Külaline kirjutas: ↑20 Mai 2026 18:56
Nüüdseks ma juba oma abikaasat (vist) tunnen - alati valmis valet vanduma, alati valmis (kõrval)suhteid looma ja suurt armastust tõotama.
Tuleb tuttav ette, ainult sealt "teise poole" pealt.
Tekkis kunagi suhe ühe Pärnu ärimehega. Kohe alguses tegin selgeks, et suhtes meest ma ei otsi ja ka tema üks kriteeriume oli, et naine peab olema vaba, ei mingeid kõrvalsuhteid.
Esimeste kohtingute käigus rääkis, kuidas ta vihkab valetajaid ja susserdajaid. Kenadest romantilistest kohtingutest sai suhe. Kuna mina elasin Tallinnas ja tema Pärnus, siis oli ju selge, et alguses katsetame kaugsuhet. Mingil hetkel hakkasid tekkima märgid- mehel on kaks telefoni. Kohtuda sai vaid nädala sees ja teatud kellaaegadel. Suhte alguskuudel oli muidugi teisiti. Ühel hetkel küsisin, et vasta ausalt, kas sul on kusagil veel keegi. Issand, milline draama sellest tehti! Kas sa ei usalda mind, kuidas sa saad midagi sellist üldse küsida, ma rügan firma nimel ööd ja päevad, jne. Üks selline minupoolne arupärimine päädis temapoolse mitmepäevase solvumisega. Lõpuks tundsingi ennast kohutavalt, et teist niimoodi kahtlustan.
Ja siis saabus laks. Leppisime kokku, et peame mu sünnipäeva kahekesi, romantiliselt minu kodus. Kes aga tulemata jäi, oli Kalev. Nimetagem teda siis nii. Ootasin, olin murest murtud, et äkki midagi juhtunud. Telefonile ta ka ei vastanud. Ja siis hakkasin googeldama. Tema nime ja firmat otsingusse pannes tuli välja ka abikaasa nimi. Sealt edasi FB konto kaudu nägin, et see "vaba mees" oli samal ajal teise naisega abielus ja kahe lapse isa. Loomulikult saatsin talle sõnumi, et tean ta kaksikelust ja vastu tuli sõim, et k*radi nuhk ja jälitaja.
Pikk jutt, aga kokkuvõtvalt võib öelda, et mõned lihtsalt kohe ei saa ausalt elatud.