Kes meist siin juba on?
-
Vanaolija
Kes meist siin juba on?
Tere taas:)
Küll mul oli kahju, kui tuli uudis perekooli sulgemisest. No nagu pere oleks lahku läinud. Ja siis see hea uudis, et kõik jätkub, lihtsalt vahetasime elukohta.
Kui palju siis neid aegade algusest olijaid siin hetkel on? Mina olen kindlasti aastast 2004 või võib-olla ka varem, täpselt ei mäleta. Niisama tahaks lihtsalt teada, et milline osa suurest perest ikka alles on.
Küll mul oli kahju, kui tuli uudis perekooli sulgemisest. No nagu pere oleks lahku läinud. Ja siis see hea uudis, et kõik jätkub, lihtsalt vahetasime elukohta.
Kui palju siis neid aegade algusest olijaid siin hetkel on? Mina olen kindlasti aastast 2004 või võib-olla ka varem, täpselt ei mäleta. Niisama tahaks lihtsalt teada, et milline osa suurest perest ikka alles on.
-
hingelt maakas
- Teerajaja
- Kontakt:
Ma olen väga ammu pk kasutaja, võimalik, et suht algusest. Kunagi oli teine kasutajanimi, mis oli liiga sarnane mu pärisnimele, seega kui anonüümne postitamine mõnes alateemas keelati, vahetasin nime. Oli aastaid, kus lugemas ei käinud.
-
kägu
Mina olen vahelduva eduga lugemas käinud alates aastast 2008, postitanud olen harva.
Mina olen perekoolis 2004 aastast. Postitasin harva, aga lugemas käisin väga tihti.
Ma olen perekoolikas üsna algusest saadik. Pakun, et 2001a.
Lapsed nüüd juba täiskasvanud.
Alguses käisin põhiliselt beebi teemasid lugemas aga nüüd viimased aastad pereelu, tervis, ajaviitejutud. Põhiliselt ajaviite eesmärgil, huumorit saab nii et jätkub
Lapsed nüüd juba täiskasvanud.
Alguses käisin põhiliselt beebi teemasid lugemas aga nüüd viimased aastad pereelu, tervis, ajaviitejutud. Põhiliselt ajaviite eesmärgil, huumorit saab nii et jätkub
-
Külaline
Esimest korda sattusin Perekooli vist aastal 2002 ja naabri soovitusel, kuna otsisin klaverihäälestajat. PK mulle ühe asjaliku inimese ka soovitas. Tihedamini hakkasin käima aastal 2005, kui oma esimest last ootasin. Kasutajanimesid on läbi aegade olnud erinevaid, sest uuendustega tuli vahepeal nime ka uuendada või siis blokiti see väidetava reklaami tõttu, kuigi tegelikult lihtsalt soovitasin toimivat vahendit. Viimati olin üks numbritega kägu. Aga loomulikult tean ja mäletan foorumi nimelisi "põhitegijaid," kellest vähemalt üks on meie seast juba igaveseks lahkunud.
-
Tattnokk
Olen olnud PK-s lugeja. Üldse pole väga midagi kommenteerinud vms. Sattusin sinna aastal 2010 kui rasedaks jäin. Hinges see foorum mul on aga kohe kiuste annan nüüd endast kõik et uuele foorumile tuul tiibadesse saada! Nii tore et keegi võttis vaevaks alternatiivne foorum teha. Nalja peab saama ja nõu peab saama ka kuskil küsida, aitäh Teile!
-
Kuri kägu
Olen pk-kas hooti olnud alates 2000-date algusest, Delfi naistekas meeldis rohkem, aga Perekooli vaatasin ka ikka ajuti. Kunagi oli Pereklubi, sinna tegin kasutaja Kriipsujuku ja keegi imelik "tundis" mind otsekohe ära: Sina oled meie küla Käthryyn-Maybelliin (vms). Sealt põgenesin kohe.
Pk kinnipaneku teade tekitas tõesti tunde nagu kogu pere ja suguvõsa koliks mind maha jättes Ämmerikamaale.
Pk kinnipaneku teade tekitas tõesti tunde nagu kogu pere ja suguvõsa koliks mind maha jättes Ämmerikamaale.
Mina kolisin omal ajal delfi naistekast perekooli… kuskil nullindate teine pool võis olla, sest delfi foorum rikuti ära. Viimastel aastatel enam perekoolis ei kommenteerinud väga, ainult lugesin.
-
මම වැටෙන කුරුල්ලෙක්
Delfi Naistekasse tehti jah tohutult alafoorumeid (nagu nüüd selles Elusfoorumis) ja kõikidesse ei jätkunud kirjutajaid, suri välja. Alles jäid ainult hullukesed. Tea, kas selles EF-s hakkavad ka kuri mode+vanamees+paranoik omavahel möllama?
Perekoolis aastast 2009, seoses 1.lapse ootusega. Otsisin internetist raseduse kohta infot ja sain vastuseks ka Perekooli teemasud. Enamasti käisin lugemas, viimastel aastatel natuke ja postitasin, enamasti Käona. Minu meeleest PK naiskond oli alati väga arukas ja 2 jalaga maa peal, eri valdkondades tegutsevad inimesed koos, enesekindlad, eluga hästi hakkama saavad. Näiteks, kui keegi kirjeldas halba ja mittetoimivat suhet, prooviti inimene alati maa peale tuua. Sain isegi siit selles valdkonnas abi. Ma ei võtnud nõu küll kohe kuulda, aga parem hilja, kui mitte kunagi.
-
Vaenukägu
Minagi aastast 2001. Kaks kasutajanime on olnud, sama lugu, mis ühel eelkõnelejal, et esimene oli liiga paljastav ja millalgi vahetasin mittemidagiütleva vastu. Ma ei tea, kas ma hakkan siin foorumis tegelikult käima, kuidagi apaatia on sees (oli ka perekooli lõpuajal). Kuid mine sa tea.
Mina olin Perekooli foorumis mingi 2003 vist äkki, siis kui mingi vanem kujundus oli veel. Tõsi, siis yxikmehe nime all, aga mingi aeg, ama enam sellele kontole ligi ei saanud, siis tuli praegune nimi.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
-
Külaline
Oled sa kindel, et see pole üks ja sama isik?මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් kirjutas: ↑01 Juun 2024 12:21 Tea, kas selles EF-s hakkavad ka kuri mode+vanamees+paranoik omavahel möllama?
-
kaunist juunikuud!
Jah, olen ka seda kahtlustanud. Eriti eile.
-
Roosad tulbid
- Teerajaja
Teen esimese postituse siin, ei tea, kuidas välja tuleb. Vaatame. Olen sama kasutajanimega kui olin kunagi Perekoolis, kuid ma ei olnud seal enam ammu oma nime all, olin kägu. Oleks tore siin foorumis edasi olla.
-
Roosad tulbid
- Teerajaja
Proovin tsiteerimist. Mitte et sa minu lemmik oleksid, mkmmmm.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 2 külalist