Mida kinkida lapsele lasteaia lõpetamise puhul?

1-6 aastased
Vasta
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Mida kinkida lapsele lasteaia lõpetamise puhul?

Postitus Postitas Tõutäkk »

Mõtlesin kinkida nutiseadme, kas telefoni või nutikella.
Põhjuseks see, et läheb sügisel kooli, siis on vaja kellaaega vaadata, laps saab helistada mulle või mina talle ja ega GPS jälgimine ka paha ei tee.
Hetke valikus nutikell https://kaup24.ee/et/mobiiltelefonid-fo ... -SfU9nFsiA
Või nutitelefon.
https://seifli.ee/products/seifli-laste ... 2105640457
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

No ma ei tea, kas peaks ikka last "premeerima" 65 € hiina kräpiga, millel muutmälu 2 Gb ja sisemälu 16 Gb. Osta mõni A seeria Samsung, need ka ei maksa palju 100-200 € vahel peaks midagi kätte saama.
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tõutäkk »

Guest kirjutas: 18 Mai 2026 13:34 No ma ei tea, kas peaks ikka last "premeerima" 65 € hiina kräpiga, millel muutmälu 2 Gb ja sisemälu 16 Gb. Osta mõni A seeria Samsung, need ka ei maksa palju 100-200 € vahel peaks midagi kätte saama.
Palun lugeda funktsioone milleks vaja I klassi lapsele. Põhimõtteliselt võiks ka ju nuputelefon olla, aga GPS jälgimisega nuputelefon on ilmselt kallim kui 2Gb muutmäluga hiina kräpp.
Nutiseadmes viibimiseks on kodus tahvelarvuti, minu vana Samsung Galaxy tab Active pro.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Külaline

Tõutäkk kirjutas: 18 Mai 2026 14:32Palun lugeda funktsioone milleks vaja I klassi lapsele.
Tead Tõutäkk. Ühest küljest on mul kama kaks, mida sa oma lapsele ostad. Lugesin neid andmeid. 2Gb op mälu ja 16Gb sisemälu on aastal 2026 väga nigel. Selle telefoniga äkki helistada saab, aga muud teha vist väga mitte. Aga sinu laps, sinu valikud. Mina lihtsalt avaldan arvamust.
Külaline

Guest kirjutas: 18 Mai 2026 17:14
Tõutäkk kirjutas: 18 Mai 2026 14:32Palun lugeda funktsioone milleks vaja I klassi lapsele.
Tead Tõutäkk. Ühest küljest on mul kama kaks, mida sa oma lapsele ostad. Lugesin neid andmeid. 2Gb op mälu ja 16Gb sisemälu on aastal 2026 väga nigel. Selle telefoniga äkki helistada saab, aga muud teha vist väga mitte. Aga sinu laps, sinu valikud. Mina lihtsalt avaldan arvamust.
1. klassi minev laps ei vaja mingit Samsungit, vaid oluline on, et teda saaks telefonitsi kätte ja näeks tema asukohta.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Mai 2026 17:181. klassi minev laps ei vaja mingit Samsungit, vaid oluline on, et teda saaks telefonitsi kätte ja näeks tema asukohta.
Hakkab jälle pihta see vana plaat, milleks nuti 1 klassi lapsele, osta nuputelefon. Tallinnas vähemalt 90% 1 klassi lastest on nuti. Teised vaesed lapsed peavad siis vanemate otsuse pärast kannatama ja oma nuputelefoniga hakkama saama. Seda teemat on minu arvates ka siin foorumis juba jahutud. Aga teie lapsed, teie valik, tehke nagu soovite.
Külaline

Guest kirjutas: 18 Mai 2026 17:24
Külaline kirjutas: 18 Mai 2026 17:181. klassi minev laps ei vaja mingit Samsungit, vaid oluline on, et teda saaks telefonitsi kätte ja näeks tema asukohta.
Hakkab jälle pihta see vana plaat, milleks nuti 1 klassi lapsele, osta nuputelefon. Tallinnas vähemalt 90% 1 klassi lastest on nuti. Teised vaesed lapsed peavad siis vanemate otsuse pärast kannatama ja oma nuputelefoniga hakkama saama. Seda teemat on minu arvates ka siin foorumis juba jahutud. Aga teie lapsed, teie valik, tehke nagu soovite.
Sa ei pea oma kasvatust siin õigustama ja oma arvamust suruma, teemaalgataja tahab nähtavasti teadlikumaid valikuid teha. Tubli isa.
Külaline

Meie poiss unistas omal ajal rulast lasteaia lõpu ajal ja selle ta kingiks ka sai.
Külaline

Vanaema kootud villased sokid oleks ka arvestatav variant :D
Külaline

Meil vist sai uue jalgratta. Selle õige, juba suuremate laste oma.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist