Pead silmas rektovaginaalset fistulit? See on tõesti väga ebameeldiv asi, mõnel juhul ka täiesti tavaelu segav.Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 21:29Mina tean vähemalt kahte inimest, kel on sama probleem. Ja just tekkinud ka pärast sünnitust. Tõenäoliselt on selle murega inimesi üsna palju. Kuna tegemist on delikaatse probleemiga, siis sellest lihtsalt ei räägita laia suuga. Mul on isegi anonüümsena väga ebamugav sellest siin kirjutada.
Triip saunalinal ja pesemine
-
Külaline
-
Külaline
Ei, see mul ei ole.Guest kirjutas: ↑18 Mai 2026 21:43Pead silmas rektovaginaalset fistulit? See on tõesti väga ebameeldiv asi, mõnel juhul ka täiesti tavaelu segav.Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 21:29Mina tean vähemalt kahte inimest, kel on sama probleem. Ja just tekkinud ka pärast sünnitust. Tõenäoliselt on selle murega inimesi üsna palju. Kuna tegemist on delikaatse probleemiga, siis sellest lihtsalt ei räägita laia suuga. Mul on isegi anonüümsena väga ebamugav sellest siin kirjutada.
-
Külaline
Ma nii imestan, et mõnel naisel on kriitvalge pesu. Kas teil siis voolust ja päevi ei olegi? Igapäevaselt kanda stringe koos pesukaitsega on üks ebamugavaim ja ebatervislikuim variant üldse.
-
Külaline
Pesukaitse on ka ilma stringideta vägagi ebatervislik.Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 22:02 Ma nii imestan, et mõnel naisel on kriitvalge pesu. Kas teil siis voolust ja päevi ei olegi? Igapäevaselt kanda stringe koos pesukaitsega on üks ebamugavaim ja ebatervislikuim variant üldse.
-
Külaline
Päevade ajal on tampoon, mingeid pesukaitseid ei kanna kunagi. Päriselt imestad, et mõnel naisel on valge pesu? Nüüd imestan omakorda mina. Kas sinu arust käivad naised 24/7 tumeda pesuga? Üldjuhul on valget, musta, nahavärvi, sinist, roosat ju ikka, sekka värvilist pesu.Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 22:02 Ma nii imestan, et mõnel naisel on kriitvalge pesu. Kas teil siis voolust ja päevi ei olegi? Igapäevaselt kanda stringe koos pesukaitsega on üks ebamugavaim ja ebatervislikuim variant üldse.
-
Külaline
Miks pesukaitsmete kandmine ebatervislik on?Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 22:02 Ma nii imestan, et mõnel naisel on kriitvalge pesu. Kas teil siis voolust ja päevi ei olegi? Igapäevaselt kanda stringe koos pesukaitsega on üks ebamugavaim ja ebatervislikuim variant üldse.
-
Külaline
Lambajutt.Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 21:19Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 21:03Ma ei saa aru, mida sa siin välja mõtled, aga minul pole oma tagumikuga olnud kunagi probleemi. Olen see, kes käib hommikul kodus ära ja siis ka kodus muidugi peseb, sama teeb ka mees. Me oleme mõlemad väga puhaste pepudega.Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 21:00
Erinevalt sinust mulle ei meeldi stringid ja lumivalged stringid tunduvad veel eriti koledad. Tagumiku puhtusega pole siin midagi pistmist. Sina siin väitsid, et kuidas saavad lumivalged stringid olla säravpuhtad. Ma ei paneks elus midagi nii koledat jalga, aga probleem tagumikuga oli ju sinul, mitte minul.
Üleüldse ma kohe imestan, et siin püütakse väita, nagu sitane tagumik oleks nagu mingi inimõigus kohe, mida polegi võimalik puhtaks saada. Küll on sool mingi erilise ehitusega, küll pole vett, küll pole ühte ega teist. Ei teadnudki, et selliseid inimesi on ja veel kohe palju.
Kui sul oleks kena keha, oleksid need stringid jalas väga ilusad. Kõik inimesed ei saa neid kahjuks lubada tõesti, arusaadav.
Tere puhaste pepudega inimesed. Teid ootame teemasse tagasi vanusest 50+. Või ka 60+, alles siis selgub paljudrl, mis seisus nende sfinkterlihased on.
Doktor
-
Külaline
Mina olen see esimene, kes väitis, et see pigem on haruldane, et pool tundi peab ootama, et enne kui päris puhtaks saab.Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 21:29Ilmselt pead mind silmas? Mul ei ole treenimata sfinkterlihas. Vaevalt, et seda kuidagi üldse treenitakse. Minul tekkis see mure pärast väga-väga rasket sünnitust ja sünnitusjärgset olukorda.
See, kes siin väidab, et see on üliharuldane olukord, ilmselt eksib. Täitsa huvitab kohe, kust ta võtab seda? Et, kui minul ei ole, siis järelikult ei saa ka teistel olla? Mina tean vähemalt kahte inimest, kel on sama probleem. Ja just tekkinud ka pärast sünnitust. Tõenäoliselt on selle murega inimesi üsna palju. Kuna tegemist on delikaatse probleemiga, siis sellest lihtsalt ei räägita laia suuga. Mul on isegi anonüümsena väga ebamugav sellest siin kirjutada.
Ja ei, ma ei arva seda, et kui mul pole, siis ka teistel seda probleemu ei ole. Kohe üldse mitte.
Ma olen ise ka kaks last sünnitanud. Mul on välised hemmoroidid(esimesest 12a tagasi) mis aegajalt tunda annavad ja hoopis teistlaadi nr2 probleem. Nimelt teist häda on väga raske kinni hoida, kui see tulemas on ja just on pehmem. No siis ma jooksen ikka ruttu ruttu vetsu. Kohe.
Aga tõesti see määrimise asi jäi arusaamatuks
Eks see ebameeldiv asi muidugi on rääkida. Mul ka günekoloogilisi probleeme peale sünnitusi. Nimelt ei saa ma ka tampoone enam kasutada. Sest need enam ei püsi sees.
-
Külaline
Ei imesta, et keegi kannab valget pesu. Pigem imestan, et mõnel ei ole voolust ja kunagi ei ole päevade ajal lekkimist.Guest kirjutas: ↑18 Mai 2026 22:22Päevade ajal on tampoon, mingeid pesukaitseid ei kanna kunagi. Päriselt imestad, et mõnel naisel on valge pesu? Nüüd imestan omakorda mina. Kas sinu arust käivad naised 24/7 tumeda pesuga? Üldjuhul on valget, musta, nahavärvi, sinist, roosat ju ikka, sekka värvilist pesu.Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 22:02 Ma nii imestan, et mõnel naisel on kriitvalge pesu. Kas teil siis voolust ja päevi ei olegi? Igapäevaselt kanda stringe koos pesukaitsega on üks ebamugavaim ja ebatervislikuim variant üldse.
-
Külaline
Päevade ajal kantakse tumedamat pesu. Ma ei mõista, mis on voolusel ja valgel või voolusel ja näiteks roosal pesul erinevust?Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 22:35Ei imesta, et keegi kannab valget pesu. Pigem imestan, et mõnel ei ole voolust ja kunagi ei ole päevade ajal lekkimist.Guest kirjutas: ↑18 Mai 2026 22:22Päevade ajal on tampoon, mingeid pesukaitseid ei kanna kunagi. Päriselt imestad, et mõnel naisel on valge pesu? Nüüd imestan omakorda mina. Kas sinu arust käivad naised 24/7 tumeda pesuga? Üldjuhul on valget, musta, nahavärvi, sinist, roosat ju ikka, sekka värvilist pesu.Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 22:02 Ma nii imestan, et mõnel naisel on kriitvalge pesu. Kas teil siis voolust ja päevi ei olegi? Igapäevaselt kanda stringe koos pesukaitsega on üks ebamugavaim ja ebatervislikuim variant üldse.
-
Külaline
Sees ei püsi libeda pinnaga tampoonid. Vaheta tavalise vatist tampooni vastu ja probleem kaob.Guest kirjutas: ↑18 Mai 2026 22:33Mina olen see esimene, kes väitis, et see pigem on haruldane, et pool tundi peab ootama, et enne kui päris puhtaks saab.Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 21:29Ilmselt pead mind silmas? Mul ei ole treenimata sfinkterlihas. Vaevalt, et seda kuidagi üldse treenitakse. Minul tekkis see mure pärast väga-väga rasket sünnitust ja sünnitusjärgset olukorda.Guest kirjutas: ↑18 Mai 2026 21:18
Siin üks inimene kirjeldab ka sisult sama, erineva lihase probleemi. Treenimata sfinkterlihast, mis ei hoia peale nr 2 tegemist puhtana ja vajab korduvat pühkimist.
See, kes siin väidab, et see on üliharuldane olukord, ilmselt eksib. Täitsa huvitab kohe, kust ta võtab seda? Et, kui minul ei ole, siis järelikult ei saa ka teistel olla? Mina tean vähemalt kahte inimest, kel on sama probleem. Ja just tekkinud ka pärast sünnitust. Tõenäoliselt on selle murega inimesi üsna palju. Kuna tegemist on delikaatse probleemiga, siis sellest lihtsalt ei räägita laia suuga. Mul on isegi anonüümsena väga ebamugav sellest siin kirjutada.
Ja ei, ma ei arva seda, et kui mul pole, siis ka teistel seda probleemu ei ole. Kohe üldse mitte.
Ma olen ise ka kaks last sünnitanud. Mul on välised hemmoroidid(esimesest 12a tagasi) mis aegajalt tunda annavad ja hoopis teistlaadi nr2 probleem. Nimelt teist häda on väga raske kinni hoida, kui see tulemas on ja just on pehmem. No siis ma jooksen ikka ruttu ruttu vetsu. Kohe.
Aga tõesti see määrimise asi jäi arusaamatuksvabandust.
Eks see ebameeldiv asi muidugi on rääkida. Mul ka günekoloogilisi probleeme peale sünnitusi. Nimelt ei saa ma ka tampoone enam kasutada. Sest need enam ei püsi sees.
-
Külaline
Ei olegi, keegi kiitis siin, kuidas tal on kriitvalge pesu ja on välistatud, et ta pükstel oleks kunagi mõni plekk. Ma naisena mõtlen, et kuidas see on küll võimalik?Guest kirjutas: ↑18 Mai 2026 22:36Päevade ajal kantakse tumedamat pesu. Ma ei mõista, mis on voolusel ja valgel või voolusel ja näiteks roosal pesul erinevust?Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 22:35Ei imesta, et keegi kannab valget pesu. Pigem imestan, et mõnel ei ole voolust ja kunagi ei ole päevade ajal lekkimist.Guest kirjutas: ↑18 Mai 2026 22:22
Päevade ajal on tampoon, mingeid pesukaitseid ei kanna kunagi. Päriselt imestad, et mõnel naisel on valge pesu? Nüüd imestan omakorda mina. Kas sinu arust käivad naised 24/7 tumeda pesuga? Üldjuhul on valget, musta, nahavärvi, sinist, roosat ju ikka, sekka värvilist pesu.
-
Külaline
Mul ei ole hemorroidid, vaid pärasooles on mingi lihas, kas sünnituse käigus või selle järgselt (oli väga raskekujuline ja pikalt kestev kõhukinnisus) viga saanud. Umbes pool tundi peab ootama sellepärast, et siis tõmbab kõik oma tavalisse asendisse tagasi. Mul küll midagi kuskilt välja ei ripu ega tunda ei ole, aga ju siis midagi on seal vahetult pärast asjalkäiku teistmoodi.Guest kirjutas: ↑18 Mai 2026 22:33Mina olen see esimene, kes väitis, et see pigem on haruldane, et pool tundi peab ootama, et enne kui päris puhtaks saab.Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 21:29Ilmselt pead mind silmas? Mul ei ole treenimata sfinkterlihas. Vaevalt, et seda kuidagi üldse treenitakse. Minul tekkis see mure pärast väga-väga rasket sünnitust ja sünnitusjärgset olukorda.Guest kirjutas: ↑18 Mai 2026 21:18
Siin üks inimene kirjeldab ka sisult sama, erineva lihase probleemi. Treenimata sfinkterlihast, mis ei hoia peale nr 2 tegemist puhtana ja vajab korduvat pühkimist.
-
Külaline
Ei püsi need ka. Isegi mitte Super plus. Kuigi nii suurt vaja poleks isegi.Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 22:38Sees ei püsi libeda pinnaga tampoonid. Vaheta tavalise vatist tampooni vastu ja probleem kaob.Guest kirjutas: ↑18 Mai 2026 22:33Mina olen see esimene, kes väitis, et see pigem on haruldane, et pool tundi peab ootama, et enne kui päris puhtaks saab.Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 21:29
Ilmselt pead mind silmas? Mul ei ole treenimata sfinkterlihas. Vaevalt, et seda kuidagi üldse treenitakse. Minul tekkis see mure pärast väga-väga rasket sünnitust ja sünnitusjärgset olukorda.
-
Külaline
Sünteetiline materjal, mis pole nahale hea, takistab õhu juurdepääsu, hoiab keskkonna liiga soojana ja niiskena, seega soodustab nii bakterite kui ka seente paljunemist. Allergia võib ka probleemiks olla.Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 22:23Miks pesukaitsmete kandmine ebatervislik on?
-
Külaline
See olin mina, ma rääkisin tagumisest määrdumisest. Pole kordagi öelnud, et 24/7 ainult lumivalge pesu. Inimesed mõtlevad ikka liialt juurde.Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 22:39Ei olegi, keegi kiitis siin, kuidas tal on kriitvalge pesu ja on välistatud, et ta pükstel oleks kunagi mõni plekk. Ma naisena mõtlen, et kuidas see on küll võimalik?Guest kirjutas: ↑18 Mai 2026 22:36Päevade ajal kantakse tumedamat pesu. Ma ei mõista, mis on voolusel ja valgel või voolusel ja näiteks roosal pesul erinevust?Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 22:35
Ei imesta, et keegi kannab valget pesu. Pigem imestan, et mõnel ei ole voolust ja kunagi ei ole päevade ajal lekkimist.
-
Külaline
Minu lemmikpesu tuleb Lise Charmelilt, kas need oleksid sinu jalas koledad?Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 21:00Erinevalt sinust mulle ei meeldi stringid ja lumivalged stringid tunduvad veel eriti koledad. Tagumiku puhtusega pole siin midagi pistmist. Sina siin väitsid, et kuidas saavad lumivalged stringid olla säravpuhtad. Ma ei paneks elus midagi nii koledat jalga, aga probleem tagumikuga oli ju sinul, mitte minul.Guest kirjutas: ↑18 Mai 2026 20:56Kui sa lumivalgeid stringe ei kanna, siis ju sa pole puhas. Minu tagumik on puhas ja saan neid stringe kanda. Erinevalt sinustKülaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 18:55
Lumivalgeid stringe ma pole elus kandnud, aga loomulikult on minu pesu puhas. Ma soovitaks sul panna midagi muud, kui sul on tagumik pidevalt must. Kuigi haisuprobleemi see muidugi ei lahenda.![]()
https://www.glamuse.com/eu/en/lise-char ... lor=771195
-
Külaline
Mida oligi arvata. Lihtsalt hooplemisest jäi väheks. Tädi kibeles oma ebanormaalselt kalleid stringe esitlema, aga kuna keegi ei küsinud, siis pani ise. Et kõik ikka teaks, mis hinnaklassis pesu ta kannab.
Ennetame - nüüd tuleb talt kohe kiire vastus, et need ei ole üldse kallid. Tal on veel palu kallimaid pesusid.
Ennetame - nüüd tuleb talt kohe kiire vastus, et need ei ole üldse kallid. Tal on veel palu kallimaid pesusid.
-
Külaline
Kas siis said sfinkteri närvid sünnitusel kahjustada, et sa enam ei suuda seda omal tahtel kokku tõmmata?Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 21:56Ei, see mul ei ole.Guest kirjutas: ↑18 Mai 2026 21:43Pead silmas rektovaginaalset fistulit? See on tõesti väga ebameeldiv asi, mõnel juhul ka täiesti tavaelu segav.Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 21:29Mina tean vähemalt kahte inimest, kel on sama probleem. Ja just tekkinud ka pärast sünnitust. Tõenäoliselt on selle murega inimesi üsna palju. Kuna tegemist on delikaatse probleemiga, siis sellest lihtsalt ei räägita laia suuga. Mul on isegi anonüümsena väga ebamugav sellest siin kirjutada.
-
Külaline
Kirjutasid ju nii: pole elus mingeid triipe kuskil püksis olnud.Guest kirjutas: ↑18 Mai 2026 22:44See olin mina, ma rääkisin tagumisest määrdumisest. Pole kordagi öelnud, et 24/7 ainult lumivalge pesu. Inimesed mõtlevad ikka liialt juurde.Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 22:39Ei olegi, keegi kiitis siin, kuidas tal on kriitvalge pesu ja on välistatud, et ta pükstel oleks kunagi mõni plekk. Ma naisena mõtlen, et kuidas see on küll võimalik?Guest kirjutas: ↑18 Mai 2026 22:36
Päevade ajal kantakse tumedamat pesu. Ma ei mõista, mis on voolusel ja valgel või voolusel ja näiteks roosal pesul erinevust?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: käguan ja 3 külalist