Võib-olla peaksid kuhugile kursusele või grupiteraapiasse minema? Otsi netist, midagi kindlasti on.Külaline kirjutas: ↑26 Mai 2026 20:06Ma pole mitte kunagi selle peale isegi tulnud, et olla tunneteta suhtes või kooselus/pereelus. Ma ei suudaks ilma tunneteta seksidagi.
Armuke
-
Külaline
-
Külaline
Milleks? Ma olen normaalne ja terve inimene, mitte hälbega madala enesehinnanguga tüüp, kelle eluunistus on mitte üksi olla. Mingeid libusid ja hoorasid on pool ilma täis, kellel pole mingeid väärtushinnanguid ja kargavad kõike, mis liigub.Külaline kirjutas: ↑26 Mai 2026 20:33Võib-olla peaksid kuhugile kursusele või grupiteraapiasse minema? Otsi netist, midagi kindlasti on.Külaline kirjutas: ↑26 Mai 2026 20:06Ma pole mitte kunagi selle peale isegi tulnud, et olla tunneteta suhtes või kooselus/pereelus. Ma ei suudaks ilma tunneteta seksidagi.
-
Külaline
Sel juhul ma poleks veel kunagi seksinud kellegagi.Külaline kirjutas: ↑26 Mai 2026 20:06Ma pole mitte kunagi selle peale isegi tulnud, et olla tunneteta suhtes või kooselus/pereelus. Ma ei suudaks ilma tunneteta seksidagi.
-
Külaline
Kas sulle pole kunagi keegi üliväga meeldinud, pole kunagi olnud armunud ega armastanud?
-
Külaline
Ega kõik inimesed ei olegi tunneteks võimelised. Pigem on see kurb, mitte mingi omadus, mille üle headmeelt tunda.
Mina ka ei elaks koos ega seksiks mehega, kelle vastu mul tundeid ei ole. Täiesti mõeldamatu oleks näiteks üheöösuhe, mis ööklubist leitud. Mida selline asi andma peaks? Orgasmi saab endale ise ka tekitada. Selleks ei ole vaja võhivõõrast meest.
-
Külaline
Mõnesse olen olnud mina armunud. Ühte kohe üliväga.Külaline kirjutas: ↑26 Mai 2026 21:05Kas sulle pole kunagi keegi üliväga meeldinud, pole kunagi olnud armunud ega armastanud?
Mõned on vist minusse ka.
Aga vastastikuselt armumist ja armastamist pole kunagi olnud.
-
Külaline
Aga kirg, füüsiline tõmme on ka ju tunne. Kui võtta, et armumine= tunne siis mina ka ilmselt ei oleks ka neitsi.
-
Külaline
Öäkk.Külaline kirjutas: ↑26 Mai 2026 21:11Orgasmi saab endale ise ka tekitada.
-
Külaline
Ma ei ole ka olnud kellegagi kes lihtsalt meeldiks, rääkimata kirest ja tõmbest.Külaline kirjutas: ↑26 Mai 2026 21:19Aga kirg, füüsiline tõmme on ka ju tunne. Kui võtta, et armumine= tunne siis mina ka ilmselt ei oleks ka neitsi.
-
Külaline
LIHTNE TÖÖ: idufirma maksab eneserahuldamise eest 1700eurost palkaKülaline kirjutas: ↑26 Mai 2026 21:11Mina ka ei elaks koos ega seksiks mehega, kelle vastu mul tundeid ei ole. Täiesti mõeldamatu oleks näiteks üheöösuhe, mis ööklubist leitud. Mida selline asi andma peaks? Orgasmi saab endale ise ka tekitada. Selleks ei ole vaja võhivõõrast meest.
https://www.ohtuleht.ee/1158656/lihtne- ... rost-palka
-
Külaline
Raske on sellest rääkida. Siin kunagi mingis teises teemas olen juba piisavalt puid alla saanud sel teemal, et miks siis ei saa lahku mindud...Guest kirjutas: ↑26 Mai 2026 07:56Avalda ikka. Nagunii sind siin anonüümsena keegi ei tea. Väike teraapia ka.Külaline kirjutas: ↑25 Mai 2026 22:59Aga vaadates, kuidas see üks armukesepidaja siin peksa saab (mitte, et ma ise heaks kiidaks armukese pidamist), ma ei julge oma lugu avadagi.
Mul on ka keegi kellega olen asja teinud. Kas nüüd just armukeseks nimetada. Mehel suhe selline, et aastaid oma naisega ei ole olnud ja naise vastu tundeid pole kunagi olnudki.
Üks tüüp kukub ka kohe parastama - sa ei saa ju oma mehest lahku minna, sest sa oled vaene - rahaliselt ja emotsionaalselt sõltuv jne. Aga ei ole nii! Tegelik elu ei ole alati nii must-valge ja on ka teisi põhjuseid, miks on (kellegi jaoks) õigem elu sama katuse all jätkata. On olemas tõeliselt keerulisi põhjuseid. Aga seda see inimene ei usu, kes ise ei ole samas olukorras olnud. Ilmselt mõistetaks mind palju paremini, kui saaksin konkreetsest olukorrast ja asjaoludest rääkida. Paraku ei saa, sest Eestimaa on väike.
Minul ei tekkinud kõrvalsuhe sellepärast, et minu meest seks ei huvitanud. Vastupidi - teda huvitas see nii palju, et ta tahtis teiste naistega ka seda teha. Aga jah, seda võib ka nii võtta, et kuna ta seksis mõnikord teiste naistega, selle asemel, et minuga seksida, siis äkki ma ei olnud tõesti piisav. Ehkki ta ise seda siiski eitab.
Lisaks petmisele on ka muid mõjuvaid asju, mis on mind temast emotsionaalselt kaugenema pannud (füüsiliselt olen nagunii juba sellest hetkest eemal, kui tema petmistest teada sain), aga samas ei ole need põhjused sellised, mis teevad ühes majas elamise võimatuks.
Nii ma siis elangi topeltelu. Ei keela seda ka talle, ehkki tean, et ta seda enam ei harrasta. Minu paralleelelust ei tea tema midagi. Ja tunnistan, et ma ei oleks kunagi uskunud, et see on nii ülimalt vastik olukord. Mind kindlasti vaevab see ja ma ei mõista, kuidas saab sellist elu aastaid muretult ja päikeseliselt nautida. Mina olen sundolukorras. Ei, tegelikult ei ole, sest ma võin ju oma paralleelsuhte lõpetada. Aga kardan, et siis ma oleksin veel õnnetum, kes laseb oma elu teise poole aastad täiesti tühjalt mööda.
Olgu öeldud, et ma ise ei otsinud teist meest, vaid ta lihtsalt tuli...
-
Külaline
Fuhhväkkiuuuu!!!
-
Külaline
Nats naljakas, et inimene, kes usinalt, kuidas suvaliste meestega, tunneteta seks on lahe, aga eneserahuldamine on tabu.
-
Külaline
See on ikka nii low level. Ju siis oled kole kui öö, kui ise end näppima oled sunnitud.Külaline kirjutas: ↑26 Mai 2026 21:32Nats naljakas, et inimene, kes usinalt, kuidas suvaliste meestega, tunneteta seks on lahe, aga eneserahuldamine on tabu.
-
Külaline
Kole muidugi! Ja vaene muidugi ka, seda sa unustasid öelda.
-
Külaline
Siis sa oled küll üks miljonist
-
Külaline
Näh, naiste puhul pole vaesus oluline.Külaline kirjutas: ↑26 Mai 2026 21:45Kole muidugi! Ja vaene muidugi ka, seda sa unustasid öelda.
-
Külaline
Eneserahuldamine on väga normaalne ning igati terve asi. Iga kell rahuldan end ise, kui raiskan mingi mehega, kelle vastu tundeid pole. Loomulikult rahuldan ennast ka püsisuhtes, kui tuleb tunne peale, aga meest pole hetkel kodus.
-
Külaline
Ma olen seksinud, kahega kes minusse on armunud või armastanud. Üks neist minu elukaaslane kellega juba üle 10a ei seksi enam. Teist vist võib nimetada armukeseks. Tundeid pole olnud kumbagi vastu.
Seksinud ma aga pole nendega kes on mulle meeldinud või mõnega kellesse mina olen armunud olnud.
Kõik olnud kõik ühepoolsed.
-
Külaline
Aga mis siis kui mees või laps(ed) teada saavad??Külaline kirjutas: ↑26 Mai 2026 22:06Loomulikult rahuldan ennast ka püsisuhtes, kui tuleb tunne peale, aga meest pole hetkel kodus.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Tolmukübe ja 2 külalist