Oma mees on vanem ja rikas, armukene aga noorem ja toekama sardelliga.Külaline kirjutas: ↑25 Mai 2026 14:39Kas oma mees on väga palju vanem ja väga rikas?
Armuke
-
Külaline
-
Külaline
Mina olen teemaalgataja. Küsimuse püstitasin sellepärast, et olen ise ka sattunud sellisesse olukorda täiesti kogemata ja väga-väga keerulistel põhjustel. Aga vaadates, kuidas see üks armukesepidaja siin peksa saab (mitte, et ma ise heaks kiidaks armukese pidamist), ma ei julge oma lugu avadagi.
-
Külaline
Juba on üks suur erisus olemas sinu ja tema vahel - tema kiidab küll armukese pidamise heaks ja kuidas veel. Selles asi ongi, miks ta peksa saab. Siiski üsna kindlasti ei ole ka sinu põhjused midagi enneolematut, kuigi endale ehk nii tundub. Armukesepidamine on üldjuhul ikka üks ja seesama vana tuntud muinasjutt.Guest kirjutas: ↑25 Mai 2026 22:59 Mina olen teemaalgataja. Küsimuse püstitasin sellepärast, et olen ise ka sattunud sellisesse olukorda täiesti kogemata ja väga-väga keerulistel põhjustel. Aga vaadates, kuidas see üks armukesepidaja siin peksa saab (mitte, et ma ise heaks kiidaks armukese pidamist), ma ei julge oma lugu avadagi.
-
Külaline
Milline see muinasjutt on?Külaline kirjutas: ↑26 Mai 2026 00:23Armukesepidamine on üldjuhul ikka üks ja seesama vana tuntud muinasjutt.
Et mehel midagi suhtemoodi oma naisega pole ja oma naisega ei seksi?
-
Külaline
Avalda ikka. Nagunii sind siin anonüümsena keegi ei tea. Väike teraapia ka.Külaline kirjutas: ↑25 Mai 2026 22:59Aga vaadates, kuidas see üks armukesepidaja siin peksa saab (mitte, et ma ise heaks kiidaks armukese pidamist), ma ei julge oma lugu avadagi.
Mul on ka keegi kellega olen asja teinud. Kas nüüd just armukeseks nimetada. Mehel suhe selline, et aastaid oma naisega ei ole olnud ja naise vastu tundeid pole kunagi olnudki.
-
Külaline
Oled nii palju täiskasvanud inimene, et seksida, siis julge see sõna ka välja kirjutada. Mind huvitab, kuidas sellised inimesed suguelunditele viitavad, kui seks on nende jaoks "asja tegemine".
-
Külaline
Palun selliseid sõnu mitte kasutada, võite bänni saada. See on ikka viisakas foorum. Kasutage sõna asjatama.Külaline kirjutas: ↑26 Mai 2026 09:35Postitus on kustutatud
-
Külaline
Seda juttu ma päris sajaprotsendilise tõena ei võtaks, sa ei tea teist poolt asjast. Ja kui tõesti on nii, et inimene on aastaid elanud inimesega, kelle vastu pole tundeid pole kunagi olnud, siis ma ütleks, et kus see inimene siis ise oli, kui see suhe ja kooselu tekkis.Mehel suhe selline, et aastaid oma naisega ei ole olnud ja naise vastu tundeid pole kunagi olnudki.
-
Külaline
Ebareaalne, et keegi sellist infatiilset juttu veel usub … ōnnetul seksi otsival mehel on aastaid seksivaba suhe oma naisega, kelle vastu tal kunagi mingeid tundeid pole olnud. See mees on kas pooleldi vaimupuudega ullike või siis kehva fantaasiaga argpüksist naistemees, mõlemal juhul üsna kahtlane armukesematerjal.Külaline kirjutas: ↑26 Mai 2026 07:56Mul on ka keegi kellega olen asja teinud. Kas nüüd just armukeseks nimetada. Mehel suhe selline, et aastaid oma naisega ei ole olnud ja naise vastu tundeid pole kunagi olnudki.
-
Külaline
Aga siis millised tuntud muinasjutud on?
Tahaks ka teada.
-
Külaline
Ega siis kõigil pole olnud vastastikuseid tundeid.Külaline kirjutas: ↑26 Mai 2026 12:18Seda juttu ma päris sajaprotsendilise tõena ei võtaks, sa ei tea teist poolt asjast. Ja kui tõesti on nii, et inimene on aastaid elanud inimesega, kelle vastu pole tundeid pole kunagi olnud, siis ma ütleks, et kus see inimene siis ise oli, kui see suhe ja kooselu tekkis.Mehel suhe selline, et aastaid oma naisega ei ole olnud ja naise vastu tundeid pole kunagi olnudki.
Või siis on olnud? Ei taha uskuda.
-
Külaline
Muinasjutt on selline, et kaaslane ei taha enam seksi (võimalikud variatsioonid teemal, mida ta enam ei taha) ja oleks seda armukest ikka varem kohanud, oleks kohe temaga see õige ja surmani suhe olnud, aga nüüd peavad kaks hingesugulast niimoodi salaja kõike tegema.
-
Külaline
Tegelikkus on selline, et mees ja naine tahavad seksi hullupööra, mees ei saa oma naiselt silmi rebitud, iga hommik algab uute ülistavate värsiridadega mehelt naisele ja armuke ärgu üldse proovigugi mehe ideaalset abi- ja armuelu segada. Vot sellest need armukesed aru ei saa. Mina kah ei saa.Külaline kirjutas: ↑26 Mai 2026 16:01Muinasjutt on selline, et kaaslane ei taha enam seksi (võimalikud variatsioonid teemal, mida ta enam ei taha) ja oleks seda armukest ikka varem kohanud, oleks kohe temaga see õige ja surmani suhe olnud, aga nüüd peavad kaks hingesugulast niimoodi salaja kõike tegema.
-
Külaline
Või siis see, et elame koos nagu õde ja vend ja kohe plaanib lahutada.Külaline kirjutas: ↑26 Mai 2026 16:01Muinasjutt on selline, et kaaslane ei taha enam seksi (võimalikud variatsioonid teemal, mida ta enam ei taha) ja oleks seda armukest ikka varem kohanud, oleks kohe temaga see õige ja surmani suhe olnud, aga nüüd peavad kaks hingesugulast niimoodi salaja kõike tegema.
Ja siis äkki ups, saavad veel lapsi juurdegi.
-
Külaline
Kui armuke saab kah lapse, on kõik korras, arvan ma.🪽🪽🪽🪽🪽Külaline kirjutas: ↑26 Mai 2026 16:46Või siis see, et elame koos nagu õde ja vend ja kohe plaanib lahutada.
Ja siis äkki ups, saavad veel lapsi juurdegi.
-
Külaline
Ei. Tegelikkus on selline, et kõik suhted lähevad varem või hiljem igavaks, kui neid korras ei hoita ja korras hoidmine on mõlema töö, nii mehe kui naise. Mitte selles pole asi, et "ta ei taha enam seksi", vaid selles, et me oleme oma suhtel lasknud ära laguneda.Guest kirjutas: ↑26 Mai 2026 16:36Tegelikkus on selline, et mees ja naine tahavad seksi hullupööra, mees ei saa oma naiselt silmi rebitud, iga hommik algab uute ülistavate värsiridadega mehelt naisele ja armuke ärgu üldse proovigugi mehe ideaalset abi- ja armuelu segada. Vot sellest need armukesed aru ei saa. Mina kah ei saa.Külaline kirjutas: ↑26 Mai 2026 16:01Muinasjutt on selline, et kaaslane ei taha enam seksi (võimalikud variatsioonid teemal, mida ta enam ei taha) ja oleks seda armukest ikka varem kohanud, oleks kohe temaga see õige ja surmani suhe olnud, aga nüüd peavad kaks hingesugulast niimoodi salaja kõike tegema.
Seksi tahab see partner suure tõenäosusega endiselt, kuid mitte enam sinult (mis ei tähenda armukese pidamist ilmtingimata).
-
Külaline
Öök, kes küll nii teeks?Külaline kirjutas: ↑26 Mai 2026 15:24Ega siis kõigil pole olnud vastastikuseid tundeid.Külaline kirjutas: ↑26 Mai 2026 12:18Seda juttu ma päris sajaprotsendilise tõena ei võtaks, sa ei tea teist poolt asjast. Ja kui tõesti on nii, et inimene on aastaid elanud inimesega, kelle vastu pole tundeid pole kunagi olnud, siis ma ütleks, et kus see inimene siis ise oli, kui see suhe ja kooselu tekkis.Mehel suhe selline, et aastaid oma naisega ei ole olnud ja naise vastu tundeid pole kunagi olnudki.
-
Külaline
Ja mida sina teeks?Külaline kirjutas: ↑26 Mai 2026 17:16Öök, kes küll nii teeks?Külaline kirjutas: ↑26 Mai 2026 15:24Ega siis kõigil pole olnud vastastikuseid tundeid.Külaline kirjutas: ↑26 Mai 2026 12:18
Seda juttu ma päris sajaprotsendilise tõena ei võtaks, sa ei tea teist poolt asjast. Ja kui tõesti on nii, et inimene on aastaid elanud inimesega, kelle vastu pole tundeid pole kunagi olnud, siis ma ütleks, et kus see inimene siis ise oli, kui see suhe ja kooselu tekkis.
-
Külaline
Ma pole mitte kunagi selle peale isegi tulnud, et olla tunneteta suhtes või kooselus/pereelus. Ma ei suudaks ilma tunneteta seksidagi.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist