Issand küll, jälle oli nii naljakas.Külaline kirjutas: ↑27 Mai 2026 12:06Jaa-jah, mine pese parem hambaid.Külaline kirjutas: ↑27 Mai 2026 11:53Vaata, selle asjaga on nii, et iroonia, sarkasm ja huumor on sellised asjad, et sa kas oskad seda teha või siis mitte. Sinul kahjuks oskuseid ei ole, seega arene veel väheke ja proovi uuesti.
Armuke
-
Külaline
-
Külaline
Hirnu end herneks. Kas rahuldad end sama hambaharjaga?Külaline kirjutas: ↑27 Mai 2026 12:36Issand küll, jälle oli nii naljakas.Külaline kirjutas: ↑27 Mai 2026 12:06Jaa-jah, mine pese parem hambaid.Külaline kirjutas: ↑27 Mai 2026 11:53Vaata, selle asjaga on nii, et iroonia, sarkasm ja huumor on sellised asjad, et sa kas oskad seda teha või siis mitte. Sinul kahjuks oskuseid ei ole, seega arene veel väheke ja proovi uuesti.
-
Külaline
Oi kui õel sa oled. Mis emmedeklubi küll selle kohta ütleb?Külaline kirjutas: ↑27 Mai 2026 11:53Vaata, selle asjaga on nii, et iroonia, sarkasm ja huumor on sellised asjad, et sa kas oskad seda teha või siis mitte. Sinul kahjuks oskuseid ei ole, seega arene veel väheke ja proovi uuesti.
-
Külaline
Pervo?
-
Külaline
Ma ei tea su klubisid. Kus klubis sa veel aega veedad? Ihas ka kindlasti?Külaline kirjutas: ↑27 Mai 2026 13:28Oi kui õel sa oled. Mis emmedeklubi küll selle kohta ütleb?Külaline kirjutas: ↑27 Mai 2026 11:53Vaata, selle asjaga on nii, et iroonia, sarkasm ja huumor on sellised asjad, et sa kas oskad seda teha või siis mitte. Sinul kahjuks oskuseid ei ole, seega arene veel väheke ja proovi uuesti.
-
Külaline
Tuhat vabandust! Arvasin, et oled see idioot, kes siia tõsimeelselt artikli laste eneserahuldamisest pani.Külaline kirjutas: ↑27 Mai 2026 11:53Vaata, selle asjaga on nii, et iroonia, sarkasm ja huumor on sellised asjad, et sa kas oskad seda teha või siis mitte. Sinul kahjuks oskuseid ei ole, seega arene veel väheke ja proovi uuesti.
-
Külaline
Jepp. Olin aprilli top 10 postitaja seas. Auhinnaks sain loosi tahtel reisi Taisse. Pole paha, mis?Külaline kirjutas: ↑27 Mai 2026 14:00Ma ei tea su klubisid. Kus klubis sa veel aega veedad? Ihas ka kindlasti?
-
Külaline
Minu teada siin peale sinu idioote pole.Külaline kirjutas: ↑27 Mai 2026 14:01Tuhat vabandust! Arvasin, et oled see idioot, kes siia tõsimeelselt artikli laste eneserahuldamisest pani.Külaline kirjutas: ↑27 Mai 2026 11:53Vaata, selle asjaga on nii, et iroonia, sarkasm ja huumor on sellised asjad, et sa kas oskad seda teha või siis mitte. Sinul kahjuks oskuseid ei ole, seega arene veel väheke ja proovi uuesti.
-
Külaline
Ma nii karmilt kohe su kohta ei ütleks. Ikkagi mulle võõras inimene ja võib-olla on sul ka häid omadusi/harjumusi, millest kõigile kasu sünnib.
-
Külaline
Eks neid olegi vähe, kes palju teavad.Külaline kirjutas: ↑27 Mai 2026 14:47Minu teada siin peale sinu idioote pole.
-
Külaline
Kui sa vait jääksid, siis oleks vähemalt kahe asemel vaid üks järel, kellel poleks siin kellegagi kirjutada.Külaline kirjutas: ↑27 Mai 2026 14:47Minu teada siin peale sinu idioote pole.
-
Külaline
-
Külaline
Keskkooli lõpetamisel. Tutipäeval.Külaline kirjutas: ↑27 Mai 2026 15:26Huvipärast, millal te need kaks vaidlejat viimati keppi saite?
-
Külaline
Issake, MIKS peaks sind see huvitama?Külaline kirjutas: ↑27 Mai 2026 15:26Huvipärast, millal te need kaks vaidlejat viimati keppi saite?
-
Külaline
Oled ju perv, kes räägib hambaharjaga rahuldamisest. Räägi veel oma oskustest. Sinul vist mingeid häid omadusi ei ole, jutt juba haige ja seosetu.Külaline kirjutas: ↑27 Mai 2026 15:17Ma nii karmilt kohe su kohta ei ütleks. Ikkagi mulle võõras inimene ja võib-olla on sul ka häid omadusi/harjumusi, millest kõigile kasu sünnib.
-
Külaline
Kui rahuldamata, siis see on põhjus miks vaieldakse.
-
Külaline
See on mingite labaste maameeste rumal arvamus, mis on lambist välja mõeldud, et naisi halvustada.
-
Külaline
Aga miks vaidlete ja halvustaete?Külaline kirjutas: ↑27 Mai 2026 18:02See on mingite labaste maameeste rumal arvamus, mis on lambist välja mõeldud, et naisi halvustada.
-
Külaline
See on linnanaiste labane arvamus maameeste kohta.Külaline kirjutas: ↑27 Mai 2026 18:02See on mingite labaste maameeste rumal arvamus,
-
Külaline
Mis siis ei halvustaks naisi?Külaline kirjutas: ↑27 Mai 2026 18:02See on mingite labaste maameeste rumal arvamus, mis on lambist välja mõeldud, et naisi halvustada.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 2 külalist