saanud, ja siis saate poole pöördunud, kuna talle ei makstud raha tagasi. Selge see, et ta oma näo ja nimega sinna ei lähe, vaid sellisel juhul palgatakse näitleja, kes kogu loo taaslavastab. See ei olnud naljalugu, see on ikka massiline ostjate petmine, sisu ei vasta reklaamitule. Ainult et sellised vennad ei pöördu loomulikult kuskile, äri missugune.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 3 külalist