Lõbusad lood perekoolist

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 15 Mai 2026 23:30
Külaline kirjutas: 15 Juun 2024 02:00
Külaline kirjutas: 15 Juun 2024 00:43 Üks teema, mis mulle nalja pakkus, kirjeldas meie näitlejate jm tuntud inimeste abielulisi suhteid ja kes kellega lapse saanud. No oli see vast kirev lugemine!
Samast teemast mäletan kellegi kommentaari, et ühe tuntud näitlejaga ilmub mõneaastaste vahedega magusaid portreelugusid, kus ta alati kiidab oma naist ja peret - ainult et asja teeb irooniliseks see, et iga uue portreeloo ajaks on ta jõudnud ka uue naise leida ja uue lapse saada :D
Kes teeb, see jõuab. Inimesed on erinevad. Ega siis keegi seda näitlejat vägisi ära vea, et temaga laps saada ja abielluda. Suhteks on vaja kahte inimest.

Näitlejad jõid palju, amet soosis seda. Kilgas on minu jaoks selles mõttes fenomen, et kuidas naised nii pimedad on, tal on ju selge keigari nägu ees.
Külaline

Ja kuna ma arutles käin ka harvem ja pigem nädalavahetusel, siis ma ei ole pihta saanud, kas see kodanik tegutseb siin siis tänini edasi?
Jah, tegutseb. Nüüd kasvatab üksi kolme last, kuna viimane naine oligi vaimse puudega ja ei suutnud lapsi kasvatada. Üks laps on erivajadusega ja lastekaitse võttis ta ära, elas aasta kasuperes, nüüd sai koju tagasi. Yxik sokutab nüüd lapsi oma vanematele lastele hoida, et saaks ise piisavalt aega kohtumiseks ühe tunduvalt noorema naisega, kes talle raha eest seksi pakub. Siiani otsib uut elukaaslast, kes oleks sale, noorem ja mittesuitsetav.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Mai 2026 07:42
Ja kuna ma arutles käin ka harvem ja pigem nädalavahetusel, siis ma ei ole pihta saanud, kas see kodanik tegutseb siin siis tänini edasi?
Jah, tegutseb. Nüüd kasvatab üksi kolme last, kuna viimane naine oligi vaimse puudega ja ei suutnud lapsi kasvatada. Üks laps on erivajadusega ja lastekaitse võttis ta ära, elas aasta kasuperes, nüüd sai koju tagasi. Yxik sokutab nüüd lapsi oma vanematele lastele hoida, et saaks ise piisavalt aega kohtumiseks ühe tunduvalt noorema naisega, kes talle raha eest seksi pakub. Siiani otsib uut elukaaslast, kes oleks sale, noorem ja mittesuitsetav.

Siis pidasingi õiget inimest silmas. Palju lapsi tänaseks kokku on? Kas see noorem naine siis ka peast imelik? Igatahes tuleb talle au anda, et 20 aastat suitsetamisvastast propagandat teinud on.
Külaline

Guest kirjutas: 16 Mai 2026 08:13
Külaline kirjutas: 16 Mai 2026 07:42

Siis pidasingi õiget inimest silmas. Palju lapsi tänaseks kokku on? Kas see noorem naine siis ka peast imelik? Igatahes tuleb talle au anda, et 20 aastat suitsetamisvastast propagandat teinud on.
No see naine, kes raha eest seksi pakub, suitsetab.
Külaline

Igatahes tuleb talle au anda, et 20 aastat suitsetamisvastast propagandat teinud on.
Ikka ligi 40 aastat, ta on ju ligi 60 juba.
Unustaja
Kontakt:

Postitus Postitas Unustaja »

Mulle meenub üks lugu kellegi terrassist Pärnus. Et ühist terrassi hakkas naabri pere enda omaks pidama, grillima ja möllama kellegi magamistoa akna all ja oli nagu järjejutt kohe.
Viimasest ajast on meeles kellegi kurtmine, et 6-7a poiss on täitsa käest ära. Nüüd on see laps päris suur, ei teagi, kuidas neil läheb.
Külaline

Palun terrassi loo kohta pikemalt, kui keegi veel mäletab?
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Mai 2026 10:55 Palun terrassi loo kohta pikemalt, kui keegi veel mäletab?
Kas see terrassi-lugu pigem nii polnud, et naaber ehitas igavese lahmaka terrassi, mis otsapidi teise naabri aiani ulatus ning ei pannud/istutanud midagi ka vahele, mis terrassil toimuvat varjaks? Ja siis taieldi seal igat pidi enam-vähem naabri akna all. Või oli see mingi muu terrassilugu?

Igatahes meenuvad mulle read PK luuletusest:
"Ülbe naabri uus terrass, kärru urineeruv kass..."

