Kas kõik naised ei teegi nii? Olen seda ikka elementaarseks pidanud.Külaline kirjutas: ↑19 Mai 2026 09:43Külaline kirjutas: ↑19 Mai 2026 09:32 Kõigil on järsku mingid diagnoosid. Okei, ma saan aru, et neid inimesi on ka, kellel päriselt on probleem, aga suurem osa ikka ei vaevle pärakuhaiguste käes, vaid põhjus on hügieenis. Juhtusin vaatama ühte laivi, kus naine rääkis, et tema küsib meestelt, kuidas nad tagumikku pesevad ja enamik ütleb, et ei pesegi seda eraldi, vesi voolab ju läbi. Sama kirjutati ka kommentaariumis. Need on ilmselt need tüübid, kes arvavad, et jalgu ei pea ka pesema, sest need saavad pestes nagunii seebiveega kokku. Samamoodi pühib mõni WC-paberiga lohakalt. Mul oli ka selline ex, kelle pesu puhul jäid aeg-ajalt triibud silma, kui ma asju masinasse panin. Elementaarne hügieen puudulik, midagi muud siin ei olegi.
aga päevas 2-3 korda ikka. Hommikul, õhtul kindlasti ja enne peale vahekorda.
Triip saunalinal ja pesemine
-
Külaline
-
Külaline
Mina küll ei pea elementaarseks ennast pärast igat pissimist pesta ja siis veel õhtul ja hommikul. Loogiline, et tupe normaalne mikrofloora häirub sellise sekkumise peale.
-
Külaline
Kas sa oled see kes peab elementaarseks end lõhnastada?Külaline kirjutas: ↑19 Mai 2026 10:16Olen seda ikka elementaarseks pidanud.
-
Külaline
Ma just mõtlen sama. Kui mingeid erilisi muod probleeme pole siis kord päevas täitsa piisab pesemisest.Külaline kirjutas: ↑19 Mai 2026 20:35 Mina küll ei pea elementaarseks ennast pärast igat pissimist pesta ja siis veel õhtul ja hommikul. Loogiline, et tupe normaalne mikrofloora häirub sellise sekkumise peale.
Aga noh pesul ja "pesul" on vahe ka eksole.
Ma olen peal sünnitust kolm päeva nii voodis kinni olnud, et isegi siis ei juhtunud midagi hullu, kui korraliku pesu ei saanud.
-
Külaline
Ei, sa oled pesumaniakk.Külaline kirjutas: ↑19 Mai 2026 10:16Kas kõik naised ei teegi nii? Olen seda ikka elementaarseks pidanud.
-
Külaline
Ma olen pesumaniakk, kui pesen end hommikul, õhtul, enne ja peale seksi? Mis rõvedad räpakotid te olete???
-
Külaline
Wow mis naine, mees lakub pissit tussi.Külaline kirjutas: ↑19 Mai 2026 21:35Ma just mõtlen sama. Kui mingeid erilisi muod probleeme pole siis kord päevas täitsa piisab pesemisest.Külaline kirjutas: ↑19 Mai 2026 20:35 Mina küll ei pea elementaarseks ennast pärast igat pissimist pesta ja siis veel õhtul ja hommikul. Loogiline, et tupe normaalne mikrofloora häirub sellise sekkumise peale.
Ma olen peal sünnitust kolm päeva nii voodis kinni olnud, et isegi siis ei juhtunud midagi hullu, kui korraliku pesu ei saanud.
-
Külaline
Loomulikult, nagu ka enda eest hoolitsev mees-pestud, lõhnastatud ja puhtalt riides.
-
Külaline
Peale sünnitust?Külaline kirjutas: ↑19 Mai 2026 21:45Wow mis naine, mees lakub pissit tussi.Külaline kirjutas: ↑19 Mai 2026 21:35Ma just mõtlen sama. Kui mingeid erilisi muod probleeme pole siis kord päevas täitsa piisab pesemisest.Külaline kirjutas: ↑19 Mai 2026 20:35 Mina küll ei pea elementaarseks ennast pärast igat pissimist pesta ja siis veel õhtul ja hommikul. Loogiline, et tupe normaalne mikrofloora häirub sellise sekkumise peale.
-
Külaline
Kas sul on loetust arusaamisega probleeme? Inimene peseb kord päevas, mingi sünnituseagne 3 päeva pesemata ei puutu asjasse.Külaline kirjutas: ↑19 Mai 2026 22:14Peale sünnitust?Külaline kirjutas: ↑19 Mai 2026 21:45Wow mis naine, mees lakub pissit tussi.Külaline kirjutas: ↑19 Mai 2026 21:35
Ma just mõtlen sama. Kui mingeid erilisi muod probleeme pole siis kord päevas täitsa piisab pesemisest.
Ma olen peal sünnitust kolm päeva nii voodis kinni olnud, et isegi siis ei juhtunud midagi hullu, kui korraliku pesu ei saanud.![]()
-
Külaline
Normaalne inimene pesebki kord päevas, kui ta just eriliselt ei haise, nt pärast füüsilist aktiivsust.Külaline kirjutas: ↑19 Mai 2026 22:17Kas sul on loetust arusaamisega probleeme? Inimene peseb kord päevas, mingi sünnituseagne 3 päeva pesemata ei puutu asjasse.
-
Külaline
Ei su raugast meest aita ka koera kombel lakkumineKülaline kirjutas: ↑19 Mai 2026 21:45Wow mis naine, mees lakub pissit tussi.
-
Külaline
Ja genitaale rohkem ei pese? Mida kõike siit kuuleb, öäk!Külaline kirjutas: ↑19 Mai 2026 22:39Normaalne inimene pesebki kord päevas, kui ta just eriliselt ei haise, nt pärast füüsilist aktiivsust.Külaline kirjutas: ↑19 Mai 2026 22:17Kas sul on loetust arusaamisega probleeme? Inimene peseb kord päevas, mingi sünnituseagne 3 päeva pesemata ei puutu asjasse.
-
Külaline
37 pole mehe puhul veel rauk, kui ta enda eest hoolitseb ja mingi õllekõhuga ning haisvana ringi ei käi. Paljud Eesti mehed on muidugi selles eas juba sinnapoole teel küll.
-
Külaline
Seda me just sulle seletamegi, et liigne agarus on ogarus.Külaline kirjutas: ↑19 Mai 2026 22:47Ja genitaale rohkem ei pese? Mida kõike siit kuuleb, öäk!Külaline kirjutas: ↑19 Mai 2026 22:39Normaalne inimene pesebki kord päevas, kui ta just eriliselt ei haise, nt pärast füüsilist aktiivsust.Külaline kirjutas: ↑19 Mai 2026 22:17Kas sul on loetust arusaamisega probleeme? Inimene peseb kord päevas, mingi sünnituseagne 3 päeva pesemata ei puutu asjasse.
-
Külaline
Mida kõike siit kuuleb, öäk!Külaline kirjutas: ↑19 Mai 2026 21:47Loomulikult, nagu ka enda eest hoolitsev mees-lõhnastatud
-
Külaline
Intiimpiirkonna pesemisest piisab kord päevas. Menstruatsiooni ajal sagedamini - vastavalt vajadusele. Lisaks tuleb pesta enne ja pärast seksi.Guest kirjutas: ↑19 Mai 2026 22:47Ja genitaale rohkem ei pese? Mida kõike siit kuuleb, öäk!Külaline kirjutas: ↑19 Mai 2026 22:39Normaalne inimene pesebki kord päevas, kui ta just eriliselt ei haise, nt pärast füüsilist aktiivsust.Külaline kirjutas: ↑19 Mai 2026 22:17Kas sul on loetust arusaamisega probleeme? Inimene peseb kord päevas, mingi sünnituseagne 3 päeva pesemata ei puutu asjasse.
Mis point on pärast iga pissimist pesta? Eriti, kui on seal piirkonnas probleemid ja tupe mikrofoora on juba häirunud? Ja ei ole vaja end tingimata ka kaks korda pesta (hommikul ja õhtul).
-
Külaline
Mis soga sa ajad? Ma ei ole öelnud, et pesen end pärast igat pissimist, ütlesin, et pesen hommikul ja õhtul, enne ja pärast seksi, selle peale öeldi, et olen maniakk.Külaline kirjutas: ↑20 Mai 2026 08:21Intiimpiirkonna pesemisest piisab kord päevas. Menstruatsiooni ajal sagedamini - vastavalt vajadusele. Lisaks tuleb pesta enne ja pärast seksi.
Mis point on pärast iga pissimist pesta? Eriti, kui on seal piirkonnas probleemid ja tupe mikrofoora on juba häirunud? Ja ei ole vaja end tingimata ka kaks korda pesta (hommikul ja õhtul).
-
Külaline
Kujutan juba ette, mis seltskonnas sa liigud. Tõenäoliselt selline Märgatud Eesti kaader.
-
Külaline
Lõhnadest haisvas meeste seltskonnas ei liigu küll.
Milleks mehed seda haisu kül panevad? Midagi varjata?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Semrush [Bot] ja 1 külaline