Triip saunalinal ja pesemine
-
Külaline
Triip saunalinal ja pesemine
Seda naljakate lugude lugemisest tekkis mul küsimus, et kui käite oma kallimaga koos saunas, dushi all või üldse avalikus dushiruumis, kui põhjalikult pesete oma genitaale, et need saaks puhtaks.
Neid tuleb seebitada, seep maha pesta. Ainult vee ülevoolamisest ei piisa. Või seep jääb sinna püsima naiste omapära tõttu, kui nad seisavad jalad koos.
Aga sellline genitaalide pesemine teiste ees ei tundu romantiline või tundub piinlik.
Kui põhjalikult end sellises olukorras olles, teiste ees pesete või pesta julgete?
Neid tuleb seebitada, seep maha pesta. Ainult vee ülevoolamisest ei piisa. Või seep jääb sinna püsima naiste omapära tõttu, kui nad seisavad jalad koos.
Aga sellline genitaalide pesemine teiste ees ei tundu romantiline või tundub piinlik.
Kui põhjalikult end sellises olukorras olles, teiste ees pesete või pesta julgete?
-
Külaline
Ei ole kombeks mitmekesi korraga pesemas käia. Avalikus ruumis on pesejatel vaheseinad vahel.Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 07:44 Seda naljakate lugude lugemisest tekkis mul küsimus, et kui käite oma kallimaga koos saunas, dushi all või üldse avalikus dushiruumis, kui põhjalikult pesete oma genitaale, et need saaks puhtaks.
-
Külaline
Mis perv see siin tegitseb viimasel ajal? Ilge juba. Kustutage ära ometi. Enne oli ta pereelu all!
-
Külaline
Eks ole ütleminegi et igaüks mõtleb oma rikutuse tasemel.Guest kirjutas: ↑18 Mai 2026 09:01 Mis perv see siin tegitseb viimasel ajal? Ilge juba. Kustutage ära ometi. Enne oli ta pereelu all!
Minu teema on ebamugavusest ja häbelikkusest teiste ees enda intiimpiirkonna pesemisest.
Nii võibki juhtuda, et kuivatad end ja triibud jäävad käterätile, sest ei taha end teise juuresolekul pesta alt.
-
Külaline
Kuidas saab nii juhtuda. Kas siis WC-s käies ennast üldse ei kasi ja käid ringi, tagumik must.Nii võibki juhtuda, et kuivatad end ja triibud jäävad käterätile, sest ei taha end teise juuresolekul pesta alt.
-
Külaline
Meil pole paljudel wc- s pesemisvõimalust. Eestis pole see kombeks. On pühkimine. Aga see pühkimine pole alati puhta tulemusega vaid nagu mustuse laiali ajamine ja kuivatamine. Pesta oleks vaja
-
Külaline
Imelikud kompleksid, et teised vaatavad. Pesen nii, nagu alati pesen, mingit seepi küll kuskile jäänud pole. Pole ka kunagi näinud kedagi pesemas jalad kokku surutult, nii et vesi läbi ei saa voolata.
-
Külaline
Osta siis mingeid niiskeid rätte, kui sa muidu oma tagumikku puhtaks ei saa. Ma ei saa aru, kuidas mõni käib tagumik s..... ringi. Endal pole rõve või.Guest kirjutas: ↑18 Mai 2026 10:06 Meil pole paljudel wc- s pesemisvõimalust. Eestis pole see kombeks. On pühkimine. Aga see pühkimine pole alati puhta tulemusega vaid nagu mustuse laiali ajamine ja kuivatamine. Pesta oleks vaja
-
Külaline
Sageli pole pesemisvõimalust ju wc-s. Hea kui paberit on.
Aga nende wc puhul, kus pole bideed ega käsidushi, te päriselt käite niisutatud lapid kaasas igal pool?
See pepupesu on aktuaalsem moslemitel. Meil on pühkimine.
Aga nende wc puhul, kus pole bideed ega käsidushi, te päriselt käite niisutatud lapid kaasas igal pool?
-
Külaline
Kraan on, paber on, küll võimaluse leiab, kui vaja. Kakatriipu ei vabanda millegagi välja.Guest kirjutas: ↑18 Mai 2026 10:24 Sageli pole pesemisvõimalust ju wc-s. Hea kui paberit on.
-
Külaline
No ma ei tea, kui kodus käid, siis ju ikka pesed pepu dushiga puhtaks, ei? Minu ja mehe jaoks on see alati elementaarne olnud. Tööl ja teatris häda nr 2 ei tee, see toimub igal hommikul, oma kodus, pärast tõusmist.Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 10:06 Meil pole paljudel wc- s pesemisvõimalust. Eestis pole see kombeks. On pühkimine. Aga see pühkimine pole alati puhta tulemusega vaid nagu mustuse laiali ajamine ja kuivatamine. Pesta oleks vaja
-
Külaline
Kaubanduskeskuse wc-s küürid kraanide ees oma perzetKülaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 10:28Kraan on, paber on, küll võimaluse leiab, kui vaja.
-
Külaline
Mul on elus ette tulnud seda, et olen pannud kinni tunnisauna ja siis on sauna eesruumi nahkdiivanil asjatatud. Pärast toimub koos pesemine kõrvuti dusi all, sest seal on kaks pesemiskohta. Kas see just peale seksi romantiline või erutav on seda ma ei ütleks. Siis saab veel koos saunalaval paljalt oldud ja sealgi on kaaslane täies alastuses näha. Kas see nüüd erutav on? nii ja naa.Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 07:44Aga sellline genitaalide pesemine teiste ees ei tundu romantiline või tundub piinlik.
-
Külaline
See on midagi uut.Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 12:11Tööl ja teatris häda nr 2 ei tee
-
Külaline
Mis mõttes? Kui ma käin hommikul kodus ära, siis korrast päevas piisab. Kuidas siis sul? Nagu jumal juhatab?
-
Külaline
Tegelikult võiks kakahädal käimise kohta kohe eraldi teema teha
Hommikuse käimise pluss on see, et siis ei tule ootamatult päeval häda peale. Kui oled kontoris, siis pole vahet, aga kui oled välitöödel, siis päeval tabanud häda võib osutuda ebameeldivaks katsumuseks. Pead lippama metsa alla näiteks ja rohututiga pühkima.
-
Külaline
Kas sina ise otsustad, millal sa käid? Minul pole selles osas veel sõnaõigust olnud, millal häda peale tohib tulla.Guest kirjutas: ↑18 Mai 2026 13:36 Tegelikult võiks kakahädal käimise kohta kohe eraldi teema tehaHommikuse käimise pluss on see, et siis ei tule ootamatult päeval häda peale. Kui oled kontoris, siis pole vahet, aga kui oled välitöödel, siis päeval tabanud häda võib osutuda ebameeldivaks katsumuseks. Pead lippama metsa alla näiteks ja rohututiga pühkima.
-
Külaline
Eks siis tuleb selle kaubanduskeskuse liivapaberiga hakkama saada, mis seal ikka.
-
Külaline
Ta joob hommikul nii kaua kohvi kui kõhu lahti lööb.Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 13:52Kas sina ise otsustad, millal sa käid? Minul pole selles osas veel sõnaõigust olnud, millal häda peale tohib tulla.
-
Külaline
Ma käin enne kohvijoomist. Kohe pärast tõusmist, siis pessu, riidesse ja alla kohvi jooma.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Triibu, මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 5 külalist