Parfüümide kasutamine

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 22 Mai 2026 15:47
Guest kirjutas: 22 Mai 2026 14:24
Külaline kirjutas: 22 Mai 2026 13:37

Mis asja? :D Eluaeg kasutanud sticki ja lõhna korraga, teisiti poleks mõeldavgi. Ega parfüüme siis kaenla alla panda, teiseks hoiab stick higi kinni, parfüüm mitte. Stickil polegi lõhna, kui just oma näppe ei topi kaenla alla ja ei nuusuta.
Kõik pesuloputusvahendi järgi haisevad riided on õudus kuubis.
Mõtlesin sama. Sticki olemus ongi see, et see takistab higistamist. Ja minu arvates spetsiifiliselt haisev higi ongi vaid kaenla all.
Et sa siis ei kasuta mingeid lõhnaga kreeme, shampooni ka? Sest ju ka nende lõhnad segunevad parfüümiga, kui seda põhimõtet järgida😃
Aga ma võibolla siis ei teagi ,mis asi on stick... Kasutan küll neid deodorante, mis on mittepihustatavad ,aga kes need siin ongi stickid või mitte :O
Kreeme ei kasuta üldse, dusigeeli ja šampooni lõhn need kaovad ajaga ära- ei käi iga päev 2-3 korda duši all ja pead pesen veel harvem.
Stick ongi higistamisVASTANE pulk, mida kaenla alla pannakse.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Mai 2026 13:37

Mis asja? :D Eluaeg kasutanud sticki ja lõhna korraga, teisiti poleks mõeldavgi. Ega parfüüme siis kaenla alla panda, teiseks hoiab stick higi kinni, parfüüm mitte. Stickil polegi lõhna, kui just oma näppe ei topi kaenla alla ja ei nuusuta.
Kõik pesuloputusvahendi järgi haisevad riided on õudus kuubis.
Mõtlesin sama. Sticki olemus ongi see, et see takistab higistamist. Ja minu arvates spetsiifiliselt haisev higi ongi vaid kaenla all.
Et sa siis ei kasuta mingeid lõhnaga kreeme, shampooni ka? Sest ju ka nende lõhnad segunevad parfüümiga, kui seda põhimõtet järgida😃
Aga ma võibolla siis ei teagi ,mis asi on stick... Kasutan küll neid deodorante, mis on mittepihustatavad ,aga kes need siin ongi stickid või mitte :O
Kreeme ei kasuta üldse, dusigeeli ja šampooni lõhn need kaovad ajaga ära- ei käi iga päev 2-3 korda duši all ja pead pesen veel harvem.
Üks parimaid sticke on Rexona sari.
https://www.rexonadeodorant.com/ae/en/p ... 0888209559
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Mai 2026 16:16
Külaline kirjutas: 22 Mai 2026 12:42
Külaline kirjutas: 22 Mai 2026 12:30
Täitsa õige jutt.
Las olla rõvedate küünte ja kuivava näoga, eks.
Pole nagu probleemi olnud nende asjadega.
Kas sul on?
Minul ei ole, olen naine ja käin regulaarselt maniküüris, pediküüris ning hooldan oma näonahka nii hommikul kui õhtul.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Mai 2026 19:01
Külaline kirjutas: 22 Mai 2026 12:42

Las olla rõvedate küünte ja kuivava näoga, eks.
Kas sul on?
Minul ei ole, olen naine ja käin regulaarselt maniküüris, pediküüris ning hooldan oma näonahka nii hommikul kui õhtul.
Siis ikka on ju probleeme kui pead käima pediküüris ja hooldama nahka.
Külaline

Guest kirjutas: 22 Mai 2026 19:09

Kas sul on?
Mis sellega öelda tahad. Ma pediküüris küll ei käi, teen ise, aga nahka pean ikka hooldama, et säilitada oma välmus ja et probleeme ei tuleks. Nahahooldus on ju eelkõige ennetava mõjuga. Kui oma naha eest üldse ei hoolitse, vananed enneaegselt.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Mai 2026 19:22Kui oma naha eest üldse ei hoolitse, vananed enneaegselt.
Ei tea siin kaasa rääkida. Ilmselt halba sa endale ka ei tee sellega.
Külaline

Guest kirjutas: 22 Mai 2026 18:19

Ei võta mul ükski vahend higistamist ära...olen vist sadu eurosid kulutanud nende peale, aga oma kroonilistest terviseprobleemidest, east ja ravimitest tingituna, higistan ma kõigest hoolimata. Ainsaks variandiks ongi lõhna varjamine ja seda need rexonad jms teevad küll. Eriti koos mingi parfüümiga-
Nõiamoor
Kontakt:

Postitus Postitas Nõiamoor »

Külaline kirjutas: 22 Mai 2026 07:47
Külaline kirjutas: 22 Mai 2026 07:21Kus te kasutate parfüüme?
Parfüümid pole meestele.
Tootjad võivad kül teha ja misiganes nimetusi ja lõhnu, aga jäägu need naistele. Ja seda ka mitte nii, et 10m kauguselt oleks vänget haisu tunda.
Mehh? Kui mees ei lõhna hea parfüümi järele - ei pea silmist vett välja võtma, aga mõnus natuke mõrkjas parfüüm on nii seks! Unustage ära see - ma pesen ja mul on puhta naha lõhn, see on igav..
Nõiamoor
Kontakt:

Postitus Postitas Nõiamoor »

Külaline kirjutas: 22 Mai 2026 13:13 Teemasse siis- Kasutan lõhnu igapäevaselt, sest olen oma east ja mõne ravimi kõrvaltoimest tingituna suur higistaja, ning iga paarikümne minuti tagant ei ole ju võimalik end pesta. Ei kasuta ju ka niiskeid salfakaid kuskil bussis sõites või tänaval kõndides... Mina olen parema meelega see, kellest on möödudes tunda mingi parfüümi lõhn, kui higihais. Ja pihustan alati nii kehale kui riietele, kuna kasutan oma rahalise seisu tõttu odavamaid analooglõhnu ja suur osa neist ei püsi eriti kaua peal, riietel on õnneks kauem tunda tavaliselt ja see varjab päris hästi higihaisu (kui see peakski päeva jooksul tekkima ). Ka pesuloputusvahendid valin alati sellised, mis jätavad pesule kauapüsiva lõhna- kuna pole ka rõdu ega aeda kus pesu kuivatada, kuivatan toas, siis on see minu jaoks väga oluline.
Palun osta korralik antiperspirant, siis ei haise midagi.
Külaline

Nõiamoor kirjutas: 22 Mai 2026 20:02
Külaline kirjutas: 22 Mai 2026 13:13 Teemasse siis- Kasutan lõhnu igapäevaselt, sest olen oma east ja mõne ravimi kõrvaltoimest tingituna suur higistaja, ning iga paarikümne minuti tagant ei ole ju võimalik end pesta. Ei kasuta ju ka niiskeid salfakaid kuskil bussis sõites või tänaval kõndides... Mina olen parema meelega see, kellest on möödudes tunda mingi parfüümi lõhn, kui higihais. Ja pihustan alati nii kehale kui riietele, kuna kasutan oma rahalise seisu tõttu odavamaid analooglõhnu ja suur osa neist ei püsi eriti kaua peal, riietel on õnneks kauem tunda tavaliselt ja see varjab päris hästi higihaisu (kui see peakski päeva jooksul tekkima ). Ka pesuloputusvahendid valin alati sellised, mis jätavad pesule kauapüsiva lõhna- kuna pole ka rõdu ega aeda kus pesu kuivatada, kuivatan toas, siis on see minu jaoks väga oluline.
Palun osta korralik antiperspirant, siis ei haise midagi.
need krt maksavad niipalju...ja no nagu ma ütlesin, olen aastate jooksul proovinud vist kümneid asju, ei aita miski, higistan nagu loom
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Mai 2026 19:56
Ei võta mul ükski vahend higistamist ära...olen vist sadu eurosid kulutanud nende peale, aga oma kroonilistest terviseprobleemidest, east ja ravimitest tingituna, higistan ma kõigest hoolimata. Ainsaks variandiks ongi lõhna varjamine ja seda need rexonad jms teevad küll. Eriti koos mingi parfüümiga-
Proovi näiteks seda, minul toimib, ma küll ei ole mingi suur higistaja, aga siiski aktiivne liikumine paneb kergesti higistama. https://serabella.ee/toode/armonia-nood ... rant-15ml/
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Mai 2026 19:09

Kas sul on?
Naised hoolitsevad enda eest. Sa oled naine?
Külaline

Pole oma 55 eluaasta jooksul kordagi käinud maniküüris, pediküüris ega üldse ilusalongis. Juuksuriski korra 3-4 aasta jooksul. Mulle ei meeldi lihtsalt. Küünte viilimisega ja lakkimisega (kui viitsin) saan ise hakkama, samuti pimsskiviga kandade hooldus ja varbaküünte lõikamisega saan ka hakkama. Meigin ennast nii võibolla ppar korda aastas, kui sedagi. Igasugu kreeme kasutan täitsa suvaliselt, sageli ei kasuta mitu kuud .
Aga lõhnu kasutan iga kord kui toast välja lähen.
Külaline

Botox võib aidata.
Külaline

Guest kirjutas: 22 Mai 2026 22:43
Botox võib aidata.
Ei raiska raha selle peale ja kardan süste.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Mai 2026 22:44
Guest kirjutas: 22 Mai 2026 22:43
Botox võib aidata.
Ei raiska raha selle peale ja kardan süste.
No siis higista edasi.
Botox halvab närvid. Ka ratasroolis inimesed näiteks lasevad oma põide lausa botoxit süstida, et tahtmatuid närvide tööd halvata.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Mai 2026 21:00
Külaline kirjutas: 22 Mai 2026 19:09

Naised hoolitsevad enda eest. Sa oled naine?
Ei ole.
Külaline

Guest kirjutas: 22 Mai 2026 23:04
Külaline kirjutas: 22 Mai 2026 22:35 Pole oma 55 eluaasta jooksul kordagi käinud maniküüris, pediküüris ega üldse ilusalongis. Juuksuriski korra 3-4 aasta jooksul. Mulle ei meeldi lihtsalt. Küünte viilimisega ja lakkimisega (kui viitsin) saan ise hakkama, samuti pimsskiviga kandade hooldus ja varbaküünte lõikamisega saan ka hakkama. Meigin ennast nii võibolla ppar korda aastas, kui sedagi. Igasugu kreeme kasutan täitsa suvaliselt, sageli ei kasuta mitu kuud .
Aga lõhnu kasutan iga kord kui toast välja lähen.
Postitus on kustutatud
Täitsa eluaegne linnainimene, poolpikad juuksed- neid lõikab mõni sõbranna mul kui vaja- juukseid ei värvi ja kui olengi paar korda seda teinud, siis ka sõbranna abiga. Riided on pigem mutistiil (siinsete arvates ), aga puhtad ja terved ja mitte sellised 20 aastat vanad hilbud, vaid pigem selline turukaubale sarnanev ja turukaup üldse. Trennis pole kunagi käinud, lapsest peale sporti ja võimlemist vihanud...ja tervis ka paneb suuri piiranguid selles valdkonnas.
Ja ennetan "tarku"- ma ei ole vanatüdruk, mul on olnud mitu pikemat suhet ja abielus olen ka olnud. Viimased 15 aastat vabatahtlikult üksi elanud.
Külaline

Kas neine peab end tuunima?
Kas ilus ei saa olla sellisena, nagu oled. Lõigatud küüned. Värvimata juuksed. St ilma ilusalongis käimata.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Mai 2026 07:46 Kas neine peab end tuunima?
Kas ilus ei saa olla sellisena, nagu oled. Lõigatud küüned. Värvimata juuksed. St ilma ilusalongis käimata.
Sellised naised on suurkorporatsioonide unelm, mis teenivad ebakindluste pealt ja söödavad aina enam ette uusi asju, milline naine peab olema ja milliseid protseduure endaga tegema, mis palju raha nõuavad. Aga see, mida too anon siin viljeleb, on internalized misogüünia ning patriarhaalsete normide taastootmine. Ilmselgelt troll ja tõenäoliselt meesterahvas, kellel pole eluga paremat teha.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 17 külalist