Luuletuse teemaks oli, et mis perekoolikatele meelehärmi tekitab.
Külaline

Guest kirjutas: 15 Juun 2024 00:43 Üks teema, mis mulle nalja pakkus, kirjeldas meie näitlejate jm tuntud inimeste abielulisi suhteid ja kes kellega lapse saanud. No oli see vast kirev lugemine!
Minu arust oli see Kilgase perelugu väga naljakalt kirja pandud, lugu ise nii naljakas ju polegi. Igatahes meenutas minu koerostu, kui aretaja saatis mulle pilte, et see on selle ostetava kutsika vanaema venna kolmanda pesakonna poeg või midagi taolist. Siis naersin ka südamest, et mis mul selle lehma lellepojaga pistmist, saada isast ja emast pilt.
Külaline

Üksvahe oli PK-s mitmeid teemasid, kus petetud naised omavahel arutlesid, kuidas petismehi vahele võtta. Vahetati kogemusi pealtkuulamis- ja jälitusvahendite osas. Üks tellis Hiinast mingi vidina, mille sokutas mehe auto istme alla ja mis salvestas kõik autos toimunud tegevused. Teine laadis mehe arvutisse mingi paroolide salvestaja, et siis hiljem mehe vestlusi lugeda.

Meenub ka teema "Seks kolleegiga firma suvepäevadel", kus läks kägude vahel korralikuks verbaalseks kähmluseks.
Külaline

Mingi tugitooli lugu oli ka hästi pikk.
Külaline

Tõsimeelselt tuvastati nimetähtede põhjal ühiseid armukesi.
Parim oli muidugi tulumaksutagastuse kandmine ...kellele :o oli see kasside ühingule või?
Külaline

Guest kirjutas: 17 Mai 2026 13:32 Tõsimeelselt tuvastati nimetähtede põhjal ühiseid armukesi.
Parim oli muidugi tulumaksutagastuse kandmine ...kellele :o oli see kasside ühingule või?
See oli Anne.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Mai 2026 14:28See oli Anne.
??
Külaline

Guest kirjutas: 17 Mai 2026 15:00
Külaline kirjutas: 17 Mai 2026 14:28See oli Anne.
??
https://meeldib.postimees.ee/6902758/an ... n-taidetud
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Mai 2026 12:19 Mingi tugitooli lugu oli ka hästi pikk.
Mäletan, et oli mingi tugitooli-teema, aga millest täpselt jutt käis, see ei meenu.
Nõiamoor
Kontakt:

Postitus Postitas Nõiamoor »

See oli "tugitool ei mahu tuppa", mingi suur kobakas oli ja vana maja, kitsad uksed, aknast kah ei mahtunud ja lahti ei saanud võtta ja kui jalad alt võeti, siis ikka ei mahtunud ja...ma ei teagi, kas lõpuks võeti uks koos lengiga eest :D.
Teine, mis meenub, olid uppumatud junnid :D.
Neiu oli noormehe pool ööbimas, viimane läks hommikul varem tööle ja too neiuke siis tegi olude sunnil, nagu hommikul ikka vetsu häda nr 2 h. Kutil oli kehv pott või vana vms surveprobleem ja neiu toitumine kah vist kentsakas - aga kõnealused produktid ei tahtnud teps mitte veega alla minna. Tibi tassis mingi kastruliga juba vett, aga sitt ikka hulpis.....igasuguseid nõuandeid tuli kuni selleni välja, et korja kilekotti ja vii õue prükkarisse :D. Tibi oli püsti hädas, oli ka vaja tööle minna, aga kuidas sa need junnid siis sinna jätad....
Külaline

Junnidele tuleb mitmekordne kiht paberit peale panna ja lähevad krooooks ja lännu :)
MIngi probleem oli üks toidunõu oli teise sisse kinni jäänud...
Nõiamoor
Kontakt:

Postitus Postitas Nõiamoor »

Seal vist oli nii kehv surve potil, et paberikiht ja julgad hulpisid läbisegi... aidanud oleks suurem laar vett - nt ämber kauhti! korraga, aga poissmehel oligi ainult mingi äkane munakeedukastrul, kuhu heal juhul liiter mahtus sisse :D.
Külaline

Ma viskasin perekoolis ise nalja. Kirjutasin, kuidas kutsun külalised kokku, rendin välikatla, pakun kõikidele seajalgu, mille omakorda ostan tuttavalt talunikult. Ühesõnaga ajasin igasugu kelbast ja kus siis hakati igasugu asju küsima. Mõni nagu natukene taipas, et see ei saa ju tõsi olla, aga paljud ei taibanud. Tükk aega luuletasin igasugu jama kokku.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Triibu ja 5 külalist