Lõbusad lood perekoolist

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 18 Mai 2026 17:40
Külaline kirjutas: 18 Mai 2026 00:51
Külaline kirjutas: 17 Mai 2026 23:51Päris nii ta ka ei kirjutanud.
Tal olid pikad heietused, kõik täpselt üles loetud. Koos karkude ja mehega käis igasugustel kaugetel reisidel ka. Eluruumi kirjeldus meenutas haiglat või vanadekodu.
Mismõttes? Kuidas ta oma eluruume siis kirjeldas?
Pole see, kellelt küsid, aga seal vist tekkis see küsimus, et kuidas ta siis kõiki on 60+ -pealist külalistekarja toitlustab. Et selleks on ju vaja toole ja laudu ja siis vist oli küll mingi kummaline selgitus seal juures, et kuskil suures kõrvalruumis toimusid need iganädalalõpu söömingud. Sellest vist siis kellelgi jäi mulje, et elab hooldekodus. Minu mälu järgi kirjeldas ta oma kodu ikka kui mingit imedemaad, mis asub keset kaunist loodust, kus maja ukse eest algavad seene- ja marjamaad.

Üldse oli tema elu üks suur ja harras idüll, mida ainsana varjutas liikumispuue. Ja see vist oli ka, et mees elas sekselu teiste naistega, sest naine puude tõttu ei tahtnud. Aga see Agathet ei häirinud. See sobis igati, sest kogu muu kodune elu oli 5+
Külaline

Off topic nalja ka, arvasin, et üldlevinud nali naisenimest Õnne Tulits on välja mõeldud, aga täna lausa uudistes Tulits perenimega naisterahvas. Ongi olemas. Selline perekonnanimi.
Külaline

No loe ometi just sinu küsimuse peal olevat 2 kirjutist!
Külaline

Igasuguste keerukate toitude kirjeldused olid ka neile hiigel söömaaegadele :D
Veel jutustas kuidas ta nõukaajal kaugetel välisreisidel käis. Kahtlustati, et gruppe jälgiva nuhina.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Mai 2026 08:30Kui ta tahtis seenele minna, siis mees pani ta ATV peale istuma ja viis ta seenemetsa. Ehkki ta ise elab ka maalilises kohas - seene- ja marjamets algavad juba koduukse eest.
Just, ja see kodu asus linnas :D
Külaline

Guest kirjutas: 18 Mai 2026 18:43 No loe ometi just sinu küsimuse peal olevat 2 kirjutist!
?
Külaline

Ma just ostsin kaltsukast 8 euro eest täiesti korraliku Didriksoni kevad-sügisparka.
Külaline

Ooo, ei, Didri oli paha-paha! Õige oli omada 20 aastat tagasi kaltsukast ostetud TÄISvillast mantlit mis oli ikka nagu uus.
Külaline

Kui kasutajatest rääkida, siis mulle meeldisid Piibuga naine ja Kitah. Mõlema heietusi oli tore lugeda, kuigi Piibukas kippus vahel teisi liigselt õpetama, aga muidu oli tegu toreda kasutajaga.
Külaline

Ohh, olid toredad ajad! Mina hilise ärkajana avasin perekooli, kõigi päevauudiste kohta olid juba teemad koos arvamustega olemas. Siia tulen ainult teemasid loetuks märkima, enamust ei viitsi avadagi, nii elukauged.
Nõiamoor
Kontakt:

Postitus Postitas Nõiamoor »

Külaline kirjutas: 18 Mai 2026 08:04 Mulle meeldis Perekooli uudissõnade teema, seda täiendati pidevalt ja sinna sattus ikka lahedaid sõnu. Meenuvad aasjamaad, tiitriõli, peebibüree, beebsu, küüni lakkima. Kuuest kuusest ei hakka rääkimagi.
Mis see tiitriõli on, mulle meenub hoopis teebuõli?
Külaline

Nõiamoor kirjutas: 19 Mai 2026 20:40Mis see tiitriõli on, mulle meenub hoopis teebuõli?
See paistab sama kraam olevat.
Tea tree oil -> tiitriõli
Teepuuõli -> teebuõli
Külaline

Mina mäletan, et mõned naised ütlesid, et pesevad oma tuppe seestpoolt. Oli ka tegelasi, et väitsid, et nemad raseerivad tuppe.
Külaline

Guest kirjutas: 19 Mai 2026 21:05 Mina mäletan, et mõned naised ütlesid, et pesevad oma tuppe seestpoolt. Oli ka tegelasi, et väitsid, et nemad raseerivad tuppe.
Kas ei olnud koguni, et rasseerivad.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Mai 2026 21:09
Guest kirjutas: 19 Mai 2026 21:05 Mina mäletan, et mõned naised ütlesid, et pesevad oma tuppe seestpoolt. Oli ka tegelasi, et väitsid, et nemad raseerivad tuppe.
Kas ei olnud koguni, et rasseerivad.
Jah, tupe rasseerimise teemat mäletan hästi. 😀 Seal sai vähemalt sama palju nalja, kui Anne tuludeklari teemas.

Tiitriõli on tõesti sama, mis teebuõli, ehk siis teatree. Mäletan, et mõlemat nimetust kasutati usinasti.

Igasuvine teema PK-s oli loomulikult kutsumata külla tulevad sugulased, kes ennast nädalaks suvemajja sisse seadsid ja põõsad valgesõstardest tühjaks noppisid.
Nõiamoor
Kontakt:

Postitus Postitas Nõiamoor »

Riista ja tuppe raseeriti mõlemaid usinalt ja kui keegi "raseerija"kuulis, et kellegi mees ei raseerigi riista ja naisel tupp kah esemata ja kasimata...oi-oi... Kuigi meeste kubemekarvad võivad küll vahest üllatavalt kaugel kasvada...
Külaline

Ei ole küll lõbus lugu, aga perekoolist sain teada, et on inimesi, kellel puudub igasugune empaatia- ja kaasatundmisvõime. Päris mitmel korral, kui räägiti kellegi suurest õnnetusest või lapse surmast, siis oli... ma ei tea, kas neid oli üks või mitu inimest, kes olid veendunud, et kaastunnet võõra inimese vastu ei saa olemas olla. Kui keegi julges pisardada või siiralt kurvastada, siis arvas see inimene (need inimesed), et see on kõik puhas teesklus ja uudishimu. Sellepärast, et võõraste inimeste murede puhul ei ole võimalik kurvastada.

Mind võttis selline arvamus lausa tummaks.
Külaline

Aaaa, see lahinal nutmine :D
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Mai 2026 10:50 Aaaa, see lahinal nutmine :D
Suisa krokodillipisaraid valati. Eriti lapse surma korral.

Polnud just teab mis lõbus, aga🐊😢
Külaline

Guest kirjutas: 20 Mai 2026 08:29 Ei ole küll lõbus lugu, aga perekoolist sain teada, et on inimesi, kellel puudub igasugune empaatia- ja kaasatundmisvõime. Päris mitmel korral, kui räägiti kellegi suurest õnnetusest või lapse surmast, siis oli... ma ei tea, kas neid oli üks või mitu inimest, kes olid veendunud, et kaastunnet võõra inimese vastu ei saa olemas olla. Kui keegi julges pisardada või siiralt kurvastada, siis arvas see inimene (need inimesed), et see on kõik puhas teesklus ja uudishimu. Sellepärast, et võõraste inimeste murede puhul ei ole võimalik kurvastada.

Mind võttis selline arvamus lausa tummaks.
Pigem oli vast ikka asi selles, et mõned hirmkaasatundlikud tüübid ei taju, et võõra leina peale mingite nõretavate pikkade postituste tegemine on maitsetu, inetu ning egoistlik tähelepanupüüdmine, proov võõrast leinast enda egotrippi teha. Leinajat ei huvita grammivõrragi need sinu ilutsevad luulelised nutmiskirjeldused, lohutamine käib hoopis teisiti. Ja see täpsete detailide taga urkimine leina nime all ... no kamoon. Iga loll saab aru, et see on uudishimu, mis on rüütatud dramaatilisse loori (et sa paremini aru saaksid, kasutan ka luulelisi väljendeid). Väljenda reaalset kaastunnet ja empaatiat ja keegi ei jaura su kallal.

(Kas sa muidu oled tänaseks tummusest jagu saanud või ikka on probleem?)
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], kiisu, Tuuletu ja 9 külalist