Mis teeb sinu jaoks toidupoes raha säästmise kõige raskemaks?

köök, kodu korrashoid ja aed
Kevin
Kontakt:

Mis teeb sinu jaoks toidupoes raha säästmise kõige raskemaks?

Postitus Postitas Kevin »

Kuna kõik hinnad tõusevad (nagu ikka), siis mis on kõige raskemad asjad teil raha säästmise puhul jsut toidukaupade puhul? Või kõik teenivad üle keskmise ja ei muretse sellepärast?
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Kas siin on reklaam lubatud? Peab vist kasutajaabi teavitama?
Külaline

Kõige raskem on asjaolu, et vaja on kokku kolm näljast ära toita ning peale tööpäeva ei taha veel aega kulutada lõputu vaaritamise peale. Aga pole hullu, kohalikus Coopis on sageli -50% täiesti korralikku toitu, nii valmistoitu kui muud.
Külaline

Kevin kirjutas: 18 Mai 2026 20:56 Kuna kõik hinnad tõusevad (nagu ikka), siis mis on kõige raskemad asjad teil raha säästmise puhul jsut toidukaupade puhul? Või kõik teenivad üle keskmise ja ei muretse sellepärast?
See, kui mu lemmiktoiduainete hinnad tõusevad ja alternatiivi pole või on see veelgi kallim. Teiseks, ma tahan süüa kvaliteetset toitu, see paraku maksab.
Külaline

Valge kalafilee hind on üüratu! Aga ikka vahel väga tahaks.
Tegelikult on nõme, et nt Eesti või maksab enamasti 2 korda rohkem kui leedukate oma, mis on tegelikult väga hea kraam. Kokad on rahul, ma samuti.
Et Eesti maasikas on ülikallis, Kreeka oma täitsa hea hinnaga.
Et turul on juurviljad kallimad kui suvalises poes. Samad firmad müüvad.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Mai 2026 22:35 Valge kalafilee hind on üüratu! Aga ikka vahel väga tahaks.
Tegelikult on nõme, et nt Eesti või maksab enamasti 2 korda rohkem kui leedukate oma, mis on tegelikult väga hea kraam. Kokad on rahul, ma samuti.
Et Eesti maasikas on ülikallis, Kreeka oma täitsa hea hinnaga.
Et turul on juurviljad kallimad kui suvalises poes. Samad firmad müüvad.
Sa ei pea valge kalana just siiga või koha ostma, on odavamaid valikuid ka, 6 eurot kilo.
Külaline

Näilised soodukad. Kui toode muidu maksab ütleme 4.19 ja soodukaga on punane silt 3.59 siis tegelikult ju nii olulist vahet polegi. Kõigest vaid 60 senti. Ja siis ma vb võtan mitu pakki, mida kohe üldse ära ei kasutagi.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Mai 2026 22:38Sa ei pea valge kalana just siiga või koha ostma, on odavamaid valikuid ka, 6 eurot kilo.
Millise valge kala fileed silmas pead ja kus seda müüakse?
Nõiamoor
Kontakt:

Postitus Postitas Nõiamoor »

Kohvioad, värske jahutatud liha -kana, siga, lammas, veis... viimaseid kahte saab üldse vist normaalse kvaliteediga turult või otse tootjalt.
Külaline

Nõiamoor kirjutas: 18 Mai 2026 23:36 Kohvioad, värske jahutatud liha -kana, siga, lammas, veis... viimaseid kahte saab üldse vist normaalse kvaliteediga turult või otse tootjalt.
Pigem saab hea kvaliteediga tavapoest, turul on igasugu jama müügil ulmehinnaga. Tootjatelt muidugi otse ostes on kvaliteet hea, aga hind ikka karm. Suurketid suudavad hinna vist madalamaks kaubelda.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Mai 2026 23:06
Külaline kirjutas: 18 Mai 2026 22:38Sa ei pea valge kalana just siiga või koha ostma, on odavamaid valikuid ka, 6 eurot kilo.
Millise valge kala fileed silmas pead ja kus seda müüakse?
Näiteks pangaasius. Müüakse igas poes. Külmutatuna.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Mai 2026 07:31Näiteks pangaasius. Müüakse igas poes. Külmutatuna.
korra olen ostnud, tänan-EI enam!
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Mai 2026 09:50
Külaline kirjutas: 19 Mai 2026 07:31Näiteks pangaasius. Müüakse igas poes. Külmutatuna.
Sa ostsid odavat mudamaitselist. Tuleb osta kvaliteetset.
Külaline

Muda maitset ei olnud, aga selle kala tekstuur oli nagu mannavahtu sööks. Väkk.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Mai 2026 09:55
Kas on siis mitut sorti lausa müügil? Kuidas poes vahet teha?
Tõesti, konsistents on jama. Hea maitsega see kala ei ole, üldse ei kutsu ostma.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Mai 2026 10:39 Muda maitset ei olnud, aga selle kala tekstuur oli nagu mannavahtu sööks. Väkk.
Siis oli ikkagi midagi valesti. Kvaliteetne pangaasius on korraliku tekstuuriga hea kala.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Mai 2026 10:46
Külaline kirjutas: 19 Mai 2026 09:55

Kas on siis mitut sorti lausa müügil? Kuidas poes vahet teha?
Tõesti, konsistents on jama. Hea maitsega see kala ei ole, üldse ei kutsu ostma.
https://www.prismamarket.ee/toode/kapte ... 0687911119

See on kvaliteetne.
Külaline

Võrreldes värske kohaga pole sel kvaliteeti ollagi.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Mai 2026 10:39Muda maitset ei olnud, aga selle kala tekstuur oli nagu mannavahtu sööks. Väkk.
Tellisin kunagi restoranis ja paneeringu sees oli värisev ollus.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Mai 2026 11:02 Võrreldes värske kohaga pole sel kvaliteeti ollagi.
Koha hind on 30 eurot kilo.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist