Väike retrohetk ka https://www.youtube.com/watch?v=-6LywWh ... nnel=otuxe
Juust
Oehh, ma olen väga suur juustusõber. Mida kõvem ja kauem laagerdunud, seda parem. Itaaliat võin ma armastada palju tahes, aga vot hollandlaste ja prantslaste juustu vastu ei saa miski. Itaallastel on head juustud toidu sisse panemiseks, aga nende "paljalt" söömise juustud (pecorino, taleggio, caciocavallo jm) minu jaoks suur maitseelamus ei ole. Juustukuningas on lemmikpood, aga leidub tavakaubanduses ka häid asju. Juustukuningas on hinnad ka üle mõistuse kalliks läinud - küsid 150-200 g killu ja paremate juustude sellise tüki hinnaks tuleb juba 15 euri välja käia, aga no ei saa mööda ja tavaliselt tulen sealt tagasi jälle 5-6 erineva sordiga. Ja kui veel moosiga süüa, oi kui hea. Istu tuli peale, lähen nüüd vaatan külmkappi, mis juustu mul alles on jäänud
Mul on nii suur pea, et osad inimesed peavad mind vesipeaks! Pean laskma oma krooni ka suuremaks teha, pea on nii suur, et kroon jääb juba kitsaks!
-
Juustup
Juust ei tee paksuks kui inimene end liigutab ja üle ei õgi. Igasugused poolfabrikaadid, mille koostises on igasugused happesuse regulaatorid ja maitsetugevdajad, mingid "massid"(ala lössimass) jne, teevad paksuks. Tavaline juust või liha ei tee paksuks.
/Juustup
-
Külaline
[
Mul on nii suur pea, et osad inimesed peavad mind vesipeaks! Pean laskma oma krooni ka suuremaks teha, pea on nii suur, et kroon jääb juba kitsaks!
[/quote]
Teil mõlemal on mingi diagnoos või mis krdi asi see on siin foorumis? Jätke ometi see krooni/trooni jutt ja laske teistel inimestel ka selles foorumis osaleda. Või te olete mingid Arutle.ee palgatud trollid? Tahate kõiki siit välja süüa? Miks? Äkki Turvasiil kuidagi kommenteeriks asja.
[/quote]
Teil mõlemal on mingi diagnoos või mis krdi asi see on siin foorumis? Jätke ometi see krooni/trooni jutt ja laske teistel inimestel ka selles foorumis osaleda. Või te olete mingid Arutle.ee palgatud trollid? Tahate kõiki siit välja süüa? Miks? Äkki Turvasiil kuidagi kommenteeriks asja.
-
Külaline
Sina ju ei liiguta ennast, konutad päevad läbi ventilaatori ees. Sinu enda jutt.Juustup kirjutas: ↑19 Juul 2024 20:36Juust ei tee paksuks kui inimene end liigutab ja üle ei õgi. Igasugused poolfabrikaadid, mille koostises on igasugused happesuse regulaatorid ja maitsetugevdajad, mingid "massid"(ala lössimass) jne, teevad paksuks. Tavaline juust või liha ei tee paksuks.
/Juustup
-
Külaline
Juustup ja Vesip on ju üks ja sama kommentaator, kas tõesti keegi usub seda Jeemenis elava paarikese narratiivi? 
-
Külaline
Ei, ja ümmarguse maa juttu ka ei usu.Külaline kirjutas: ↑20 Juul 2024 17:50 Juustup ja Vesip on ju üks ja sama kommentaator, kas tõesti keegi usub seda Jeemenis elava paarikese narratiivi?![]()
Loll sa oled ja lolliks jääd!
-
Juustup
Teil mõlemal on mingi diagnoos või mis krdi asi see on siin foorumis? Jätke ometi see krooni/trooni jutt ja laske teistel inimestel ka selles foorumis osaleda. Või te olete mingid Arutle.ee palgatud trollid? Tahate kõiki siit välja süüa? Miks? Äkki Turvasiil kuidagi kommenteeriks asja.Külaline kirjutas: ↑20 Juul 2024 16:08 [
[/quote]
Miks peaks arutle.ee siia mingeid trolle palkama? Milles see kasutegur foorumi asutajatele oleks?
Minu kroon või troon pole sinu asi. Ära loe kui ei meeldi või blokeeri üldse ära, säilitad närve.
Kedagi ei taha mina siit välja süüa, ka vesipea mitte. Kuidas saab nii pisikesedt probleemist nagu enda jaoks ebameeldiv kasutaja, end nii puudutatuna tunda et lõpetada foorumi külastamise? On see blokeerimise funktsioon nii keeruline tõesti või kommenteerid sa pensionäride päevakeskusest?
/Juustup
-
Juustup
Absoluutselt tõsi, aga öösiti olen ma üleval ja liigun ringi ning teen oma toimetusi. Öösel on see kordades mugavam. Tõsi- graafik on mul siiski kapitaalselt sassis.Külaline kirjutas: ↑20 Juul 2024 17:10Sina ju ei liiguta ennast, konutad päevad läbi ventilaatori ees. Sinu enda jutt.Juustup kirjutas: ↑19 Juul 2024 20:36Juust ei tee paksuks kui inimene end liigutab ja üle ei õgi. Igasugused poolfabrikaadid, mille koostises on igasugused happesuse regulaatorid ja maitsetugevdajad, mingid "massid"(ala lössimass) jne, teevad paksuks. Tavaline juust või liha ei tee paksuks.
/Juustup
/Juustup
-
Juustup
Külaline kirjutas: ↑20 Juul 2024 17:50 Juustup ja Vesip on ju üks ja sama kommentaator, kas tõesti keegi usub seda Jeemenis elava paarikese narratiivi?![]()
No mis nüüd on siis?
Ise nii õudsalt tahate ju tõestusi.
Tore, kui pott oma kaane leidnud on.
-
Külaline
Igas teemas. Igas teemas juust pasundab oma isiklikku elu täis.
-
Külaline
Kui sa tähele ei pannud, siis ta ise tegigi selle teema. Mis sa pasundad siin tema teemas?Külaline kirjutas: ↑20 Juul 2024 20:42 Igas teemas. Igas teemas juust pasundab oma isiklikku elu täis.
-
Külaline
Toiduainest. Ja inimesed räägivadki toidust. Aga vot tüübil on ikka vaja, et temast räägitakse.
-
Juustup
Loe varasemaid kommentaare. Mingi inimene solkis mu teemat hakates mind putinistiks tembeldama. Sealt see pall veerema läks.Külaline kirjutas: ↑21 Juul 2024 07:35Toiduainest. Ja inimesed räägivadki toidust. Aga vot tüübil on ikka vaja, et temast räägitakse.
/Juustup
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline