Sa oled sama teksti siin juba kirjutanud. Et edaspidiseid ehmatusi ära hoida, soovitan vähem kollast pressi tarbida. Jäävad need tervistkahjustavad reaktsioonid olemata. Vanem inimene nagu sa oled. Hoia oma tervist.Külaline kirjutas: ↑24 Mai 2026 10:41Pealkirjast ega kogu muust teemast ei arva midagi, aga iga kord kui selle naisterahva pilt kusagil ette jääb, ehmatan kahe asja peale: esiteks on kohe näha, et ta huuli on süstitud ning loomulikuna näeksid need palju paremad välja. Teiseks, veel paar kuud tagasi polnud ma temast üldse midagi kuulnud ning fotode järgi pakkusin vanuseks 55.Külaline kirjutas: ↑22 Mai 2026 23:18 Aii-vai, kas pilkav pealkiri![]()
https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1205 ... istlusteks
Sibul otsib sellerit, jälle
-
Külaline
-
Külaline
Aitäh, hea soovitus, mida olengi eluaeg järginud. Kui enamus oleks minusigused, poleks Kroonikat olemaski või oleks see peale paari esimest numbrit tegevuse kokku pakkinud. Aga kuna siin ikka teemasid arutatakse ning pilte ja linke ette söödetakse, siis vahel ikka satub silma alla ja tekitab emotsioone. Antud juhul siis ehmatust.Külaline kirjutas: ↑24 Mai 2026 11:07Sa oled sama teksti siin juba kirjutanud. Et edaspidiseid ehmatusi ära hoida, soovitan vähem kollast pressi tarbida. Jäävad need tervistkahjustavad reaktsioonid olemata. Vanem inimene nagu sa oled. Hoia oma tervist.
-
Külaline
Miks see teema sellist õelust täis on noorte kenade naisterahvaste suhtes? Just välimuse kallal võetakse: kellel nägu viltu või hoopis näotu, kellel sportlasena 6 kg pekki, nii et lihased enam ei paista ja näeb välja poole sajandi vanune. Iga adekvaatne ja erapooletu inimene saab aru ja näeb, et mõlema kohta käivad väited on täielik pullikaka ning mõlemad on konventsionaalselt (üldlevinud ilustandardite järgi) ilusad ja atraktiivsed naised. Mida see ütleb inimeste kohta, kes sellist sappi pritsivad?
-
Külaline
Mina vana raugana mõtlen, et kas loomulikult vananev nägu on hullem kui sellised punni süstitud näod? Ja kas siis kunstrinnad ka kaalu langetades vähenevad
, et ta nende taastumise üle nii kilkab? Reporter on väga kena naine.
-
Külaline
Jah, loomulikult vananev nägu on hullem. Dianal ei ole kunstrinnad, täiesti oma rinnad on. Välja näeb ta täiesti eakohane, 33 aastane. Tahaks seda mammit kohe näha, kelle jaoks ta 55 on. Selline kaalutõus pärast võistlusi on igati normaalne, kui ta võistlema ei läheks, peaks ta veel rohkem juurde võtma. Loogiline, et pärast sihtmärgi saavutamist teed seda, millest loobusid-sööd Hessi või midaiganes, mis isutab.Külaline kirjutas: ↑24 Mai 2026 11:40 Mina vana raugana mõtlen, et kas loomulikult vananev nägu on hullem kui sellised punni süstitud näod? Ja kas siis kunstrinnad ka kaalu langetades vähenevad, et ta nende taastumise üle nii kilkab? Reporter on väga kena naine.
Vastikud õelad ja inetud mammid olete, kes noort neidu siin tümitate.
-
Külaline
Kes see noor neid on?Külaline kirjutas: ↑24 Mai 2026 13:31Jah, loomulikult vananev nägu on hullem. Dianal ei ole kunstrinnad, täiesti oma rinnad on. Välja näeb ta täiesti eakohane, 33 aastane. Tahaks seda mammit kohe näha, kelle jaoks ta 55 on. Selline kaalutõus pärast võistlusi on igati normaalne, kui ta võistlema ei läheks, peaks ta veel rohkem juurde võtma. Loogiline, et pärast sihtmärgi saavutamist teed seda, millest loobusid-sööd Hessi või midaiganes, mis isutab.Külaline kirjutas: ↑24 Mai 2026 11:40 Mina vana raugana mõtlen, et kas loomulikult vananev nägu on hullem kui sellised punni süstitud näod? Ja kas siis kunstrinnad ka kaalu langetades vähenevad, et ta nende taastumise üle nii kilkab? Reporter on väga kena naine.
Vastikud õelad ja inetud mammid olete, kes noort neidu siin tümitate.
-
Külaline
-
Külaline
Väljendiga "noor neiu" mõeldakse tavaliselt teismeeas või varases 20. eluaastates vallalist naisterahvast ehk tütarlast, kes on lapse- ja täiskasvanuea üleminekufaasis.
Vanusevahemik: Kõige sagedamini mõeldakse selle all vanust umbes 13–22 eluaastat. See hõlmab gümnaasiumiealisi tüdrukuid ja noori üliõpilasi või tööturule sisenenud naisi.
Sotsiaalne staatus: Traditsioonilises tähenduses viitab "neiu" (erinevalt sõnast "naine") sellele, et tegemist on vallalise või abielu- ja pereloomise-eelse noore inimesega.
Meeleheitlik kaitsja, oled vist natuke tuutu
Vanusevahemik: Kõige sagedamini mõeldakse selle all vanust umbes 13–22 eluaastat. See hõlmab gümnaasiumiealisi tüdrukuid ja noori üliõpilasi või tööturule sisenenud naisi.
Sotsiaalne staatus: Traditsioonilises tähenduses viitab "neiu" (erinevalt sõnast "naine") sellele, et tegemist on vallalise või abielu- ja pereloomise-eelse noore inimesega.
Meeleheitlik kaitsja, oled vist natuke tuutu
-
Külaline
Rikkuse ja noore mehega ärplejaKülaline kirjutas: ↑24 Mai 2026 13:43Minu arust siin foorumis käib tema ema.
-
Külaline
Täpselt! Ja selle inimese kommentaarid on täpselt sama bravuurikad ja ülbed. Ja alati on siin seda "neiut" kaitsmas. Ja iluteemades mõnitamas neid, kes ei soovi end süstida ja lõigata, nimetades neid vaesteks.
-
Külaline
Need on kaks erinevat asja. Diana on kena noor inimene, kes trenniga oma kaalu normi sai. Kui palju ta ennast süstinud on, pole teiste asi. Eestis on teisigi süstitud kuulsusi, aga neid te niimoodi tümitada ei julge...Külaline kirjutas: ↑24 Mai 2026 13:50Täpselt! Ja selle inimese kommentaarid on täpselt sama bravuurikad ja ülbed. Ja alati on siin seda "neiut" kaitsmas. Ja iluteemades mõnitamas neid, kes ei soovi end süstida ja lõigata, nimetades neid vaesteks.
-
Külaline
Nimeta üks, keda ei julge. Kõiki julgeme tümitada. Süstivad paljud, aga kui see süstimine niimoodi näkku kargab, on liiale mindud.Eestis on teisigi süstitud kuulsusi, aga neid te niimoodi tümitada ei julge...
-
Külaline
Mina ei ole mitte kordagi inimest tümitanud ja ma ei arva temast midagi halvasti. Jälgin vaid teemat ja ütlesin, et minu arust käib siin foorumis ka tema ema. Kuidas ma tümitaja olen?Guest kirjutas: ↑24 Mai 2026 14:48Need on kaks erinevat asja. Diana on kena noor inimene, kes trenniga oma kaalu normi sai. Kui palju ta ennast süstinud on, pole teiste asi. Eestis on teisigi süstitud kuulsusi, aga neid te niimoodi tümitada ei julge...Külaline kirjutas: ↑24 Mai 2026 13:50Täpselt! Ja selle inimese kommentaarid on täpselt sama bravuurikad ja ülbed. Ja alati on siin seda "neiut" kaitsmas. Ja iluteemades mõnitamas neid, kes ei soovi end süstida ja lõigata, nimetades neid vaesteks.
-
Külaline
Põskede punnitamine ja tursunud ilme (mida rahvusvaheliselt nimetatakse terminiga "pillow face") tekib liigsest, liiga sagedasest või valesse kohta süstitud täiteainest.
Täitesüstid ehk fillerid on mõeldud näo loomuliku mahu taastamiseks, kuid valede tehnikate tõttu muutub tulemus sageli vastupidiseks. Peamised põhjused, miks see juhtub, on järgmised:
1. Hüaluroonhape imab vett
Enamik täitesüste koosneb hüaluroonhappest, mis on kehale omane aine ja millel on erakordne võime vett siduda. Kui põskedesse süstitakse korraga liiga palju preparaati, imab see endasse ümbritsevat niiskust. See tekitab näos permanentse paistetuse ja "puffy" ehk tursunud ilme
2. Täiteainete kuhjumine ehk "overfilling"
Paljud inimesed teevad kordussüste liiga kiiresti. Kuigi patsiendile võib tunduda, et eelmine täitesüst on kadunud, ei ole see sageli organismis veel täielikult lagunenud. Uue aine peale süstimisel hakkab filler nahakudedes kuhjuma ja põski laiemaks ning raskemaks lükkama.
3. Filleri liikumine ehk migratsioon
Täiteaine ei pruugi alati jääda täpselt sinna, kuhu see süstiti. Näo miimika (naeratamine, rääkimine) ja gravitatsiooni mõjul võib aine oma algsest kohast eemale liikuda. Põskede piirkonnas võib see valguda silmade alla või põskede külgedele, muutes näo kuju ebaloomulikult ümaraks
4. Vale ravistrateegia ja anatoomia eiramine
Naha vananedes nihkuvad näo loomulikud rasvapadjakese allapoole. Kui spetsialist üritab kortsukesi või naha lõtvust ravida pelgalt aine juurde lisamisega – hindamata näo üldpilti ja anatoomiat –, kaovad näo loomulikud varjud ja kontuurid. Tulemuseks on lame, maskilaadne ja sageli ka vanemana näiv välimus
Kuidas seda parandada või vältida?
Aine lahustamine: Hüaluroonhappel põhinevaid fillereid saab spetsiaalse ensüümi (hüaluronidaas) abil lahustada, mis taastab näo esialgse kuju.
Mõõdukus: Süstide vahele tuleb jätta piisavalt aega. Hea esteetiline meditsiin on alati selline, mida ei ole silmaga otseselt näha.
Õige kliiniku valik: Protseduure tuleks teha vaid koolitatud tervishoiutöötajate juures, kes tunnevad näo anatoomiat ja oskavad öelda "ei", kui mahtu on juba piisavalt.
Täitesüstid ehk fillerid on mõeldud näo loomuliku mahu taastamiseks, kuid valede tehnikate tõttu muutub tulemus sageli vastupidiseks. Peamised põhjused, miks see juhtub, on järgmised:
1. Hüaluroonhape imab vett
Enamik täitesüste koosneb hüaluroonhappest, mis on kehale omane aine ja millel on erakordne võime vett siduda. Kui põskedesse süstitakse korraga liiga palju preparaati, imab see endasse ümbritsevat niiskust. See tekitab näos permanentse paistetuse ja "puffy" ehk tursunud ilme
2. Täiteainete kuhjumine ehk "overfilling"
Paljud inimesed teevad kordussüste liiga kiiresti. Kuigi patsiendile võib tunduda, et eelmine täitesüst on kadunud, ei ole see sageli organismis veel täielikult lagunenud. Uue aine peale süstimisel hakkab filler nahakudedes kuhjuma ja põski laiemaks ning raskemaks lükkama.
3. Filleri liikumine ehk migratsioon
Täiteaine ei pruugi alati jääda täpselt sinna, kuhu see süstiti. Näo miimika (naeratamine, rääkimine) ja gravitatsiooni mõjul võib aine oma algsest kohast eemale liikuda. Põskede piirkonnas võib see valguda silmade alla või põskede külgedele, muutes näo kuju ebaloomulikult ümaraks
4. Vale ravistrateegia ja anatoomia eiramine
Naha vananedes nihkuvad näo loomulikud rasvapadjakese allapoole. Kui spetsialist üritab kortsukesi või naha lõtvust ravida pelgalt aine juurde lisamisega – hindamata näo üldpilti ja anatoomiat –, kaovad näo loomulikud varjud ja kontuurid. Tulemuseks on lame, maskilaadne ja sageli ka vanemana näiv välimus
Kuidas seda parandada või vältida?
Aine lahustamine: Hüaluroonhappel põhinevaid fillereid saab spetsiaalse ensüümi (hüaluronidaas) abil lahustada, mis taastab näo esialgse kuju.
Mõõdukus: Süstide vahele tuleb jätta piisavalt aega. Hea esteetiline meditsiin on alati selline, mida ei ole silmaga otseselt näha.
Õige kliiniku valik: Protseduure tuleks teha vaid koolitatud tervishoiutöötajate juures, kes tunnevad näo anatoomiat ja oskavad öelda "ei", kui mahtu on juba piisavalt.
-
Külaline
Näkku kargab? Miks sa siis jälgid teda sotsiaalmeedias, kui tema välimus sind niivõrd häirib? Miks sa teed seda enda psüühikale?Külaline kirjutas: ↑24 Mai 2026 14:57Nimeta üks, keda ei julge. Kõiki julgeme tümitada. Süstivad paljud, aga kui see süstimine niimoodi näkku kargab, on liiale mindud.Eestis on teisigi süstitud kuulsusi, aga neid te niimoodi tümitada ei julge...
Sul on täpselt sama retoorika, mis nendel kiusajatel, kes PK-s seda Triinu-Liisi kiusasid. Nemad ka väitsid, et instas neile "kargavad ette" selle neiu pildid. Kohe täitsa ise kargavadki, ilma, et tema nime oleks otsingusse pandud... Insta ja FB algoritm toimib paraku teisiti. Ilmselt oledki üks neist toonastest kiusukottidest.
-
Külaline
Ja kui käibki, mis siis? Sina tohid siin jaurata, aga teised mitte?Külaline kirjutas: ↑24 Mai 2026 15:08 Mina ei ole mitte kordagi inimest tümitanud ja ma ei arva temast midagi halvasti. Jälgin vaid teemat ja ütlesin, et minu arust käib siin foorumis ka tema ema. Kuidas ma tümitaja olen?
-
Külaline
Mina ei jälgi, aga kuna loen delfist uudiseid, mis on Kroonikaga sama firma, siis viskab tema pilte ette. Mis mina sinna teha saan. Ikka et kuula tema podcasti koos emaga jne. Ise ta vaeva näeb, et olla pildil, neid podcaste teeb ju kuulsuse ja raha nimel, nüüd olen mina süüdi, et kargabki suure töö tulemusena suvalistele inimestele pilte ette.Näkku kargab? Miks sa siis jälgid teda sotsiaalmeedias, kui tema välimus sind niivõrd häirib? Miks sa teed seda enda psüühikale?
-
Külaline
Sina tohid ka jaurata ja jauradki. Kõik on võrdne.Guest kirjutas: ↑24 Mai 2026 16:11Ja kui käibki, mis siis? Sina tohid siin jaurata, aga teised mitte?Külaline kirjutas: ↑24 Mai 2026 15:08 Mina ei ole mitte kordagi inimest tümitanud ja ma ei arva temast midagi halvasti. Jälgin vaid teemat ja ütlesin, et minu arust käib siin foorumis ka tema ema. Kuidas ma tümitaja olen?
-
Külaline
Mina ei käi mingis instas, kroonikat ka ei loeks, aga Delfit ja Õhtulehte ikka tahan lugeda ja Delfis punnitas ta mitu päeva päris kõrgel kohal normaalsete uudiste vahel. Kas sa ei saa linkidest aru?Külaline kirjutas: ↑24 Mai 2026 16:10Näkku kargab? Miks sa siis jälgid teda sotsiaalmeedias,
https://kroonika.delfi.ee/artikkel/120585531/ma-olen-ju-mega-hot-fitnessikaunitar-diana-teniste-naudib-oma-uut-keha-ja-valmistub-hoogsalt-maailmameistrivoistlusteks
-
Külaline
Ei, ma ei hakka kuulama, aga pilti ja jaburat teksti pean ikka nägema
https://www.ohtuleht.ee/oltv-raadio/115 ... siaks-ilus[/b]-ja-mul-on-vabadus-diana-teniste-raagib-miks-ta-on-otsustanud-lapsi-mitte-saada
https://www.ohtuleht.ee/oltv-raadio/115 ... siaks-ilus[/b]-ja-mul-on-vabadus-diana-teniste-raagib-miks-ta-on-otsustanud-lapsi-mitte-saada
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Mammut, YaCy [Bot] ja 8 külalist