Sibul otsib sellerit, jälle

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Sibul otsib sellerit, jälle

Postitus Postitas Külaline »

https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1205 ... kka-paases
Seisab seal üksi jalad risti nagu pissihäda oleks. Miks tal ennast ühegi natukegi kuulsa kõrvale sättida ei lubata?
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Mai 2026 14:39 https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1205 ... kka-paases
Seisab seal üksi jalad risti nagu pissihäda oleks. Miks tal ennast ühegi natukegi kuulsa kõrvale sättida ei lubata?
Kas sa oled ta peale kade? Tubli tüdruk, teab head tööd.
Külaline

Kade ikka, no mis muud saab olla :D
Külaline

Viltulõust
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Mai 2026 14:43 Kade ikka, no mis muud saab olla :D
Sul vast pole sellist garderoobi ega võimalusi. Milleks muidu selline rumal teema teha.
Külaline

Sinul ei ole sellistki magu minul on.
Külaline

Miks kõige laitja minu teemat laitnud ei ole :shock:
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Mai 2026 15:07 Sinul ei ole sellistki magu minul on.
Kujutan ette su suurt ja väljaveninud magu, ega sellega disainerrõivaid tõesti kanda saa.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Mai 2026 14:40
Külaline kirjutas: 21 Mai 2026 14:39 https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1205 ... kka-paases
Kas sa oled ta peale kade? Tubli tüdruk, teab head tööd.
Pole see, kellelt küsid, aga siin ei ole küll millegi peale kade olla.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Mai 2026 18:21Pole see, kellelt küsid, aga siin ei ole küll millegi peale kade olla.
Täpselt. Elu sisuks enda üles vuhvimine ja kuulsuste kõrvale sättimine? Suht masendav ikka. Aga mis ma, vanamutt, elust tean, eks ole.
Külaline

Ta pääseb ainult vesise suuga vahtima
Külaline

Kui see tegevus talle huvi pakub ja raha sisse toob, miks mitte. Seegi omamoodi ettevõtluse vorm. Minul endal hakkaks küll igav, üsna ruttu, ajul poleks piisavalt stiimuleid, kaua sa seisad seal ilusana. Ja see lõputu suhete loomise protsess, et saada neid kutseid....oeh, no, no.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Mai 2026 18:30 Ta pääseb ainult vesise suuga vahtima
Sina ei pääse sedagi.
Külaline

Ilmselt peab veel kuulsust koguma, siis soovitakse juba tema kõrvale end sättida. Loodan seda, et töö selle nimel käib.
Külaline

Palun selgitage mulle, miks see neiu koguaeg pildis on?

Olen aru saanud, et ta elab luksuslikku elu tänu austajatele. Kas see tähendab, et ta tegeleb prostitutsiooniga? On jäänud kuidagi mulje, et neid mehi on ikka palju, kes talle seda elu pakuvad.

Minu jaoks on selline uhkustamine ja eneseimetlus arusaamatu. Raha armastab vaikust.

Imestan, et ta meeste seas hinnas on, sest loodus ei ole talle kuigi armuline olnud, kui välimusest rääkida. Aga ju ta siis võlub mehi millegi muuga.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Mai 2026 21:46Imestan, et ta meeste seas hinnas on, sest loodus ei ole talle kuigi armuline olnud, kui välimusest rääkida
Sodi oled peast või? Vaatasin just enne pilte - väga kaunis noor naine, silmad on täitsa nagu nukul. Instagramis on 2. mail pandud meigita pilt ka, loomulikku ilu on antud kuhjaga. Sina oled lihtsalt pahatahtlik ja kade.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Mai 2026 21:46 Palun selgitage mulle, miks see neiu koguaeg pildis on?

Olen aru saanud, et ta elab luksuslikku elu tänu austajatele. Kas see tähendab, et ta tegeleb prostitutsiooniga? On jäänud kuidagi mulje, et neid mehi on ikka palju, kes talle seda elu pakuvad.
Ei mõista samuti, miks temast "uudiseid" treitakse. Tema elustiil ei ole kuskilt otsast imetlust väärt ja mingi positiivne eeskuju säärased naised noortele kindlasti pole.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Mai 2026 22:35
Külaline kirjutas: 21 Mai 2026 21:46Imestan, et ta meeste seas hinnas on, sest loodus ei ole talle kuigi armuline olnud, kui välimusest rääkida
Sodi oled peast või? Vaatasin just enne pilte - väga kaunis noor naine, silmad on täitsa nagu nukul. Instagramis on 2. mail pandud meigita pilt ka, loomulikku ilu on antud kuhjaga. Sina oled lihtsalt pahatahtlik ja kade.
Maitse üle ei saa küll vaielda, aga minu jaoks on ta pigem alati selline pigem näotu välimusega olnud. Imelik näoovaal ja slaavipärane välimus ja olek.

https://www.facebook.com/anitasibulfash ... 921216614/
Külaline

Guest kirjutas: 21 Mai 2026 22:49
Külaline kirjutas: 21 Mai 2026 21:46 Palun selgitage mulle, miks see neiu koguaeg pildis on?

Minu jaoks on selline uhkustamine ja eneseimetlus arusaamatu. Raha armastab vaikust.

Postitus on kustutatud
Tal ju ka pole! See, et ta meestel on raha, ei tähenda, et temal endal on ka.
Külaline

Ta elab sellist elu, mis talle meeldib ja sobib. Teeb, mida tahab. Ei tee kellelegi kurja, teile siin ammugi mitte. Mida halvustada ometi?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 10 külalist